Idézet: BoGyesz - Dátum: 2008. okt. 10., péntek - 0:35
- a legkönnyebben használható disztribúció létrhozása
- a legjobb linux disztibúció létrehozása a világon ami egyaránt használható kezdőként és haladóként.
Gondoltam, miért ne, jöjjön a SuSE. Vágytam egy Windowsnál stabilabb és biztonságosabb rendszerre. Ez volt a cél. A 10.3-nak örültem és eddig az ment a legjobban, de aztán a hibák sorozata a 11-es felrakásával, majd más disztrók kipróbálásával folytatódott és azt a jól beharangozott stabilitást egyáltalán nem kaptam meg. Na ezért vagyok csalódott és írok negatív hangnemben a SuSE-ről.
Szerettem volna váltani, mert érdekelt a dolog, de túl sok problémába ütköztem. Még mindig itt van a gépemen a Windows mellett és remélem az update-ekkel majd egyre jobb lesz.
A netbook témában, meg aki szerint a Novell-t nem érdekli, hogy hány márka használja a SuSE-t annak ajánlom EZT a cikket.
Hat ez a cikk eleg rizsa, de az van benne amit mondtam: nem szarjuk le, segitunk, de az sehol nincs benne, hogy ez hatarozna meg barmit is nalunk. En tovabbra is azt mondom, hogy ezer elsosorban az asus a hunyo, ha olyan hulyek voltak, hogy linuxszal kerhas hardvert tettek bele.
A tobbire meg. A problemakat ertjuk.

Stabilitas: hat, ezt nem ertem. Mastol is hallottam mar ilyet, pedig en linuxot, hat nem mondom hogy sose lattam fagyni, elofordult azert egy parszor, de az gyakorlatilag mindig valami szar driver miatt volt. Hozzatennem, a windows stabilitasarol (mondjuk kb xp sp1 ota, ami azert nem ma volt) a velemenyem annyiban kulonbozik, hogy a fenti mondat ugy kezdodik hogy ,,en windows, hat nem mondom...''

Ja, meg meg az eredeti felveteshez: szep ez a mondas, hogy 4x annyi linuxosat visznek vissza, de azert a kisordog megkerdezne bennem szivesen, hogy konkretan melyik ket szam hanyadosa az a 4. Mert nagyon nem mindegy, hogy mondjuk 4% es 1% vagy 0.004% es 0.001% szazalek, csak valaki csinalt egy hatasvadasz cikket a nagy budos semmirol