HWSW Informatikai Kerekasztal: Titan Quest - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Titan Quest hack'n Slash RPG

#2521 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 15. 22:59

I ain `t got any lovely ring for my spellbreaker guys...  :( Valaki meg tudna dobni otletekkel, hogy ilyen malee spellbreaker karihoz mely gyuruket hasznaljam? Melyek a legjobbak hozza?

#2522 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 23:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:59

...malee...

for god's sake, melee!

szerk: egyébként nem tudom. gondolom vagy str-es, % dmg bónuszos, vitality dmg-es cucc esetleg jó lenne a karidnak.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 15. 23:35 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2523 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 15. 23:58

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:59

I ain `t got any lovely ring for my spellbreaker guys...  :( Valaki meg tudna dobni otletekkel, hogy ilyen malee spellbreaker karihoz mely gyuruket hasznaljam? Melyek a legjobbak hozza?

A "malee" kariknak str+health kell, én majdnem mindig zöldeket rakok fel:
Kép
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#2524 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 00:45

Csináltam egy új videot, itt megtekinthető  :) :
http://www.youtube.c...h?v=ldzriOipdHc

#2525 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 00:51

hú, anyám Dactyllal mit küzdöttünk, de én nem haltam meg csak ő.  :D

szerk: megvan Hades is. Kidobta normalon és epicen is a teknőcöt.  :Đ Eddig 1 halálom, a csontitól a bonuszpályán. Ha nem 2k lenne a DPS-em azt mondanám jó kari, de így még fejlesztgetni kell.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 00:56 -kor

#2526 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 10:56

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 0:51

hú, anyám Dactyllal mit küzdöttünk, de én nem haltam meg csak ő.  :D

szerk: megvan Hades is. Kidobta normalon és epicen is a teknőcöt.  :Đ Eddig 1 halálom, a csontitól a bonuszpályán. Ha nem 2k lenne a DPS-em azt mondanám jó kari, de így még fejlesztgetni kell.

Azt elhiszem, hogy Epic Dactyl egy kicsiket kemeny lehet. Egyebkent en mikor eloszor jartam act4-ben, azt hittem, hogy a sok sarga kozott az az azonos meretu kek a bizonyos Dactyl, es orultem, hogy milyen gyorsan levertem. Aztan jott nemsokkal ra egy 5-szor akkora kek debil allat Dactyl, na azt mar nem volt olyan egyszeru. Spirit-ben ti hasznaljatok a mastery tree tetejen levo elet-visszaallito skill-t? Mert neha nem jon az rosszul, hogyha a poti epp nem segit (mert bizonyos ido eltelik ket poti hasznalat kozott, amig lehetoseg nyilik ujra hasznalni), ugyanis kimaxolva valami 500akarmennyi HP-val allitja vissza automatikusan a HP-mat majd. Mast meg ugysem nagyon fogok hasznalni a spirit mastery-men, csak ezt es a deathchill aura + passzivjait. Meg talan kesobb a liche king-et, de az en spellbreaker-emnel fontosabb kicsit a warfare mastery.

#2527 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:48

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 10:56

Azt elhiszem, hogy Epic Dactyl egy kicsiket kemeny lehet. Egyebkent en mikor eloszor jartam act4-ben, azt hittem, hogy a sok sarga kozott az az azonos meretu kek a bizonyos Dactyl, es orultem, hogy milyen gyorsan levertem. Aztan jott nemsokkal ra egy 5-szor akkora kek debil allat Dactyl, na azt mar nem volt olyan egyszeru. Spirit-ben ti hasznaljatok a mastery tree tetejen levo elet-visszaallito skill-t? Mert neha nem jon az rosszul, hogyha a poti epp nem segit (mert bizonyos ido eltelik ket poti hasznalat kozott, amig lehetoseg nyilik ujra hasznalni), ugyanis kimaxolva valami 500akarmennyi HP-val allitja vissza automatikusan a HP-mat majd. Mast meg ugysem nagyon fogok hasznalni a spirit mastery-men, csak ezt es a deathchill aura + passzivjait. Meg talan kesobb a liche king-et, de az en spellbreaker-emnel fontosabb kicsit a warfare mastery.

a Spirit ward + passzívjára is kell legalább 1-2 pont. Csontik és szellemek ellen hasznos.

szerk: Dactylt nem összekeverni a Warden of the Soullal. Dactyl pont akkora mint a többi, a Warden az óriás.

Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 11:49 -kor

#2528 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 11:49

Asszem nem írtam még, hogy indítottam még egy pyrós karaktert (a negyediket, ha az első felemás próbálkozásomat, a Juggernautot is beleszámítom), valahogy nem tudok elszakadni a Pyromancer-től. :D Ezúttal Nature-t párosítottam mellé, eddig ez a kedvencem, ráadásul eddig ez tűnik a legéletképesebbnek. Eddig még egyszer sem halt meg, pedig már túl vagyok a Gray Sisters trión, akikkel sok bajom volt eddig... mondjuk a neheze még hátra van. :Đ Ja kizárólag saját cuccokkal megyek továbbra is.

Ez a Briar Ward másra is jó, mint ami a leírásában szerepel? Pl. ha nem magamat veszem vele körbe, hanem az ellenfelet, akkor nem tud kijönni belőle? És ha nem, mennyire erős, mennyi időre tart(hat)ja vissza a nagyobb mobokat (bossokat netalán)?

#2529 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 12:23

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:49

Ez a Briar Ward másra is jó, mint ami a leírásában szerepel? Pl. ha nem magamat veszem vele körbe, hanem az ellenfelet, akkor nem tud kijönni belőle? És ha nem, mennyire erős, mennyi időre tart(hat)ja vissza a nagyobb mobokat (bossokat netalán)?

Briar ward minden esetben 1-1-8 pont, a legteteje fontos a dmg adsorp miatt.

#2530 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 12:57

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 12:23

Briar ward minden esetben 1-1-8 pont, a legteteje fontos a dmg adsorp miatt.

Köszi. Ja nem lesz a HP-ja nagyon kicsi, nem fogják túl hamar "lebontani"? (Nem tettem még rá pontot, szóval nem láttam még működés közben.)

Másik kérdés. A petjeim közül (CD, farkasok, Nymph) melyiket érdemes leginkább fejleszteni? Mindre raktam már valamennyit mert a +X skill pontok (jelenleg 3, de majd szaporodik :)) miatt így is elég hasznosak, viszont nem áll szándékomban mindet tápolni. Melyik az amelyiket először vagy elsősorban érdemes kimaxolni? Figyelembe véve, hogy a harcmodorom alapvetően nem a petekre épül, tehát nem vagyok a nevemhez méltóan Summoner, hanem a Volcanic Orb + Plague (max. Susceptibility) + Eruption kombóra. Bedobok közéjük egy orbot, nyomok rájuk egy plague-t és alájuk gyújtok az eruptionnal (ezt mind gyakorlatilag egyszerre), ez majdnem mindig bejön. :Đ Szóval a peteket inkább csak ijesztgetésre, figyelemelterelésre használom, harci értékük jelenleg csekély, viszont a pontokat fogyasztanák rendesen, ha pakolnék rájuk.

#2531 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 13:20

lvl27 lett a Spellbreaker-om, a 2. vilag mindket Telkine-jet masodpercek alatt szetszedtem a dual wield-el.
Maris a 3. vilagban vagyok es robogok a Typhon es az act4 fele.  :cool: Tovabbra is 0 halal, es az act4-ig kimaxolom a deathchill aura passzivjait is, hogy kevesebb gond legyen ott. A +4 all skill miatt a deathchill aura-m mar 4.5 m-es korzetben hat, szal eleg durva a kari:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2532 Felhasználó inaktív   bega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 14:52

Na, végre 7végén én is tudtam nyomni egy kicsit, elég jól lehet haladni ezzel a wardennel, nagyon bejön! :)  Csak a resist-ekel nem vagyok kibékülve, de egyelőre nem lehet érezni a hátrányát.

Kép
F*ck Valentine's, I want Ballantine's.

#2533 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 15:13

Kicsit megerositettem a karim immunrendszeret  :) nagyobb armor-os cuccokkal, es a resist-reken is javitottam. Plusz az attack speed-et is meg jobban felhuztam. Emellett termeszetesen megmaradt a + 4 all skills is. Mar lvl29 a Spellbreaker-em es mar a nagy falnal jarok:

Kép

Hamarosan ott jarok vele, mint a Brigandommal, de ezzel a Spellbreaker-el megyek tovabb ACTIV-en is.

#2534 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 15:53

szóval, paladinkám lvl52, most értem át legendre. Nem valami nagy ütése van, sokat kell csapkodni vele, de rohadt sok Stun-t nyom (a 2db Androit loop is segít ebben), meg ugye még a spellekben is van, szóval gyakran stun-lockban tartja az ellent.  Storm Surge aprít nagyon, Ráadásul a artifact grant skillje kb 20-25k dmg oszt ki, gyakran jó pillanatban. 
skillek: battle awaraness + storm nimbus + storm surge állandóan ugye, + adrenalin, rally és shield charge, nameg colossus form bossnál. wisp inkább csak poénnak, bár az aurája mindig jó ha van. még squall hiányzik, de epicen még nem kellett.
Kép Kép

Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 15:54 -kor

#2535 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:26

Nekem is pont lvl52es a Wardenem (kicsit nagyobb DPSel),csak mostanában eléggé elhanyagoltam szegényt mert marha uncsi volt vele menni, minden mobot lebac 1 ütésre és egyszerüen nem tud meghalni. :) Lehet vele a rallyt+quick recoveryt nyomatni folyamatosan a trackers hood miatt, valamint tudja a folyamatos call of huntot is mert weapon swapra recharges bunkót+pajzsot tettem be. Csináltam egy fullbuffed képet róla, nem mindig így mászkál a colossus fromot azt ritkán használom én is.
Kép

#2536 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:33

lvl30 mar a Spellbreaker-em, es kapott a kezebe uj fegyvert.
Igy most mar battle marker es shrine of mastery nelkul! 186% az attack speed-je, es 1667 a damage per second.  :) A resistek elmennek, es az armor is jo. Szoval kezd alakulni. Emellett meg mindig megvan +3 all skill, olyan hentelesre kepes most mar igy a kari, hogy azt el sem hiszitek, a dps lassan elere az acu lvl52-es paladinjanak a dps-et.  :D

Tudnek ezerszer jobb attack speed-et meg DPS-t osszehozni, de most en is a + skill-ekre mentem ra, es minden szinte +1 all skilles rajta most.

Kép

#2537 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:43

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 17:26

Nekem is pont lvl52es a Wardenem (kicsit nagyobb DPSel)

csak "kicsit" jobb cuccokkal. megaztán piercingből könnyű ilyen dps-t kihozni.  :D
Azokat a "revenant" darabokat mik dobják?
bár a karvédő is jó.  :up:  :)

Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 17:46 -kor

#2538 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:59

Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 17:43

Azokat a "revenant" darabokat mik dobják?
bár a karvédő is jó.  :up:  :)

Bepe biztos tudja, tele van revenant cuccokkal.  :D

#2539 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 18:02

Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 17:59

Bepe biztos tudja, tele van revenant cuccokkal.  :D

Igen, Bepe tudja.  :D
A +1 all skill-es revenant cuccokat a green3 vault 7. lapfule dobja.  :Đ Legalabbis nekem.  :D  :Đ

#2540 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 16. 18:05

Bepe akkor azt is tudja hogy ha orrbagyűröm a stunnos bicskámmal akkor pislogni sem tud, és mit sem ér az ezerszer jobb dps-el.  :p  :Đ

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.