Titan Quest hack'n Slash RPG
Elküldve: 2008. 02. 15. 22:59
I ain `t got any lovely ring for my spellbreaker guys...
Valaki meg tudna dobni otletekkel, hogy ilyen malee spellbreaker karihoz mely gyuruket hasznaljam? Melyek a legjobbak hozza?
Elküldve: 2008. 02. 15. 23:33
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:59
...malee...
for god's sake, melee!
szerk: egyébként nem tudom. gondolom vagy str-es, % dmg bónuszos, vitality dmg-es cucc esetleg jó lenne a karidnak.
Szerkesztette: acu 2008. 02. 15. 23:35 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2008. 02. 15. 23:58
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 15., péntek - 22:59
I ain `t got any lovely ring for my spellbreaker guys...
Valaki meg tudna dobni otletekkel, hogy ilyen malee spellbreaker karihoz mely gyuruket hasznaljam? Melyek a legjobbak hozza?
A "malee" kariknak str+health kell, én majdnem mindig zöldeket rakok fel:
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter
Elküldve: 2008. 02. 16. 00:51
hú, anyám Dactyllal mit küzdöttünk, de én nem haltam meg csak ő. 
szerk: megvan Hades is. Kidobta normalon és epicen is a teknőcöt. :Đ Eddig 1 halálom, a csontitól a bonuszpályán. Ha nem 2k lenne a DPS-em azt mondanám jó kari, de így még fejlesztgetni kell.
szerk: megvan Hades is. Kidobta normalon és epicen is a teknőcöt. :Đ Eddig 1 halálom, a csontitól a bonuszpályán. Ha nem 2k lenne a DPS-em azt mondanám jó kari, de így még fejlesztgetni kell.
Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 00:56 -kor
Elküldve: 2008. 02. 16. 10:56
Idézet: acu - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 0:51
hú, anyám Dactyllal mit küzdöttünk, de én nem haltam meg csak ő. 
Azt elhiszem, hogy Epic Dactyl egy kicsiket kemeny lehet. Egyebkent en mikor eloszor jartam act4-ben, azt hittem, hogy a sok sarga kozott az az azonos meretu kek a bizonyos Dactyl, es orultem, hogy milyen gyorsan levertem. Aztan jott nemsokkal ra egy 5-szor akkora kek debil allat Dactyl, na azt mar nem volt olyan egyszeru. Spirit-ben ti hasznaljatok a mastery tree tetejen levo elet-visszaallito skill-t? Mert neha nem jon az rosszul, hogyha a poti epp nem segit (mert bizonyos ido eltelik ket poti hasznalat kozott, amig lehetoseg nyilik ujra hasznalni), ugyanis kimaxolva valami 500akarmennyi HP-val allitja vissza automatikusan a HP-mat majd. Mast meg ugysem nagyon fogok hasznalni a spirit mastery-men, csak ezt es a deathchill aura + passzivjait. Meg talan kesobb a liche king-et, de az en spellbreaker-emnel fontosabb kicsit a warfare mastery.
Elküldve: 2008. 02. 16. 11:48
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 10:56
Azt elhiszem, hogy Epic Dactyl egy kicsiket kemeny lehet. Egyebkent en mikor eloszor jartam act4-ben, azt hittem, hogy a sok sarga kozott az az azonos meretu kek a bizonyos Dactyl, es orultem, hogy milyen gyorsan levertem. Aztan jott nemsokkal ra egy 5-szor akkora kek debil allat Dactyl, na azt mar nem volt olyan egyszeru. Spirit-ben ti hasznaljatok a mastery tree tetejen levo elet-visszaallito skill-t? Mert neha nem jon az rosszul, hogyha a poti epp nem segit (mert bizonyos ido eltelik ket poti hasznalat kozott, amig lehetoseg nyilik ujra hasznalni), ugyanis kimaxolva valami 500akarmennyi HP-val allitja vissza automatikusan a HP-mat majd. Mast meg ugysem nagyon fogok hasznalni a spirit mastery-men, csak ezt es a deathchill aura + passzivjait. Meg talan kesobb a liche king-et, de az en spellbreaker-emnel fontosabb kicsit a warfare mastery.
a Spirit ward + passzívjára is kell legalább 1-2 pont. Csontik és szellemek ellen hasznos.
szerk: Dactylt nem összekeverni a Warden of the Soullal. Dactyl pont akkora mint a többi, a Warden az óriás.
Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 11:49 -kor
Elküldve: 2008. 02. 16. 11:49
Asszem nem írtam még, hogy indítottam még egy pyrós karaktert (a negyediket, ha az első felemás próbálkozásomat, a Juggernautot is beleszámítom), valahogy nem tudok elszakadni a Pyromancer-től.
Ezúttal Nature-t párosítottam mellé, eddig ez a kedvencem, ráadásul eddig ez tűnik a legéletképesebbnek. Eddig még egyszer sem halt meg, pedig már túl vagyok a Gray Sisters trión, akikkel sok bajom volt eddig... mondjuk a neheze még hátra van. :Đ Ja kizárólag saját cuccokkal megyek továbbra is.
Ez a Briar Ward másra is jó, mint ami a leírásában szerepel? Pl. ha nem magamat veszem vele körbe, hanem az ellenfelet, akkor nem tud kijönni belőle? És ha nem, mennyire erős, mennyi időre tart(hat)ja vissza a nagyobb mobokat (bossokat netalán)?
Ez a Briar Ward másra is jó, mint ami a leírásában szerepel? Pl. ha nem magamat veszem vele körbe, hanem az ellenfelet, akkor nem tud kijönni belőle? És ha nem, mennyire erős, mennyi időre tart(hat)ja vissza a nagyobb mobokat (bossokat netalán)?
Elküldve: 2008. 02. 16. 12:23
Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 11:49
Briar ward minden esetben 1-1-8 pont, a legteteje fontos a dmg adsorp miatt.
Elküldve: 2008. 02. 16. 12:57
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 12:23
Briar ward minden esetben 1-1-8 pont, a legteteje fontos a dmg adsorp miatt.
Köszi. Ja nem lesz a HP-ja nagyon kicsi, nem fogják túl hamar "lebontani"? (Nem tettem még rá pontot, szóval nem láttam még működés közben.)
Másik kérdés. A petjeim közül (CD, farkasok, Nymph) melyiket érdemes leginkább fejleszteni? Mindre raktam már valamennyit mert a +X skill pontok (jelenleg 3, de majd szaporodik
Elküldve: 2008. 02. 16. 13:20
lvl27 lett a Spellbreaker-om, a 2. vilag mindket Telkine-jet masodpercek alatt szetszedtem a dual wield-el.
Maris a 3. vilagban vagyok es robogok a Typhon es az act4 fele.
Tovabbra is 0 halal, es az act4-ig kimaxolom a deathchill aura passzivjait is, hogy kevesebb gond legyen ott. A +4 all skill miatt a deathchill aura-m mar 4.5 m-es korzetben hat, szal eleg durva a kari:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Maris a 3. vilagban vagyok es robogok a Typhon es az act4 fele.

Elküldve: 2008. 02. 16. 14:52
Na, végre 7végén én is tudtam nyomni egy kicsit, elég jól lehet haladni ezzel a wardennel, nagyon bejön!
Csak a resist-ekel nem vagyok kibékülve, de egyelőre nem lehet érezni a hátrányát.

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2008. 02. 16. 15:13
Kicsit megerositettem a karim immunrendszeret
nagyobb armor-os cuccokkal, es a resist-reken is javitottam. Plusz az attack speed-et is meg jobban felhuztam. Emellett termeszetesen megmaradt a + 4 all skills is. Mar lvl29 a Spellbreaker-em es mar a nagy falnal jarok:

Hamarosan ott jarok vele, mint a Brigandommal, de ezzel a Spellbreaker-el megyek tovabb ACTIV-en is.

Hamarosan ott jarok vele, mint a Brigandommal, de ezzel a Spellbreaker-el megyek tovabb ACTIV-en is.
Elküldve: 2008. 02. 16. 15:53
szóval, paladinkám lvl52, most értem át legendre. Nem valami nagy ütése van, sokat kell csapkodni vele, de rohadt sok Stun-t nyom (a 2db Androit loop is segít ebben), meg ugye még a spellekben is van, szóval gyakran stun-lockban tartja az ellent. Storm Surge aprít nagyon, Ráadásul a artifact grant skillje kb 20-25k dmg oszt ki, gyakran jó pillanatban.
skillek: battle awaraness + storm nimbus + storm surge állandóan ugye, + adrenalin, rally és shield charge, nameg colossus form bossnál. wisp inkább csak poénnak, bár az aurája mindig jó ha van. még squall hiányzik, de epicen még nem kellett.
skillek: battle awaraness + storm nimbus + storm surge állandóan ugye, + adrenalin, rally és shield charge, nameg colossus form bossnál. wisp inkább csak poénnak, bár az aurája mindig jó ha van. még squall hiányzik, de epicen még nem kellett.
Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 15:54 -kor
Elküldve: 2008. 02. 16. 17:26
Nekem is pont lvl52es a Wardenem (kicsit nagyobb DPSel),csak mostanában eléggé elhanyagoltam szegényt mert marha uncsi volt vele menni, minden mobot lebac 1 ütésre és egyszerüen nem tud meghalni.
Lehet vele a rallyt+quick recoveryt nyomatni folyamatosan a trackers hood miatt, valamint tudja a folyamatos call of huntot is mert weapon swapra recharges bunkót+pajzsot tettem be. Csináltam egy fullbuffed képet róla, nem mindig így mászkál a colossus fromot azt ritkán használom én is.

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:33
lvl30 mar a Spellbreaker-em, es kapott a kezebe uj fegyvert.
Igy most mar battle marker es shrine of mastery nelkul! 186% az attack speed-je, es 1667 a damage per second.
A resistek elmennek, es az armor is jo. Szoval kezd alakulni. Emellett meg mindig megvan +3 all skill, olyan hentelesre kepes most mar igy a kari, hogy azt el sem hiszitek, a dps lassan elere az acu lvl52-es paladinjanak a dps-et.
Tudnek ezerszer jobb attack speed-et meg DPS-t osszehozni, de most en is a + skill-ekre mentem ra, es minden szinte +1 all skilles rajta most.

Igy most mar battle marker es shrine of mastery nelkul! 186% az attack speed-je, es 1667 a damage per second.
Tudnek ezerszer jobb attack speed-et meg DPS-t osszehozni, de most en is a + skill-ekre mentem ra, es minden szinte +1 all skilles rajta most.

Elküldve: 2008. 02. 16. 17:43
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 17:26
Nekem is pont lvl52es a Wardenem (kicsit nagyobb DPSel)
csak "kicsit" jobb cuccokkal. megaztán piercingből könnyű ilyen dps-t kihozni.
Azokat a "revenant" darabokat mik dobják?
bár a karvédő is jó.
Szerkesztette: acu 2008. 02. 16. 17:46 -kor
Elküldve: 2008. 02. 16. 18:02
Idézet: vidu01 - Dátum: 2008. febr. 16., szombat - 17:59
Bepe biztos tudja, tele van revenant cuccokkal. 
Igen, Bepe tudja.
A +1 all skill-es revenant cuccokat a green3 vault 7. lapfule dobja. :Đ Legalabbis nekem.
Elküldve: 2008. 02. 16. 18:05
Bepe akkor azt is tudja hogy ha orrbagyűröm a stunnos bicskámmal akkor pislogni sem tud, és mit sem ér az ezerszer jobb dps-el.
:Đ

Súgó
A téma zárva.