[quote name='Balazs4' date='2007. márc. 1., csütörtök - 20:37'] Jol nez ki!
Van egy ket kerdesem

Mi a dolgozat cime? Mi a fo celed? Honnan, hova akarsz eljutni?
Ez egy gepeszeti alkalmazas te pedig infot tanulsz radasul grafikus szakiranyon. Szoval egy kicsit olyan fabol vaskarika...nem akarlak elteriteni a celodtol. felre ne ersd csak ne hogy feleslegesen meloz!
Szerintem erdemes lenne meg megnezned a Shape modulokat. Van pont felho kezeles, felulet hekyrealltás, kulonbozo felulet modellezesi lehetosegek. Ez sokkal jobban kapcsolodna a szakodhoz. Irhatnal a matematikai hattererol, megoldésokrol stb. Haber ez azert igy joval nehezebb is lenne.
Vagy ha kicsit jobban elrugaszkodunk akkor csinalhatnal olyat, hogy ha ket alkatresz mozgas kozben osszeutkozik akkor hogy deformalodnak. Ez eleg komoly kihivas mar...
B. [/quote]
B.[/QUOTE]
[quote]Van egy ket kerdesem Mi a dolgozat cime? Mi a fo celed? Honnan, hova akarsz eljutni? [/quote]
Először úgy indult, hogy a DMU Kinematics bemutatása pár alkalmazáson keresztül, de akkor mondtam a tanárnak, hogy kéne valami fő problémával foglalkozni. De még nincs lefixálva, mert síel a konzulensem. Majd jövő héten beszélek vele.
Legelőször egy repülőgép futóművet akartam így lemodellezni (érdekelnek is a repülők nagyon), csak nem találtam rendes tervrajzokat, a nélkül meg nehéz nekiállni.
[quote]Ez egy gepeszeti alkalmazas te pedig infot tanulsz radasul grafikus szakiranyon. Szoval egy kicsit olyan fabol vaskarika...nem akarlak elteriteni a celodtol. felre ne ersd csak ne hogy feleslegesen meloz![/quote]
Műszaki informatika szakon vagyok, és mérnöki diplomát kapok majd. Mi itt tanultunk programozást, építészetet, gépészetet, méréseket, elektromosságtant, és még sorolhatnám... tehát ettől nem félek.
Egy ilyen progiba meg ha valaki elmélyül, akkor annak gépész és infósnak együtt kell lennie. Pl már most nézegettem, hogy Visual Basic-ben lehet benne programozni. Bár a programozás nem a kedvencem, itt lehet hogy tetszeni fog. És ezt egy gépésztől nem nagyon várhatod el (tisztelet a kivételnek )
Ezeket a shape modulokat megnézem majd... Mit értesz felho alatt? Matematikai dolgokról is jó lenne valami, csak kezdjük azzal, hogy a konzulensem sem ért nagyon hozzá.
És az összeütközésről mi a véleményed? Azt hol lehetne elkezdeni? Mert erre lövésem sincs.
És a lánchajtásról?