Idézet: 3DFan - Dátum: 2007. júl. 26., csütörtök - 12:45
Gondolom Ati X1xxx (pl X1400) VGA már elégséges, nem? Nvidia-ból nem tudom a megfelelőjét, pedig inkább azt javallják e témára. Persze nem valami komoly összeállításokhoz meg komoly számításokra kell nekem, de azért ne valljon szégyent. Én csak hobbiszinten foglalkozom vele.
Bőségesen!
Az enyémben még Mobility Radeon 7600 256MB van, s tökéletesen ellátja a feladatát.
Igaz, hogy amikor vettem az volt a legerősebb mobil kártya, bár az nem most volt.
Én is azt hallottam, hogy a CATIÁ-hoz inkább Nvidia való.
Ennek ellenére Nekem nem ez a tapasztalatom.
Csak érdekesség képpen a céges gépemben egy kb. 300k-s Qudro FX 3400 256MB figyel, de nem dolgozik olyan szépen mint a laptopom ATI kártyája...
(És még csak nem is voltam elfogult. Bár aki MATROX kártyákon "nőt fel", nem elégszik meg az Nvidia képminőségével.)
A másik gépemben egy 1650XT 256MB van.
A régi gépemben MATROX P650 64MB volt és azon is szépen ment a CATIA.
A közhiedelemmel ellentétben a CAD programok video igénye meg sem közelítia komolyabb játékokét. Ha nem akarsz nagyon vad dolgokat művelni, nem kell tulzásokba esni, csak az integrált megoldás mindenképpen felejtős!
"Gyakori hiba, hogy amikor valami nagyon tökéleteset akarnak tervezni az emberek, alábecsülik a nagyon tökéletlenek leleményességét."
Douglas Adams