Idézet: ave - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 10:42
Ne haragudj Racecam de szerintem nem volt megválaszolva + használom a keresőt és visszaolvasok de nem találok róla semmit!
Végülis nem muszály segíteni ha így állsz a dologhoz! Gondoltam azért fórum hogy lehesen kérdezni de látom már hogy ez itt nem így megy!
Én leírtam, hogy IPS, nem DVI-s. Erre mondtad, hogy: de az van odaírva. Mivel számodra ez nem volt megnyugtató, kérdezd meg a forgalmazót, vagy az LG Magyarországot, akkor egyértelmű lesz. (Minek kérdezted meg, ha úgysem hiszed el a választ?)
A DVI kontra D-SUB-ról oldalakon keresztül folyó, sokszor fűtött hangulatu vita zajlott itt a topikban. De azóta is többször felmerült ez a kérdés. (Természetesen jobb a DVI, mivel a videójel semmilyen átalakításon nem esik át)
A 25ms-os válaszidő pedig van akinek zavaró, van akinek nem. Minden esetre a 25ms-os IPS, jobb mint egy 25ms-os MVA/PVA válaszidő szempontjából. Gyors játékokra mindazonáltal nem ajánlott, de ez egyéni érzékenység kérdése.
Idővel a háttervilágítás fénycsöve persze "halványulhat", de ez egyrész szerintem általában túlnyúlik a monitor használati idején, másrész így is elég sok tartalék van benne.
Természetesen a fórum azért van, hogy lehessen kérdezni, de azt gondolom nem árt körülnézni, mi az amit már százszor körbejártak, olyasmit nem illik megkérdezni. Erről szól a fórumok nagy részének "fontos tudnivalók", vagy hasonló című írásai. Másrészt, a fórumok azért is vannak, hogy a gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezők, megosszák a tapasztalataikat olyanokkal akik ezzel még nem rendelkeznek.