Na szóval ami miatt én mostanában megint olvasgatom a UPS rovatot a HWSW-n

az az hogy gépet fogok bővíteni, meg UPS-t akarok cserélni, mert kicsi a teljesítménye és van egy megoldatlan problémám.
A jelenlegi gép:
ASUS P4PE lap, P4 2,4 Ghz (Northwood), 512 RAM, Geforce 2-es videókari, 3 db 80 GB-os vinyó, DVD olvasó, DVD író, ház ventik, Chieftec 360-as táp, Philips 109B5ös philips moncsi.
Ezt most egy APC Back CS 350-es szolgálja ki.
A Powerchute PE szerint 6 percet bír ki. A terhelés a powerchute szerint 155 W körüli.
....Ja egy gyors kérdés itt: Mennyire korrekt ez a teljesítménymérés?
Na folytatva a sort.
A tervezett gépem:
ASUS A8N-E
AMD Athlon 64 3000 S939 Venice
2X512 RAM PC3200
ASUS Extreme AX 300 TD 128MB videókari
Chieftec 420/410W tápegység(UPS-től függ hogy aktív vagy passzív pfc)
1 DVD olvasó+1 DVD író+3-4 vinyó+ventilátorok+meg a philips moncsi
Nem tudom ez mennyit kóstál.
A szünetmentes: maradunk az APC-nél

,... egy Back RS500-as gondoltam.
Lehet hogy kevés lesz. Visszafele olvasgatva sokan a SMART 700-ast ajánljátok(persze használtan

)
De én nem pesti vagyok,.... még csak közelében sem. Felutazni most meg nekem macerás.
Amúgy debreceni vagyok. Nézegettem az apronetet, helyi apro-t de sehol nincs a közelben ups.
A másik problémám ami miatt nem tudom milyen szünetmentest vegyek az az amit kb. 10 oldallal arrébb olvastam egy másik kérdezőnél is: .... a tüskék. Most is hiába van nekem is ez az Back-CS a tüskék(vagy nem tudom mik) átjönnek és pl. sima fejhallgatón keresztül hallatszanak a villanykapcsolgatások.
A fejhallgató csak a hangkariból jön ki, ugye... semmi plussz táp. Ezek szerint maga a táp se szűri meg.
Nem tudom hogy egy Back RS-sel vagy Smart-tal ezeket ki tudom-e szűrni? :confused:
Meg nem csak kattogások a zavarók hanem hogy pl. néha kapcsolás következtében a bill, vagy egér magánakciót kezd.(mintha kattintanék egyet az egér funkció gombjával)
Köszönöm a válaszokat előre is.
Bocs a hosszért.