HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés, testsúlynövelés, sport,és egyéb nyalánkságok Értékeld a témát: -----

#2401 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:34

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:25

Ha unod, akkor ez nem a te sportod. :) (ezt szokták a versenyzők mondani :))
1ébként ha unod, akkor változtatni kell az edzéseken, vagy a gyaksikat váltogatni, vagy az intenzitást növelni/csökkenteni. Illetve érdemes lehet pihizni 1-2 hetet, mert lehet, hogy túledzetted magadat, ennek az első jele, amikor az embernek nincs kedve lemenni edzeni.

ebben igazad lehet!  :respect:
Ha lenne kivel elmenni akkor mennék is talán, de körülöttem mindenki fexik egész nap :D :( Egyedül meg ugysem mennék heti 3x (sztem csak így van értelme, vagy többször), ennyire ismerem már magam...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2402 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 20:40

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:34

ebben igazad lehet!  :respect:
Ha lenne kivel elmenni akkor mennék is talán, de körülöttem mindenki fexik egész nap :D :( Egyedül meg ugysem mennék heti 3x (sztem csak így van értelme, vagy többször), ennyire ismerem már magam...

ha 18. ker-i vagy, akkor mehetünk együtt, de akkor nincs lustulás meg punnyadás. :D én egyedül edzek, és nem érzem egy partner hiányát, így is elég brutálul képes vagyok edzeni, és a súlyokat mindig úgy választom meg, hogy a 6-10 ismétlés menjen, ezalá sosem megyek. najó, esetleg lábtolóban jó lenne a segítség. :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 23. 20:41 -kor

#2403 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 23. 21:09

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:40

ha 18. ker-i vagy, akkor mehetünk együtt, de akkor nincs lustulás meg punnyadás. :D én egyedül edzek, és nem érzem egy partner hiányát, így is elég brutálul képes vagyok edzeni, és a súlyokat mindig úgy választom meg, hogy a 6-10 ismétlés menjen, ezalá sosem megyek. najó, esetleg lábtolóban jó lenne a segítség. :)

Sajnos nem pesti vagyok :(
De azért köszi ;)
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2404 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 07:39

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 19:37

Ja bocs, akkor máskor tőle kérjél tanácsot is, ne az itteniektől. ;)

:lol:
Wherever you go, go with all your heart.

#2405 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 07:45

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 20:55

Igazából nincs érdemi hozzáfűzni valóm a témához, csak gondoltam leírom hogy én is kondiztam anno összesen 1 évet :D Meguntam. Ti nem érzitek néha így? Mármint hogy unjátok.

Én egyáltalán nem unom a kondizást.
Viszont azt a primitív hozzáállást, hogy "ha nekem valami jó, akkor az mindenki másnak is jó", azt kegyetlenül...

#2406 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 08:00

Olvasgass szakirodalmat inkább, akkor megtudod azokat a dolgokat, amik mindenkinek jók. Csak az alapokat, tudod... :Đ
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2407 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 24. 08:23

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 24., szombat - 9:00

Olvasgass szakirodalmat inkább, akkor megtudod azokat a dolgokat, amik mindenkinek jók. Csak az alapokat, tudod... :Đ

Köszi, eddig is meg tudtam válogatni, hogy miben bízhatok. ;)

#2408 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 26. 09:15

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 19:58

:respect:

Így van. Egyet kellene észben tartani, az erő izmot hoz, az izom erőt. Kis súlyoktol, eröltetés nélkül nem lesz sem izom, sem erő. Ha vki nem akar erölködni, az ne konditerembe, hanem vizibalettra járjon. Ugyanúgy nem lesz ereje/izma. :)

De amikor én írom, akkor fax vok. :Đ

Szerintem senki nem mondta ezt! Abban viszont igaza van Dorien-nek, hogy ő érzi, mi hatásos neki.

És úgy látom, megint elfelejtetted (párszor már figyelmeztettelek erre), hogy ebben a topic-ban nem mindenki nyom 130-al fekve, és nincsen olyan edzőtermi múltja, mint neked.

Én kisebb súlyokkal csinálok sok szériát, nem használok semmilyen táplálékkiegészítőt. Nyilván így lassabban nő az izomzatom, de így is fejlődik.
Heti háromszor lejárok, edzés után mindig 30-40 perc bicikli... jól érzem magamat. Akkor miért változtassak ezen?

Egyébként a múltkor olvastam az egyik hazai testépítő oldalt (amit anno egy a topicban feltűnő testépítő srác -a nevére már nem emlékszem- linkelt be), és ott külön fejezeteket szentelnek a vállgyakorlatoknak, mert állítólag a testépítők körében a vállsérülés a leggyakoribb.

Azóta "kardkirántással", csípőhöz húzással lazítom-erősítem a mellkas és a váll megfelelő részét, mielőtt elkezdem az edzést.
Emellett ott ők is azt írták, hogy aki nem edz legalább 2-3 éve rendszeresen az felejtse el a nyak mögül nyomást, mert pár év alatt tönkreteszi a vállízületeit vele.
Azóta nem csinálom a keretben váll mögül nyomást. Oldalemelés, és mellről nyomás (egykezes súlyzóval; bár való igaz, hogy nem rögzített padon ez mehet kétkezes rúddal is) a fő vállerősítő program.
És itt jegyzem meg, hogy amikor keretben csinálom a nyak mögül nyomást, akkor egészségtelenül recseg-ropog a vállam. Ezért is hagytam fel ezzel a gyakorlattal.

Szóval tudomásul kell venni, hogy ahány ember, annyi féle testfelépítés! Ami neked jó, az nekem nem biztos, és viszont. Ez egyébként a táplálkozás terén hatványozottan igaz.
Ezt csak azért írom, mert te, és főleg Fless hajlamosak vagytok ilyen téren is "szentírásnak" venni dolgokat, amennyire én látom a topicban olvasottak alapján.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2409 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 09:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 9:15

Emellett ott ők is azt írták, hogy aki nem edz legalább 2-3 éve rendszeresen az felejtse el a nyak mögül nyomást, mert pár év alatt tönkreteszi a vállízületeit vele.

:think:

Elejétől kezdve csináltam, nem recseg a vállam. Vállazástól nem is érzem, pedig 110 a vége mostanság. :)

Bemelegítés, és ésszerűen megválasztott súlyok a lényeg. Ha a mai eszemmel, tudásommal újrakezdhetném anno, akkor nem így néznék ki, és nem csak itt tartanék...

#2410 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 13:11

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 10:15

Szóval tudomásul kell venni, hogy ahány ember, annyi féle testfelépítés! Ami neked jó, az nekem nem biztos, és viszont. Ez egyébként a táplálkozás terén hatványozottan igaz.

:up:

#2411 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:11

Én nem is merek azóta nyakból nyomni rúddal, mivel egyedül edzem és ha akkor kiugrik a vállam,akkor valószínűleg zacskóban viszik ki a kezeimet... :D  Maradok az egykezesnél, úgyis rámfér egy kis szálkásítás... :cool:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2412 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:18

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 14:11

Én nem is merek azóta nyakból nyomni rúddal, mivel egyedül edzem és ha akkor kiugrik a vállam,akkor valószínűleg zacskóban viszik ki a kezeimet... :D  Maradok az egykezesnél, úgyis rámfér egy kis szálkásítás... :cool:

Egy teremben bárkinek szólhatsz, segítenek. Bár, ezt azt hiszem, nem kell mondani. :)

#2413 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:25

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 15:18

Egy teremben bárkinek szólhatsz, segítenek. Bár, ezt azt hiszem, nem kell mondani. :)

Nem tudom Leslie neked ugrott-e már ki a vállad, de az nem olyan, hogy "hééé valaki, szedje már le rólam a súlyt mert fáj a vállam" , ott azon nyomban erő elmegy és .....kib@szottul fáj. :cool:

Ja, valószínűleg rájöttem mire gondoltál, félreértelmeztem.... :D

Szerkesztette: *Ücsüküé* 2005. 09. 26. 14:26 -kor

Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2414 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 14:31

Azé. :)

Fekvenyomás szerűségeket, nyak mögül nyomásos dolgokat senkinek nem javaslom egyedöl csinálni. Ha más nem, ott a keret, ott bármikor beakasztom... :)

BTW szerencsére még nem ugrott ki semmim. Remélem, nem is fog. :)

#2415 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 26. 17:48

Nyak mögül nyomást én is csináltam, elég durva cucc :) Főleg az elején, de aztán bele lehet jönni. A végén már egész jól ment  :)

#2416 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 08:48

Idézet (Fanatic @ 2005. szept. 28., szerda - 8:05)

Áttettem ide, h ne offoljuk szét a cikis topicot. :)

Idézet

Én nagyon is elégedett vagyok magammal. (182cm/80kg)
Szerinted akkor a magasság/testsúly index is hülyeség?

Ha elégedett vagy magaddal, akkor jó, erre törekszik az ember végül is.
Magasság/testsúly index egy olyan dolog, amit átlagemberekre méreteztek. 180/100 vok, mégsem mondja senki, h kövér vagyok, mert nem zsírból jön össze a súly rajtam.

Idézet

Beleolvastam a régebben a testépítős topikba, olyan dolgokat mondtok, hogy égnek állt a hajam. Szerinted a túlzott vitaminbevitel sem káros, különösen a zsírban oldódók? Az is hülyeség hogy 100-150 mg-nál több C-vitamint nem használ el a szervezet és hiába tolsz 1000 mg-ot, a felesleg szintén kiürül a veséken feleslegesen terhelve azt?
Bizonyítják kutatások, kisérletek, de mind téveszme, mert a cseppet sem elfogult gyúrós szakirodalomban azt mondták?
Ezek nem most fognak jelentkezni, hanem mondjuk 50 éves korod felett. Most fiatalon könnyen tagadsz mindent, de ismered ugye a mondást: a rókalyukban (lövészárokban) nincsennek ateisták...

Nézd, veséből van 2 is, eléggé redundáns egy cucc. Ha sok folyadékot tolsz, akkor bőven kimegy a felesleg. Ha már ilyen szinten aggódsz az egészségedért, akkor felteszem, h eleve csak bio kaját eszel, vmint városba nem jársz, mert itt a levegő sem felel meg az elvárásaidnak. Ja, és bagó, alkohol gondolom egy csepp sem.

Idézet

Én igen is szembe állítom a testépítést az igazi sportokkal. Mint említettem tucatnyi gyúrós haverom van, és sokat szoktunk beszélgetni (más téma nem lévén) Tudom, hogy sokan naponta lejárnak 2-3 órákra. De a tempót saját maguknak diktálják, ha elfáradnak pihennek, dumálgatnak a haverokkal stb.
Ezzel szemben pl. egy karate edzésen az edző diktálja a feladatokat és ha tetszik, ha nem csináni kell... ha öklös fekvőtámasz 20 percig akkor 20 percig, nem lehet abbahagyni hogy jaj elfáradtam, jaj fáj a kezem... Vajon melyik erősíti jobban az akaratot? Melyik nevel jobban a küzdelemre?

Lehet lazsálva gyúrni. Lehet pörgősen, kis súllyal, intenzíven edzeni. Lehet bazi nagy súlyokat használni, de ott pihenni kell közben. Saccra 30 másodperc-2 perc, így működnek az izmok.
Jártam én is küzdősportra, de le kellett állnom vele, mert nem értem rá rendszeresen.
Megmondom, h miért gyúr ennyi ember. Egy akármilyen edzésre időre kell járni. Itt csak lemész, átöltözöl, és hajrá, és nem kell hozzá semmi spec. felszerelés sem.

Idézet

Intenzív testépítéssel 1-2 év alatt látványos eredményeket lehet elérni, de más sportokban mire elég 1-2 év?

Az, amiről beszélsz az 4-5 év inkább, de ha már írok időt, akkor 8-10 év. 1-2 év alatt csak durva cuccal tudsz haladni akkorát. Nagyon durva cuccal.

Idézet

Egyébként igen nagy a hallgatás az edzőtermekben könnyedén hozzáférhető "cuccokról".
Én ezt igennek veszem! (Hallgatás, beleegyezés)

Minden sportban ott a dopping. Ebben is. Senki nem tagadta, h nem lehet szerezni, bármit beszerzek, bármikor, de soha nem használtam semmit.

Idézet

Egyébként meg a tököm is kivan a hamis ikonnokkal: a mai kis kamaszoknak nem Csollány Szilveszter a példakép, aki olyan gyűrűgyakorlatot csinált Sydneyben, hogy a szavam elállt, vagy Cseh László, aki törött lábbal szerzett egy bronzot, hanem Vin Diesel meg Tommy Boy a VV házból...

Ezzel maximálisan egyetértek, de erről nem a gyúrás tehet. Hanem az agyatlanság, hamis értékrendek.

Idézet

Hétvégén láttam egy dokumentum filmet a Shaolin Kung-fu-ról. Volt egy mester aki a Két ujj-zen irányzatnak kötelezte el magát. Itt a teljes testsúlyt meg kell tartani az egyik kéz két ujján, kézenállásban. (Meg sok minden mást is kell még tudni)

EZ AZ ERŐ...nem a 190 kg-os súly.

Ez szép, és jó, de ha a mesterre ráraknám ezt a súlyt, akkor mint a ropi, úgy törne össze. Én nem erre hajtok. Ő nem arra, hogy jön ez ide?

Idézet

Néhány éve volt egy Utcai Harcosok Bajnoksága. Ott egy 70 kg-os fickó intézett el egy 130 kg-os szteroid-szörnyet. Úgy megütötte, hogy lesérült és le kellett léptetni a tagot.

Szintén más téma. A kondi nem küzdősport. Attól még lehet a nagyobb erősebb, tehát ezt én nem úgy értelmezem, h a kicsi erősebb volt. :) Bunyóban nem feltétlen az erősebb nyer.

#2417 Felhasználó inaktív   StormCaster1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:00

"Gyúrunk,wazzee??"
Az alkohol nem oldja meg semmilyen problémádat...de az ásványvíz se...:)

capturetime(human.type(LIAR))[capturetime(dog.type(CRIPPLE))]

const NumOfDogExpoInBuda = 1;

#2418 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:10

Idézet

Néhány éve volt egy Utcai Harcosok Bajnoksága. Ott egy 70 kg-os fickó intézett el egy 130 kg-os szteroid-szörnyet. Úgy megütötte, hogy lesérült és le kellett léptetni a tagot.

Ennek az edzéshez nem sok köze... ha a nagyobb tag benyom egyet a "kicsi" fejébe, akkor nem biztos hogy tovább folyik a harc.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2419 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:38

Fanatic engem már válaszra sem méltat, ez ciki, ha nem tud "visszavágni". :)

Idézet: Fanatic - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 9:05

Szerinted én irígy vagyok?  :)

Én nagyon is elégedett vagyok magammal. (182cm/80kg)
Szerinted akkor a magasság/testsúly index is hülyeség?
Beleolvastam a régebben a testépítős topikba, olyan dolgokat mondtok, hogy égnek állt a hajam. Szerinted a túlzott vitaminbevitel sem káros, különösen a zsírban oldódók? Az is hülyeség hogy 100-150 mg-nál több C-vitamint nem használ el a szervezet és hiába tolsz 1000 mg-ot, a felesleg szintén kiürül a veséken feleslegesen terhelve azt?
Bizonyítják kutatások, kisérletek, de mind téveszme, mert a cseppet sem elfogult gyúrós szakirodalomban azt mondták?
Ezek nem most fognak jelentkezni, hanem mondjuk 50 éves korod felett. Most fiatalon könnyen tagadsz mindent, de ismered ugye a mondást: a rókalyukban (lövészárokban) nincsennek ateisták...

Én igen is szembe állítom a testépítést az igazi sportokkal. Mint említettem tucatnyi gyúrós haverom van, és sokat szoktunk beszélgetni (más téma nem lévén) Tudom, hogy sokan naponta lejárnak 2-3 órákra. De a tempót saját maguknak diktálják, ha elfáradnak pihennek, dumálgatnak a haverokkal stb.
Ezzel szemben pl. egy karate edzésen az edző diktálja a feladatokat és ha tetszik, ha nem csináni kell... ha öklös fekvőtámasz 20 percig akkor 20 percig, nem lehet abbahagyni hogy jaj elfáradtam, jaj fáj a kezem... Vajon melyik erősíti jobban az akaratot? Melyik nevel jobban a küzdelemre?

Intenzív testépítéssel 1-2 év alatt látványos eredményeket lehet elérni, de más sportokban mire elég 1-2 év?

Egyébként Leslie, te akkor kivétel vagy, de ezzel a mondatoddal te is elismered:

Te a kissebséghez tartozol (na nem úgy értem ;) ), de a többség igen is agyatlanul gyúr.
Egyébként igen nagy a hallgatás az edzőtermekben könnyedén hozzáférhető "cuccokról".
Én ezt igennek veszem! (Hallgatás, beleegyezés)

Egyébként meg a tököm is kivan a hamis ikonnokkal: a mai kis kamaszoknak nem Csollány Szilveszter a példakép, aki olyan gyűrűgyakorlatot csinált Sydneyben, hogy a szavam elállt, vagy Cseh László, aki törött lábbal szerzett egy bronzot, hanem Vin Diesel meg Tommy Boy a VV házból...

Hétvégén láttam egy dokumentum filmet a Shaolin Kung-fu-ról. Volt egy mester aki a Két ujj-zen irányzatnak kötelezte el magát. Itt a teljes testsúlyt meg kell tartani az egyik kéz két ujján, kézenállásban. (Meg sok minden mást is kell még tudni)

EZ AZ ERŐ...nem a 190 kg-os súly.

A BMI (vagy magasság testsúly index ahogy te hívod) egy nagy baromság, a mérvadó a testzsírszázalék (fogadok, hogy erről még nem is hallottál :D).
Vannak kövér 180/80-as emberek (én is voltam ilyen).

A vitaminokkal meg a vesével kapcsolatban már leslie válaszolt, kíváncsi lennék, hogy ki lesz egészségesebb 50 éves korára. A kutatásokról annyit, hogy az egyik ezt írja, a másik meg azt írja, én meg hiszek Szent-Györgyi Albertnek. :)

gyúrás: amiről te beszélsz az az agyatlan gyúrás, ami nem egyenlő a testépítéssel, persze ezt te nem tudhatod, mert nem néztél utána. Elárulom, hogy az egyik legnagyobb baromság 2-3 órákat a teremben edzeni -  egy órát kell edzeni intenzíven, nem 2-3 órát az előző napi Forma 1-et megbeszélve, nembeszélve az okosokról, akik 12 sorozatot nyomnak fekve. :D (itt nem az egynyomásos csúcskísérletekről beszélek).

Fanatic: akaraterő? hmm, összeállítok neked egy edzéstervet, hozzá egy étrendet, kíváncsi leszek, hogy be tudod-e tartani, hogy egyáltalán bele MERSZ-E kezdeni! mert szerintem nem (semmi különös, a sajátomat írnám le neked).

Az 1-2 év alatt látványos eredményről meg annyit, hogy az egy VICC: át lehet formálni a testet 1-2 év alatt (kövérből lehet sportos testalkatot csinálni), de ehhez igencsak sok lemondás, szerencse kell, és korántsem biztos a siker. Emellett 1-2 év alatt testépítő értelemben semmire sem lehet jutni.

A többihez nemtok mi hozzászólni. :)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 28. 10:05 -kor

#2420 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 09:57

1ébként a vitaminokkal kapcsolatban a Fanatic-féle okostojások qrvára fel tudják b@szni az agyamat, el is mondom miért.
A hétvégén voltam bent a kórházban nagyanyámnál, aki gyakorllatilag már 2 éve élő halott. Napi kb. 30 gyógyszert szed be. Namost amikor láttam a gyógyszerarzenált, eszembejutott egy könyv, amiben a vitaminokról volt szó, és mondanivalója kb. a következő volt: a gyógyszergyártók természetszerűen lobbiznak a vitaminok ellen (a vitaminok károsak, a vitaminokat túl lehet adagolni, a vitaminok rosszak), mert a gyógyszeripar számára az a jó, ha egy ember beteg. Sőt, továbbmegyünk, a gyógyszeripar számára az a megváltás, ha valaki még nem halott, csak majdnem. Miért? Mert az illetőnek be kell szednie egy csomó szemét gyógyszert, ami ugye a gyártónak szép profitot hoz. Beszedsz 3 gyógyszert, a következő 2 az első 3 mellékhatásainak enyhítésére van, stb.
Nevetséges!
Szóval csak ennyit akartam még ehhez hozzáfűzni, kedves Fanatic, ezen érdemes lenne elgondolkodnod, amikor felelőtlen kijelentéseket teszel!

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 28. 09:58 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.