HWSW Informatikai Kerekasztal: Szerintem ciki... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szerintem ciki... ...avagy furcsa, szánalmas szokások Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:36

Idézet

ok, akkor beszéljünk a 120 kilós nemcsupaizom, hanem csupaháj pasikról is...

Persze azok is vannak és sokaknak az se tetszik csak a nők mivel szeretnek öltözködni (ez nem baj )
sokszor elvétik a ruházatot így ez indikátorként hat. :think:

Idézet

szerintem nem az a ciki, ha vki molett... ha nem tetszik, nem nézel rá...

Ez kb olyan duma ha nem akarom a cigi füstöt szívni akkor ki is mehetek. (szerintem) :rolleyes:

Idézet

te vagy a ciki, ha kritizálod... sztem amúgy a fórumosok 90 %-ára nem mondanám, h jó pasi...

Itt te is kritizálsz még ha mérgedbe is teszed. :rolleyes:

Idézet

sztem se nekem, se másnak NINCS joga ahhoz, h mások kinézetét kritizálja...

Nincs joga de megtesszük mert az ember ilyen a szem egy elég fontos érzékszervünk szerintem.
Ne mondd hogy te soha senkit nem kritizáltál még. :rolleyes:

#262 Felhasználó inaktív   enzimke 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:39

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:31

A közizlést szánalmasnak tartom, mert ők fogyasztják a sok szemetet is, amit a TVben látsz. :(

Ezt mire mondod? :think: Miért lenne szánálmas?

Úgy is fordíthatnám ami dúrván kilóg a sorból azt észre fogják venni.És ha ez a kirívás olyan ami sokak számára negatív akkor azt kritizálni is fogják. :confused:

#263 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:41

Idézet: leslie - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 6:42

Mert kényelmes? Haver így jár edzeni, de nem röhögnek rajta, mert abból 8 napon túl gyógyuló lenne. Vagy tartani a pofon vihartól is ciki? :)

Elég egysíkúan látod az életet, de már megszoktam :nevet2: , ki beszélt itt az edzésre járó emberekről? A pofonvihartól tartani nem ciki, hanem egészséges, de méretétől függően a tapló embereket ki szoktam röhögni jóízűen.

#264 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:53

Idézet: enzimke - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:39

Ezt mire mondod? :think: Miért lenne szánálmas?

Amíg a közízlésnek szappanoperák, és egyéb roppant értelmes, és tartalmas dolgok felenek meg, addig öltözködésben sem etalon számomra, főlega  nők körében terjedő kurva stílus láttán. Ennek nem kívánok megfelelni. :reklamacio:
Üdvözlettel:
Gabi

#265 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:54

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:31

A közizlést szánalmasnak tartom, mert ők fogyasztják a sok szemetet is, amit a TVben látsz. :(

Nem maga a közízlés gáz, hanem hogy sok média nem is próbálja meg ezt a közízlést formálni, tágítani, hanem mindig éppen csak egy szűk ösvényen megfelelni neki - ez aztán azt indukálja, hogy új élmények, új ingerek hiányában még tovább szűkül a járható út . A közízléssel egyetérteni nem ciki, mint ahogy az sem ciki, ha olyan film tetszik neked, ami sok más embernek is bejött. Ez ebben az esetben nem (csak) azt mutatja, hogy Te belesüppedsz a közízlés mocsarába, hanem azt (is), hogy az alkotóknak sikerült olyasmit megpendíteni, ami sok embernnek tetszik. Ilyen értelemben szerintem nem ciki a közízlésnek megfelelni, velük azonosulni - "csakazértis" durca módszerrel meg nem lehet alternatív ízlésűnek látszódni, mert ezt erőltetni cikibb és izzadságszagúbb, mint "beleszürkülni" a közízlésbe.

#266 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 16:58

Idézet: J@seF - Dátum: 2005. szept. 8., csütörtök - 18:28

ami még elég ciki: sok olyan fura emberke van, aki nagy fülhallgatóval mászkál a városban, olyan sdudió fülessel, elég röhelyes szerintem... :omg:

Amikor buszon, vonaton utazok én is olyat használok. :D
Wherever you go, go with all your heart.

#267 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:06

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:54

...

Nem ezt artam. csak arra hivatkozni, hogy valami ciki, mert nem felel meg a közízlésnek, elég nagy butaság, amikor a közízlés jelenlegi szintje elég alacsonyan van. :think:
A közízléstelenség, és a TVk viszonya, hogy melyik generélja melyiket, az egy külön téma. ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#268 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:08

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 18:06

Nem ezt artam. csak arra hivatkozni, hogy valami ciki, mert nem felel meg a közízlésnek, elég nagy butaság, amikor a közízlés jelenlegi szintje elég alacsonyan van. :think:
A közízléstelenség, és a TVk viszonya, hogy melyik generélja melyiket, az egy külön téma. ;)

Értelek.  :)

#269 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:25

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 17:41

a tapló embereket ki szoktam röhögni jóízűen.

Szóval ha valaki nem díszmagyarban megy bevásárolni az tapló?

A pláza nem étterem, és nem is színház, miért ne lehetne normál minennapos szabadidőruhában bemenni?

#270 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:46

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 18:25

A pláza nem étterem, és nem is színház, miért ne lehetne normál minennapos szabadidőruhában bemenni?

Tulzasokba esel... a "szabadido ruhat" alapvetoen sportolasra tervezetek... az mar csak a vevot minositi, hogy ha maskor is hordja... vasarolni meg el lehet menni egy farmerban (szovetnadragban) ingben, poloban, puloverben... nem kell rogton a diszmagyarral (meg frakkal) peldalozni.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#271 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:55

Idézet: KovacsUr - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 15:37

Ugyanez tetszőleges zenére kibővítve.

Egyetértek, kibővítve még azzal ha jó hangos. Bosszantó... :reklamacio:
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#272 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 17:59

Idézet: MisterY - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 15:54

Nem a testalkat a lényeg. De én sem veszek fel sem izompólót, sem lukacsos atlétát, mert egyik sem állna nekem jól.

a lukacsos atléta testalkattól függetlenül hipergáz. brrr........ :mirror:

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#273 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:07

Idézet: Karesz - Dátum: 2005. szept. 9., péntek - 16:13

Azt meg cikinek ha valaki úgy képzeli 20+ évesen a csajozást/pasizást mint egy versenyt a jobb csaj/pasi megszerzéséért. "Bocs szivi, aranyos vagy meg minden, de van egy másik csaj aki jobb nálad úgyhogy csókolom."

Arról nem is beszélve, hogy a jobb/rosszabb teljesen relatív. Kinek mi, pap meg a papné, meg ilyenek...  :omg:  :smoker:

#274 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 18:25

Szóval ha valaki nem díszmagyarban megy bevásárolni az tapló?

:o Nagyon unatkozol? Nem az így öltözködőkre értettem a taplót, hanem az említett pofozkodós reakcióra reagáltam. Amúgy meg fenntartom a véleményem, hogy a sportruházat a plázasétához rém ciki. Csak ennyi. Neked nincs átmenet a susogós melegítő meg a frakk között?  :D Tudod, egy rém egyszerű szövet-, vagy farmernadág, ilyesmi. Én is hordok sportruházatot - amikor bringázom, vagy amikor futni, edzeni, bringázni, kiránduni megyek, de eszembe nem jutna plázába, moziba, a városba sétálni menni ilyen öltözetben. Nem kell olyasmit belemagyarázni a soraimba, ami nem is volt ott, vagy ez csak beragadt reflex a Visszabeszélő nyomán?

#275 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:18

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:11

:o Nagyon unatkozol? Nem az így öltözködőkre értettem a taplót, hanem az említett pofozkodós reakcióra reagáltam. Amúgy meg fenntartom a véleményem, hogy a sportruházat a plázasétához rém ciki. Csak ennyi. Neked nincs átmenet a susogós melegítő meg a frakk között?  :D Tudod, egy rém egyszerű szövet-, vagy farmernadág, ilyesmi. Én is hordok sportruházatot - amikor bringázom, vagy amikor futni, edzeni, bringázni, kiránduni megyek, de eszembe nem jutna plázába, moziba, a városba sétálni menni ilyen öltözetben. Nem kell olyasmit belemagyarázni a soraimba, ami nem is volt ott, vagy ez csak beragadt reflex a Visszabeszélő nyomán?

Vki sportruházatban érzi magát kényelmesen, sztem ebben nincs semmi kivetnivaló.

#276 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:20

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:18

Vki sportruházatban érzi magát kényelmesen, sztem ebben nincs semmi kivetnivaló.

Mint ahogy sok minden másban sem, amit más tart cikinek, én (vagy Te) meg nem. Csak írogatjuk, hogy kinek mi számít ciki szokásnak. Nem törvényeket hozunk :Đ.

#277 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:22

szánalmas szokás, sőt fölöttébb bosszantó: az avargyújtás. itt vidéken dívik (egy kisváros faluvégén lakom, tele minden tiszta udvar/rendes ház svábokkal), ha rosszízű analgóiát akarnék használni, akkor az emberek valamiért mindig kényszeresen égetnek valalmit. az elmúlt 10 napban olyan putriszag lengi be a környéket, h egy szabadkéményes nomád állattartó család a mongol pusztáról is sírva menekülne. és általában délelőtt, mikor még nedves egy kicsit, meg este, mikor már nedves. sőt, az imént, bár egész délután csepergett, de vki azért még begyújotta gázolajjal az utcában... maradjon még holnapra is. de egyzser betelik  a pohár, megfogom vmelyiket és belehempergetem...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#278 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:33

Idézet: avman - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:22

szánalmas szokás, sőt fölöttébb bosszantó: az avargyújtás.

[...]

Ráadásul faluhelyen szokás a mosott ruhát szabad levegőre, napsütésbe kiteregetni száradni.

Elég, ha az utca végén valaki belobbantja az avart, lehet mosni mindent újra.

Tutkóság.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#279 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:38

Idézet: Samott - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 18:46

Tulzasokba esel... a "szabadido ruhat" alapvetoen sportolasra tervezetek... az mar csak a vevot minositi, hogy ha maskor is hordja... vasarolni meg el lehet menni egy farmerban (szovetnadragban) ingben, poloban, puloverben... nem kell rogton a diszmagyarral (meg frakkal) peldalozni.

Samott

Nekem a farmer ugyanolyan kényelmetlen, mint az öltöny nadrágja. Azért is úgy fogok menni bevásárolni, ahogy nekem tetszik, általában rövidnadrág + pólóban, ha ettől én tapló paraszt vagyok, hát legyen. Nekem is megvan a véleményem azokról, akik ilyen dolgok alapján kategorizálják az embereket.

#280 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 10. 18:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. szept. 10., szombat - 19:38

Nekem a farmer ugyanolyan kényelmetlen, mint az öltöny nadrágja. Azért is úgy fogok menni bevásárolni, ahogy nekem tetszik, általában rövidnadrág + pólóban, ha ettől én tapló paraszt vagyok, hát legyen. Nekem is megvan a véleményem azokról, akik ilyen dolgok alapján kategorizálják az embereket.

:) ;)

Szerkesztette: fLeSs 2005. 09. 10. 18:41 -kor

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »