HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#2001 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:32

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 0:24

Xero: disk util es mond azt neki, hogy az iBook winyojat restorolja a kulso winyora, ez a legegyszerubb. Aztan winyo be az imacbe, es kesz.

Install kozben nem szerencses a gepeket cserelgetni a winyo alatt :)

Értem most az ugrott be hogy esetleg target disk modban elinditom az imacet. Közben elindítom ibookot abban bebutulok szépen az osx install lemezről. Kiválasztom célnak az imac-et és annyi. Vajon így mükdhet? Csak mert kicsit defektes az ibookom és elég nehezen indul ujra nem szivesen probalgatom :)

Üdv

#2002 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:39

Ahh legegyszerűbb dolgot csináltam: már összeraktam az imacet szoval csak rádugtam az ibookra egy firewire kábellel aztán target disk mode és most másolom át a cuccokat. Legalább nem kell frissíteni meg szép is lesz :)

Üdv

#2003 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:48

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 23:39

Ahh legegyszerűbb dolgot csináltam: már összeraktam az imacet szoval csak rádugtam az ibookra egy firewire kábellel aztán target disk mode és most másolom át a cuccokat. Legalább nem kell frissíteni meg szép is lesz :)

Üdv

Offkorsz, nem tudtam tud e a g3 imac target disket :)

#2004 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 00:55

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 0:48

Offkorsz, nem tudtam tud e a g3 imac target disket :)

ofkoz aláírás :p 4 éves masina szóval nem annyira őskövület. Aszem majdnem az utolsó g3-as imac..

Üdv

#2005 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 01:00

A jaguár elbaxott lassan futott g4 400-on, a panther jóval gyorsabb. Szerintem azt kellene kipróbálni. Egyébként azért nem sírnak az emberek, hogy lassú a gépükön az osx mert attól nem lesz gyorsabb :D De g3 300 kegyetlen lassú lesz sajna.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2006 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 01:15

Én kiv leszek mit pörög a kis 500-as imac majd..
Én pl a memóriám miatt vayok kissé beszarva, mert az a 384 igen karcsú. SDRamot meg már nem olcsó szerezni. (Én állat marha meg kb 2 hónapja ajándékoztam el egy 256-os modult.)

Ps: Mellékelve egy képecske.. ilyen amikor szerelek :p
szoba "in action"

Üdv

Szerkesztette: Xero 2006. 02. 06. 01:16 -kor

#2007 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 01:41

Idézet: Sumi - Dátum: 2006. febr. 5., vasárnap - 23:41

szerk: amúgy ismertem egy embert, t2k a nickje.. ő is ilyen okos ember, mint te:) nem ismered?

szegény i.Andrást T2k renceresen gyepálta. amúgymeg rakjál bele 256 RAM-ot és dobjál rá egy tigrist, ha felmegy. a jaguár tééleg lassú, a párduc is az.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2008 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 03:47

Nah kész vok. Simán elviselhető sebessége van. :) Jó nem fogok rajta hd anyagot vágni de divx filmek még szépen elszaladgálnak rajta a dvd is finoman megy és az 1000 képes iphoto albumot is egész korrektül kezelte. Szóval iMac 500 OS X 10.4.4 egész jó egy mezei usernek. Ebből kifolyólag holnap költözik édesanyámhoz a gép.

Ezzel kapcsolatban lenne is egy gyors kérdésem. Mennyi egy ilyen imacbe egy combo drive ill egy airport kártya? A lik megvan neki csak kártyát kellene szereznem!

Üdv

#2009 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 10:45

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 3:47

Nah kész vok. Simán elviselhető sebessége van. :) Jó nem fogok rajta hd anyagot vágni de divx filmek még szépen elszaladgálnak rajta a dvd is finoman megy és az 1000 képes iphoto albumot is egész korrektül kezelte. Szóval iMac 500 OS X 10.4.4 egész jó egy mezei usernek. Ebből kifolyólag holnap költözik édesanyámhoz a gép.

Ezzel kapcsolatban lenne is egy gyors kérdésem. Mennyi egy ilyen imacbe egy combo drive ill egy airport kártya? A lik megvan neki csak kártyát kellene szereznem!

Üdv

Te komolyan anyukádnak egy katódsugaras imacat adsz? Én még az ellenségeimnek is elgondolkodnék rajta. Milyen frissítéseket tud a képernyője/felbontás?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2010 Felhasználó inaktív   Macc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:05

Korabban volt szo hogy win alatt nem kell buheralni a registry-t. Nekem install utan az elso dolgom, hogy a regustry-ben letiltom a winfax viewer-t, mivel nekem ne akarja mar megszabni a rendszer, hogy minden beallitas ellenere az nyissa meg a kepeket, es ezutan jon a beepitett messenger, ami mindig indul a rendszerrel...
PowerMac G5 Dual 1.8GHz 2GB RAM/ ATI Radeon 9800pro + Mac mini 1.42GHz 1GB RAM/ Combo - artfolio.hu

#2011 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:12

Idézet: Macc - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 11:05

Korabban volt szo hogy win alatt nem kell buheralni a registry-t. Nekem install utan az elso dolgom, hogy a regustry-ben letiltom a winfax viewer-t, mivel nekem ne akarja mar megszabni a rendszer, hogy minden beallitas ellenere az nyissa meg a kepeket, es ezutan jon a beepitett messenger, ami mindig indul a rendszerrel...

Talán legközelebb elég lesz, ha felraksz bármi más programot, akár fotosopot, és beállítod, hogy milyen formátumokat nyisson. Messengert is le lehet lőni simán nem kell registrybe turkoválni.

Idézet

#2012 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:58

egy atlag felhasznalonak valoszinu tok mind1 ... szoval o biztos nem fogja ezeket letiltani, errol lenne szo nem a kulonleges igenyu userekrol.  mert olyanbol ugyse sok van, fogadok hogy a forum felhasznaloinak 90% le se szarja ezeket...  :smoker:
macbook air 2014

#2013 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 11:59

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 11:12

Talán legközelebb elég lesz, ha felraksz bármi más programot, akár fotosopot, és beállítod, hogy milyen formátumokat nyisson. Messengert is le lehet lőni simán nem kell registrybe turkoválni.

ez meg a masik ...
macbook air 2014

#2014 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:14

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 11:58

fogadok hogy a forum felhasznaloinak 90% le se szarja ezeket...  :smoker:

Mert már váltottak macre :D
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#2015 Felhasználó inaktív   Flamaszter 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:23

Idézet: hybris - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 13:14

Vagy OSX-re... :drive:

#2016 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:25

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 10:45

Te komolyan anyukádnak egy katódsugaras imacat adsz? Én még az ellenségeimnek is elgondolkodnék rajta. Milyen frissítéseket tud a képernyője/felbontás?

Mivel heti 1x 5 percre nyomja be mailt megnézni esetleg webezni. Mellette meg max zenét hallgat rajta így igen azt kapja meg. De valszeg lassan veszek 1 kis 15"-ös tft-t hozzá rá a vga-ra oszt annyi :) Lesz Bőven helye neki is. :)

Üdv

#2017 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:27

Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 11:58

egy atlag felhasznalonak valoszinu tok mind1 ... szoval o biztos nem fogja ezeket letiltani, errol lenne szo nem a kulonleges igenyu userekrol.  mert olyanbol ugyse sok van, fogadok hogy a forum felhasznaloinak 90% le se szarja ezeket...  :smoker:

Nekem spec sem win sem osx alatt nem mind1 mi mit nyit meg és mi indul el a rendszerrel. Kutyául idegesítő minden win install után kinyírni a windows messengert mert ugyis mindenki a legujabb msn-t akarja. Részemről install után kb 1 óra buzerálás mire a win ugy megy ahogy én akarom. OSX-nél ez kb 10 perc volt. :)

Üdv

#2018 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:30

na menjünk már extrémitásba, pls :)

1; amint teszel fel másik képnézőt, azzal átlehet venni a kiterjesztéseket; illetve a sajátgépben is lehet a fileformátumokat bizgetni, nemkell hozzá registry
2; ezt is simán kilehet lőni az opciókból, letiltod hogy induljon, kilépsz belőle, és sose zargat többet

komolyan, ha ezek voltak a legnagyobb gondjaid, amik miatt már rögtön a regeditbe mélyedtél, valami nagyon nincs rendben nálad :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#2019 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:38

Idézet: Xero - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 12:27

Nekem spec sem win sem osx alatt nem mind1 mi mit nyit meg és mi indul el a rendszerrel. Kutyául idegesítő minden win install után kinyírni a windows messengert mert ugyis mindenki a legujabb msn-t akarja. Részemről install után kb 1 óra buzerálás mire a win ugy megy ahogy én akarom. OSX-nél ez kb 10 perc volt. :)

Üdv

ezekszerint nincsen benne sok ujdonsag a windowshoz kepest ... ha ilyen hamar kiismerted :omg:
macbook air 2014

#2020 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 06. 12:38

Idézet: hybris - Dátum: 2006. febr. 6., hétfő - 12:14

nahat ez kurva ertelmes megszolalas volt  :rolleyes:
macbook air 2014

Téma megosztása:

• (136 Oldal)