HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X IV.

#781 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 13. 17:35

Idézet: kAy - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 18:31

bt dongle + bt headset és meg is van oldva.

gondolom macen pár katt az egész.

meg par vagyonka

#782 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 17:49

Idézet: ion - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 17:35

meg par vagyonka

akinek macre fussa... :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#783 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 18:23

Idézet: ion - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 17:35

meg par vagyonka

Azért a bt mar elég sok gépben alapbol is ott pislog.. egy bt headset meg tényleg filléres dolog pár ezres... Bár én még mindíg inkább az imic-es megoldást javaslom. Ugye ott lesz rendes line in is :)

Üdv

#784 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 19:23

sirámok h miért váltott vissza ibookról pc-re
érdekes
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#785 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 21:56

Idézet: playback - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 20:23

Ez az egesz bullshit, nem is olvastam vegig.
Azzal kezdi, hogy miutan megvette a gepet, 3 hetre ra kijott az uj osx meg uj ibookok... ez nem az Apple hibaja, csak figyelni kene a hireket, ha valakit igazan erdekel, hogy mit fog megvasarolni.

#786 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 13. 23:18

Idézet: ion - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 21:56

Ez az egesz bullshit, nem is olvastam vegig.
Azzal kezdi, hogy miutan megvette a gepet, 3 hetre ra kijott az uj osx meg uj ibookok... ez nem az Apple hibaja, csak figyelni kene a hireket, ha valakit igazan erdekel, hogy mit fog megvasarolni.

könnyeb az apple-t okolni minthogy beismerje, hogy balfasz volt
macbook air 2014

#787 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 01:02

olvassátok csak végig, az ár csak az egyik szopása volt
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

#788 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 08:13

Idézet: playback - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 2:02

olvassátok csak végig, az ár csak az egyik szopása volt

Sajnos lassan általános lesz, hogy a hasonló nagy cégek szarnak a fogyasztóra. A minőség az másodlagos, a marketing az első, hogy minél többet adjanak el utána, meg...
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#789 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 09:42

Idézet: ion - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 21:56

Igen, mert az Apple arrol hires, hogy jo elore bejelenti a menetrendet, a varhato termekeket/frissiteseket... es nem arrol, hogy bepereli azokat az oldalakat ahol tajekoztatni akarjak ezekrol a varhato termekekrol az erdeklodoket... meg ugye a "one more thing", az is mindig tudhato jo elore hogy mi lesz. Tenyleg a hulye vevo hibaja, hogy beszopta.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#790 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 10:21

Idézet: evone - Dátum: 2005. nov. 13., vasárnap - 23:18

könnyeb az apple-t okolni minthogy beismerje, hogy balfasz volt

neked meg könnyebb baromságokat beszélni, mint angolul megtanulni, és értelmezni a cikket, ha már ion nem tette :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#791 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 11:37

Idézet: Eiki - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 17:28

Soha senki nem mondta, hogy tökéletes

Nem??? 8)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#792 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 11:55

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 11., péntek - 14:54

Ha ugyan ugy fagyogat, akkor az Apple is fagyna nala... a windows is csak akkor fagy altalaban, ha valami gond van a vassal. Jol osszerakott rendszerrel viszont nincs gond... tehat az ilyen usernek oly mindegy milyen rendszert hasznal. Ha mazlija van nincs gondja, ha beszopott egy hibas memoriamodult (vagy barmilyen mas reszegyseget) akkor meg sziv... gyartotol/oprendszertol fuggetlenul.

Samott

Hát, nem tudom.
Biztos van igazság abban amit írsz, de:
Fél év használat után eladtam a minimet mert úgy néz ki kinőttem.
Asszony nyaggatott hogy toljak már össze hétvégére valami PC-t, mert sims-ezni akarna végre (minin lassú mint állat).
Össze is toltam egy konfigot (Intel 915 alaplap, 3Ghz P4, 512 DDR2, Gef6600 256Mb PCI-E VGA).
KB fél óra után majdnem kib@sztam a nappaliból a gépet, mert úgy zúgott a gyári intel hűtő meg a VGA kártyán lévő gyári hűtő hogy az már sok (asszony azt hitte hogy megy a mosogatógép a konyhában és az zúg :D ). Bár régebben ilyen gép mellett még aludtam is, de úgy látszik a mini óta túl érzékeny lett a fülem :)
Működött is a gép rendesen, de a sims alatt egyszer kétszer úgy elhasalt a gép hogy csak a reset gomb segített. Szóval ezek azok a dolgok amik egyáltalán nem hiányoznak az életemből.
Handras, megyek az imac-ért :))
Nem akarok fikázni hogy bezzeg igy a mac megy úgy a PC, de sajnos úgy gondolom hogy ilyen "apróbb" problémák sajnos PC-n bármikor véletlenszerűen előfordulhatnak, meg persze akár  mac-en is de azért ott ez nem jellemző.

#793 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 11:59

Idézet: kAy - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 10:21

neked meg könnyebb baromságokat beszélni, mint angolul megtanulni, és értelmezni a cikket, ha már ion nem tette :)

nekem mindig is könnyeb volt az tenni :p
macbook air 2014

#794 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 12:02

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 11:55

...
KB fél óra után majdnem kib@sztam a nappaliból a gépet...

:nevet:
macbook air 2014

#795 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 12:06

Szóval ezek azok a dolgok amik egyáltalán nem hiányoznak az életemből.

Ertem en a problemadat: a kitudja honnet osszevadaszott alkatreszekbol epitett PC-d nem volt olyan csendes es megbizhato mint az Apple gyari konfig. Itt korulottem szaz feletti Dell PC zummog (teljesitmenyukhoz kepest meglepoen csendben)... es elvetve van hiba veluk. Talan ha megprobalnal egy ilyet, amit hasonlo korultekintessel terveztek mint egy Mac-et, akkor nem csalodnal... csendes, megbizhato es draga... mint egy Mac. ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#796 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 12:06

Működött is a gép rendesen, de a sims alatt egyszer kétszer úgy elhasalt a gép hogy csak a reset gomb segített. Szóval ezek azok a dolgok amik egyáltalán nem hiányoznak az életemből.

elég egyedi eset, anno mi is rengeteget simseztünk a lánykával, és soha, egyetlen egy alkalommal sem fagyott el. ebből kár tanulságot levonni :)

#797 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 13:18

Idézet: kAy - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 13:06

elég egyedi eset, anno mi is rengeteget simseztünk a lánykával, és soha, egyetlen egy alkalommal sem fagyott el. ebből kár tanulságot levonni :)

Persze, nyilván egyedi esetről van szó, amiből természetesen nem vonok le messzemenő következtetést.
Elvileg nem gagyi konfigról van szó, és szűz install (csak win + sims) és már 1 nap után gondok vannak. Ezt utáltam anno hogy nem telt el úgy hét hogy ne legyen valami gond.

#798 Felhasználó inaktív   Bubu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 13:25

Idézet: Samott - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 13:06

Ertem en a problemadat: a kitudja honnet osszevadaszott alkatreszekbol epitett PC-d nem volt olyan csendes es megbizhato mint az Apple gyari konfig. Itt korulottem szaz feletti Dell PC zummog (teljesitmenyukhoz kepest meglepoen csendben)... es elvetve van hiba veluk. Talan ha megprobalnal egy ilyet, amit hasonlo korultekintessel terveztek mint egy Mac-et, akkor nem csalodnal... csendes, megbizhato es draga... mint egy Mac. ;)

Samott

Nyilván lehet összerakni csendes PC-t, ezt a zaj dolgot csak érdekességként említettem.
Dell gépet még tényleg nem próbáltam, igazad lehet.
De azt ne felejtsük el hogy a windows-ban mindig is ott van egy bizonytalansági tényező, ami itt ott felüti a fejét.

#799 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 13:30

Idézet: EV6 - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 12:37

Nem??? 8)

Nem számoltam az agyatlan, marketing frázisokat puffogtató, elfogult, objektivitást mellőző emberekkel :Đ Azt nem merem megkockáztatni, hogy hányan vannak az Apple-scene-ben...  :p

#800 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 14. 14:42

Idézet: Bubu - Dátum: 2005. nov. 14., hétfő - 13:25

De azt ne felejtsük el hogy a windows-ban mindig is ott van egy bizonytalansági tényező, ami itt ott felüti a fejét.

Szerintem ezt ideje lenne elfelejteni... win2k ota nincs bizonytalansagi tenyezo. Win95/98 fagyogatott rendesen, de az NT alapu cuccok mar megbizhatoak... hetfo reggeltol pentek estig megy hiba nelkul, ugyan a firefox neha osszeomlik (ez az o egyeni szoc. problemaja), de a win mindig tulelte eddig. Evek ota nem lattam kekhalalt.

Samott

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.