Idézet: ion - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 12:06
lol, Te aztan nem vagy kispalyas sznob (sajat velemeny)...
A kevesebb orajel engem onmagaban nem zavarna, ha nem tarsulna melle kevesebb memoria, es 20-40GB-tal kisebb vinyo...
Es hogy minek DL-es iro? Hat csak azert, mert ketszer annyi fer egy lemezre... Igazad van, az tenyleg semmi.
...
Azert ne vedd szemelyes sertesnek, hogy vannak hibai a "tokeletes", fenseges, isteni-szikra apple termekeknek... A "vegletekig osszecsiszolt" OS-rol nem is beszelve.
Akkor sznobozzal ha ismersz. Es kikerem magamnak a szemelyeskedesedet, en ilyet nem tettem!
Tenyleg vannak visszalepesek, lasd belinkelt Paul Thurrot site.
Csak sajnalom hogy a gep sok elonyet nem veszi eszre senki, es recsego ropogo muanyag notikhoz van hasonlitva amin XP fut. Ennyi.
miazhogy kevesebb memoria??? veszel bele es annyi. Nem tudom miert varja barki, hogy ugyanannyiba keruljon mint egy acer vagy asus noti??? /A lenyeges kulombseg csak az sztem, hogy az egyik gyartonak bele kell raknia 2GB RAM-ot, hogy ezen az aron elvigyek a gepet, mig a masiknak (nem, nem csak az Apple) meg nem/
Nem kel gunyolodnod, tudom mivel tud tobbet a DL, es azt is milyen sokan hasznaljak, es hogy milyen olcso a nyersanyag.
Szerkesztette: Macc 2006. 01. 12. 11:46 -kor