Idézet: evone - Dátum: 2006. febr. 10., péntek - 20:33
uristen, te meg mindig nem erted
en nem szarozom a mekintosod, sot. nekem tetszik bejon, de attol hogy jobb A WINDOWS NEM LESZ EGY KUPAC SZAR. a bmw se lesz szar mert van merci. a hozzaallasotokat szidom, hogy minden ami nem mek szar szar szar. ennyi, nincs konkret velemeny csak hogy szar ami nem mek, meg amit esetleg steve jobs be ultet a fejetekbe. es leirtak mar elottem is, amig nem volt intel proci a gepeitekben addig szar volt az intel, most hogy az van benne szar a ppc es jo az intel, akkor hogy is van ez?
hozzateszem hogy lehet azert nem irogatjak mert nem merik, feltetelezem te se merned ezek utan beirni hogy elromlott ha esetleg elromlana, mert olyan nagy pofaju vagy az elromolhatatlansagara
Akkor úgy van, hogy TE még mindig nem veszed az adást.
Bajod van pár nagyhangú (mac) userrel? Írd le nekik. Nekik. Ne mindenkinek. Macuser!=macaddict, attól függetlenül, hogy pár geeksite így rakta ezt össze a fejedben. Én egyeltalán nem vagyok kiváncsi arra, hogy közöld velem, _szerinted_ mit gondolok a vindózról és, hogy helyesen teszem-e. Jobsot a macos 8-as húzása óta nagyon nem kedvelem, jobb lenne hát ha nem állandóan vele példálóznál.
Mellesleg mi mind úgy rettegünk attól, hogy leírjuk, hogy vmi elromlik a gépünkben (xero sem mer itt napok óta sírni, hogy szar a hdd-je pl), mert mindmind technológiai analfagammák vagyunk és még így anoním módon is komoly megrázkódtatást okozna nekünk beismerni, hogy a mac nem a szentgrál.. lol.
Ja és "elromolhatatlansagara"? Mondjuk úgy érthetőbb, hogy nagy pofájú vagyok rá..