HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 31. 16:55

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 16:07

Tegnap jöttem Monorról, épp kanyarodtam a lámpánál a 31-esre Pest felé, amikor is rendünk őre és védője megunta hogy neki piros - villogót be, aztán padlógáz. Dobozos autóban voltam, és qrva nagy mákja volt, hogy észrevettem (a szemben jövő is padlófékezett), szóval én is rávetettem magam a fékre. A rendőr eltvtárs megköszönte hogy elengedtem, majd a villogót kikapcsolva, mintha mi sem történt volna, ment tovább.

Ha nekimegyek, mi van? Nem szirénázott, és nyilván nem sietett (annyira) sehová. Tehát: jogszerűtlenül használta a fényt, ráadásul sziréna nélkül megb@szhatja, úgy nem megkülönböztetett a jelzés.

És ha nagyon megpiszkálnák a dolgot (tehát ügy lett volna belőle) még akár az is kiderülhetett volna, hogy joga sincs a kéklámpa használatához.
Ugyanis mostanában szigorították (NAGYON) a szabályzást, mindenkinek vizsgáznia kell újra + PÁV1.
Ma a csíkost vezetők 80%-a úgy vezet csíkost, hogy nicns joga kéket használni (sőt, esetleg még csíkost sincs).
Na de szükség törvényt bont, a rendőrnek mennie kell.

Azokat kellene/kellett volna fellógatni anno, akik kiemelték a rendőrséget/határőrséget/VÁM-osokat a PÁV1 és a különleges vezetéstechnikai vizsga alól, és ennek ellenére kéklámpaengedélyt adott nekik.
Gondolkoztál már ma?

#2382 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 16:59

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 16:26

Én azt figyeltem meg magamon, hogy a vezetés közbeni telefonálás kb annyira vonja el a figyelmemet, mint amikor beszélgetek a mellettem ülővel.

Lehet, hogy Te - mint még szemtelenül fiatal - vagy olyan gyors, hogy le tudod kezelni, ha egy olyan hírt, vagy valami olyan döntési feladatot kapsz mobilon, ami komoly megfontolást, elgondolkodást kíván vagy az érzelmekre hat. Később ez kevésbé fog menni, hidd el.

Olyan szabályt meg nem lehet hozni, ami életkortól függő, tehát pl. csak 35 éven aluliak mobilozhatnak, afelettiek nem! :)

Szerkesztette: *Macika* 2006. 01. 31. 17:00 -kor

Gondolkoztál már ma?

#2383 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 17:01

Idézet: G-e-r-i - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 16:26

Ha "nehéz" forgalmi szituációt kell megoldanom, akkor abbahagyom a beszédet (akkor is ha telefonálok, akkor is, ha a mellettem ülővel trécselek) egy pár pillanatra.

Ez OK, csak ha fordítva történik ('nehéz' telefontéma), akkor nem hagyhatod abba a vezetést. Ez a baj...
Gondolkoztál már ma?

#2384 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 21:49

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jan. 30., hétfő - 22:42

Van, a 4-es paragrafus. Holnap beteszem a magyarázatát, ha nem lenne meg. Most már nem pöcsölök vele. :)

Egy kis olvasnivaló: :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tudom, most az jön, hogy nincs odaírva a begipszelt kar. Nyílvánvaló, hogy úgy sem lehet.

Szerkesztette: Lauda 2006. 01. 31. 21:50 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2385 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:23

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 17:01

Ez OK, csak ha fordítva történik ('nehéz' telefontéma), akkor nem hagyhatod abba a vezetést. Ez a baj...

Fordítva sosem történik, akinél fordítva történik abban van a hiba. Egyébként én nem is tudok beszélni csak ha nem kell mellette semmi másra koncentrálni. Mert hallom a hangot de semmit nem értek belőle, nagyon rossz vagyok a figyelemmegosztásban. Pl ha tv-ben nézek valamit sokszor 3-4x kell megszólítsanak, hogy észrevegyem, annyira egy dologra összpontosul a figyelmem.

#2386 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:25

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 16:12

Ja, még valami.

A kézből telefonálás tiltása vezetés közben az egyik olyan jogszabály, aminek semmilyen értelmét nem tartom.
Nem kell aggódni, nem őrültem meg és bevágódni sem akarok senkinél!!

Egész egyszerűen MAGÁT A TELEFONÁLÁST tiltanám meg a vezető számára, hiszen AZ, maga az odafigyelés a beszélgetés fonalára, AZ vonja el a figyelmet, AZ veszélyezteti a közlekedést, nem az, hogy egy kézzel, egy időben kell kezelnie a váltót, az indexet, a kormányt és a hamburgert egy rutinos vezetőnek.

Drótos vagy drótnélküli füles, de akár autósszett használata esetén is pontosan ugyannyira vonja el/osztja meg a vezető figyelmét, mintha kézben tartaná a készüléket.

Ez pontosan így van, millió felmérés bebizonyította. A gondolataid foglalja le a telefonálás, elvonja a figyelmed a vezetéstől.

Itt a HWSW-n is volt róla cikk nemrég:

Egyre többen mobiltelefonálnak vezetés közben
írta: Bodnár Ádám , idő: 10:07

[HWSW] Egy amerikai felmérés szerint folyamatosan növekedik azoknak a száma, akik vezetés közben használják mobiltelefonjukat. A National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) jelentése szerint a sofőrök 10 százaléka telefonál a volánnál ülve, részben kézben tartott készülékkel, részben kihangosítóval vagy headsettel. Egy tavalyi felmérés szerint 2004-ben még csak a sofőrök 8 százaléka telefonált. Az NHTSA adataiból kiderül, hogy a fiatalok is idősebbek, férfiak és nők körében egyaránt növekedett a vezetés közbeni mobiltelefon-használat.
hirdetés

A legtöbben kézben tartják a telefont

Az NHTSA szerint a vezetés közben telefonáló sofőrök 60 százaléka kézben tartott telefonján beszél, kihangosítót vagy headsetet csak 40 százalék használ. Az Egyesült Államokban egyelőre csak New York, New Jersey, Connecticut és District of Columbia tiltja a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonon való beszélgetést, de több állam is tervez hasonló rendeletet bevezetni.

Egy törvénytevezet szerint a próbajogosítvánnyal rendelkező vezetők egyáltalán nem használhatnának mobiltelefont, még kihangosítóval vagy headsettel sem. Az NHTSA álláspontja szerint ugyanakkor a kihangosítók vagy headsetek kötelezővé tétele biztonsági szempontokból nem lenne jelentős, ugyanis a beszélgetés ugyanúgy elvonja a vezető figyelmét, mintha a kézben tartott telefonján beszélne.

Headsettel ugyanolyan veszélyes

Az eddig publikált kutatások egyhangúlag alátámasztják, hogy a headset vagy kihangosító használata ugyanolyan balesetveszélyes, mint a kézben tartott mobiltelefoné. Nem maga a félkezes kormányzás az, amely igazán megnöveli a vezetés közbeni telefonálás kockázatát, hanem a beszélgetés által lekötött figyelem, szellemi erőfeszítés. A Utah Egyetem által februárban nyilvánosságra hozott tanulmány megállapítja, az az autós, aki telefonál, szellemileg rosszabb állapotban van, mint egy ittas vezető, akinek véralkoholszintje meghaladja a 8 ezreléket.

A kutatás rámutatott, hogy telefonálás közben átlagosan 18 százalékkal romlik a fiatalok reakcióideje. Bár ez század- vagy tizedmásodperceket jelent csak látszólag, a valóságban ez több méterrel megnövekedett féktávot is jelenthet, sebességtől függően. "Ha berakunk egy húszéves vezetőt a kormány mögé mobiltelefonnal, a reakcióideje egy 70 éves sofőrével lesz azonos" -- mondta el David Strayer, a Utah Egyetem pszichológiaprofesszora.

;)  :up:

Szerkesztette: Lauda 2006. 01. 31. 22:27 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2387 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:30

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 16:55

Azokat kellene/kellett volna fellógatni anno, akik kiemelték a rendőrséget/határőrséget/VÁM-osokat a PÁV1 és a különleges vezetéstechnikai vizsga alól, és ennek ellenére kéklámpaengedélyt adott nekik.

Ez tényleg nagy melléb*szás volt. :omg:  A mentősöknek kötelező volt akkor is, és úgy tudom nekik meg is van egytől-egyig. :)

#2388 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:36

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 22:30

Ez tényleg nagy melléb*szás volt. :omg:  A mentősöknek kötelező volt akkor is, és úgy tudom nekik meg is van egytől-egyig. :)

Igen, így van. Meg a lánglovagoknak is.
Gondolkoztál már ma?

#2389 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:41

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 22:23

Fordítva sosem történik, akinél fordítva történik abban van a hiba. Egyébként én nem is tudok beszélni csak ha nem kell mellette semmi másra koncentrálni. Mert hallom a hangot de semmit nem értek belőle, nagyon rossz vagyok a figyelemmegosztásban. Pl ha tv-ben nézek valamit sokszor 3-4x kell megszólítsanak, hogy észrevegyem, annyira egy dologra összpontosul a figyelmem.

Hááát, lehet, hogy Te ezt jó tualjdonságnak tünteted fel magadban, de valójában iszonyart rossz, ha nem tudsz gyors egymásutánban legalább 3-4 dologra 'multiprocesszor-módban' figyelni vezetés alatt. Mivel többfelé is kell egyszerre. Itt most nem arra gondolok, hogy a sebességváltás, kormánymozdulatok, hiszen az automatikus, mint minden technikai dolog, ami a vezetéssel kapcsolatos.
Hanem pl. egy ismeretlen kereszteződésbe lendületes sebességgel beleérkezve villámgyorsan kell átlátni a helyzetet. És egyszerre (persze úgy nem lehet, de gyors egymásutánban igen) több dologra is figyelni áthaladáskor.
Gondolkoztál már ma?

#2390 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 22:46

Idézet: Indy - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 15:18

Győr, vasárnap délután. Rendőrautó folyamatosan telefonáló (kézben tartva) sofőrrel kötelezően csak jobbra kanyarodó utcából balra ki, majd záróvonalat átvágva át a négysávos úttesten nem kis tempóval beáll a lámpához. Ketten áltunk a mellette lévő sávban, erős fejcsóválás, mutogatás részünkről, ők inkább úgy tettek mintha mi sem történt volna...  :(

Ma delutan 4 ora:

Dessewfy utcan setaltam a Belvarosban, eppen keresztezni akartam a Bajcsy-Zs-t, mikor a Nyugati felol jovo 4 savnak piros lett a lampa.

Rendorunk kb. 5 kocsi a sorban, kivag balra (szembejovok savja!), szirena+villogo ON, elozi a pirosnal allo kocsisorokat, zoldon szabalyosan kozlekedni probalo gyalogoshad szetrebben a zebrarol.

Mogotte egy fekete Audi kek villogoval, meg megegy fekete kocsi, villogo detto. (naluk nem volt hangjelzes.)
Erre bekanyarodnak JOBBRA a Bank utcaba. (Dessewfy-vel szemben van, ha valaki nem ismeri Bp belvarosat.)

Bank utca-Vadasz utca sarkan a felvezeto rendor lekapcsolta a szirenat... :omg:

Qrvara fontos konvoj lehetett, ha 150m-ert felkapcsolja a szirenat a felvezeto kocsi, ahelyett, hogy 2 percet varna a kovetkezo zoldre... :rolleyes:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: nyunyu 2006. 01. 31. 23:02 -kor

#2391 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:00

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 22:46

Ma delutan 4 ora:

Dessewfy utcan setaltam a Belvarosban, eppen keresztezni akartam a Bajcsy-Zs-t, mikor a Nyugati felol jovo 4 savnak piros lett a lampa.

Rendorunk kb. 5 kocsi a sorban, kivag balra (szembejovok savja!), szirena+villogo ON, elozi a pirosnal allo kocsisorokat, zoldon szabalyosan kozlekedni probalo gyalogoshad szetrebben a zebrarol.

Mogotte egy fekete Audi kek villogoval, meg megegy fekete kocsi, villogo detto. (naluk nem volt hangjelzes.)
Erre bekanyarodnak JOBBRA a Bank utcaba. (Dessewfy-vel szemben van, ha valaki nem ismeri Bp belvarosat.)

Bank utca-Vadasz utca sarkan a felvezeto rendor lekapcsolta a szirenat... :omg:

Qrvara fontos konvoj lehetett, ha 150m-ert felkapcsolja a szirenat a felvezeto kocsi, ahelyett, hogy 2 percet varna a kovetkezo zoldre... :rolleyes:

Nézd, ez megint az a dolog, amibe nem nagyon van jogunk beleütni az orrunkat. Ráadásul elképzelhető, hogy kormányőrök voltak, azokra meg más szabályok vannak. Ha a setét (kívül belül :)) autóból mondták, hogy siessenek, akkor a zsaru nem tehet mást, mint engedelmeskedik.

Mellesleg a gyalogosnak/mezei autósnak nincs mérlegelési joga, ha visítvillog, akkor neki kuss van, szó sincs arról, hogy csak akkor kell elengednie a megkülönböztető jelzést szabályosan használókat, ha egyetért a megkülönböztető jelzés használatával.
Kicsit túlképzeled a demokráciát...
Gondolkoztál már ma?

#2392 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:11

Odaig oke, hogy kuss van akkor ha villog+visit, nem merlegeles targya.

De az hogy visszaelnek vele, az visszataszito.
Az, hogy a melyen (nem) tisztelt fofopolitikus akarki nem kepes 2 percet allni egy piros lampanal, az ne legyen mar indok a kek lampa hasznalatara.

Meg akkor sem, ha a kormanyorokre mas szabalyok vonatkoznak.

Nyilvan ha kulfoldi allamfoi delegatus van, akkor oke, de akkor vegig visitanak.
De 1 rendor+2 fekete auto az tipikusan nem az a konvoj meret...

Szerkesztette: nyunyu 2006. 01. 31. 23:14 -kor

#2393 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:12

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 22:41

Hááát, lehet, hogy Te ezt jó tualjdonságnak tünteted fel magadban, de valójában iszonyart rossz, ha nem tudsz gyors egymásutánban legalább 3-4 dologra 'multiprocesszor-módban' figyelni vezetés alatt. Mivel többfelé is kell egyszerre. Itt most nem arra gondolok, hogy a sebességváltás, kormánymozdulatok, hiszen az automatikus, mint minden technikai dolog, ami a vezetéssel kapcsolatos.
Hanem pl. egy ismeretlen kereszteződésbe lendületes sebességgel beleérkezve villámgyorsan kell átlátni a helyzetet. És egyszerre (persze úgy nem lehet, de gyors egymásutánban igen) több dologra is figyelni áthaladáskor.

Ez hülyeség, félreértetted amit írtam. Ha valamire koncentrálok, akkor arra koncentrálok, a vezetés 1 dolog nem több, előállhat bármilyen helyzet. De ennek ellenére eszem ágában sem volt pozitív tulajdonságként feltüntetni, sokszor volt már ebből konfliktusom családon belül, mert többször kellett szólni valamiért.

De kösz, hogy megállapítottad, hogy alkalmatlan vagyok a közlekedésre  :omg:

#2394 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:15

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 23:11

Az, hogy a melyen (nem) tisztelt fofopolitikus akarki nem kepes 2 percet allni egy piros lampanal, az ne legyen mar indok a kek lampa hasznalatara.

A piros lámpánál álló autó könnyű célpont a bérgyilkosok, és öngyilkos merénylők számára, biztos ezért nem akartak ott állni  :D

#2395 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:23

Idézet: nyunyu - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 23:11

Odaig oke, hogy kuss van akkor ha villog+visit, nem merlegeles targya.

Meg akkor sem, ha a kormanyorokre mas szabalyok vonatkoznak.

Nyilvan ha kulfoldi allamfoi delegatus van, akkor oke, de akkor vegig visitanak.
De 1 rendor+2 fekete auto az tipikusan nem az a konvoj meret...

Nézd, ezért mondtam, hogy ne üssük bele az orrunkat olyanba, amit nem tudunk, amihez nem értünk.
Ahogy Mumia is leírta, az az elsődleges szempont, hogy minél kevesebbet legyen NEM mozgásban a szállítóoszlop. Másrészt ezeknek az embereknek igen feszített a munkatempójuk és mindig a közlekedésen spórolnak, kihajtják a belüket a szállítóknak, a bőrüket pedig ők viszik a vásárra, persze ebbe 'nagyjaink' nem gondolnak bele. Mert van annyi pénzük (tőlünk), hogy megvegyék a legjobb páncélzatot a seggük alá.

Mellesleg ALAPSZABÁLY, hogy konvoj NEM ÁLLHAT SEHOL MEG! Sőt, városban kötelező a lehető leggyorsabban haladni, nem ritka a 70-80-90 km/h-s sebességgel haladó konvoj sem. De ezek a vezetők igencsak ki vannak képzve, tudnak bánni a géppel. Pár éve volt is egy film róla, persze csak arról a részéről, ami elmondható, ez kb. a harmada. :)
Gondolkoztál már ma?

#2396 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 31. 23:33

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 23:12

Ez hülyeség, félreértetted amit írtam. Ha valamire koncentrálok, akkor arra koncentrálok, a vezetés 1 dolog nem több, előállhat bármilyen helyzet. De ennek ellenére eszem ágában sem volt pozitív tulajdonságként feltüntetni, sokszor volt már ebből konfliktusom családon belül, mert többször kellett szólni valamiért.

De kösz, hogy megállapítottad, hogy alkalmatlan vagyok a közlekedésre  :omg:

Mivel nem ismerlek, ezért nem minősíthetlek.
Én azt a tulajdonságot minősítettem (és nem Téged!!!!), amikor valaki nem vesz tudomást a külvilágról, annyira csak egyetlen dolgora képes koncentrálni. Az ÉN megítélésem szerint nem lehet jó vezető az ilyen tulajdonságokkal rendelkező ember. Legfeljebb tévedek, de a tapasztalataim eddig nem azt mutatták.
Gondolkoztál már ma?

#2397 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 06:37

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. jan. 31., kedd - 21:49

Egy kis olvasnivaló: :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tudom, most az jön, hogy nincs odaírva a begipszelt kar. Nyílvánvaló, hogy úgy sem lehet.

Hehe, nem belekötésként, de tényleg nincs odaírva. Az van odaírva, ha egyértelműen rontja a vezetési képességet. Ezen meg lehet vitatkozni rendesen. Pl automata váltónál bal láb begipszelése. Nyilván a rendőrnek kell a helyszínen kicsit rugalmasabbnak lennie.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2398 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 07:14

Mától közlekedésbiztonsági ellenőrzés

Ma és holnap az ország egész területén összehangolt közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak a közlekedési felügyeletek a rendőrséggel együttműködve. Ezen a két napon az egész ország területén, azonos időszakban, meghatározott ütemterv szerint ellenőrzik a fő közlekedési csatornákat, ennek célja a közlekedésbiztonság javítása. Az ellenőrzések kiterjednek a vezetési és pihenőidőn kívül a veszélyes áru szállításának körülményeire, a közúti közlekedési szolgáltatások rendjére, valamint a járművek műszaki és környezetvédelmi állapotára. (VG)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2399 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 07:22

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 0:15

A piros lámpánál álló autó könnyű célpont a bérgyilkosok, és öngyilkos merénylők számára, biztos ezért nem akartak ott állni  :D

Ezek a "védett személyek" miért nem dolgoznak úgy, hogy közmegelégedéssel mindenki szeresse őket?
Ahhoz, hogy mindenki szeresse őket, meg kell állni a lámpánál és kell venni homlesszsurnált, nem csak a családtagoknak privatizálni. Itt kezdődne.

(vagy így gazdagodnak meg, nem állnak meg ezer lámpánál....az ezer homlesszzsurnál×50HUF...)
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2400 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 01. 10:43

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 7:22

Ezek a "védett személyek" miért nem dolgoznak úgy, hogy közmegelégedéssel mindenki szeresse őket?
Ahhoz, hogy mindenki szeresse őket, meg kell állni a lámpánál és kell venni homlesszsurnált, nem csak a családtagoknak privatizálni. Itt kezdődne.

(vagy így gazdagodnak meg, nem állnak meg ezer lámpánál....az ezer homlesszzsurnál×50HUF...)

Nem adsz egy kilót a Fedél nélkül-ért? De spúr vagy. :eek:

Szerkesztette: JonesC 2006. 02. 01. 10:44 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.