HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás III. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 02. 08:00

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 8:58

Sajnálom, hogy személyes sértésnek veszed a postom, nem annak szántam. Úgy látszik jobb sértett kisgyerekként duzzogva beülni a sarokba.... :( Nem hiszem el, hogy nem látod, mit próbáltam feszegetni az esettel.

a pofonláda tetejét :D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2422 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 22:07

Nem megsértődni akarok, hanem nem értem a mehanizmust. Most bevágod a félreértett géniuszt, és ezzel akalsz erkölcsi győztesként kikerülni, nem fog sikerülni. Még mindig nem értem hogyan befolyásolja az a közlekedést, hogy egy dologra tudom összpontosítani a figyelmemet, olyannyira, hogy máshonnan érkező ingerrel nem is foglalkozom. Szerintem ez éppen előny, így teljes figyelmemet a közlekedési helyzet felmérésére tudom fordítani, és nem osztom meg, ezzel csökkentve a reakcióidőt addott esetben.

Hm, pedig az okosok azt mondják, hogy a férfiak ilyenek. Mármint egyszerre egy dologra tudnak koncentrálni, szemben a nőkkel, akik sokkal jobban meg tudják osztani a figyelmüket. :) (Lásd még: "Hm, meszelni kéne a plafont drágám!" :D )
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2423 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 8:00

a pofonláda tetejét :D

Hjah, végül is Pápa ide 35km, ha nem vigyázok idejön és elegyengeti a sorsomat :D

#2424 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 08:02

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 9:00

Hjah, végül is Pápa ide 35km, ha nem vigyázok idejön és elegyengeti a sorsomat :D

A Vatikán mellett laksz? :think:
:D
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#2425 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 08:16

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 8:00

Hm, pedig az okosok azt mondják, hogy a férfiak ilyenek. Mármint egyszerre egy dologra tudnak koncentrálni, szemben a nőkkel, akik sokkal jobban meg tudják osztani a figyelmüket. :) (Lásd még: "Hm, meszelni kéne a plafont drágám!" :D )

a nőknek is vannak korlátai, lehet, hogy tud cigizni és telefonálni vezetés közben, de a körforgalomból már nem tud kijönni :D
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2426 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 08:27

Idézet: Syner - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 8:16

a nőknek is vannak korlátai, lehet, hogy tud cigizni és telefonálni vezetés közben, de a körforgalomból már nem tud kijönni :D

Én azt vettem észre, bemenni nem nagyon akarnak... :think: :D

#2427 Felhasználó inaktív   keton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 10:50

Valaki ma gyorshajtott a parkolóban... persze semmi cetli, vagy valami. Inkább nem is kommentálom.

Kép

#2428 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 12:26

Idézet: keton - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 10:50

Valaki ma gyorshajtott a parkolóban... persze semmi cetli, vagy valami. Inkább nem is kommentálom.

Sajnalom az autod. Velem is eljatszottak ezt mar vagy ketszer, bar az en automon ennyire nem latszik meg..

#2429 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:02

Idézet: keton - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 10:50

még szerencséd volt, hogy nem fémet horpasztott meg... :(
fehér wax-al kend át, az szerintem lehozza a nagy részét legalább
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2430 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:06

Ezért nincs sok értelme a színrefújt lökösnek. Enyém is ilyen lenne minden oldalról, pedig egyik sem én voltam. Persze cetli soha, sehol. Pedig, ha egyszer elkapnám, első körben jól megverném. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2431 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:18

Idézet

Miközben írom ezt a cetlit, emberek gyűlnek körém. Bólogatnak, mosolyognak, mind azt hiszi, hogy az adataimat írom le. Pedig nem.

Nekem is volt már ilyen. Télen, Siófokon teljesen kihalt parkolóban. Beálltam a pakolóba, egyedül állt a kocsim, 2 óra múlva szintén egyedül állt, csak a baloldali sárvédő be volt horpadva :(
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#2432 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:44

Pf, pár hónapja egy Skodás úgy tolatott nekem a parkolóban, hogy bent ültem az autóban, csak nem látszódtam mert sötét volt. Simán el akarta menni, nagy nehezen kiszállt, először letagadta hogy nekemjött....  :reklamacio:

#2433 Felhasználó inaktív   Cancer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:45

Gyorshajtás...?

Szvsz aki "észnél van", ismeri az autót amit  vezet, annak nagyon alacsony a mai magyarországi "sebességkorlátozás"...!
Tapasztaltam, hogy (bel)városban a 70km/h-s utazósebesség teljesen adott.! Ehhez képest az 50 csak "dugóképzésre" alkalmas... Az autópályás korlátozásról nem is szólva...  :reklamacio:  ezt a f*szságot.! Teljesen felesleges... ;)
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit....

#2434 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 13:51

Idézet: Cancer - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 13:45

Gyorshajtás...?

Szvsz aki "észnél van", ismeri az autót amit  vezet, annak nagyon alacsony a mai magyarországi "sebességkorlátozás"...!
Tapasztaltam, hogy (bel)városban a 70km/h-s utazósebesség teljesen adott.! Ehhez képest az 50 csak "dugóképzésre" alkalmas... Az autópályás korlátozásról nem is szólva...  :reklamacio:  ezt a f*szságot.! Teljesen felesleges... ;)

Hááát ma a Thökölyről fordultam le egy kis utacskára a Zuglói vasúti töltés mellett, csak elbambultam és a megszokott nyári tempóval vettem be.... Még jó hogy nem jött senki sem a szembe sávban.  :omg:
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#2435 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 14:56

Gyorshajtás...?

Megközelítési hiba van az alapoknál a felfogásodban, mivel a lehető legönzőbben értelmezed a dolgot, csak magadra gondolsz, senki másra a környezetedben.

A sebességkorlátozás nem arról szól, hogy ki mennyivel tud/mer/képes menni.
Hanem arról, hogy a környezet, a gyalogosok, a másik közlekedő fél, az egész gigantikus méretű társasjáték mekkora max. sebességet képes BIZTONSÁGOSAN elviselni.
Magyarul, hogy ha lelép a gyereked figyelmetlenül egy autó elé, akkor marad-e valami belőle, vagy pedig szétkenődik a 70-nel érkező autó elején.

Természetesen zárt pályás utaknál (ahogy most is van) engedélyezhető a 70-80 km/h sebesség, mert ott nem kell számolni gyalogos felbukkanására, vagy ha mégis átmászik az Istenbarma a korlátrendszeren, akkor ÍJ.

Ám olyan lakott területen, ahol 50-60 cm-re a járdától halad el a többsávos autóforgalom, olyan helyen HÜLYESÉG és felelőtlenség lenne engedélyezni 50-nél nagyobb sebességet.
Gondolkoztál már ma?

#2436 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 15:10

Gyorshajtás...?

Jajj ne, most megint hallgathatjuk a prédikációt az össznépi társasjátékról, meg a szabályokra fittyet hányó ficsúrokról. Kell ez neked?

#2437 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 15:10

Idézet

Megközelítési hiba van az alapoknál a felfogásodban, mivel a lehető legönzőbben értelmezed a dolgot, csak magadra gondolsz, senki másra a környezetedben...

Elkéstem már itt is van.  :D

Szerkesztette: Mikeee 2006. 02. 02. 15:12 -kor

#2438 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 18:44

Idézet: tolvaly - Dátum: 2006. febr. 1., szerda - 23:55

Mennyi mostanában egy korlátozás nélküli A kategória?

100-110 körül van vizsgadíjakkal együtt, de holnap megkérdem Neked pontosan. ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#2439 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 18:55

Idézet: Syner - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 8:16

Ma volt szerencsem egyhez... 60-nal jottunk a foutvonalon, mert okelmenek telefonalnia kellett menetkozben... en egesz jol viseltem, de aki elottem ment (ocsigasaga utan) az majdnem felrobbant... durvan ragadt a lokharitojara, de nem tehetett semmit, mert vagy jottek szembol vagy belathatatlan szakasz volt.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2440 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 02. 18:57

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. febr. 2., csütörtök - 7:58

Sajnálom, hogy személyes sértésnek veszed a postom, nem annak szántam. Úgy látszik jobb sértett kisgyerekként duzzogva beülni a sarokba.... :( Nem hiszem el, hogy nem látod, mit próbáltam feszegetni az esettel.

Egy frászt vagyok én megsértődve. :D  :p

Csak kicsit fura, hogy ha nincs minden szóról-szóra leírva, akkor már megy az átköltés, meg nem úgy van stb.
Olvassunk már egy kicsit a sorok között:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Tilos járművet vezetnie, akit a vezetésben fizikai okok gátolnak. Ebbe minden le van írva. Ha az egyik karom be van gipszelve, az már eleve akadályoz a kormányzásban nem? Ahogy a begipszelt láb a pedálok kezelésében.
Most hogy a rendőr mennyire rugalmas ebben a dologban, illetve mennyire akar rugalmas lenni, az már megint más tészta. A joga meg van rá, hogy büntessen ilyen esetben.

Ja és Pápa 45 km-re van. :up:  :D  ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.