viszont ha mar beledumaltam eleget, en is kernek valamit a tisztelt tarsasagtol. edesanyam nyaron 3 hetes udulesre megy majd, es ehhez kert tolem fenykepezogepet. tobb variacio is felmerult, de nagyon ugy tunik, csak az johet szoba, hogy vesz egy digitalis kis gepet. na egy ilyet ajanljatok!

de olcso legyen..
na jo, adok parametereket is, hogy mi erdekel: a) legyen olcso.

b) legyen jo objektive! de tenyleg! c) mivel utazas, ezert valoban azt hiszem a szeleslatoszog fontosabb, mint a tele, igy minimum 28mm legyen az alja. a nagy zoom viszont nem fontos (mar csak az ar+jo objektiv miatt sem. a 90-100 felso hatar teljesen jo, plane, hogy tavaly egy 28-70-es zoom-omat vitte el, es meg volt vele elegedve.) d) itt nem reszletezendo okok miatt jo lenne, ha CF kartyas lenne. e) nem kell bagy felbontas. a 3-4MP mar boven jo. sot a nagy felbontas kifejezetten nem szukseges.
asz'szem ennyi. tudom, tudom, miert nem nezegetek arakat, meg minden. nos mert nagyon sok van, es mivel nincs adott preferalt tipus, igy nehez elindulni. raadasul gondolkodom hasznalton is! erre tudtok tippet adni? van tapasztalat ezen parametereken belul jo-kerulendo tipusokra?
egyenlore egy gep ragadta meg a fantaziamat: nikon 5400-as. nagy a szenzora, az pozitivum. a gep is nagy, tulajdonkeppen az is pozitivum: anyag van benne. na, el lehet arasztani otletekkel!

(es mindenkinek elore is koszonom!)
Szerkesztette: bogdan 2006. 03. 20. 17:58 -kor