Idézet: Dolfer - Dátum: 2006. márc. 3., péntek - 20:46
Csak nem egy digitális fényképezőbe kell ez az akksi?

Hát igen, döntöttem
Nem igazán tudtam h mit akartam, úgyhogy sok gép között vaciláltam, egyik se volt 100 alatt, szívtam is a fogam rendesen..
Aztán a barátnőm szobatársának rendeltünk két hete egy pana lz1-et, aminek 6x optikai zoom-ja van, és egy hétig nyomkodtam a gépet, majd rádöbbentem, h nem nagyon tudnám még azt a 6x zoomot se, nemhogy egy 12x-eset kihasználni..

Vagyis lehet h ki lehet használni, de nekem nagyon úgy érződött, h nincs rá igazán szükségem. 140 mm-nél ne legyen kevesebb.
És mivel nem találtam se olyan gépet, melynek minden paramétere impozáns, ill a zoom-tartománya megfelelő, elkezdtem a pana fz5, a kodak p880, és egy kolega oly c-8080-asa között vacillálni.
Az idő már szorított, a barátnő meg jól le.. a döntésképtelenségemért, így jött egy isteni szikra, találtam egy 4. gépet, ami szinte tökéletesen megfelel az igényeimnek, és ő pedig nem más, mint egy Canon Powershot A620.
Szerencsére az ára is kedvező, képminősége igazán meggyőző (eddig látott legszebb), teljesen manuális vezérlés, és egy csomó extra.
Mérete és súlya alapján kicsit kifelé kandikál a kompakt kategóriából, de kit zavar ez..

Később írok róla részletes beszámolót, persze csak ha érdekel valakit

Eddig nagyon tetszik a gép, már sikeresen le is merítettem a 4 alkáli elemet.. ehe
A szatyor nem táska.