Nah végre megérkezett a gépem
Canon EOS 350D kit.
Eddig csak olvastam a topicot, de most már hozzá is tudok talán szólni
Most nem kezdek el a gépről irni, azzal mindenki tisztában van...
Próbálgattam már elég sokmindent (5 napja van meg), de egy dologra nem tudtam még rájönni.
Az időzítő hogyan működik? Mármint azt tudom, csak, hogyan lehet beállítani, hogy ne 10mp legyen, hanem csak 2?
Éjszakai fotóknál szoktom használni 2mp-s időzítőt a régi gépemen (A95), hogy az exponáláskor ne rángassam meg az állványt.
Ennél sajnos nem tudok 10mp-től eltérő időt beállítani. Azt már tudom, hogy lehet a tükröt felcsapni, és hogy milyen áldásos hatása van ennek, de jó lenne, ha nem kéne "10mp+éjszakai záridő+bezárva ez az idő mégegyszer"-t várnom.
Más.
A95 után elég jó képek készülnek az alapobival is, de csak kéne egy kicsit nagyobb tele is
Olyan marha sok pénzem nem maradt már (kb. semmi), de egy viszonylag olcsóbb telével úgy érzem el tudnék lenni, azt majd csak lesz valahogy.
Kérdés, milyet lehetne?
Néztem:
Tamron 70-300-at 37K-ért (itthon)
Sigma 70-300-at 124$+15$ért eBay, USa.
Nagyon rosszak ezek az obik?
Igen, tudom, ha 2x annyit költök rá, akkor mit vehetek, meg, ha 3-4-5x, de sajna az már nagyon nem fog menni...
Tehát?
Kösz
szerk. Azt elfelejtettem, hozzátenni, hogy ma írt a canon, hogy sajnos nem tudnak 256mb-os kártyát küldeni... Ezért, küldenek egy 512mb-osat
Szerkesztette: Dolfer 2005. 12. 13. 22:09 -kor

Súgó
A téma zárva.