HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#151 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 28. 18:35

Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 15:02

Kedves Balatonnál nyaralók/fürdőzők!

Kicsit kibővítve csatlakoznék 7of9-hez...

szóval Kedves Balatonnál nyaralók/fürdőzők!

A Balaton minden évben több halálos áldozatot követel. Mi akik a víz partján lakunk, szinte mindnyájan láttunk már vizihullát az évek során, őket is várták haza... Ha ide jössz nyaralni a "zöld tó" partjára, téged is várnak majd ez akkor is jusson eszedbe.

Nekem azt tanították, hogy a vizet tisztelni kell. Az élővíz nem valamiféle élményfürdő, itt nem lehet megkapaszkodni a medence szélében ha valami nem tetszik. Gondoljatok bele, hogy az itt élők miért ilyen óvatosak a tóval? pedig ők sokszor a víz színéből, egy érkező felhő formájából meg tudják mondani pontosan hány perc múlva jön a vihar. És mégis óvatosak...

Meg kell értenie mindenkinek: A Balaton nem tenger, nem medence, nem csónakázótó. Az egész világon egyedülálló hullámzása van: apró tarajoshullámokat vet viharban amik 7 hullámonként erősődnek és a víz befelé sodor! Esélyed sincsen arra, hogy a kis gumimatracodat a hullámok a partra vigyék, egyre beljebb fogsz sodródni és ha nincs szerencséd akkor nem lesz aki kimentsen.

Egy vizilabdázó barátom jegyezte meg egyszer Keszthelyen: Esik az eső, vihar lesz: most kellene fürdeni menni. Megkérdeztem: Hülye vagy? Erre lazán odavette, hogy ő nagyon jó úszó. Mikor megkérdeztem hol szokott úszni azt válaszolta, hogy fedett medencében és egy kis csónakázó tóban. Amikor megkérdeztem, hogy a tempós úszás közben a vihar által felvert vízpárával mit fog kezdeni amikor az feltelíti a tüdejét akkor elszégyellte magát...

Hiába voltál több tengernél is nyaralni, hiába úsztál az óceánban. A sós víz fenttart a víz felszínén, a tenger többméteres hullámai pedig megtartanak a hátukon. Az édesvíz már nem ilyen vicces, aki úszott már szemben 25 centis apró tarajos hullámokkal az nem nyilatkozik többé nagyképűen a Balatoni viharról.

Nagyon jó buli a Balaton nyáron, remélem hogy közületek sokan meglátogatják, remélem némelyikőtökkel találkozunk is. De élve legyetek szívesek távozni...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#152 Felhasználó inaktív   lazac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 22:15

Kedves ótós!

Ne haragudj, nem volt szándékos, bár tény, hogy magam alatt vagyok, de nem akarom elüttetni magam. Kérlek, bocsásd meg, hogy nem adtam meg a jobbost, legközelebb inkább megyek lassabban.

Kedves másik ótós!

Bocsáss meg, hogy várakoztattalak, de Budapest némely részeinek táblázottsága kritikán aluli, így hát fával bőségesen takart macisajtod ellenére is megálltam, és integetésre késztettelek...

Azt hiszem tényleg elmegyet jogsit szerezni. Esetleg egy KRESZ oktató könyvet.

A juharszirupnak üzenem, hogy nem is vagy finom, amerikánusok nem tudják mi a jó. Ezek után kíváncsi volnék egy mogyoróvajas-szendvicsre.

Szobám, tényleg rendet fogok rakni. Igaz, hogy az összes szekrényem tartalma egy hete a földön hever, de radikális módszerrel tudtam csak kiválogatni azt az egy kukányi "szemetet", amit évek óta gyűjtögetek "hátha jó lesz valamire" elvvel. Bocs.

TE pedig tanulj meg bocsánatot kérni! Lelkiismereted nincs? Képes lennél ölni bűntudat nélkül? Mert úgy veszem észre... Ha rádpirítok, ne hajtogasd, hogy sajnálod... Nem azért teszem, hogy eltedd egy sajnálom-tarsolyba jó mélyen eldugva, hanem azért, hogy átgondold! Te -cenzúra-.             
szeretlek...

#153 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 09:53

Idézet: lazac - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 23:15

A juharszirupnak üzenem, hogy nem is vagy finom, amerikánusok nem tudják mi a jó. Ezek után kíváncsi volnék egy mogyoróvajas-szendvicsre.

Kedves lazac!

A natúr mogyoróvajas-szendvicsnél rosszabbat még nem ettem. (Jah de, :omg: a pacalt.) A juharszirup finom hozzá képest. Amennyiben nem rajongasz az őrület határáig a földimogyoróért javaslom ki se próbáld.

Üdv:
EGOKA
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#154 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 29. 11:03

Kedves TV2-es Aktiv banda!

A kék színű közcsap nem kút, ezért nem is pumpálni kéne, hanem talán nyomni, hogy folyjék belőle a víz...
tehát attol, hogy hülye vagy, még nem kell azt mondani, hogy milyen szar egy hel,y még viz sincs, hanem tudni kéne használni..

ui.: Nagy az isten állatkertje...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#155 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 18:30

Istenem!(vagy bárki aki azonos emelet csak másik szoba)
Köszönöm, hogy léteznek olyan barom emberek, akik a háztartási hulladékot és minden egyéb kacatot nem elszállíttatnak, hanem estefelé, amikor már kellemes az időjárás és jól esne az udvaron a kislányommal játszani, akkor tüzet rak és mindezt nagy füsttel elégeti.
Legközelebb kevesebb oltóvizet adj és szólj neki, hogy ha már ott van akkor ugorjon bele maga is, hogy következő alkalom már ne legyen.
Üdv
carcass
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#156 Felhasználó inaktív   mucka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 06. 16:35

Isten hozott...

Szeretlek.
...WITH A BIT OF LUCK THE NETWORK
WILL PICK ME UP...

#157 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 09:33

Tisztelt fővállalkozó!
Nem azért vagyok alvállalkozó - nálad - mert annyi időm van, hogy nem tudok mit kezdeni vele.Légy szíves és nem b-szd el az időmet és amikor a számlát benyújtom akkor ne vágj pofákat, mert olyat teszek, hogy ... :ninja: vagy inkább :shoot: .
Igaza volt Hofinak: "...hogy az ilyen ember miért nem délutános!"
Maradok tisztelettel
carcass

Szerkesztette: carcass 2006. 08. 15. 09:38 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#158 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 10:14

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 18:19

T. Idegen!

Engedd meg, hogy gratuláljak az új szerzeményeidhez! Én vagyok az, akinek az autójáról elloptad a négy darab szelepsapkát. Tudom, krómozottak voltak, kurva jól néznek ki - én is ezért vásároltam őket.

De nem neked.

Múlt héten Miskolcon eltűnt még egy garnitúra, összességében már a harmadik. :D

#159 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 17:16

Kedves (sötétkék) Opel Vectrás Úriember,

Ma délben a Városligetből hazafelé beálltál a  mellettem lévő sávba az egyik  piros lámpánál.
A riasztód valami miatt bekapcsolt, amit nem tudtál rögtön kikapcsolni. Mosolyogtam rajta, mert olyan aranyosan szerencsétlenkedtél, kb. úgy, ahogy én szoktam. Közben zöld lett a lámpa,  én elkanyarodtam jobbra, Te tovább hajtottál egyenesen. Nem tudom hogy , hogy nem, de pár perc múlva azt látom, hogy  a következő főútvonalon, robogsz  mellettem, lassítasz, majd  jössz tovább velem egyvonalban, nem törődve a mögötted lévők türelmetlenségével. Észre vettem, de nem reagáltam, mert meglepődtem, azon pedig még jobban, hogy hazáig kísértél az autóddal. Kicsit megijedtem, nem tudtam mire vélni a dolgot… miután a mosolyom nem Neked, csak a szituációnak szólt. Sajnálom, hogy félreérthetően viselkedtem, de azt még jobban, hogy a kocsimat pánikszerűen menekülve egy zavarodott apácanövendéket meghazudtoló  sebességgel hagytam el, - nem picikét lévén nevetséges  - majdnem keresztül esve a kutyámon.  Pedig  biztos csak azt akartad megkérdezni, hogy hogyan kell a riasztót kikapcsolni. Sajnálom. Ha legközelebb látlak, megígérem, hogy megmutatom…

U.i.: Otthon nem mesélhetem el a történteket, mert valószínűleg ugyanúgy félreértelmeznék, mint Te.

Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 08. 22. 17:55 -kor

#160 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 22. 18:13

Kedves Kamionvezetők!

Tisztelettel megkérnélek Titeket, hogy a településeket jelző táblákat ne hagyjátok figyelmen kívül és ne repesszetek át egy településen se lassítás, fékezés nélkül, mert baromira nem jó érzés, ha kb. 80 km/h-val elcsap egy 5-10 t közötti tárgy. Különösen rontja a túlélés esélyeit, ha mindez nagyon fiatal korban esik meg a "célszeméllyel"... Kéretik ezt megfontolni, hiszen Ti is felelőségteljes felnőtt emberek vagytok(?).

Köszi!

PS:
Ezt a kérést mindenki magára veheti, aki lakott területen nem képes 50-60 km/h alatt tartani a sebességét... Nem érdekel semmilyen kifogás és semmilyen magyarázkodás. "Más kultúrákban" képesek szintén humanoid forma lények betartani ezt a csekély szabályt, így nálunk is működnie kell.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#161 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 21:00

Kedves Szomszéd, aki az előbb felcsengettél!

Ha mégegyszer megfenyegeted a cicusomat, vagy a szádra veszed a macskám nevét, vagy ha csak a fél szemeddel ferdén nézel rá, vagy akárcsak csúnyát gondolsz róla, ne adj isten ahogy te szépen kifejezted magad "felhúzod"....... akkor kitépkedem a karjaidat, és feldugom a seggedbe.
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#162 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 22:43

Tisztelt Illetékesek a bársonyszékekben (vagy ahol épp vagytok, mindegy)!

Ezúton közlöm, hogy a Koraszülött mentőknek szinte létrejöttüktől fogva adakoztam adóm 1%-ával, illetőleg ha tehettem átutalással is támogattam őket. Éves szinten ez átlagosan 40-50 000 ft-nak felelt meg, ami nem túl sok, de a semminél több, ennyi tellett tőlem, mint bérből és fizetésből élő. Örömömet leltem ebben és örültem, mikor jó híreket kaptam az alapítvány felől: Mikor új rohamkocsikat kaptak, mikor új műszereket, eszközöket kaptak/vásároltak. Büszke voltam mindannyiszor, mikor tudomásomra jutott, hogy újabb koraszülött csecsemőt mentettek meg a haláltól s ezzel egy családot az összeroppanástól.
Ezért talán érthető, hogy mélységes megdöbbenéssel, szomorúsággal és felháborodással vettem tudomásul - mi mást tehetnék -, hogy a Koraszülött mentőket lényegében megszüntették, beolvasztották az Országos Mentőszolgálatba, szakmailag magasan kvalifikált személyzetének jó részét kirúgták.
Tájékoztatásul közlöm, hogy a támogatásom ilyen húzás után megvonom, mert a Mentőszolgálat (és ezáltal az OEP)feneketlen zsebébe, a célszerűtlen (pancser?) gazdálkodásnak köszönhetően létrejött pénzügyi lejtőbe egy huncut vasat nem adok. Persze természetesen jogában áll bárkinek jót mosolyogni, hogy a rongyos  évi 50 rugóval mit pattogok. Nem pattogok, hanem megtartom a pénzt, vagy keresek más támogatásra szorulót. Végezetük pedig: Szégyellhetik magukat mindannyian, akik a Koraszülött mentők szétverésében részt vettek.

Viszontlátásra helyett: Ne adja az Isten, hogy találkozzunk valaha is.

#163 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 12:54

Kedves drágalátos mindkét főnököm!

Előszöris örülök és maguk is , hogy utóbbi 2 évben rabszolga lehettem a cégnél,
télen 25.000 (nem elirás, huszonötezer) Ft os havi éhbérért,(heti többszöri bejárásért: akkor több órás melóért) nyáron magasabb 70.000 es áron: heti 7/7, a kötelező 8-16 munkaidő helyett:
néha 7től éjfélig(májusban egyedül voltam -!!!),aztán szezonban is 8-16 helyett inkább 18 -20 néha éjfélig,
szabadnap május elejétől ca 5 db ha volt!!!!
Örülök, hogy szorgalmas munkával 2x is megfordítottam a minuszból a céget,
idén sokkal jobb töltöttséget értem el mint a tavalyi év folyamán, néha az volt a gond hova rakom a túltöltést....
eközben ti sokszor vakartátoka valagatokat,a felelősséget rám akartátok testálni azokat a dolgokat
is amik titeket illetnek----anyagi felelősség,
női főnököm: inkább főzögetsz, minthogy kidugd az orrod a konyhából, akkor meg inkább ott vagy, mikor
téged keresnek, és a füd botját se mozdítod amit a kollégáid mondanak, kivétel egyre:
kedves zsírtáltos 46 éves picsa kolléganőm, aki 3x osát csinálod ...eh keresed mint én, de még a kaja hordással sem alkotsz maradandót...hacsak azzal nem hogy a neked nem szimpatikus (=nem adtak neked  borravalót, netán csúnyán néztek rád) vendéget 40!! perc alatt sem tudtad kiszolgálni, vagy elég sokat közülük leöntöttél étellel.
A recepción csak dísznek vagy... de inkább oda se dugod az orrodat, egy felesleges italt se adsz ki,
"mert ide nem olyanok járnak akik innának akár a drinkbárban, vagy a VACSORÁHOZ"
igen ha meg se kérdezik, hogy miért áll a pultnál, vagy ki se nézel-
vacsoránál itallapot nem adod oda meg se kérdezed:- hogy hozhatok valami italt,
így tényleg nincs italfogyás, vajh miért? de azt már a 2 főnököm is megállapította hogy több volt a bejövő  készlet mint az eladott ital (netán én nappal svarcban adtam volna el??--az fel sem merül hogy te esetleg ládaszám adtad el ...de a bevétel nálad maradt....)
-kb július közepe óta nem járok be a napi 1x járó kajámra,gyomorideg---undor, megjegyzések ---- mert sok kaja megy ki, rosszul adják le a létszámot (te okosan beülteted a lányodat az étterembe, aztán még a pasidat meg tudom is én még kik ülhettek be...) és persze nem stimmel akik vacsoráznak....
lopod a cég bevételét, olyan mértékben, hogy már 3 perc után tudom hogy mit mikor és mennyivel
könnyítettél ..és még a pofámba hazudod, hogy a vendég mutatott egy papírt ahol olcsóbb árak voltak
miért nem kérted el? megmutattad nekünk??

-a takarítónők a pártodat fogják- tudják veled lehet svarcolni- aztán kendd rá a nyuszira....
amit én mondok azt direkt se úgy csinálják.... az érkező vendég szobáját takarítják utoljára,
csakazért is, leordítanak a másodikról. hogy "2 órától van bejelentkezés" , (a vendég extra felhívta főnökömet- hogy felmehet e 12 kor már? igen a lányok kifogják takarítani a váltásos szobákat ---a vendég csipős megjegyzésében, igen látszik hogy maga az egyetlen aki a vendéget is nézi-

igen rámentem az ilyen dolgokra...

- aug 15én kértem 2 szabadnapot: 28/29re, mert dokihoz kell mennem
aztán  vasárnapig sunyizás , végül du 2 kor, csoroszlya kijelenti, hogy hát kérjek a zsírtáltostól, (mert ő a főnököm!!! ugye még a zoli is megmondta, hogy mellérendelt státuszban van!!) cserét,
én ugye szabadnapot v szabadságot kértem, ami törvény szerint jár.....:
erre én begörcsöltem az idegtől, összerogytam :(-már múlt hét szerdán akartam menni a háziorvoshoz hogy nem vagyok jól, de nem akartam kiiratni magamat)
ügyelet V. délután:kimerültség!!
a barátnőm  felhívta a zolit, hogy : "hogyis van ez, halogató taktika??"
az meg hebegett-habogott (úgy jött ki, hogy megfenyegette...egy gyenge nő ? a mackós főnökömet)

szabálytalanságok: nem volt szabadnap,szabadság kiszámolása  de még jelenléti ív sem,
a köjál bezárhatná 2 perc alatt, hütőtér és szavatossági problémák miatt (volt hogy én dobáltam ki a penészes sajtokat),
olyan koszosak a szobák, egy rohadt porszívót nem tudnak/akarnak venni (ami van az borzasztó szar)
nincs a konyhának üzemelési engedélye (nem lehetne főzni)
2 határon túli svarc melós, 2 magyar feketemunkás, ide nem is értem hogy miért nem jöttek ellenőrzni...
műtrágyából előállított bor forgalmazása...

Remélem,sirtok majd még utánam, mert a másik az lósz*rt sem csinál, a p*navakaráson és a főnöknek való nyaláson kivül.
Kérésre linkelek priviben.... 

PS: 2 nap alatt 19 órát aludtam...

#164 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 13:52

Kedves cicusom!

Légyszíves, akár hol vagy, kerülj elő, mert ha nem, akkor mindenki nagyon szomorú lesz. Főleg én. :(

#165 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 14:19

Kedves macskáim!

A gazdi tisztában van hihetetlen vadásztudásotokkal, ezért megkérnélek benneteket, hogy a ma hajnali 2 és 4 óra között egy jól megtermett éjszakai szenderrel tartott  harcászati pörformanszt a jövőben mellőzzétek; különös tekintettel a gyilkos harapást nem a gazdi párnáján visszük véghez. /Ez esetben érdeklődnék, hogyan sikerült bejutni a gazdi hermetikusan lezárt szobájába?/

Továbbá egy 8 hónapos macskától elvárnám, hogy testnedveivel /pisi-kaki-hányi (!)/ ne jelölje meg a frissen vasalt ruhákat, hangjelzésre a gazdi minden további nélkül kienged Téged ezen ügyeidet intézni, mint ezt tette eddig is.

Valamint a macskakaják közül nem csak a halacskás ízesítésűt lehet megenni, higyjétek el, a pipihusis, nyuszis és tehénkés változat is nagyon finom, a gazdi is megkóstolta.

üdv: a gazdátok
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#166 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 15:24

Drága Kiskutyám, Kyra!

Szeretném tudomásodra hozni, hogy valójában nem vagy kicsi. Jó lenne, ha ezt figyelembe vennéd és a lakásnak azon részén pörögnél körbe-körbe, ahol erre megfelelő nagyságú tér áll rendelkezésre. Van ilyen az otthonunkban bőven.
Továbbá, azt is szeretném tudatni veled, hogy nem vagy ember! Igazán intelligens élőlény vagy és nagyon imádlak, de attól még kutya vagy! A kanapémat ezen oknál fogva, továbbra is magam szeretném birtokolni!

Szerető gazdid: Én

Szerkesztette: Harlequin 2006. 08. 29. 15:28 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#167 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 15:49

Drága cicám Dusy!!!

Ha mégegyszer ránk hozod a frászt, én úgy megbüntetlek, hogy a csirkemellsonkával egy hétig csak álmodban fogsz találkozni.... :reklamacio:
Meglett a büdösbogár, amikor Kedves hazaért, nagy kegyesen előmászott a gardróbszekrényből.....
csak du. 1 óta keresi a gyermekem égre-földre. :)

#168 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 16:04

Tisztelt nagyon lelkesek!

A szart csak akkor érdemes pofozni, ha tudod, mibe kerül.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#169 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 08. 31. 06:30

Kedves fórumozók!

Ezúton tudatom veletek, hogy nem szeretek arra kelni, hogy egy ilyen topic apró miszlikekbe van offolva.

Továbbá azt is tudatom veletek, hogy egy jó ideig a zéró tolerancia elve szerint fogunk eljárni, nem fog megremegni a kezünk, amikor takarítani kell, illetve amikor a százalékokat kell adni.

Erre a Visszabeszélőben lehet reagálni, itt vaskosan off.

Carmaged

#170 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 31. 20:16

Tisztelt időjárás.hu!

A 'régi' oldal jobb volt, ez az újítás véleményem szerint nem sikerült valami jól. Bár a régi lapnak is voltak hibái, ez az új sokkal használhatatlanabb, gagyi. Nem is nagyon tekintem meg mostanság, csak minimálisan, ha eszembe jut. Kár az oldalért, és nem hiszem, hogy egyedül én jeleztem volna ezt. Nem lehet visszacsinálni?

(aláírás az e-mailben)

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.