Elküldve: 2006. 08. 29. 12:54
Kedves drágalátos mindkét főnököm!
Előszöris örülök és maguk is , hogy utóbbi 2 évben rabszolga lehettem a cégnél,
télen 25.000 (nem elirás, huszonötezer) Ft os havi éhbérért,(heti többszöri bejárásért: akkor több órás melóért) nyáron magasabb 70.000 es áron: heti 7/7, a kötelező 8-16 munkaidő helyett:
néha 7től éjfélig(májusban egyedül voltam -!!!),aztán szezonban is 8-16 helyett inkább 18 -20 néha éjfélig,
szabadnap május elejétől ca 5 db ha volt!!!!
Örülök, hogy szorgalmas munkával 2x is megfordítottam a minuszból a céget,
idén sokkal jobb töltöttséget értem el mint a tavalyi év folyamán, néha az volt a gond hova rakom a túltöltést....
eközben ti sokszor vakartátoka valagatokat,a felelősséget rám akartátok testálni azokat a dolgokat
is amik titeket illetnek----anyagi felelősség,
női főnököm: inkább főzögetsz, minthogy kidugd az orrod a konyhából, akkor meg inkább ott vagy, mikor
téged keresnek, és a füd botját se mozdítod amit a kollégáid mondanak, kivétel egyre:
kedves zsírtáltos 46 éves picsa kolléganőm, aki 3x osát csinálod ...eh keresed mint én, de még a kaja hordással sem alkotsz maradandót...hacsak azzal nem hogy a neked nem szimpatikus (=nem adtak neked borravalót, netán csúnyán néztek rád) vendéget 40!! perc alatt sem tudtad kiszolgálni, vagy elég sokat közülük leöntöttél étellel.
A recepción csak dísznek vagy... de inkább oda se dugod az orrodat, egy felesleges italt se adsz ki,
"mert ide nem olyanok járnak akik innának akár a drinkbárban, vagy a VACSORÁHOZ"
igen ha meg se kérdezik, hogy miért áll a pultnál, vagy ki se nézel-
vacsoránál itallapot nem adod oda meg se kérdezed:- hogy hozhatok valami italt,
így tényleg nincs italfogyás, vajh miért? de azt már a 2 főnököm is megállapította hogy több volt a bejövő készlet mint az eladott ital (netán én nappal svarcban adtam volna el??--az fel sem merül hogy te esetleg ládaszám adtad el ...de a bevétel nálad maradt....)
-kb július közepe óta nem járok be a napi 1x járó kajámra,gyomorideg---undor, megjegyzések ---- mert sok kaja megy ki, rosszul adják le a létszámot (te okosan beülteted a lányodat az étterembe, aztán még a pasidat meg tudom is én még kik ülhettek be...) és persze nem stimmel akik vacsoráznak....
lopod a cég bevételét, olyan mértékben, hogy már 3 perc után tudom hogy mit mikor és mennyivel
könnyítettél ..és még a pofámba hazudod, hogy a vendég mutatott egy papírt ahol olcsóbb árak voltak
miért nem kérted el? megmutattad nekünk??
-a takarítónők a pártodat fogják- tudják veled lehet svarcolni- aztán kendd rá a nyuszira....
amit én mondok azt direkt se úgy csinálják.... az érkező vendég szobáját takarítják utoljára,
csakazért is, leordítanak a másodikról. hogy "2 órától van bejelentkezés" , (a vendég extra felhívta főnökömet- hogy felmehet e 12 kor már? igen a lányok kifogják takarítani a váltásos szobákat ---a vendég csipős megjegyzésében, igen látszik hogy maga az egyetlen aki a vendéget is nézi-
igen rámentem az ilyen dolgokra...
- aug 15én kértem 2 szabadnapot: 28/29re, mert dokihoz kell mennem
aztán vasárnapig sunyizás , végül du 2 kor, csoroszlya kijelenti, hogy hát kérjek a zsírtáltostól, (mert ő a főnököm!!! ugye még a zoli is megmondta, hogy mellérendelt státuszban van!!) cserét,
én ugye szabadnapot v szabadságot kértem, ami törvény szerint jár.....:
erre én begörcsöltem az idegtől, összerogytam :(-már múlt hét szerdán akartam menni a háziorvoshoz hogy nem vagyok jól, de nem akartam kiiratni magamat)
ügyelet V. délután:kimerültség!!
a barátnőm felhívta a zolit, hogy : "hogyis van ez, halogató taktika??"
az meg hebegett-habogott (úgy jött ki, hogy megfenyegette...egy gyenge nő ? a mackós főnökömet)
szabálytalanságok: nem volt szabadnap,szabadság kiszámolása de még jelenléti ív sem,
a köjál bezárhatná 2 perc alatt, hütőtér és szavatossági problémák miatt (volt hogy én dobáltam ki a penészes sajtokat),
olyan koszosak a szobák, egy rohadt porszívót nem tudnak/akarnak venni (ami van az borzasztó szar)
nincs a konyhának üzemelési engedélye (nem lehetne főzni)
2 határon túli svarc melós, 2 magyar feketemunkás, ide nem is értem hogy miért nem jöttek ellenőrzni...
műtrágyából előállított bor forgalmazása...
Remélem,sirtok majd még utánam, mert a másik az lósz*rt sem csinál, a p*navakaráson és a főnöknek való nyaláson kivül.
Kérésre linkelek priviben....
PS: 2 nap alatt 19 órát aludtam...