Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2006. 07. 04. 08:12
01. Az élet nem igazságos - nélküled.
02. A világot nem érdekli az önérzeted. Elvárja, hogy azelőtt tégy le valamit az asztalra, mielőtt hátradőlsz.
03. Nem vár milliós állás rögtön a főiskola után. Nem leszel úgy alelnök vállalati mobillal, hogy nem dolgozol meg érte.
04. Ha úgy gondolod, a tanáraid követelőzőek, várd meg a főnöködet.
05. Nincs ingyenleves. Nagyszüleid még úgy mondták: mindenki saját szerencséjének pogácsa.
06. Ha valamit elrontottál, az nem a szüleid hibája. Így hát ne siránkozz rajta, tanulj belőle.
07. Születésed előtt a szüleid nem voltak olyan fásultak, mint most. Csak miközben kifizették érted a számláikat, kiitisztították utánad a WC-t és végighallgatták milyen nagyszerű is vagy tulajdonképpen, kicsit belefáradtak. Szóval mielőtt megmentenéd az esőerdőket az előző generációktól, próbáld meg tisztántartani a saját szobád.
08. Az iskolában legtöbbször addig próbálkozhatsz a jó válasz megtalálásával, ameddig tetszik, az életben erre ritkán van lehetőséged.
09. Az élet nem félévekből áll. Nincs nyári szünet és csak kevesen érdekeltek abban, hogy az ő munkájuk árán megtaláld önmagad. Ez már saját magad dolga.
10. A tévé nem a valóság. Az életben ki kell menni az ajtón és el kell kezdeni dolgozni.
11. Légy kedves az undokokkal. Nagy esélyed van rá, hogy ők fognak munkát adni.
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2006. 07. 19. 17:48
Sörrel a kezedben, egy 'közért' kirakatában ülve, hogy adjak cigarettát. Vagy pénzt. Cigarettát, pénzt? Te mit csinálsz most? Iszol. Én meg dolgozom. Dolgoztam is, és most még több órát rohadok a meleg vonaton. Miért adnék pénzt? Azért mert iszom, nekem sem ad senki. Szégyelld magad. Remélem, jól elver valaki, akibe spiccesen belekötsz. De nem én leszek az.
Elküldve: 2006. 07. 24. 12:15
Ha a hozzád hasonlóan bunkó, tahó, neveletlen hülyegyereked még egyszer hozzányúl a kutyámhoz (nem, még "jáccásibó" se dobjon többet homokot az arca felé), úgy rugom szájba, hogy még a szakértők sem tudják majd azonosítani...!
ui.: azt se toleráljuk, ha leengedi(k) a bicikli kerekét!
Üdv!
Elküldve: 2006. 07. 24. 12:45
Ha nem tudjátok nyílt leveleiteket kultúrált, visszafogott, értelmes formában és stílusban közzétenni, kérlek tartózkodjatok ennek a topicnak a "használatától". A vulgáris, igénytelen stílusú idesz@rt monológjaitokat szíveskedjetek személyesen átadni a címzettnek.
Üdv: Drummaster
Elküldve: 2006. 07. 24. 20:37
Remélem azután, hogy az arcodba fújtam fél flakonnal abból a légyirtóbol, ami rovarkövető technológiával van ellátva, és törölközővel fejbevertelek 3szor, csak viccnek szántad, hogy tovább repültél. Hiába léptél le, az a rovarírtó előbbutóbb végez veled, akkor is ha 5 centis vagy!
Part2:
Kedves Tücsök, aki beköltözött a szobámba, és egyre hangosabban ciripel!
Most megkereslek, és megfoglak, majd holnap kiengedlek az M5-ös autópályám valahol. Ha elmenekülsz, akkor kapsz te is a rovarirtóból, tehát ne fuss el!
Elküldve: 2006. 07. 24. 20:59
Nem bírtam abbahagyni a nevetést, ezért megfájdult az oldalam és csuklok. Ezt orvosolandó iszom egy sört az egészségedre.
Üdv: Drummaster
Elküldve: 2006. 07. 26. 00:50
Szeretném veled megosztani néhány észrevételem. Nem tudom milyen légyölőt szpriccantottál a mutáns légy fejére, de nekem a RaidMax általában szokott segíteni, ha az nem akkor van egy remek termék, amit a Bábolna Rt.??? gyárt és attól garantáltan minden rögtön felfordul, azzal még embert is lehetne irtani.
Szerintem Te egy Pösti gyerek lehetsz, mert rovar leütéshez nem thürülközőt használunk maximum ha vizes. De annak asszonypajtás nem örül. A légy lecsapására kizárólag a Népszabi alkalmas (másra nem is jó, esetleg festésnél a parketta letakarására még). Ügyelni kell arra, hogy a népszabi-légy-fal kontaktból a falon keletkezett foltot mindig eltávolítsuk!! Szigorúan szállodákban alkalmazhatunk még a plafonon lévő szunyogok kiirtására párnát!
További Jó Vadászatot!
Tisztelt bazinagy molylepke!
Nemtom, hogy jöttél be a bukó ablakon és az előtte lévő függönyön keresztül, de mégis, hogy gondoltad, hogy tűrni fogom, hogy állandóan nekem repülj, a tök sötét konyhában. Lehet, hogy világítok a sötétben?
Elküldve: 2006. 07. 27. 14:24
Kedves fodrász úr!
Tisztában vagyok azzal, hogy midnen relatív. Hogy a "kicsi", "nagy", "sok", "kevés" fogalmak mindannyiunknak mást jelentek. Úgy gondolom fodrászati mértékkel mérve a nagyon kicsit levágni 1-2, esetleg 2-3-4cm-t jelent. Persze, egy A380-as Airbushoz képest az a 15cm-nyi hajzat is kicsi, amit a fejemről le tetszett erőszakolni. Mindezek után engedje meg azt a kijelentést nekem, miszerint a kisbodos-egyenhaj vágó szalonjának én többet a közelébe nem megyek!
Másik:
Kedves tőlem balra fekvő szomszéd!
Megértem, hogy a természet eróziós erőit az ember igyekszik ilyen-olyan módszerekkel megakadályozni, vagy legalábbis a hatásait csökkenteni. Azonban mielőt mégegyszer felkapálnád a ház előtti jardot, felhívnám figyelmedet, hogy a csatornaépítés a mérnökök, és nem a életművész nagypapik feladata. Mert az a /****/ víz nem arra folyik amerre te akarod! Mmm-mmmn. Az bizony arra folyik, amerre neki könnyebb,egyszerűbben fogalmazva: amerre az utca lejt. Amennyniben mégis ragaszkodsz ehhez a hétvégi elfoglaltságodhoz, ne lepődjél meg rajta, hogy ha a következő esőzéskor rájössz arra, milyen a 4 utca kereszteződésének vízgyűjtő területének lenni. Másik
Harmadik:
Drága kerti füvünk!
Most már leszel szíves megmagyarázni, mi jogosít fel téged arra, hogy 13-szor olyan gyorsan nőjjél, mint az utcába hozzád hasonló egyedek bármelyike! Felhívnám figyelmed arra, hogy nemrég láttam a terasz melletti beugróban 13 liter gázolajat., amennyiben nem hagysz fel a szemtelen viselkedéssel, egész egyszerűen felgyújtalak.
Negyedik:
Tisztelt akváriumi halak az alsó szinten!
Kúltúr élőlény nem piszkit maga alá, és főleg nem annyit mint ti. Amennyiben ti is engem idegeltek az előbb aposztrofált fűhöz hasonlóan, ne csodálkozzatok, hogyha soha nem fogtok a vízből kimászni, és iönálló társadalmat építeni mint mi emberek (tisztelet a kivételnek) , az egész jelentéktelen életeteket egy üvegketrecben fogjátok tölteni, műkaján élve, tűrve hogy a munkatárs 5 éves gyereke, nem részeltezem előtte hol nyúlkáló ujjával a látószerveteket fogja simogatni.
Elnézést, hogy nem jut eszembe komolyabb, de jelen pillanatban olyan mértékben vagyok ideges, hogy elgszíveseben én is beállnék fűnek.
Szerkesztette: AViD 2006. 07. 27. 14:39 -kor
Elküldve: 2006. 07. 27. 14:35
Amikor azt mondtam Neked, hogy egyszer vizbe fogsz fulladni a hulyeseged miatt, csak vicceltem
Elmegyunk inni a haverokkal, tegnap meg nem ment, de talan ma mar igen... hianyozni fogsz!
R.I.P.
( Katt )
ps.: igen, valoban ajulasig vissza tudta tartani a lelegzetét a puszta akarataval...
Szerkesztette: Sniper 2006. 07. 27. 14:36 -kor
Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B 3B82 791E 7F92 A6F6 A67E
Elküldve: 2006. 07. 27. 15:02
Idézet: Sniper - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 14:35
Úristen, én ezt végig láttam, a hatása alatt vagyok, részvét....
Szomorú apropónál fogva is ragadnám az alkalmat:
Kedves Balatonnál nyaralók/fürdőzők!
Nagyon figyeljetek oda erre a pocsolyára, magatokra és egymásra, higyjétek el - 15 évnyi aktív vitorlázással a hátam mögött mondom - , bármilyen békésnek tűnik, nagyon szemét tud lenni!
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."
Elküldve: 2006. 07. 28. 18:35
Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 15:02
Kicsit kibővítve csatlakoznék 7of9-hez...
szóval Kedves Balatonnál nyaralók/fürdőzők!
A Balaton minden évben több halálos áldozatot követel. Mi akik a víz partján lakunk, szinte mindnyájan láttunk már vizihullát az évek során, őket is várták haza... Ha ide jössz nyaralni a "zöld tó" partjára, téged is várnak majd ez akkor is jusson eszedbe.
Nekem azt tanították, hogy a vizet tisztelni kell. Az élővíz nem valamiféle élményfürdő, itt nem lehet megkapaszkodni a medence szélében ha valami nem tetszik. Gondoljatok bele, hogy az itt élők miért ilyen óvatosak a tóval? pedig ők sokszor a víz színéből, egy érkező felhő formájából meg tudják mondani pontosan hány perc múlva jön a vihar. És mégis óvatosak...
Meg kell értenie mindenkinek: A Balaton nem tenger, nem medence, nem csónakázótó. Az egész világon egyedülálló hullámzása van: apró tarajoshullámokat vet viharban amik 7 hullámonként erősődnek és a víz befelé sodor! Esélyed sincsen arra, hogy a kis gumimatracodat a hullámok a partra vigyék, egyre beljebb fogsz sodródni és ha nincs szerencséd akkor nem lesz aki kimentsen.
Egy vizilabdázó barátom jegyezte meg egyszer Keszthelyen: Esik az eső, vihar lesz: most kellene fürdeni menni. Megkérdeztem: Hülye vagy? Erre lazán odavette, hogy ő nagyon jó úszó. Mikor megkérdeztem hol szokott úszni azt válaszolta, hogy fedett medencében és egy kis csónakázó tóban. Amikor megkérdeztem, hogy a tempós úszás közben a vihar által felvert vízpárával mit fog kezdeni amikor az feltelíti a tüdejét akkor elszégyellte magát...
Hiába voltál több tengernél is nyaralni, hiába úsztál az óceánban. A sós víz fenttart a víz felszínén, a tenger többméteres hullámai pedig megtartanak a hátukon. Az édesvíz már nem ilyen vicces, aki úszott már szemben 25 centis apró tarajos hullámokkal az nem nyilatkozik többé nagyképűen a Balatoni viharról.
Nagyon jó buli a Balaton nyáron, remélem hogy közületek sokan meglátogatják, remélem némelyikőtökkel találkozunk is. De élve legyetek szívesek távozni...
Elküldve: 2006. 07. 28. 22:15
Ne haragudj, nem volt szándékos, bár tény, hogy magam alatt vagyok, de nem akarom elüttetni magam. Kérlek, bocsásd meg, hogy nem adtam meg a jobbost, legközelebb inkább megyek lassabban.
Kedves másik ótós!
Bocsáss meg, hogy várakoztattalak, de Budapest némely részeinek táblázottsága kritikán aluli, így hát fával bőségesen takart macisajtod ellenére is megálltam, és integetésre késztettelek...
Azt hiszem tényleg elmegyet jogsit szerezni. Esetleg egy KRESZ oktató könyvet.
A juharszirupnak üzenem, hogy nem is vagy finom, amerikánusok nem tudják mi a jó. Ezek után kíváncsi volnék egy mogyoróvajas-szendvicsre.
Szobám, tényleg rendet fogok rakni. Igaz, hogy az összes szekrényem tartalma egy hete a földön hever, de radikális módszerrel tudtam csak kiválogatni azt az egy kukányi "szemetet", amit évek óta gyűjtögetek "hátha jó lesz valamire" elvvel. Bocs.
TE pedig tanulj meg bocsánatot kérni! Lelkiismereted nincs? Képes lennél ölni bűntudat nélkül? Mert úgy veszem észre... Ha rádpirítok, ne hajtogasd, hogy sajnálod... Nem azért teszem, hogy eltedd egy sajnálom-tarsolyba jó mélyen eldugva, hanem azért, hogy átgondold! Te -cenzúra-.
szeretlek...
Elküldve: 2006. 07. 29. 09:53
Idézet: lazac - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 23:15
Kedves lazac!
A natúr mogyoróvajas-szendvicsnél rosszabbat még nem ettem. (Jah de,
Üdv:
EGOKA
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>
Elküldve: 2006. 07. 29. 11:03
A kék színű közcsap nem kút, ezért nem is pumpálni kéne, hanem talán nyomni, hogy folyjék belőle a víz...
tehát attol, hogy hülye vagy, még nem kell azt mondani, hogy milyen szar egy hel,y még viz sincs, hanem tudni kéne használni..
ui.: Nagy az isten állatkertje...
Elküldve: 2006. 07. 30. 18:30
Köszönöm, hogy léteznek olyan barom emberek, akik a háztartási hulladékot és minden egyéb kacatot nem elszállíttatnak, hanem estefelé, amikor már kellemes az időjárás és jól esne az udvaron a kislányommal játszani, akkor tüzet rak és mindezt nagy füsttel elégeti.
Legközelebb kevesebb oltóvizet adj és szólj neki, hogy ha már ott van akkor ugorjon bele maga is, hogy következő alkalom már ne legyen.
Üdv
carcass
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2006. 08. 06. 16:35
Szeretlek.
WILL PICK ME UP...
Elküldve: 2006. 08. 15. 09:33
Nem azért vagyok alvállalkozó - nálad - mert annyi időm van, hogy nem tudok mit kezdeni vele.Légy szíves és nem b-szd el az időmet és amikor a számlát benyújtom akkor ne vágj pofákat, mert olyat teszek, hogy ...
Igaza volt Hofinak: "...hogy az ilyen ember miért nem délutános!"
Maradok tisztelettel
carcass
Szerkesztette: carcass 2006. 08. 15. 09:38 -kor
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2006. 08. 15. 10:14
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. szept. 26., hétfő - 18:19
Engedd meg, hogy gratuláljak az új szerzeményeidhez! Én vagyok az, akinek az autójáról elloptad a négy darab szelepsapkát. Tudom, krómozottak voltak, kurva jól néznek ki - én is ezért vásároltam őket.
De nem neked.
Múlt héten Miskolcon eltűnt még egy garnitúra, összességében már a harmadik.
Elküldve: 2006. 08. 22. 17:16
Ma délben a Városligetből hazafelé beálltál a mellettem lévő sávba az egyik piros lámpánál.
A riasztód valami miatt bekapcsolt, amit nem tudtál rögtön kikapcsolni. Mosolyogtam rajta, mert olyan aranyosan szerencsétlenkedtél, kb. úgy, ahogy én szoktam. Közben zöld lett a lámpa, én elkanyarodtam jobbra, Te tovább hajtottál egyenesen. Nem tudom hogy , hogy nem, de pár perc múlva azt látom, hogy a következő főútvonalon, robogsz mellettem, lassítasz, majd jössz tovább velem egyvonalban, nem törődve a mögötted lévők türelmetlenségével. Észre vettem, de nem reagáltam, mert meglepődtem, azon pedig még jobban, hogy hazáig kísértél az autóddal. Kicsit megijedtem, nem tudtam mire vélni a dolgot… miután a mosolyom nem Neked, csak a szituációnak szólt. Sajnálom, hogy félreérthetően viselkedtem, de azt még jobban, hogy a kocsimat pánikszerűen menekülve egy zavarodott apácanövendéket meghazudtoló sebességgel hagytam el, - nem picikét lévén nevetséges - majdnem keresztül esve a kutyámon. Pedig biztos csak azt akartad megkérdezni, hogy hogyan kell a riasztót kikapcsolni. Sajnálom. Ha legközelebb látlak, megígérem, hogy megmutatom…
U.i.: Otthon nem mesélhetem el a történteket, mert valószínűleg ugyanúgy félreértelmeznék, mint Te.
Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 08. 22. 17:55 -kor
Elküldve: 2006. 08. 22. 18:13
Tisztelettel megkérnélek Titeket, hogy a településeket jelző táblákat ne hagyjátok figyelmen kívül és ne repesszetek át egy településen se lassítás, fékezés nélkül, mert baromira nem jó érzés, ha kb. 80 km/h-val elcsap egy 5-10 t közötti tárgy. Különösen rontja a túlélés esélyeit, ha mindez nagyon fiatal korban esik meg a "célszeméllyel"... Kéretik ezt megfontolni, hiszen Ti is felelőségteljes felnőtt emberek vagytok(?).
Köszi!
PS:
Ezt a kérést mindenki magára veheti, aki lakott területen nem képes 50-60 km/h alatt tartani a sebességét... Nem érdekel semmilyen kifogás és semmilyen magyarázkodás. "Más kultúrákban" képesek szintén humanoid forma lények betartani ezt a csekély szabályt, így nálunk is működnie kell.

Súgó
A téma zárva.