HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 10. 13. 11:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 14:15

legalábbis az egész autót lopták volna el, holott egy 50 ft-os apróság. Ilyenek vagyunk mi, emberek, magyarok. Ha nincs

Autómhoz csak ne nyúlkáljon, mert legközelebb a lakáskulcsom lopja el, az is 50 forintos darab... Másrészt nekem rendszeresen lopják a szelepsapkáimat, amikor este észreveszem, akkor meg benzinkúton egyből 500-1000 forint a kiadás. Nomost ezt havonta kétszer ugye...
Make love not Wor.

#82 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 13. 14:56

Idézet: Csücsök - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 14:53

Kedves Meló-Diák Debrecen Iskolai Szövetkezete!!!

Nagyon szépen köszönöm Nektek, hogy az agusztusi béremből, amit mellesleg elég kemény, izzasztó munkával kerestem (aki látott, vagy járt Lasselsberger Knauf gyár termelési részlegén, tudja, hogy miről beszélek), levontatok poton 45e kemény, magyar forintot. És nem is az háborít fel, hogy levontatok, mert tisztában vagyok azzal, hogy a keresett fizetés X százalékát levonjátok, de engem az háborított fel a legjobban, hogy amit a minimálbéren felül keresek, azt adóztatjátok meg, és nm a Ti hasznotokat, ami ezek szerint 1 embren 45e Ft volt. Összesen 3-an dolgoztunk, ami csak annyit tesz ki, hogy 3x45=135, azaz 135e Ft-ot kerestetek rajtunk.
Igaz, elismerem, hogy nm kötelező, de ebből a kizsákmányolásból köszönöm, eleget kaptam. Mivel az ember a saját (vagy mások) hibájából tanul, én már megtanultam.

Köszönöm a Veletek való 1üttműködést, és a soha többé viszont NEM látásra!!!

Csabee

Csücsök!

Csak csatlakozni tudok hozzád, ez egy piszok telhetetlen banda. Amikor még nem bankszámlára utalták a pénzt arra is képesek voltak, hogy a rózsaszín postautalvány díját levonták a bérből, ami 1-2 óra munkabért jelentett. Szóval csak azért dolgoztunk 2 órát, hogy megkapjuk a pénzt. :reklamacio:
De sajnos a diákok nagy része nem tud teljes munkaidős állást vállalni, így rá van kényszerülve ezekre a szemetekre.

üdv.: Syner
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#83 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 23:14

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 9:46

A csóka teljesen normálisnak tűnt, de akkor éppen elég hideg volt, így meglehetősen át volt fázva (vagy legalábbis jól mímelte). Elmondta, hogy itt a parkolóban elhagyta a tárcáját az összes iratával és a fizetésével együtt, de Siófokra kell lemennie, mert ott lakik és nincs pénze benzinre. Mivel már elmondása szerint mindenki elküldte és másfél órája próbál segítséget kapni, ezért már nagyon elege van. Ő nem csöves, de most nagy bajban van és csak annyi pénzt szeretne, hogy tudjon tankolni és ha hazaér, akkor már másnap (hétfőn, tehát október harmadikán) elküldi a pénzt. Írjuk fel a címünket és el fogja küldeni.

Tudom, hogy utólagólag könnyű okosnak lenni, de pár dologgal bebiztosíthattad volna magad.
Mindent elhagyott, de pont a kocsikulcsot nem?
Papírok nélkül akar vezetni? Mondjuk ez még úgy ahogy elmegy.

A lényeg (és a minimum) az lett volna, hogy legalább elmenj vele a kocsijáig amit előtted kinyit , és felírd a rendszámot.

#84 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 07:36

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 13., csütörtök - 23:14

Tudom, hogy utólagólag könnyű okosnak lenni, de pár dologgal bebiztosíthattad volna magad.
Mindent elhagyott, de pont a kocsikulcsot nem?
Papírok nélkül akar vezetni? Mondjuk ez még úgy ahogy elmegy.

A lényeg (és a minimum) az lett volna, hogy legalább elmenj vele a kocsijáig amit előtted kinyit , és felírd a rendszámot.

hát ez az, ami miatt én is hibás vagyok. bennem nincs ilyen alapvető gyanakvás, jóindulattal szoktam közelíteni az emberekhez. sajnos a csibészeknek megvan az a képességük, hogy az ilyen embereket kiszemeljék maguknak és kihasználják. de ha egyszer ilyen a természetem, akkor ezen nehéz változtatni.

alapvetően úgy szoktam máshoz közelíteni, hogy jó ember, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét. ha mindenkihez úgy közelítenék, hogy eleve rosszat feltételezek, akkor biztosan sok kellemetlenségtől megmenekülnék, de akkor az már inkább olyan lenne, mint a vadállatoknál, hogy morogva közelít a másikhoz, nehogy veszélyeztesse a vadászterületét. bár az is lehet, hogy ilyen viszonyok között ez az egyedüli célravezető út.

meg az is hiba ebben a gondolatmenetben, hogy így esélyt sem adsz annak, aki szintén jó indulattal közelít hozzád. viszont védtelen leszel a csibészekkel szemben.

barátnőm szerint mindenkihez úgy kell közelíteni, hogy bizonyítsa be, hogy érdemes a megbecsülésre és csak utána megbízni benne. de akkor is csak módjával. a bizonyosság hiányában hűvös tartózkodás (amolyan skandináv jellegű) mindenki felé. ez is egy lehetőség.

nem akarok  :offtopic:  áradatot, de valahogyan biztosan meg lehet maradni normálisnak és el is lehet kerülni a rossz indulat támadásait.

remélem, hogy nem untattam senkit és mindenkinek további jó fórumozást kívánok!
és legyen inkább sok köszönő levél itt, azokat jó érzés olvasni.

:up:

üdv!
.
.
.

#85 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 09:52

Sajnálom hogy ismét nem tudok dicsérő szavakkal illetni valakit...

Valaki!

Tegnap kint jártam az autószalonon az új autómmal. Ami történetesen egy Dacia. 3 órára hagytam magára és mire visszaértem mellmagasságban a bal hátsó felén ott éktelenkedett egy nagyon csúnya karcolás. A szándékosságod félreérthetetlen, oda másik autó fel nem érhet. A káromat persze senki nem téríti majd meg...  :mad: Ez a mai magyar valóság. Szarban vagyunk és szarban hagyunk másokat is.
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#86 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 10:57

1.ként Tisztelt reggel mögöttem autózó mazda 6-ost vezető Úr!

Ha az út bal oldalán egy nagy felbontás van, és csak egy sávban férnek el az autók, és az útfelbontás után 10 m-el egy lámpa van, ami abban a pillanatban váltott pirosra, akkor azért állok meg a felbontás előtt, hogy a szembe jövő 10 autó addig használhassa a sávomat(sávunkat), mert tök mindegy hogy a lámpa előtt állok meg, és elzárom a szembejövők útját, és ott dekkolunk egy percig a pirosnál, vagy 10 méterrel hátrébb, és addig 10 autó el tudott menni szemből. Vagy ekkora bunkó vagy, és azért integettél/magyaráztál folyamatosan, vagy annyira primitív vagy, hogy fogalmad sem volt, hogy miért állok... mindkét esetben mélységesen sajnállak téged és a környezetedben élőket, és minden hozzád hasonlót!

2.sorban Tisztelt M@gyarok! (1.pont folyománya)

Miért jó a káröröm? Miért kell rosszindulatúnak lenni? Miért kell bántani a másikat? Miért kell lopni? Miért kell hazudni? Miért kell átverni a másikat? Miért kell csalni? Miért kell eltaposni a gyengébbet? Miért kell kihasználni a másikat? Miért nem lehet segíteni a gyengébbnek/rászorulónak? Miért kell visszaélni az emberek jóindulatával, és ezzel őket is elvadítani? Miért vagytok ilyen b@lkáni primitív m@jmok?
És miért nem lehet normálisnak lenni??!?!??!?!?!?!?

Miért kell sértést jelentenie annak hogy: "Te m@gyar!!!!!" MIÉRT?!?!

Szerkesztette: Favágó 2005. 10. 25. 10:57 -kor

"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#87 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:37

Kedves utastársaim!

A buszjegy és a bérlet árát nem emeli a volán percenként, ebből logikusan az következik, hogy ma is annyi volt a jegy mint tegnap. Ezért nyugodtan előkészítheted abban a szabad 5 percben amíg reggel a buszra várakozol (hozzám hasonlóan). Ez megkönnyítené az életed, mert nem a lépcsőn kellene a táskád aljáról előkaparnod a pénztárcát különbözöő akrobatikus mutatványok között, másrészt a többi szerencsétlen hülyének nem kellene a szakadó esőben állnia mint egy f@sz, miattad.

köszi.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#88 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:39

Idézet: Favágó - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 11:57

2.sorban Tisztelt M@gyarok! (1.pont folyománya)

Miért jó a káröröm? Miért kell rosszindulatúnak lenni? Miért kell bántani a másikat? Miért kell lopni? Miért kell hazudni? Miért kell átverni a másikat? Miért kell csalni? Miért kell eltaposni a gyengébbet? Miért kell kihasználni a másikat? Miért nem lehet segíteni a gyengébbnek/rászorulónak? Miért kell visszaélni az emberek jóindulatával, és ezzel őket is elvadítani? Miért vagytok ilyen b@lkáni primitív m@jmok?
És miért nem lehet normálisnak lenni??!?!??!?!?!?!?

Miért kell sértést jelentenie annak hogy: "Te m@gyar!!!!!" MIÉRT?!?!

mert annyira primitív és buta, hogy neki ez a legegyszerűbb módja annak, hogy kicsit nagyobb legyen a többinél.
Panorámák

#89 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:45

Kedves megállóban várakozó lány(emberek)!

Az már nem is zavar, hogy a pofámba fújod a füstöt, miért is zavarna, hisz nem dohányom.
De hogy még az orrom előtt dobod el a csikket, (kuka 2 lépésre) az már a pofátlanság teteje.
Ne haragudj de ezt már nem tűrhettem, ezért is szóltam rád, hogy "elejtettél valamit!" Az hogy elvörösödtél remélem annak volt a jele, hogy elszégyelted magad és a jövőben igyekszel figyelni az ilyen kis dolgokra is!
Panorámák

#90 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 14:49

Kedves Autósok!

Az autópályafelhajtó, gúnynevén gyorsítónak nem az a feladata, hogy a városi kavalkádból távozó emberek még egy utolsó hosszú pillantást vehessenek csodálatos lakhelyük pompájára, hanem mint a nevében is benne van felgyorsuljanak a pályán közlekedő autókhoz. Tehát ne 60-nal döcögjetek végig rajta és majd a pályára kiérve kezdjetek el gyorsítani, mert higgyétek el így sokkal nehezebb lesz besorolni.

köszi.
Panorámák

#91 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:26

Tisztelt csoporttársaim!

Ha kidolgozunk egy komplex feladatot, aminek a koncepcióját együtt állítjuk fel, akkor kérlek benneteket - főleg téged -, hogy ne bizonytalanodj el, amikor a másik csoport is prezentál a témában, ám teljesen más vonalon indul el. Tetézve ezt azzal, hogy az elbírálás is nekünk volt a kedvezőbb és a közönségsiker is nálunk volt nagyobb.

Hidd el azt, hogy amit csináltál - csináltunk -, jó! Sőt, bármilyen lehetetlen, lehet nagyképűség nélkül is jobbat alkotni, mint a másik. Még akkor is, ha ez csak harmadlagos-negyedleges szempont volt. Lásd meg a sikereidet és tanuld meg őket az eredeti értékükön értékelni, különben elveszel... tanulj belőlük! Lásd meg a kudarcaidat és becsüld őket meg... nélkülük sosem fogsz átélni egyetlen valódi sikerélményt sem.

Carmaged

#92 Felhasználó inaktív   Cpt. Balu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 20:57

Kedves Ford gyár!

Köszönöm, hogy a gyári alufelnikkel eladott autóitokra más csavarral lehet feszerelnil az acélfelnit, mint az alufelnit. Tehát a tulaj vehet még egy készlet csavart is... darabonként ~600 Ft-ért. Ezt beszorozva 16-tal kijön egy cirka 10-es. Felettébb örömteli, hogy mindez a gumisnál derül ki, mikor már cserélné le téligumira. Így most járhatok további pár napig nyárival, nyakamon a téllel. Mégegyszer köszönöm!

ui: gyak. minden más autógyár eljutott oda h. ugyanazokkal a csavarokkal lehet felszerelni a felniket, még a csökkentképességű francia gyártók is...
"Big shot Bobbie" Tim Duncan @ 2005 NBA Finals Game5  Kobe Makes History

#93 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 21:28

Te tahó!

Azért mert este sétáltatod a kutyádat, még nincs megengeve, hogy a játszótér kellős közepén szarjon, majd minden próbálkozás nélkül ott is hagyd a kutyagumit. Figyellek. Kikészítettem az erkélyre a lejárt szavatosságú ananászkonzerveket. Ha mégy egyzser meglátlak úgy b@szom a fejedhez, hogy ottmaradsz!
Panorámák

#94 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:36

Kedves pénztárosnő a nyíregyházi Metroban!

Elhiszem, hogy késő van, meg fáradt is vagy, de mi a f*sznak kell olyan flegmának lenni az emberrel? Ne menj pénztárosnak, ha nincs türelmed! Átmegy a pénztáron napi 200 ember, elhiszem, de attól még nem kell ennyire lenézni a vásárlókat!

Műszaki osztályos: neked viszont köszönöm segítőkézséged!

Szerkesztette: Dextrose 2005. 11. 16. 22:42 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#95 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 22:45

Kedves TO-s néni a főiskolán!

Örülök hogy szánt rám türelmet és elmagyarázta a kitöltéssel kapcsoaltos dolgokat. Azt hiszem, amennyi diák bejár az irodára, rengeteg ideg kell ahhoz, hogy mindenkinek elmagyarázzanak mindent. Mindenesetre megértem a nehéz napokat is, de mostanában nagyon segítőkészek!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#96 Felhasználó inaktív   Targa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 16. 23:08

Idézet: donphobos - Dátum: 2005. okt. 11., kedd - 8:46

Sziasztok!

Sajnos egy szomorú dologról kell beszámolnom. Megint csalódnom kellett az emberekben, de talán ez jó lecke lesz mások számára. Egy biztos: még egyszer nem követem el ezt a hibát. Mindjárt jön az üzenet is, csak előtte a háttértörténet.

Vásároltunk barátnőmmel a C*ra áruházban Törökbálinton a múlt hétvégén. Ilyenkor mindenki elkölt több tízezer forintot, telerakják a bevásárlókocsit, van aki kettőt is tol egyből. Mi a szokásos kis bevásárlásunkat csináltuk csak, mivel ott lakunk a faluban és ha csak kenyér és tej kell, akkor is oda járunk, mert annyira közel van. Már indultunk volna el, amikor odajött egy csóka és belekezdett a mondókájába.

A csóka teljesen normálisnak tűnt, de akkor éppen elég hideg volt, így meglehetősen át volt fázva (vagy legalábbis jól mímelte). Elmondta, hogy itt a parkolóban elhagyta a tárcáját az összes iratával és a fizetésével együtt, de Siófokra kell lemennie, mert ott lakik és nincs pénze benzinre. Mivel már elmondása szerint mindenki elküldte és másfél órája próbál segítséget kapni, ezért már nagyon elege van. Ő nem csöves, de most nagy bajban van és csak annyi pénzt szeretne, hogy tudjon tankolni és ha hazaér, akkor már másnap (hétfőn, tehát október harmadikán) elküldi a pénzt. Írjuk fel a címünket és el fogja küldeni.

Én elég segítőkész ember vagyok és jóindulatú is (meg is próbáltak már szívatni párszor, néha sikerült is, de igyekszem résen lenni). Úgy voltam vele, hogy most megpróbálok segíteni, de ha átvágnak, akkor nagyon elvesztem a bizodalmamat az emberekben. Adtam a srácnak 3 rugót, hogy tudjon tankolni, megkapta az adatokat.

A pénzt természetesen azóta is kapjuk…

Mi a tanulság? Én voltam a hülye, hogy segíteni próbáltam. Ez egyértelmű. De gondolkodjunk el egy kicsit. Ezzel a srác elérte azt, hogy a jövőben soha nem fogok többet segíteni senkinek ehhez hasonló helyzetekben. Akkor sem, ha ott döglik meg a kocsi oldala mellett. Legfeljebb majd mondom neki, hogy már átvágtak így egyszer, sajnálom, beszélje meg a csalóval.

Miért nem jó ez? Mert a csaló srác azokkal is kibabrál, akik tényleg bajban vannak. Mert azoknak sem fog más segíteni, mivel gyanítja, hogy huncutság van a dologban.

Szomorú, hogy ez így történt és így a távolból is azt kívánom csak a srácnak, hogy kerüljön egyszer tényleg olyan helyzetbe, hogy szüksége van a segítségre, de egy "kollégája" tevékenysége miatt majd jól nem segít neki senki.

Szomorú, hogy ezt kívánom, de haragszom a srácra.

Konklúzió: ha egy parkolóban odajönnek hozzátok, hogy segítsél, akkor fel az ablakot és gázt neki. Manapság ez van. Ha sértő a véleményem, akkor sajnálom, de ez a véleményem. Direkt vártam néhány napot a megírásával, ne legyek indulatos, de ez még így is elég bosszantó.

Üdv!

Két hete ugyanennek a gyereknek felajánlottam, hogy mutassa az autóját, elhúzzuk a kútig, tankolunk bele, aztán uccu.

Ez valahogy nem tetszett neki.

#97 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 00:01

Tisztelt T-Com technikai szolgálat!

ezúton is szeretném megköszönni hogy a megbeszéltekkel ellentétben mégiscsak hiába vártam hogy kijöjjenek, közben sikerült lokalizálnom a problémát önök nélkül is. így mindenki jobban járt: önök nem költöttek fölöslegesen a benzinre, nekem az egész napom ment kárba, de legalább ha lett volna bármi kiszállási/karbantartási díj akkor nem kellett kifizetnem..

tisztelettel: egy sok pénzt fizető ügyfelük. még.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#98 Felhasználó inaktív   redbiro 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 17. 23:47

Kedves A.

Búcsúlevél ez, nem más. Szeretném megköszönni Neked azt a 10 hónapot, melyben sikerült átélnem érzelmeim szinte teljes skáláját, mintha gyorsított felvételt néznék. Szép emlék, de már semmi nosztalgia. És mégis nagyon köszönöm. Jövő vasárnap végleg elmész és talán megnyugvást találsz végre. Talán egyszer én is. Köszönöm a meghívást, ott a helyem, biztos jó buli lesz. A vőlegényt is üdvözlöm.:)

És csak úgy, köszönöm, Sz.

#99 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 29. 10:08

Kedves pécsi Wellington Hotel!

Ezúton szeretném tudatni Önökkel, hogy a szobafoglalást azért hívják foglalásnak mert a megtörténte és visszaigazolása után a foglaló úgy érzi biztosított szállást magának és a szállását fent is tartják részére.

Miután én szilveszter éjszakára lefoglaltam a szobámat biztos voltam benne, hogy a szilvesztert Pécsen tudjuk tölteni, hiszen a tisztességesen működő szállodákban nem adják ki a lefoglalt szobákat olyanoknak akik kérték a 3 napos komplett programot. A kedves úriembernek aki azzal a hülyeséggel hívott fel, hogy tele van a szálloda üzenném: Tanuljon meg legalább hihetően hazudni.

A Wellington hotel bizonyította hihetetlen színvonaltalanságát, pénzéhes és elvek nélküli gondolkodását.

Ezúton kívánok Önöknek is hasonlóan sikertelen szilvesztert...
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#100 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 01. 18:03

Kedves Infláció!

Kérlek ereszkedj le a béremelésünk szintjére, hogy 120-150% munka mellett esélyünk legyen majdnem úgy élni szánalmas kis életünket, ahogy azt az elmúlt év alatt tettük. Tudom, hogy fájdalmas a nagyobbik feled elvesztése, de mégis kérlek, hogy hozd meg értünk ezt az áldozatot. Hidd el, hogy mi, mint egy kereskedelmi cég munkatársai, hivatalból sokat teszünk a bizonyos szint felett tartásodért.

Üdvözlettel:
gazdi és több kollégája

Ui: Nem a Te hibád.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.