HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 25. 10:44

Kedves Ismeretlen Szomszéd!

Köszönöm neked, hogy ma eddig tudtál várni a lakásfelújítással. Igaz, így sem kellemes élmény hallgatni, de legalább nem a fúró hangjára kellett ébrednie a lakótársaidnak. Aki pedig ilyen szép időben még mindig lustálkodik, az így járt. :)
Külön köszönet azért, hogy a lyukakat igyekszel minél gyorsabban, zajmentesebben kifúrni. :up:
Még egyszer köszönöm! :respect:

Jó barkácsolást és eredményes munkát kíván:

debaj

#122 Felhasználó inaktív   Petyuritisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 07:43

Kedves Nehéz Élet!

Ezúton szeretném felháborodásomat és mérhetetlen keserűségemet kiönteni számodra.

Az ember tanul, jól tanul, lediplomázik, nyelvvizsgázik és azt hiszi, hogy kap majd egy koszos állást nem túl nagy pénzért... Pusztán azért, hogy szakmai tapasztalatokat szerezzen és a későbbiekben előre tudjon lépni, hogy ebben a tetves életben legalább hatalmas anyagi gondjai ne legyenek (tudja fizetni a lakáshitelt meg az autóhitelt és évente egyer el tudjon menni nyaralni valami proli helyre).

De hát sajna nem így működik... lehetsz te bármiben penge és hiába tudod eladni magadat... ha nincs ismeretséged akkor egy nagy pacikuki az egész. Szüleim sajnos nem túl bennfentes emberek, és a rokonságban sincsenek megfelelő kapcsolatok egy karrier elindításához.

Kezd meginogni a hitem és a bizalmam! Mondd hogy ez a sok szenvedés nem volt felesleges és megérte ezt a sok ismeretet elsajátítani.

Hát csak ennyit akartam, remélem elolvasod...

Üdv:

Petyuritisz

P.S.: Még egy apró szívességet kérnék, de ezt most már a Szerencsétől... ha egyszer félrészeg állapotodban véletlenül megakadna rajtam a tekinteted és egy mosolyfélét eleresztenél irányomba rendkívül hálás lennék...

Szerkesztette: Petyuritisz 2006. 04. 01. 07:44 -kor

#123 Felhasználó inaktív   Root_Kiskacsa 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:20

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2006. márc. 18., szombat - 9:50

Valódi felmondó levél az amerikai Zantex Computers egy alkalmazottjától, akinek a főnöke napokkal később szintén felmondott.
(...)

OFF:
Híres ez a levél, valamilyen ismerősön keresztül már eddig is sokan megkaphatták mailben, mint ahogyan én is. De nem valódi, csak ezzel a szöveggel kezdődik. Kis Google-zás után kiderül, hogy városi legenda (tényleg így mondjuk magyarul az urban legendet? :think:), inkább csak egy képzelt felmondólevél. No de nem offolok tovább, itt lehet olvasni további infóról (és az eredeti, angol nyelvű levélről, amit egyébként gyönyörűen lefordított valaki).
Pen-drive-on, notebookon, PDA-n kizárólag máshonnan reprodukálható/visszamásolható adat legyen!
Ami hordozható, az nem megbízható!

#124 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 12:32

Egyáltalán nem kedves moziban viselkedni nemtudók!

Abban a hitben térek be újra és újra a mozikba, hogy vége a szocreál fapados moziknak és tényleg tudom élvezni a térhatást a nagy vásznat, a kényelmes székeket...!
Néhány alapvető dologra szeretném felhívni a figyelmeteket, amivel kellemesebbé (mondjuk ez alapvető lenne) tehetitek (illetve nem keserítitek meg) mások szórakozását .

-Nem vesszük le a cipőnket és nem rakjuk fel a lábunkat az elöttünk ülő támlájára...!
-Nem rugdossuk az elöttünk ülőket, elég nagy hely van a lábtérnek! (2méter felettieknek ez megbocsátható)
-Nem beszélünk hangosan a mellettünk ülővel, minél kevesebb mondanivaló, az is max suttogva!
-Nem közvetítjük az eseményeket, a többiek is ugyanazt látják!
-Ha egy előző adásról lógtál át, legyen már annyi bőr a képeden, hogy nem a leghátsó sor közepére ülsz, mert oda biztos, hogy valaki vált jegyet!
-Mielőtt elindulsz a (vélt)helyedre a sorok között nézz rá a jegyedre még1szer, nehogy rossz helyre ülj! (Ez neked kellemetlen leginkább, egyből kiderül, hogy nem ismered az abc-t és a számokat 1-20ig...)
-Ha a sor végére szól a jegyed, akkor próbálj meg időben beérni a filmre!
-Mobiltelefon: nem mondom, hogy kapcsold ki, de kussoltasd el (tehát a rezgő nem elég) és ne a film közbe nézegesd, az smseidet! Zavaró, hogy világít. Ha annyira fontos ember vagy, hogy 2órát nem tudnak nélküled meglenni, akkor ne járj moziba!

Biztos lenne még ami eszembe jutna, de ha ennek csak a felére odafigyeltek ezentúl, lényegesen élvezetesebb lesz nem csak az én, hanem a mások szórakozása is!

Köszönettel

-Harle-
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#125 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 12:31

Kedves húsvéti nyúl!

Arra kérlek, ha jössz hozzánk, legyen nálad fokhagyma és tejföl. Én úgy szeretlek, jó tejfölösen, fokhagymával.
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#126 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 12:42

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 13:32

-Nem közvetítjük az eseményeket, a többiek is ugyanazt látják!

És...

-Nem ordibáljuk be egy csókolozós jelenet közepébe, hogy: "Úgyse fogja megb*szni." :o
-Nem csörgünk a rohadt pop-cornos, chipses stb. zacsinkal! :reklamacio:

#127 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 07:06

Kedves Zsacskós tejet feltaláló!

Hogy fulladtál volna bele a tejbe, amikor kitaláltad ezt az őrültséget. Hogy minden áldott reggel, amikor kinyitom a termékedet mindig tökig tejes leszek, meg a konyhába is már-már bokáig áll a tej Nem lehetett volna valami nyitó/zársazerkezetet aplikálni erre a remek találmányra?? Ahol nyílik is rendesen és nem egy bicska hegyével kelljen felbökni ezt a tehén tőgyére emlékeztető zacskót!

#128 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 07:28

Tisztelettel mindenkinek!
A lépcsőházban legalább 15db lábtörlő van, szintenként 3 is.
tessék nyugodtan mindegyiket használni, azért van.
Akkor nem kell majd 4 emeleten keresztül a kutyaszart sikálni a lépcsőröl.
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#129 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 16. 07:30

Idézet: Warton - Dátum: 2006. jún. 16., péntek - 7:06

Kedves Zsacskós tejet feltaláló!

Hogy fulladtál volna bele a tejbe, amikor kitaláltad ezt az őrültséget. Hogy minden áldott reggel, amikor kinyitom a termékedet mindig tökig tejes leszek, meg a konyhába is már-már bokáig áll a tej Nem lehetett volna valami nyitó/zársazerkezetet aplikálni erre a remek találmányra?? Ahol nyílik is rendesen és nem egy bicska hegyével kelljen felbökni ezt a tehén tőgyére emlékeztető zacskót!

Nekem még sosem sikerült leöntenem magam, vagy mást.
Vannak egész jó, kézügyességeket-képességeket fejlesztő tanfolyamok. :)

Más.

Kedves valaki, aki Pécsett megtalálta a szelepsapkáim a kocsimon!

Remélem boldog vagy velük, hiszen 500Ft-ot tuti spóroltál. Valamint ez most a 2. életed, mert ha megláttalak volna, akkor nekifutásból rúglak fejbe, és a 3. ütésem már vszinűleg hullagyalázás lett volna.

Mielőbbi viszontlátásra.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#130 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 23. 18:57

Kedves 46 éves fap***ájú dagadt, "zsírkanca" (ahogy az összes többi kollégám emleget téged)
szarkeverő, mást hátulról melberúgó, a szállodához nem, de vendég seggét 100x kinyaló (ha pénzől van szó, és te nagyon szereted azt !!! ) és csak olyat megcsináló ami 4 perc alatt megvan és lóvét hozhat neked,
"kolléganőm".

megszoktam már, hogy 55x cserét kérsz és elkésel, sokszor elkéred magadat a főnöktől, anélkül hogy szólnál nekem, (1 héten belül, már csak ő adhat utasítást ...te nem  ), azt is hogy b@szol, megcsinálni olyat
ami evidens lenne (hamutartót kiüríteni, kipucolni ....megyek haza ledolgoztam 6 ot a nyolcból ma már nem adnak több jattot, villanyt gyújtani a házban.....már derogál),
azt is hogy képes vagy délután 4 és 5 között az utazási irodai partnereket felhívni, hogy
"kapcsolatot építsél" velük (a fehéret feketére fested, stílusban borzasztóan szélsőséges vagy, visszamondták  és mert nem jött be valahonnan pénz a  ezért a határidő lejárta előtt még fenyegetőleg léptél fel...ja és nyalsz mint az állat .........mint egy boci!!) más lejáratásával is,
turkálsz a kukában (másodszor kaptalak rajta ....bár már kb.  2 hónapja az olyat ami esetleg nem tartozik rád ..magammal viszem ..és másutt dobom el....  sőt tettem olyat a szemetesbe amit akartam  hogy megtalálj, )
kokettálsz a vendéggel ,,,miniszoknyában jársz  :D  (rémes vagy így nem fog senkise megdugni ugye tudod???) és még nekem is mutogatod azt a tehén méretű combodat /valagadat.
- mindezt főleg a buzi pénz miatt....
-ma pl megpróbáltad megjátszani hogy a hátam mögött ....csere.... reggel bejövök, x órát mert akkor kaszálhatok, napközben semmi.... este kaját kihordom. csak elvből is itt nyomulok, hogy kb 60 nap munkaviszony után már én vagyok az igazgató....meg minden ........
a legszemetebb : lefelé tapos oldalra rúg mint egy ló ..főlfele nyal mint egy tehén...

Hát akkor mosogass is el, takarítsd ki a szobákat is ha már a takarítónőket baxtatod...és a fizujuk kéne...
-én nem foglak abban segíteni hogy az én munkám gyümölcsét te takarítsd be, sőt a nekem beígért pénzt sem fogom neked adományozni de tudom, hogy be akarod kasszírozni!!
160as IQd van de lenézed a 2 paraszti származású kollégádat, akik közül az egyik nehéz eset a másik csupa szív tűz ....és sokat dolgozik, (nem magamról beszélek), de te akit én már szívből megvetek....
te egy akkora hülye vagy, hogyha  rendőrnek jelentkeznél akkor többéves képzés után is csak sebességcsökkentő bordának(fekvőrendőrnek) lennél alkalmas.
az internethez alig értesz,  a levelezésemet full access-ben nézheted végig, a főnököm megbízik benned ezért a freemailes címedre átküld mindent, amit csak érdemes ...
plusz végigbogarászod az én leveleimet ...és összedobsz pár olyat ...(copy paste módszerrel) rossz árral
nálad Július 12-20 között az 10 nap, 9 éjszaka (gyk: éj és 9 nap), és persze 7éjjel számolva,
full hülyét fogok belőled csinálni...bár nem kell mert nem tudsz megnyomni egy gombot se, abban az outlookban,
ha valaki elír valakit egyből .....küldje újra, mert  ez így hülyeség stílusban 2 mondatos választ nyomsz...
OK ...gyorsan tanulsz mint egy alien , de nem kell hülyét csinálni belőled .....mint ewgy lihegős hülye
"nincsen nagyobb szerencsétlenég ha a hülyeség szorgalommal párosul"
berobbansz/süvöltesz mint egy kisgyerek hogy a rtl en vezetknek az x-y csapt....
amikor engem meglátsz, akkor kérdőre vonsz, hogy mit keresek ott, ...én közlöm ,hogy
éppen több jogom van ott lenni mint neked....
én akkor is dolgozom ha éppen nem a saját kis pecsenyémet sütögethetem....

te ........még büszkén mondod is a VENDÉGNEK , hogy nem tudok elküldeni egy levelet mert ééppen rajta ül a kolégám a gépen és kopácsol.... (kiajánl, stb de nem privát levelezik......csak nagyon ritkán.....)
a valóságban te csak szart keverni tudsz!!!
de azt nagyon .. de én se vagyok olyan fából ....
már egy csomó dolgot tudok rólad....
szétszórt vagy.... de én is ......a tébékártyád 2 hétig volt a fiókban,
a telefonodat elhagyod, ok én is voltam már így
csak én azt tudom....
téged utál szívből sok ember...
:)))))))) és megvetnek ...
a partnerkapcsolataid azért mennek gallyra mert "túl buta voltam" a 160as IQmal,
nem pedig mert anyagias voltál...
szar dolog egyedül nevelni egy 12 éves lányt akit nagyon szigorúan fogsz...

ja és a palacsintádért 100 évet is megérdemelsz vasban mert penetránsul odaégeted és még van képed kínálgatni....
nem veszed észre hogy röhögnek érte .,.....

Tegnap le akartam nyomni a torkodon egy flakon lefolyótisztítót, (a sok szar/ szemét belédkötött alapon)
hogy lássam mi az eredménye,

de gondolatban márt párszor kitörtem az a hájas nyakadat, megtiportam a kövér seggedet....

stb....

Aki hülye, haljon meg!!!

Szerkesztette: WEbshark 2006. 06. 23. 19:06 -kor

#131 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 08:50

drága marcsi!!!(""kolleganőm"" ez !!!!)
Nem fogtad fel, úgy látom, hogy fák nem nőnek az égig,
mert nem elég hogy én "ellopom" a pénzed... a borravalód,
és ezt hangosan mondogatod mások előtt...,
na ez több a soknál...
de az még jobb  hogy most az egyik beeső vendég távozásánál kiderült
hogy a vendég 80 at csengetett, de te meg csak 50 et adtál le....volt rá tanú
mind2 oldalon, mert megkérdeztem.. a vendéget hogy ugyanmár menyi az annyi.... én meg tudom mert a kollégáim látták  hogy 50et adsz le ...

a pofám leszakad!!!! és én aki második éve vagyok ..én még asszem borravaló+ fizun kivül nem szorultam rá a lopásra...
Képes voltál te átvenni és irni az elszámolást, hogy...nyugodtan lophassál

céda!!!!!

#132 Felhasználó inaktív   Tuncsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 06. 30. 19:06

Te idióta kölyök!

Tanulj egy kis jó modort!
Ha lemegyek este futni, nem kell hozzám szólni! Nem vágyok a társaságodra!
Ha ezt nyilvánosságra is hozom, akkor bosszúból meg végképp ne legyél elmebeteg, és
ne lökj le az útról, mert ha még egyszer ilyet kell átélnem, akkor kitaposom a beled!  :mad:
(csak sajnos akkor legközelebb 30 barátod fogja kitekerni a nyakam... milyen jó, hogy mindig csoportosultok :rolleyes: !)
Ha már 11-12 évesen így viselkedsz, mire lehet számítani tőled később? :confused:
És még csodálkoztok, ha előítélettel viseltetnek irántatok... :rolleyes:
Konfigom :)
TANKCSAPDA

Ki mint vet, úgy arat.

#133 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:37

Tisztelt Akárki!

Kérlek felelőségteljesebben közlekedj az utakon, az, hogy szüleid aládraknak egy autót, még nem jogosít fel arra, hogy "állat" módjára közlekedj, gondold át, mennyi mindent tehetsz tönkre egy át nem gondolt helyzettel.
Számomra egy nagyon kedves és fontos személy hunyt el vétlenül pár napja egy autóbalesetben, ha a saját életed nem ér annyit, hogy felelőségteljesebben cselekedj, legalább más életét ne tedd tönkre!

Köszönöm!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#134 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 21:57

Tisztelt urak ott fent es lent az alvilagban is!

Hosszas toprenges utan, alaposan atgondolva a mondandomat, a kovetkezo kinyilatkoztatast teszem nektek:

Kapjátok be!

"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#135 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 01:24

Mélyen nem tisztelt Ritka Tudatlan Léderer,,!,,

Jó lenne ha megtanulnál rendesen közvetíteni egy mérkőzést,
megtanulnád kiejteni a focisták neveit,
nem sipákolnál a mikrofonba mint egy rib*nc,
nem kérdeznéd meg aktuális szakkommentátortól a 4. percben hogy mi a véleménye az adott meccsröl,
ha nem úgy ordítanál egy gól után mintha egy szovjet kávédarálót hallanánk,
legvégül pedig jó lenne ha elvennéd feleségül anettka "művésznőt" és eltakarodnátok a t*tves f*szba a marslakókhoz örökre!!!
A másságodat nem itélem el,amugy is k*csögnek tartanálak,így meg mind1 :D

Kösz b@zdmeg,nord!

#136 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 01:35

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 0:24

Mélyen nem tisztelt Ritka Tudatlan Léderer,,!,,

Jó lenne ha megtanulnál rendesen közvetíteni egy mérkőzést,
megtanulnád kiejteni a focisták neveit,
nem sipákolnál a mikrofonba mint egy rib*nc,
nem kérdeznéd meg aktuális szakkommentátortól a 4. percben hogy mi a véleménye az adott meccsröl,
ha nem úgy ordítanál egy gól után mintha egy szovjet kávédarálót hallanánk,
legvégül pedig jó lenne ha elvennéd feleségül anettka "művésznőt" és eltakarodnátok a t*tves f*szba a marslakókhoz örökre!!!
A másságodat nem itélem el,amugy is k*csögnek tartanálak,így meg mind1 :D

Kösz b@zdmeg,nord!

Bennem is hozzá fogalmazódik egy levél :)

#137 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 18:21

Tisztelt Rendőrség!
Ma volt az első nap eddigi életem során, amikor a rend büszke őre akkor volt a helyszínen, amikor szükség volt rá. Eddig úgy tűnt, hogy amikor nincs rátok szükség, akkor tutira ott vagytok, amikor meg lenne, akkor tutira nem.Sajnos nem egyszer szükség lett volna rátok.De hagyjuk ezt.
Ma olyan történt, amit még nem láttam.
A piás - tiszta mák barom, aki a házunk előtt belehajtott az árokba, remélhetőleg sikeresen lett vonva a forgalomból.Legalább egy kis időre.
A rendőr kolléga nem szarozott, megkérdezte, hogy mi a történet, majd megfújatta a szondát 2x is és már vette is el az jogsiját.A szonda csak a megszokás miatt kellett, mert a cefre csak úgy dőlt belőle.
Igaz a piás játékos kocsikulcsát azért elvehette volna, mert a történtek után azért még hazament vele.
Bár végül is senki nem tökéletes.
Lehet hogy van még remény... :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#138 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 19:59

Idézet: Capri - Dátum: 2006. júl. 1., szombat - 2:35

Bennem is hozzá fogalmazódik egy levél :)

Ne fogd vissza magad :D

szerk.: fogd

Szerkesztette: nord^ 2006. 07. 01. 19:59 -kor

#139 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 01. 21:43

Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 9:50

A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.

A levél szólhat bárkinek, a szomszédtól egy másik fórumozón át akár a miniszterelnökig.
A formátum legyen tényleg kultúrált hangvételű levél, a megszólításban természetesen - ha valaki nem akarja - nem kötelező felfedni, hogy név szerint kinek szól.
Valamint kérem, hogy mellőzzük a masszív politizálást, vagy más, szabályzatba ütköző dolgokat. További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.

Kedves Fórumozók!

Kéretik a fentebbit betartani. Köszönet.

Ellenkező esetben jutalmazni fogom a tevékenységet.

Carmaged

:respect:

#140 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 04. 07:04

Kedves piros Honda Accordban ülő majom

A Keleti pályaudvar elé befordulva nem azért van egy balos majd egy jobbos kanyar, hogy a frissen vett japán csodádat és egyben magadatad is teszteld, vajon betudod-e venni 100 Km/h-val a kanyart v. sem? Nem vagy egy Richard Burns, próbáld meg elfogadni és ne száguldozzál a városban.

Köszi

egy gyalogos a sok közül aki szemlélte ámokfutásodat

Szerkesztette: Pikkolo 2006. 07. 04. 07:05 -kor

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9