HWSW Informatikai Kerekasztal: Nyílt levél - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nyílt levél bárkinek. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 21. 11:43

"Tisztelt" (???) Főbérlő!

Az, hogy az albérletben lassan 1 hete nincsen fűtés, eléggé nonszensz dolog. Igaz, ez esetben nekünk kell intézkedni, de úgy érezzük, hogy a főbérlő tulajdonában levő lakást a főbérlőnek kell karban tartania, és ha bármilyen problémával fordulunk Önhöz, akkor elvárjuk, hogy a probléma mielőbb megoldódjon.
Viszont a probléma megoldásával újabb problémák merültek fel, és elég súlyosak.

Tisztelt Főbérlő! Nem hiszem, hogy Önnek jogában áll

AZ ÉLETÜNKKEL JÁTSZANIA!!!

Hogy gondolja azt, hogy a FőGáz által életveszélyesnek minősített, ezáltal leplumbált gázkazánt üzemeltet az albérletben úgy, hogy az albérlőkkel ezt a szerződés aláírásakor nem közli. Nem hiszem el, hogy amikor a Gázművek lezárta a gázkazánt, Ön erről nem tudott. Hogyan juthat így eszébe egy albérletet kiadni?

Mai napon (2006.12.21) délelőtt 10 órakor szakember megvizsgálta a gázkazánt, és tényszerűen megállapította, hogy a kazán által termelt szén-monoxid teljes egészében a lakás légterébe távozott. Megállapították továbbá, hogy abban az esetben, ha ez a gázkazán nem 12kW teljesítményű, hanem ennél nagyobb, akkor akár bármikor bekövetkezhetett volna szén-monoxid mérgezés. A gázkazán plumbálására azért került sor, mert a kazán nem rendeltetésszerűen működött, és amíg nincs kijavítva, addig TILOS használni. Javítására a mai napig nem került sor, és ezek a dolgok csak azért derültek ki, mert szakemberrel megvizsgáltattuk - Ön velünk ezt "elfelejtette" közölni.

Akár fel is jelenthetnénk magát emberélet veszélyeztetése miatt!

A mai napon úgy döntöttünk, hogy azonnali hatállyal, holnapi naptól felmondjuk az albérletet, és mivel a szerződés meghoszabbítása még nem történt meg, ezért azonnali elköltözéssel is jár.

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2006. 12. 21. 11:44 -kor

#242 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 21. 12:16

hát ez szép ... :(

ON:
Kedves pókocskám, Jenőke!

Leszel szíves napokon belül levedleni, mert már unom a várakozást. Köszi.

Kedves, börzén beszerzett új állatkák!

Remélem jól érzitek magatokat nálam, én igyekszem mindent megtenni ezért. Nagyon örülök nektek. :)
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#243 Felhasználó inaktív   RedRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 09:41

Tisztelt 83-as trolibuszt vezető "úr"!

Tisztelettel venném, ha nem dudálna rám az orczy térnél, a zebrán, amikor nekem zölda lámpa, és én gyalogszerrel szeretnék átkelni az úttesten.
És örülnék annak is, ha a duda mellett a féket is megismerné, ne nekem kelljen már félreugranom a busza elől. Nem az első eset az önök részéről, de a következőnél nem leszek rest felkeresni önt a végállomáson és a füleit a kezébe fogom adni...
Asus P5QL-E, Intel C2D E7300, Sapphire HD4850 TOXIC, 2X1Gb Geil Blackdragon 800 Mhz DDR2, Samsung 120GB HDD, Samsung 80GB HDD, Corsair450W, Aerocool GT-1000 GOLDEN TOWER,
Samsung DVD író, ACER AL1916W.

#244 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 10:09

Tisztelt Karácsonyfatalp!

Jó lenne, ha mielőbb előkerülnél, különben elmarad az idei fa állítás. Nem tudom, hogy ezt miért kell minden évben eljátszadnod! :reklamacio: Azt ugyan nem tudom, hogy hány szóban kell leírni azt, hogy "karácsonyfatalp", de úgy gondolom meg se érdemled, hogy helyesen írjalak, amíg nem vagy hajlandó előkerülni a pincéből. Már amennyiben ott vagy. Ugyanis minden évben eljátszod ezt a bújócskát, mi pedig minden évben olyan helyre rakunk, ahol szem előtt leszel, hogy ne kelljen fél napig keresni téged.

Cadaver
Faster! Harder! Cadaver!

#245 Felhasználó inaktív   m-t 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 24. 10:41

Kedves mozilátogatók!

Tudom én, hogy nehéz dolog az alapvető kultúra. Nyom mint a kő és igen nagy teher lehet. Bár az is lehet hogy fogalmatok sincs róla, mert sosem találkoztatok vele. Én viszont szomorúan nézem a mozi padlóján mindenhol hentergő, széttaposott kukoricát, a széksor szélén hagyott kajástálat, az ülésekbe belekent ételt.
Arról nem is szóltam, hogy szerintem alapvetés, hogy oda ülök ahová a jegyem szól, és ha véletlenül megjelenek én a Kedvesemmel és szeretném elfoglalni azt a helyet ahová a MI jegyünk szól, ne én érezzem magam rosszul attól ahogy rám néztek amikor kénytelen vagytok visszaülni a saját helyetekre. Ja! És szerintem film közben nem röhögünk, kommentálunk hangosan. Persze ha tévedtem, én kérek elnézést...

mt
mt

#246 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 24. 12:24

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 10:09

Tisztelt Karácsonyfatalp!

Jó lenne, ha mielőbb előkerülnél, különben elmarad az idei fa állítás. Nem tudom, hogy ezt miért kell minden évben eljátszadnod! :reklamacio: Azt ugyan nem tudom, hogy hány szóban kell leírni azt, hogy "karácsonyfatalp", de úgy gondolom meg se érdemled, hogy helyesen írjalak, amíg nem vagy hajlandó előkerülni a pincéből. Már amennyiben ott vagy. Ugyanis minden évben eljátszod ezt a bújócskát, mi pedig minden évben olyan helyre rakunk, ahol szem előtt leszel, hogy ne kelljen fél napig keresni téged.

Cadaver

Bejelentés: a fa kész! :D
Faster! Harder! Cadaver!

#247 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:26

Egyáltalán nemtisztelt petárdázók!

Kívánom, hogy robbanjon fel a kezetekbe a petárda!
Indoklás:
Kép
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#248 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:34

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 0:26

Indoklás:
Kép

Ez azért erős, bár én sosem szoktam petárdázni, én meg azt kívánom mindenkinek, hogy mindenféle baj nélkül "vészelje" át az Új Év okozta öröm mámort.
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#249 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 00:35

Ja és nem mellesleg: B.U.É.K.! :)
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#250 Felhasználó inaktív   Favágó 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 22:48

Macska!

Ha mégegyszer felmászol a kocsimra, akkor leöntelek benzinnel, és felgyújtalak.
...és ezt veheted fenyegetésnek! :mad:
"Mindenkit szeressünk, békében éljünk, s nem szabad rosszindulatúnak lenni, me elég sok a rosszindulatú ember sajnos, és nagyon sok a veszedelem, ami má, ami má oda kéne figyelni a sok emberre. Amilyen infláció folyik itt ebben a rendszerben, most itt szeretni kell, ünnepkor szeretni kell az embereket a népeket, egymást, mindenki egyért, egy mindenkiért!” Gino az Oláh családból ja

#251 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 23:11

Egyik cicánkat így akartak megölni, csak elszaladt, de el kellet altatnunk, mert a nyalogatta magáról az olajat, hiába mosták ki a gyomrát... Tehát ilyet ne mondjunk lécci :( Köszönöm szépen.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#252 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 23:26

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 1:26

És a kutyásokhoz mit szóljunk, akik szájkosár, sőt még rosszabb esetben póráz nélkül viszik ki az utcára a kutyájukat? Nem érdekel, hogy nem harap, az én adómból is van az utca, és félek a kutyáktól, pont. Horrible dictu, még össze is szarja a blöki a járdát, ami nemcsak undorító hanem az esetleges férgek a kisgyerekekre irtózatósan veszélyesek.

#253 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 00:14

Favágó!

Értelmi szinted jelzője az állatokhoz való viszonyod és a legutóbbi leveled tartalma.
... és ezt veheted ténynek. :mad:

#254 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 03. 00:16

Idézet: m-t - Dátum: 2006. dec. 24., vasárnap - 10:41

Kedves mozilátogatók!

Tudom én, hogy nehéz dolog az alapvető kultúra. Nyom mint a kő és igen nagy teher lehet. Bár az is lehet hogy fogalmatok sincs róla, mert sosem találkoztatok vele. Én viszont szomorúan nézem a mozi padlóján mindenhol hentergő, széttaposott kukoricát, a széksor szélén hagyott kajástálat, az ülésekbe belekent ételt.
Arról nem is szóltam, hogy szerintem alapvetés, hogy oda ülök ahová a jegyem szól, és ha véletlenül megjelenek én a Kedvesemmel és szeretném elfoglalni azt a helyet ahová a MI jegyünk szól, ne én érezzem magam rosszul attól ahogy rám néztek amikor kénytelen vagytok visszaülni a saját helyetekre. Ja! És szerintem film közben nem röhögünk, kommentálunk hangosan. Persze ha tévedtem, én kérek elnézést...

mt

Volt szerencsém moziban dolgozni, sajnos a magyar nagyon igénytelen állat, ha nem a sajátjáról van szó. Illetve jó ideje már a sajátjával is igénytelen. Nem csak azzal, ami közvetetten az övé (az utca, a metró, a vonat, stb.), hanem a saját kocsija, lakása, stb.

Ami nem az övé, azt lesz@rja és lenézi. Ezt nem kéne átvenni a fogyasztói társadalom nagyjaitól. Szemetelés nélkül is lehet vendégségben élvezetesen filmezni... Eljátszható ugyanez a mozikban is. Senkinek nem kívánom egy Stárvárs, Hellipokter, Kókember vagy egyéb jobban futó film utáni takarítást. Undorító dolgokat művelnek az emberek és ami számomra a legelképesztőbb volt, hogy ez nem elsősorban a huszonéves korosztályra jellemző, hanem sajnos inkább a 30+-os egyedekre.

A közös, kultúrált nevetés azonban hozzá tartozik a mozizáshoz, a kommentelés viszont szerintem is kerülendő... (A színházakban is együtt nevetünk a fehér vászonra festett fehér csíkon. ;))

Szerintem...

--

Ez úton kérnék minden kedves mozizni vágyót, hogy legyen tekintettel az utána takarító személyzetre is, akik nem egyszer hajnali 4-5 között érnek haza, hogy aztán délben felébredve ismét becaplassanak a munkahelyükre ahol megint kezdődik minden elölről, így cserébe sokszor hetekig lemondanak a társadalmi életükről azért, hogy aprópénzért mindig mosolygva segítsenek, 2 napig lemoshatatlan, orrfacsaró kókusz-olajszagban fürödve kukoricát süssenek, takarítsanak utánatok vagy a lehetőségekhez mérten a leggyorsabban elfogyasszák a folyton növekvő sort a kasszájuk elől. (:respect: minden mozisnak!)

Egyébként mindenkinek kellemes és jó mozis élményekben gazdag, boldog új évet kívánok..!
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#255 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:04

Idézet: Favágó - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:48

Macska!

Ha jól tudom, állatkínzás 5 év sittet is jelenthet. Részemről kevesellem, tartsd a roncsod garázsban, ha zavar a macsek.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#256 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:10

Idézet: Favágó - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:48

Macska!

Favágó!
szerk. túl sok %- járna az eredeti hsz-ért..
...és ezt veheted fenyegetésnek.

Szerkesztette: anyaanya 2007. 01. 03. 08:13 -kor

"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#257 Felhasználó inaktív   Mikeee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 08:23

Idézet: leslie - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 9:04

Ha jól tudom, állatkínzás 5 év sittet is jelenthet. Részemről kevesellem, tartsd a roncsod garázsban, ha zavar a macsek.

2 év, de sajnos amíg valakinek nem szabják ki ténylegesen, addig csak dísznek van a btk-ban ez a tövényi tényállás szarnak rá a kínzók.

#258 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 09:57

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 0:26

Indoklás:
Kép

Kedves Harlequin!
Nem kéne leporolni a gép tetejét? :D :D :D
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#259 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:01

otthon van cica, szomszédnak is, sőt a környék tele van cicusokkal. namost a 4es társasház előtt kb 4-5 autó áll, aminek az értéke egyenként 6 millió huf felett van... és a macskák végigmásszák azokat is. sőt, a mieinket is. ettől függetlenül egyik szomszéd sem akarta megmérgezni vagy leönteni bármivel a macskákat. szerencsétlen állat honnan tudná hogy az a8-asra nem illik felmászni... gondolkodjunk már csöppet. :up:

-C0pp3rM!n3-

#260 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 03. 10:11

Idézet: Coppermine - Dátum: 2007. jan. 3., szerda - 10:01

otthon van cica, szomszédnak is, sőt a környék tele van cicusokkal. namost a 4es társasház előtt kb 4-5 autó áll, aminek az értéke egyenként 6 millió huf felett van... és a macskák végigmásszák azokat is. sőt, a mieinket is. ettől függetlenül egyik szomszéd sem akarta megmérgezni vagy leönteni bármivel a macskákat. szerencsétlen állat honnan tudná hogy az a8-asra nem illik felmászni... gondolkodjunk már csöppet. :up:

-C0pp3rM!n3-

Esetleg az autót is fel lehet gyújtani, akkor megoldódna a probléma.Merthogy cica sok van.....az ő autója kevesebben van :ninja:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

Téma megosztása:

• (18 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.