Nyílt levél bárkinek.
Elküldve: 2008. 12. 04. 14:32
Köszönöm, hogy a résztartalékra épülő, állandó inflációs, semmiből pénzt "csináló" aljas rendszeretekkel modern rabszolgaságban tartjátok az emberiséget. Ezen rendszerben, mint fegyverben a kamat a muníció és ez van mindenkinek a halántékához tartva. Ezzel a rendszerrel játsszátok a magántulajdont a saját kezetekbe. A hülye is látja, hogy a visszafizetendő pénz a kamat miatt mindíg több, mint a forgalomban lévő pénz, a kamat "fedezetéül" pedig újra csak pénzt hoztok forgalomba a semmiből "teremtve", ami releváns termék nélkül a meglévő pénzmennyiségtől vesz el értéket, vagyis nő az infláció. Vagy másként fogalmazva, a kölcsönöket sosem lehet visszafizetni. Ha megtörténne, hogy mindenki (a kormányok is) vissza tudnák fizetni a tartozásukat, egy kanyi vas sem lenne forgalomban.
Ti, akik saját mérhetetlen kapzsiságotok és hataloméhségetek miatt szinte az egész világot válságba sodortátok, most azokkal fizettetitek meg a hibáitokat, akiket amúgyis kisemmiztek, lenyúztok, rabigába hajtotok. Remélem, hogy hamarosan az emberiségnek elege lesz belőletek és akkor vége a játéknak, mehettek minimum börtönbe, de nekem lennének jobb javaslataim is.
Végezetül pedig menjetek a picsába.
Üdv: Én
Elküldve: 2008. 12. 10. 00:14
Hogy stílszerű legyek: Viszlát, és kösz a halakat.
Aki akar, ezután is megtalál - ha nem törlik hamargyorsan az accountom, PÜ-ről kapok értesítést -, aki eddig sem keresett, annak meg úgyis mindegy.
Minden jót.
Üdv: Drummaster
Elküldve: 2008. 12. 10. 14:18
Kedves fórumozók, de úgy is mondhatnám, barátaim!
Köszönöm a társaságotok, sokak barátságát, szükség szerint segítségét, tanácsait, támogatását vagy akár együttérzését. Köszönet a sok jó beszélgetésért, sokat tanultam szinte mindnyájótoktól. Név szerint nem szeretnék senkit megemlíteni, mert ha valakit kifelejtenék - ami nagyon valószínű
A végére mindig ugyanaz marad, mint a C kategóriás jenki szappanoperákban: Ha van valaki, akivel valaha is konfliktusba kerültem és akarva vagy akaratlanul is megbántottam, amit a mai napig nem "bocsájtott meg", nos azoknak üzenem, hogy senkire sem gondolok rossz szívvel és most megszűnik az ok, ami gátolta lelki békéjük helyreállását. Legalább ezért megérdemlek egy jópontot a sok rossz mellé
Minden jót, találkozunk valahol, valamikor (valahányan, valahogyan, valamiért
Drummaster
Szerkesztette: Drummaster 2008. 12. 10. 14:19 -kor
Elküldve: 2008. 12. 10. 14:42
Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 15:18
Köszönöm a társaságotok, sokak barátságát, szükség szerint segítségét, tanácsait, támogatását vagy akár együttérzését. Köszönet a sok jó beszélgetésért, sokat tanultam szinte mindnyájótoktól. Név szerint nem szeretnék senkit megemlíteni, mert ha valakit kifelejtenék - ami nagyon valószínű
A végére mindig ugyanaz marad, mint a C kategóriás jenki szappanoperákban: Ha van valaki, akivel valaha is konfliktusba kerültem és akarva vagy akaratlanul is megbántottam, amit a mai napig nem "bocsájtott meg", nos azoknak üzenem, hogy senkire sem gondolok rossz szívvel és most megszűnik az ok, ami gátolta lelki békéjük helyreállását. Legalább ezért megérdemlek egy jópontot a sok rossz mellé
Drummaster
Oke, de miert?
Elküldve: 2008. 12. 10. 17:55
paranormal.hu
Elküldve: 2008. 12. 15. 20:55
Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. dec. 10., szerda - 14:18
Drummaster
Barátom, (bocsánat hogy így félig ismeretlenül- ezt mondom rád),
remélem őszintén, hogy nem gondoltad komolyan.
Ki fog nekünk okosságokat írni?
Rögtön tudtam, hogy valami zri van, mert nem láttam az avatarodat egy réggebbi hozzászólásodnál.
A picire nagyon vigyázz,
én tudom hogy az egy apának mit jelent, és neked különösképpen.
remélem még lesz nektek is egy, mint ahogy én is szeretnék (titokban) még egyet....
Szerkesztette: WEbshark 2008. 12. 15. 21:32 -kor
Elküldve: 2011. 02. 08. 15:32
igen, te, aki múlt héten 2* törtél be édesanyám házába: szeretném, ha szombat éjszaka is jönnél... beszélgessünk kicsit!
Nem azért foglak agyonverni, mert cigány vagy, ezt megígérem.
Szerkesztette: *Iguana* 2011. 02. 08. 15:32 -kor
Elküldve: 2011. 05. 12. 10:10
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2011. 10. 18. 20:51
Elküldve: 2011. 10. 19. 12:50
Idézet
Korábban azt írták, hogy mivel október 30-a idén vasárnapra esik, a PSZÁF szerette volna az autósok érdekében úgy módosíttatni a KGFB törvényt, hogy a díj idén két nappal korábban, azaz 28-án pénteken kerüljön közzétételre.Erre azonban az idei díjhirdetés előtt már nem kerül sor. A MABISZ mai konferenciáján bejelentették: a vasárnapi megjelenés miatt a díjak a Bors-ban és a Nemzeti Sportban fognak megjelenni. Ez ugyan nem a legjobb megoldás, de a biztosítótársaságok a gyilkos verseny miatt egy perccel sem merik korábban kiadni tarifáikat, mint azt számukra a jelenleg hatályos törvény előírja. A Biztosítás.hu szerint ezzel igen rövid idő marad a kötelező biztosítási díjak alkuszok általi leprogramozására, de a portál azt ígéri, november elsején már kalkulálni tudnak a díjaikat ellenőrizni kívánó autósok.
Elküldve: 2011. 10. 19. 13:34
Elküldve: 2011. 10. 19. 14:01
Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2011. 10. 19. 14:34
A verseny élességén kívül csakis a szabályozás átgondolatlanságát árulja ez el.
Elküldve: 2011. 10. 19. 17:42
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. 09. 23. 09:50
A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.
A levél szólhat bárkinek, a szomszédtól egy másik fórumozón át akár a miniszterelnökig.
A formátum legyen tényleg kultúrált hangvételű levél, a megszólításban természetesen - ha valaki nem akarja - nem kötelező felfedni, hogy név szerint kinek szól.
Valamint kérem, hogy mellőzzük a masszív politizálást, vagy más, szabályzatba ütköző dolgokat. További kérésem, hogy offolás és marháskodás se legyen, a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.
Elküldve: 2011. 10. 23. 09:19
Idézet
Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.
Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló haveroknak (gondolom, többségük a tiéddel egyező fogyasztói kosáron tengeti napjait), hogy aki pesti hipsterként semmilyen területen nem képes teljesíteni, azt egy dél-londoni suburb Penny Marketében sem fogják jobban megbecsülni. Ideje megbékélned vele (tudom, ez rettentő szomorú), hogy bármiféle kormányzati faszkodástól függetlenül NEM fél mindenki Magyarországon, még a kortársaink számodra egészen valószínűtlenül kövérke többsége sem! Jót fog tenni egy kávé a Big Fournál dolgozó ex-évfolyamtársaddal is, akitől esetleg megkérdezheted, hogy tényleg a szegények fizetnek-e meg mindenért a Fidesz kormányzása alatt.
A kapott válaszokon azért ne emészd magad soká: indul épp a Corvinus Karrier Expo, ideje azon is kurvára elgondolkodnod, hogy a diplomád nem azért értéktelen-e, mert te is szabad bölcsészetre mentél. És bár vágtad nem kicsit, hogy önmagában ez bizony tényleg szart sem ér, kényelmes volt, könnyű, és meg sem próbáltál ésszerűbb forgatókönyveket összerakni mellette. Hát, a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok, de még előtte át kéne gondolnod a kapcsolatodat a 2:20-nál színre lépő infernális kreténnel – már ha mindketten komolyan gondoljátok, hogy valaha egyetlen egészséges ízlésű, bizonytalan szavazót is szeretnétek megszólítani.
Őszinte híved,
Robin
Elküldve: 2011. 10. 23. 09:34
Idézet
intel Core i3-7350K (4.2GHz), Gigabyte GA-Z270M-D3H, Corsair Vengeance 16GB DDR4-3200, Asus Radeon RX580-8GB OC, Samsung 830 120GB SSD, WD Green 0.5TB HDD, Samsung M3 Portable 0.5TB USB, SoundBlaster Tactic THX USB, Enermax MaxPro 700W PSU
intel Pentium G4560 (3.5GHz), Gigabyte GA-B250M-D3H, Corsair Vengeance 8GB DDR4-3000, Asus GT730SL-2GB, Kingston HyperX 120GB SSD, WD Blue 1TB HDD, WD Green 3TB HDD, Asus Xonar DG PCI, Gigabyte 620W PSU
Dell D630, intel Core2Duo T7250 (2GHz), 4GB DDR2-800, Kingston HyperX 120GB SSD
VEMS standalone EFI, www.diyautotune.com
"Jópofa dolog a pörgős szívómotor, de ami üt, az a turbó"
Elküldve: 2011. 10. 23. 10:11
Alneven leszoltak a miniszteriumbol: Troll a KIM-ből: Navracsics embere álnéven biztatta közösülésre a tüntetés szervezőjét
Samott
Elküldve: 2011. 12. 15. 02:07
A sorrend a fontos. Először asztalra letesz. Aztán jöhet az arc.
Tisztelettel,
Egy
Elküldve: 2011. 12. 15. 10:47
Idézet: Drummaster - Dátum: 2005. 09. 23. 08:50
A téma címe szerintem egyértelmű, nem kell túl sok magyarázat hozzá, csak néhány szabály.
A levél szólhat bárkinek, a szomszédtól egy másik fórumozón át akár a miniszterelnökig.
A formátum legyen tényleg kultúrált hangvételű levél, a megszólításban természetesen - ha valaki nem akarja - nem kötelező felfedni, hogy név szerint kinek szól.
.... a nyílt levelek tartalmát egyáltalán ne vitassuk meg ebben a topicban, azaz csak levelek legyenek. Lehet, hogy sosem jut el a címzetthez, de lehet, hogy mégis.

Súgó
A téma zárva.