A bootolástól a gép haszálatba vételéig, háááááát van vagy 3-4 perc, ami azért nem az a kb. 35-40 mp mint amit az XP alatt megszoktam, de én még bizakodom hogy ezen a részen még sokat optimalizálnak, hiszen jó pár hónap van még a megjelenésig. miután felállt úgy hogy semmi más progi nem fut megeszik vagy 5-600 megát a memóból, ami nem akkora gáz, de ha van még csomó szabad akkor miért hörög a vinycsi ha egy total commandert nyitok, vagy egy sajátgépet? Sőt ha jobban belegondolok a vinyó egyfolytában kavar, néha ha nem nyúlok semmihez sem akkor is rázendít, de annyira lefogja a gépet hogy alig tudok valamit csinálni. Hörgés közben task manager, ránézek és azt látom hogy proci tehelés 0 és 5 % között van :confused: Csak tudnám mi a szart csinál ilyenkor!
A másik nemtom találkozott-e vele valaki vagy csak egyéni nyomor, hogy néha egérkattintásra nemtörténik semmi!!!!!!!! megnyitok egy ablakot rá akarok kattintani mondjuk az ok-ra és elkékül a gomb mikor föléviszem a mutatót de a gombnyomás nem történik meg, csak tab-bal odaugorva meg space-el megnyomva műxik! Ezt egyébként az admirálisban vettem észre ahol eszeveszettül kattingattam de nem történt semmi
Egeret is kicseréltem hátha nem szereti /mondjuk nemtom mi a sz@rt ne szeretne rajta/ de semmi sem változott.
Egyébként nagyon tetszik az új win, rengeteg apró de annál inkább fontos-tetsztős-hasznos dolgot találtam eddig benne. Bízom benne hogy SOKAT tudnak javítani a működési sebességen mert ez így jelen formájában függetlenül a gépben lévő memória mennyiségétől nem túl használható! Ezt azért mondom mert havernál hasonló gép 2x 1 giga ddr-el és ugyanaz a jelenség mint nálam. De mivel ez Béta szoftver ezért nem is mondok inkább semmit, megvárom a véglegeset. Ha jó lesz a full akkor először kipróbálom valakiét mert potyára nem adok ki ennyi pééézt.
Ja és az Aero Glass-ba frankón beleszerettem

Súgó
A téma zárva.