Idézet: Hush... - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 14:36
"Ideális lenne egy craftolt hit power/ias knockback kesztyű, vagy ha nagyon biztonsági játékos vagy, egy draculs. Ceglaw is jó...
És igen, razortail. Perspektívikusan meg fortitude."
Köszönöm a válaszokat.
Pedig azt hittem, hogy a gimmer baltákra elismerően fogtok bólogatni, de ezek szerint kicsit mellényúltam. Pedig nekem a legjobb dobófegyvernek tűnt. Kár... Akkor nézek laceratort

Kesztyűnek azért választotam a lava goutot, mert ad 20% iast (úgy hallottam a "lövős" karaktereknek a legfontosabb), ráadásul a nagyon gyengusz resistjeimet +dobná +24% tűzellenállással. Igaz knockback- je nincs, pedig az is igen hasznosnak tűnik.
Ahogy így játszogatok, nekem úgy tűnik a legtöbb ellenség tűzzel (is) támad. A lightning enhancedes szörnyek szoktak még gondot okozni, bár most nem közelharcival játszom, úgyhogy talán ez sem annyira vészes. A méreg még sosem okozott gondot nálam, nem is szoktam foglalkozni vele. Legfeljebb iszok 1et. A hideg is inkább csak kellemetlen szokott lenni, mint veszélyes. Bár közelharcinál azért idegesítő, ha nagyon lelassulok. Persze ez csak az én véleményem/tapasztalatom.
Szóval azt hiszem nehezen nélkülözném azt a 24% tűzellenállást, és a +20% támadás- sebesség is hasznos lehet. A craftot még nem próbáltam. Lehet itt lesz az ideje

A thundervigor a + erő miatt tetszene, mivel akkor az erőn tudnék "spórolni", továbbá nem gyengén ad életet, és a lightning res/absorb is barátinak tűnik.
Fortitude: hát igen! Ez az a páncél, amim még 1 ideig nem lesz szerintem

Főleg, ha szeretnék metalgird amut (márpedig szeretnék

. Örülök, ha 1 duress- t össze tudok szedni valahogy. Főleg a többi cuccommal 1ütt. Még az arreat arcára is össze kell kaparnom azt a mal-ist rúnát (ha jól néztem az árát) Lényegében elterveztem, hogy mi lesz rajtam, de a fedeze még nincs +.
Szóval igen jónak tűnnek az ajánlatok. Csak attól félek picit, hogyha razortailt, és cleglawot fölkapok, akkor -XX lesznek a resistjeim hellen. Attól tartok, hogy erre a karakterre senki nem kötne életbiztosítást

Valami köztes +oldás nincs, hogy maradjanak a res.- ek, és legyen knockback, és piercing is?
Vagy túl sokat akarok igaz?
Még1*, köszi.
Szerkesztette: dujker 2006. 01. 14. 16:58 -kor