HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1351 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 18. 15:47

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:41

Nem couch a szófa? A coach inkább edző-főnök-vezető szerintem.

A robotkar jó dolog, de nekem múltkor újra kellett kalibrálni, mert szétkente teljesen a matériát rajtam. Kalibrálás után jó lett, de szerintem visszatérek a hagyományos papírhoz ha még egyszer elromlik...  ;)  :)

É

bocsánat, elírtam  :respect:

:nevet2:

ma is szép idő volt, nyomás ki egy kicsit ne pedig joy-al a kézben hadonászni, hiába norbi update :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1352 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:06

Ez mókus! :rolleyes: Gyöngyösi, ráadásul egy házban laktam régebben a szüleivel. :omg: :D
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1353 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:28

Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:47

ma is szép idő volt, nyomás ki egy kicsit ne pedig joy-al a kézben hadonászni, hiába norbi update :D

Ma punnyadás van, meg izomláz. Tegnap a HWSW DrímTím 13 fővel felvonult, aztán rohangásztunk fel-e, mert az jó. Most pár hétig kuss lesz, meg gép előtt kockulás  :cool:
Make love not Wor.

#1354 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:30

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:21

Ehhe. Hasonlítsd már össze az ad hoc nekiállok játszani, vagy a rendes nyújtás-lazítás után, valós erőbedobással megtartott valódi edzést.

Nem adhoc, hanem hetente kétszer. A többi ellenérveddel meg bekaphatod, az nekem túl tudományos, meg ez még mindig jobb, mint a semmi, aztán kész. Ebben legalább móka is van, de edzésterv, meg kötelező izék, meg kimenni a zöldbe futni, ami szerintem felettéb unalmas és időtrabló dolog, így nekem mesélhettek a konditermekről, meg egyéb dolgokról, világéletemben balfaszságnak tartottam.

Ennyiben legalább a paintball is jó volt, hogy megmozdultunk, nem is kicsit, meg szórakoztunk is, meg a minden.
Make love not Wor.

#1355 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:34

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 15:12

a Fit sokmindenkit megmozgat, akinek előtte eszébe sem jutott.

Na ez az. Meg nem csak a fit, hanem a wii is.
Make love not Wor.

#1356 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:47

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:34

Na ez az. Meg nem csak a fit, hanem a wii is.

wazzze Jahno, igazad van teljesen, de te nem ezzel akarod tudatosan kiváltani az amúgy is elhanyagolt mozgást, hanem csak azt is pótolja, de nem azért csinálod mert...hanem mert élvezitek, az más tészte ;)

mi az ellen beszéltünk, hogy valaki TUDATOSAN akarja a testmozgást kizárólag a wii -re hajazni.

báhhh  :respect:

#1357 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 16:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:30

Nem adhoc, hanem hetente kétszer. A többi ellenérveddel meg bekaphatod, az nekem túl tudományos, meg ez még mindig jobb, mint a semmi, aztán kész. Ebben legalább móka is van, de edzésterv, meg kötelező izék, meg kimenni a zöldbe futni, ami szerintem felettéb unalmas és időtrabló dolog, így nekem mesélhettek a konditermekről, meg egyéb dolgokról, világéletemben balfaszságnak tartottam.

Ennyiben legalább a paintball is jó volt, hogy megmozdultunk, nem is kicsit, meg szórakoztunk is, meg a minden.

Felőlem azt kapsz be amit akarsz, csak azt ne hirdesd, hogy ez legalább megmozgat. Mármint megmozgat, de nem használ többet, mint ha gyalog cipekedsz három-négy kanyart a piacról haza. Csak jobb móka, ennyi.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1358 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 13:19

Ha ahelyett az egy óra alatt, amit játszol inkább rendszeresen mozognál sokkal többet használna.

Lássuk csak.
Őszi-téli-tavaszi időszakban már este érek haza, tök sötét van, hova menjek mozogni? Ráadásul így lát a család is. Én hiszek benne, hogy a rendszeres Fit-elés tudja helyettesíteni az összes fajta mozgást, amit a szabadban tudsz csinálni, egyedül a futás talán a kivétel. Plusz edző nélkül kizárt, hogy a Fit-ben benne lévő összes mozgást, izommunkát meg tudnád csinálni.
Egyébként láttál már Fit-et működés közben?

#1359 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:12

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:06

Ez mókus! :rolleyes: Gyöngyösi, ráadásul egy házban laktam régebben a szüleivel. :omg: :D

:offtopic:

Próbálom elképzelni a szituációt. Jön le Mókus a lépcsőházban (éppen családi ebéd volt szüleivel), a nyakában csörömpöl a lánc. Összefuttok a kapualjban. A napsütés vakítóan kap gellert az ikon körüli fémrengetegen, nem is lehet ránézni a csillogás miatt. Rövid diskurzus:

- Szia, Mókus!
- Szia, Csokis!
- Minden rendben?
- Ja.
- Jövő héten lakógyűlés, nehogy elfeledd!
- Észben tartom, Csokis!
- Csá!
- Csá!

:)

Vagy valahogy így :)

Üdv!
.
.
.

#1360 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:29

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:09

Leteszed a foldre 'oszt ott van? :smoker:

Olyan mint egy merleg, nem? Csak azt is erzekeli, hogy eppen melyik reszen van a testsulyod.

Ha nem igy van akkor legyszi magyarazd el mert engem speciel erdekel (nincs Wii-m de kivancsi vagyok erre a Fit deszkara). Koszi :)
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#1361 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:30

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:12

[...]Vagy valahogy így :)

:offtopic: :nevet: :up: :D A szülei egyébként rendesek voltak. Sőt, a fiával és a lányával jóban is voltam. Volt mikor a fia kihúzott a szarból, amikor agyon akartak verni a kátrányos helyzetűek. :Đ

Szerkesztette: Csokis 2008. 05. 18. 17:35 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 17:56

Mármint megmozgat, de nem használ többet, mint ha gyalog cipekedsz három-négy kanyart a piacról haza. Csak jobb móka, ennyi.

Én 4. emeletről pakolok folyamatosan fel/le, de attól max. a derekam fáj, de különösebben nem érzem, hogy megmozgatna, meg nem is olyan kellemes mondjuk 4 chieftec házat nagykerből kocsiba rakni, oszt fel a 4. emeletre, összekalapálni, 4 gép + 4 UPS kombóval levinni a kocsiba, aztán pakolóból ismét fel az ügyfélnek. Meg csavarok, szerszámosládák, kábelcsatorna, kábeldobok. Ha ezzel napi sok órám elmegy, akkor ezek szerint le is van tudva a sportolásom? Ugyanmár, Wii lehet többet használ. Te mikkel szoktál rajta játszani, vagy mi hasonlót sportolsz?
Make love not Wor.

#1363 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:35

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:09

Őszi-téli-tavaszi időszakban már este érek haza, tök sötét van, hova menjek mozogni?

Futópad, szobabringa, súlyzózás. Háhógyne.
Make love not Wor.

#1364 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:41

Idézet: Lewes - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:09

Lássuk csak.
Őszi-téli-tavaszi időszakban már este érek haza, tök sötét van, hova menjek mozogni? Ráadásul így lát a család is. Én hiszek benne, hogy a rendszeres Fit-elés tudja helyettesíteni az összes fajta mozgást, amit a szabadban tudsz csinálni, egyedül a futás talán a kivétel. Plusz edző nélkül kizárt, hogy a Fit-ben benne lévő összes mozgást, izommunkát meg tudnád csinálni.

Ahova akarsz. Mondom, nem különösebben izgat, hogy ki mivel kábítja saját magát. Csak mielőtt valaki elhiszi ezt, olvasson más véleményt is a dologról. Aztán, ha végiggondolta akkor csináljon utána amit akar. Nem Wii ellenkampányban vagyok, nekem is tetszik, jó kis móka, de nem testeddzés.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1365 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:43

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:33

Én 4. emeletről pakolok folyamatosan fel/le, de attól max. a derekam fáj, de különösebben nem érzem, hogy megmozgatna, meg nem is olyan kellemes mondjuk 4 chieftec házat nagykerből kocsiba rakni, oszt fel a 4. emeletre, összekalapálni, 4 gép + 4 UPS kombóval levinni a kocsiba, aztán pakolóból ismét fel az ügyfélnek. Meg csavarok, szerszámosládák, kábelcsatorna, kábeldobok. Ha ezzel napi sok órám elmegy, akkor ezek szerint le is van tudva a sportolásom? Ugyanmár, Wii lehet többet használ. Te mikkel szoktál rajta játszani, vagy mi hasonlót sportolsz?

Nem játszok vele, mert nincs. Bár köpködőbe haverokkal lehet összedobunk egyre, mert biztos fun. Ha sport akkor bicaj, vagy crossfit. Illetve úszás, de azt csak nagyon rövid távon bírom, mert szerintem borzasztó unalmas  :Đ

Szerk: de mindenféle testeddzésnek a lényege, pláne így harmadik X-en túl, a nyújtás és lazítás. Azt akkor is, ha nincs idő egyéb testmozgásra.

Szerkesztette: JonesC 2008. 05. 18. 17:45 -kor

Idézet

#1366 Felhasználó inaktív   Lewes 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 17:57

Idézet: N.M.I. - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 16:29

Leteszed a foldre 'oszt ott van? :smoker:

Olyan mint egy merleg, nem? Csak azt is erzekeli, hogy eppen melyik reszen van a testsulyod.

Ha nem igy van akkor legyszi magyarazd el mert engem speciel erdekel (nincs Wii-m de kivancsi vagyok erre a Fit deszkara). Koszi :)

Bár a deszka sem rossz ötlet, de a szoftver-körítés az, ami jól használhatóvá is teszi. Vannak különböző jóga-gyakorlatok (kb 25), ugyanannyi erősítő gyakorlat, ezeket be is mutatja egy virtuális edző a képernyőn. E mellett van egy csomó fun játék, mely kihasználja, plusz egyéb, izomerősítő gyakorlatok. Szóval elég jól bemutatja, amit egy edző is mutatna, ha teljes edzésprogramot kérsz tőle, ráadásul nagyon vicces.
Naponta méri a súlyodat, összevetve az ideálissal, felállíthatsz valami célt a jövőre (pl minusz 5 kiló stb)
Nekem nagyon bejön összevetve...

#1367 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 18:07

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:30

:offtopic: :nevet: :up: :D A szülei egyébként rendesek voltak. Sőt, a fiával és a lányával jóban is voltam. Volt mikor a fia kihúzott a szarból, amikor agyon akartak verni a kátrányos helyzetűek. :Đ

nem szeretik a hollókat? :D

ez tiszta szégyen :D

#1368 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 18:16

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:43

Nem játszok vele, mert nincs.

Addig kár nyilatkozni, hogy mit mozgat meg, és mennyire nem?
Make love not Wor.

#1369 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 18:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 18:41

Nem Wii ellenkampányban vagyok, nekem is tetszik, jó kis móka, de nem testeddzés.

Pedig de. Ráadásul helyettesíti a kockásfüzetet is, mert menti, hogy mivel/mikor/mennyit játszottál, mennyit termeltél, mi a lendület, hány kiló mínusz, mekkora százalékos fejlődés, valamint ugyanez csapatban is, vagy egyéniben összehasonlítva.
Make love not Wor.

#1370 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 18. 18:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 19:16

Addig kár nyilatkozni, hogy mit mozgat meg, és mennyire nem?

Haggyjuk inkább. Ezen az alapon a sakk is testeddzés. És ahhoz se kell kockásfüzet. Nincs értelme tovább ragozni.

Idézet

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.