Idézet: MarKinG - Dátum: 2008. máj. 18., vasárnap - 14:47
és hol marad a friss levegő akkor? hiába high-tech világban élünk és lassan robotkar törli ki a seggünket is, azért az a pici idő amit nem görnyedve töltünk el vmire meredve, azt ne akarjuk végleg elhagyni...coach potato generation in progress..
Nem
couch a szófa? A coach inkább edző-főnök-vezető szerintem.
A robotkar jó dolog, de nekem múltkor újra kellett kalibrálni, mert szétkente teljesen a matériát rajtam. Kalibrálás után jó lett, de szerintem visszatérek a hagyományos papírhoz ha még egyszer elromlik...
És hogy ne csak a levegőbe beszéljek: a konzolok hazájából egy kis tudósítás WC-fronton. Régi cikk, de érdekes.
Itt lehet olvasni.
Idézet
Gombnyomásra vizet csorgat, ez a bidé funkció, ez a franciáknak már megvolt, igaz, külön ülőkével. Hanem a japánoké zuhanyt is tud: a shower gomb megnyomására kinyúlik egy kis fémkar, és az injektor egyenesen az ánuszra lövelli a meleg vizet. Pár perc kellemes üldögelés, és megúsztuk a vécépapír használatát is. Eleinte óvatosan tesztelgettem, de tényleg hatékonyan tisztít. Állítható a víz nyomása, bár a felszereltség nem egységes. A Nagoya Marriott vécédeszkája például tudott oszcillálni (rezgette a sugarat), kicsit hamarabb fogyott el belőle a meleg víz, mint a tokiói Imperiáléból. Igaz, az meg nem tudott oszcillálni.
Minél többedszer jár egy újságíró Japánban, annál nagyobb késztetést érez a japán kultúra befogadására, különös tekintettel az anális vízsugárra. Van már magyar szakíró, aki a 110 Voltos készüléket transzformátorral üzemelte be, és azóta - gondolom -, más életminőség jegyében öblöget. Jó volt a robotshow, Tokió se rigófütty, de vissza igazából a technó vécédeszkára vágyok.
Üdv!
.
.
.