HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#241 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 31. 21:28

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 21:19

199USD szerintem.

:Đ És a Nintendo szerint? :o
Faster! Harder! Cadaver!

#242 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 31. 22:30

A két esélyes pricetag USD199 és USD249, de szerintem a 199 lesz a nyertes. Főleg, ha a hardvert és a konkurrenciát megnézed. A nagy N meg majd a retro-letöltésekkel megszedi úgyis magát.

#243 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 08:32

Idézet

I picked through the MaxConsole post looking for something that might set their information apart as different from Gekko—an enlarged buffer, a reduced latency, a new functional block, anything—but I came up empty-handed. This being the case, there are clearly two options here:

1. The MaxConsole specs are someone's idea of a joke.
2. The Wii really is just an overclocked GameCube with a DVD player, in which case the joke's on Nintendo.

A closer look at the "leaked" Wii specs

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#244 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 18:26

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 9:32

Idézet

2. The Wii really is just an overclocked GameCube with a DVD player, in which case the joke's on Nintendo.

Persze, hogyne... :omg:

#245 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 03. 18:28

Idézet

A vérengző, habzó szájú zombinyulak évtizedeken keresztül készültek rá, hogy lerohanják a Földet. Az invázió megkezdődött, cél a teljes világuralom. Rayman persze mindent megtesz majd, hogy lapáttal jobb belátásra bírja a megőrült nyúlkolóniát.

A két legújabb tények múviban megtudhatjuk, hogy a nyulak képtelenek megfejni egy tehenet, sőt megőrülnek, ha egy tőgy közelébe kerülnek. Továbbá sosem csukják be az ajtót, mivel képtelenek felérni a kilincset. Viszont tudnak táncolni.

Kép
Kép
Nesze neked, Mature rated! :Đ

2 büntető erejű Wii-exkluzív video:
Trailer One/Trailer Two

Szerkesztette: spidey 2006. 08. 03. 18:30 -kor

#246 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 13:23

Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 19:28

Képeket nem idézek, mert fasza csávó vagyok :cool:  :Đ
Nesze neked, Mature rated! :Đ

Ez már nekem is beteg.  :Đ   
Faster! Harder! Cadaver!

#247 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 16:42

PS3 vs. Wii ;)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#248 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 17:14

:nevet:
1995-ben még fordítva lett volna. :)

#249 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 11. 17:29

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 16:42

Ez baromijó. :Đ  :nevet2:
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#250 Felhasználó inaktív   kukacomone 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 02:08

Elgondolkodtato h az uj nintendora kéne majd beruházni és nem egy ps3ra. :) Anyagi szempontbol igencsak kedvezö választás pl. :D

#251 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 09:18

Idézet: kukacomone - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 3:08

Elgondolkodtato h az uj nintendora kéne majd beruházni és nem egy ps3ra. :) Anyagi szempontbol igencsak kedvezö választás pl. :D

Pláne hogyha a csaj is tartozék lesz :Đ
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#252 Felhasználó inaktív   I{ris 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 15. 12:40

Ez az életben, amikor két csaj közül kell választani, akkor reális :D De a konzolok esetében ez nem így működik, szal elég gyér a hasonlat :p  :Đ
EREDETI, RÉGI JÁTÉKOK ELADÓK!
Playstation 3 Play B3yond

#253 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 22:27

akkor is jobb lesz játékélmény szempontjából a Wii, és punktum! :D

#254 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 14:18

Komolyan mondom, nem értem, hogy miért fikázza minden ps tulajdonos a wii-t, és isteníti a ps3-at. Szerintem egyszerűen nem kéne foglalkozniuk a géppel, ha ennyire szánalmasnak találják. Várják csendben a saját masinájukat.
Én is ps3-at szerettem volna venni - az idei E3-ig. Le is töltöttem mindegyik konzol prezentációját. Az xbox360-at úgy kezdtem nézni, hogy ez egy sz*r, nem is nagyon érdekel, viszont kellemeset csalódtam benne. Aztán jött a tömény 2 órás ps3 konferencia, amit nagyon vártam. Olyan szinten unalmas volt, eröltetett és vontatott, hogy elaludtam rajta. Visszagondoltam, hogy mit is nyújt a ps3? 1080p. És? 1080p. Hmm, és még valami? Ja, igen, 1080p. Oké. Ebben annyi fantázia sincs, mint egy lekváros palacsintában. Aztán megnéztem a Wii prezentációt. És megint megnéztem. Aztán megint, és megint és megint. Szvsz ez hiányzott eddig a játékokhoz. A Wii remote-tal végre tényleg a játékban érezheti magát az ember. A teniszes bemutató után döntöttem el, hogy nekem ilyen kell. Olcsó és szórakoztató. Amilyennek a Nintendo tervezte. Nyomába se ér a ps3 és az xbox360 látványvilágának, de hol érdekli ez a Nintendot, ha a ps3-al és az xbox360-al tuti, hogy nem fog az egész család játszani? Csak a gyerek, aki megveszi. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a nagypapa elkezd Oblivionozni vagy Final Fantasy-zni. Viszont az biztos, hogy ha megveszem, apámmal és anyámmal együtt nyomhatom a Duck Hunt-ot. És még a Warioware-t is nagyon jó ötletnek tartom, szerintem 99% hogy azt is beszerzem.
Aki olcsón akar nagyon jól szórakozni a barátaival, az fog Wii-t venni.
Aki egyedül szeret lenni, összekapar félmillió forintot, vesz egy HD TV-t, egy PS3-at, egy 7.1-et, beül a szoba sötét sarokába és nézi az 1080p-t. Biztos jó.
Remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a célom, csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy mekkora szemléletbeli különbség van a 2 gép között.

Ui.: A hardver részhez még annyit hozzáfűznék, hogy a ps3-ban nem tudták még megoldani a ps2-es programok portolását, ezért az első ps3-akba beleépítik a ps2 teljes hardverét... és még a Nintendo a "szánalmas"?  :rolleyes:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#255 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 15:12

Idézet: Rodney - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 15:18

Ui.: A hardver részhez még annyit hozzáfűznék, hogy a ps3-ban nem tudták még megoldani a ps2-es programok portolását, ezért az első ps3-akba beleépítik a ps2 teljes hardverét... és még a Nintendo a "szánalmas"?  :rolleyes:

Megsugom, hogy a PS2-ben pedig benne van a teljes PS1 hardvere... ugyhogy 3 gepet kapsz egy araert...  :Đ

Samott

#256 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 19:53

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 16:12

Megsugom, hogy a PS2-ben pedig benne van a teljes PS1 hardvere... ugyhogy 3 gepet kapsz egy araert...  :Đ

Samott

:nevet2:  :OOO  :banana:  :respect2:
Jah, és még: Hallelujah!

#257 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 20:00

Idézet: Rodney - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 15:18

Komolyan mondom, nem értem, hogy miért fikázza minden ps tulajdonos a wii-t, és isteníti a ps3-at. Szerintem egyszerűen nem kéne foglalkozniuk a géppel, ha ennyire szánalmasnak találják. Várják csendben a saját masinájukat.
Én is ps3-at szerettem volna venni - az idei E3-ig. Le is töltöttem mindegyik konzol prezentációját. Az xbox360-at úgy kezdtem nézni, hogy ez egy sz*r, nem is nagyon érdekel, viszont kellemeset csalódtam benne. Aztán jött a tömény 2 órás ps3 konferencia, amit nagyon vártam. Olyan szinten unalmas volt, eröltetett és vontatott, hogy elaludtam rajta. Visszagondoltam, hogy mit is nyújt a ps3? 1080p. És? 1080p. Hmm, és még valami? Ja, igen, 1080p. Oké. Ebben annyi fantázia sincs, mint egy lekváros palacsintában. Aztán megnéztem a Wii prezentációt. És megint megnéztem. Aztán megint, és megint és megint. Szvsz ez hiányzott eddig a játékokhoz. A Wii remote-tal végre tényleg a játékban érezheti magát az ember. A teniszes bemutató után döntöttem el, hogy nekem ilyen kell. Olcsó és szórakoztató. Amilyennek a Nintendo tervezte. Nyomába se ér a ps3 és az xbox360 látványvilágának, de hol érdekli ez a Nintendot, ha a ps3-al és az xbox360-al tuti, hogy nem fog az egész család játszani? Csak a gyerek, aki megveszi. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy a nagypapa elkezd Oblivionozni vagy Final Fantasy-zni. Viszont az biztos, hogy ha megveszem, apámmal és anyámmal együtt nyomhatom a Duck Hunt-ot. És még a Warioware-t is nagyon jó ötletnek tartom, szerintem 99% hogy azt is beszerzem.
Aki olcsón akar nagyon jól szórakozni a barátaival, az fog Wii-t venni.
Aki egyedül szeret lenni, összekapar félmillió forintot, vesz egy HD TV-t, egy PS3-at, egy 7.1-et, beül a szoba sötét sarokába és nézi az 1080p-t. Biztos jó.
Remélem nem bántottam meg senkit, nem az volt a célom, csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy mekkora szemléletbeli különbség van a 2 gép között.

LOL...

üldözési mánia? :) senki sem mondta, hogy szánalmas nintendo, bezzeg a sony..

ha 4x megnézted a prezentációt, nos, akkor tényleg eléggé unatkozhattál. xbox360ad van? mert nekem igen. kurva nagy csalódás.

sony e3 konferencia..te tudod. nem volt egy nagy durranás, de ezt kapod amikor nem cgi szarságokat mutogatnak, hanem 1. genes játékokat.

mindenesetre, jópofa  a wii, de szerintem enhyén túl van értékelve - már most.. ettől nem lesz senki királycsávó, nem lesz több barátja, és nagypapi se fog hadonászni hirtelen a tv előtt.

az utolsó megjegyzésedhez meg: who cares? ha tényleg nem érdekel a hardver akkor mit érdekel téged mi van a motorháztető alatt? még mindig jobb megoldás, mintha csak minden 3. játék menne jól(xbox360 / xbox1)

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 08. 21. 20:01 -kor

JóSebesség

#258 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 18:13

nem üldözési mánia, csak mindenhol ez van :) a társoldalon főleg (gamekapocs)
nincs xbox360-om, de kipróbáltam egy media marktban a most wanted-et vele, szépnek nem volt szép, de nekem semmi problémám nem volt vele. ha azt mondod, nem olyan királyság, mint amilyennek a microsoft mutatja, elhiszem. 1 dolog miatt vettem volna úgyis csak x360-at: oblivion  :D
arra próbáltam rámutatni, amit american mcgee mondott, szerintem az ő gondolata a legfrappánsabb:
x360 és ps3 = cpu + vga frissítés
wii = innováció

Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#259 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 19:22

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 21:00

mindenesetre, jópofa  a wii, de szerintem enhyén túl van értékelve - már most.. ettől nem lesz senki királycsávó, nem lesz több barátja...

Nem is erre van.

#260 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 23. 19:36

Idézet: Rodney - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 19:13

nem üldözési mánia, csak mindenhol ez van :) a társoldalon főleg (gamekapocs)

itt nincs, senki nem szidta a Wiit. A Gamekapocs társoldal, ezt nem is tudtam. :)

Rayman videok:

Wacky Wabbits! :)
video
video two

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14