A grafika nekem tetszik. A leírtak után sokkal rosszabbra számítottam. Soft shadow (bár ez lehet, hogy fake, de látványos), deep of field, jó színvilág - persze ez csak a Wii Sports alapján. Igaz, mindez 70 cm CRT TV-n. 2 m-ről ez valahogy elégnek tűnik
Nintendo Wii
Elküldve: 2006. 12. 12. 09:23
Csendben jegyzem meg, hogy ahhoz képest, hogy a Westend MM-ből egy óra alatt elkapkodták a készletet múlt hét pénteken, a Pólus MM-ben hétfő este (2006.12.11) vettem meg az utolsó Wii-t. Meg is lepődtem. Így viszont valaki majd szintén, akinek megmarad az előrendelt példányom.
A grafika nekem tetszik. A leírtak után sokkal rosszabbra számítottam. Soft shadow (bár ez lehet, hogy fake, de látványos), deep of field, jó színvilág - persze ez csak a Wii Sports alapján. Igaz, mindez 70 cm CRT TV-n. 2 m-ről ez valahogy elégnek tűnik
Nyilván nem olyan fény és effekthatású, mint a világ teteje napjainkban, de azért lesz erre szép játék, ettől nem félek. Élvezetes a szerkezet, ez is kétségtelen, bár persze nem 100% a szimuláció. Kicsit rá kell jönni, hogy milyen mozgásokra is programoztak a fejlesztők, illetve inkább arra, hogy mikre nem. Társaságban nagyon jó szórakozás lesz. De egyedül is leizzadtam a box-ban
Ahogy mondják: party-konzol. Én annak is vettem, mert egyébként klasszikus játékokkal nem játszom. Sőt az utóbbi pár évben már szinte semmivel, de ez meghozta a kedvem. Végre valami ötlet a GHz-ek és trillió polyonok erdelyében.
Elküldve: 2006. 12. 12. 10:09
Idézet
Én annak is vettem, mert egyébként klasszikus játékokkal nem játszom. Sőt az utóbbi pár évben már szinte semmivel, de ez meghozta a kedvem. Végre valami ötlet a GHz-ek és trillió polyonok erdelyében.
En nagyon ugy erzem, hogy ebben a rejlik a Wii ereje.
Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2006. 12. 12. 10:48
Tegnap összeraktuk melóhelyen, egy kicsit csalódás, egy kicsit öröm. Előadóterem projectorán is elég jól nézett ki, azzal semmi gond nem volt, viszont az irányítás az erőteljes hümm... Wii sports tenisz jobban reagált a kis csuklómozdulatokra, mint a komolyabb lendítésekre, és a partyjátékélményből hiányoltam azt, hogy az oldalmozgást szükségtelenné tették, csak néha egy egy kézmozdulat. A golf sem annyira használja ki a kontrollert, lévén az ütés irányát előtte állítod be, csak az erősséget szabályozod a lendítéssel. A bowling már közelíti a jót, csavarni lehet a golyót, több szabadságot kapsz, de a lendítés irányát ez sem figyeli. A box-nál ismét csalódás volt, ezesetben a másodlagos kontroller érzékenysége, nem mindig vette be az ütéseket, másrészről a program sem épp tökéletes, lévén a feltartott védekező kezek között az ellenfél simán átütött. A leghatékonyabb taktika, ha dobverőszerűen hadonásztál a 2 kontrollerrel, az kb az egyértelmű győzelem titka. Ugyanez a zeldánál, gyönyörű, szép, jó, a harc titka hogy minél gyorsabban hadonássz a távirányítóval.
Ez volt a fikázás, a dolog másik oldala pedig egy nem kicsit hangulatos társasjáték, amiből még csak a kezdeti "techdemo" játékokat láttuk.
Ez volt a fikázás, a dolog másik oldala pedig egy nem kicsit hangulatos társasjáték, amiből még csak a kezdeti "techdemo" játékokat láttuk.
Elküldve: 2006. 12. 12. 11:10
Idézet: Wolander - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:23
deep of field
Depth of field (dof).
Bocsi, csak megakadt rajta a szemem.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 12. 12. 11:29
Jogos a Depth of field - sosem voltam jó angolból 
Még annyit, hogy az is jó ötlet, hogy a controller-ben is van hagszóró, így pl. nem csak berezeg tenisznél, amikor "megütöm" a labdát, de az "ütő" felöl hallom az ütés hangot. Apróság, de nagy ötlet ez is. Csak tényleg rá kellene feküdniük a fejlesztőknek és csontra kihasználni ezeket a lehetőségeket.
Még annyit, hogy az is jó ötlet, hogy a controller-ben is van hagszóró, így pl. nem csak berezeg tenisznél, amikor "megütöm" a labdát, de az "ütő" felöl hallom az ütés hangot. Apróság, de nagy ötlet ez is. Csak tényleg rá kellene feküdniük a fejlesztőknek és csontra kihasználni ezeket a lehetőségeket.
Elküldve: 2006. 12. 12. 11:35
lol, nem mondod!
Nah, ilyenrol se hallottam meg... de tenyleg jo otlet.
Elküldve: 2006. 12. 12. 13:36
Tennisben ki milyen skillen van?
En 600 korul mozgok, szopas az elorejutas, mert nagyon esetleges, hogy hova ut a jatekosom, a gep meg persze 320 skilles emberkekkel, mar brutal kemeny.
Hajt a kihivas, de rohadtul felidegesit, amikor random modon lehet csak iranyitani a labdat..
En 600 korul mozgok, szopas az elorejutas, mert nagyon esetleges, hogy hova ut a jatekosom, a gep meg persze 320 skilles emberkekkel, mar brutal kemeny.
Hajt a kihivas, de rohadtul felidegesit, amikor random modon lehet csak iranyitani a labdat..
Elküldve: 2006. 12. 12. 14:05
En csak tegnap kezdtem el igazan a gep ellen jatszani, de sikerult kontrollalnom a labdat, nem volt esetleges. 
Korabban voltak olyan pletykak, hogy nem csak hangszoro, de mikrofon is van a kontrollerben, errol egyelore nem talaltam tobb adatot. Kesobb esetleg meg johetnek meglepetesek (VoIP).
Krinyo
Korabban voltak olyan pletykak, hogy nem csak hangszoro, de mikrofon is van a kontrollerben, errol egyelore nem talaltam tobb adatot. Kesobb esetleg meg johetnek meglepetesek (VoIP).
Krinyo
Elküldve: 2006. 12. 12. 14:15
Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 15:05
Krinyo
Krinyo
lehet majd a játékosnak is nyögni kell teniszezés közben, mint ahogy a valóságban
PSN ID: geneMTS
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2006. 12. 12. 14:34
Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 14:36
Tennisben ki milyen skillen van?
András gyűri a Wii-t
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230
Elküldve: 2006. 12. 12. 22:15
DBZ Budokai Tenkaichi 2 érdekelne, hogy milyen lett... 
Szerk.:
a post után nézegettem videokat és találtam egyet, ami a látottak alapján nagyon tetszik:
Trauma Center: Second Opinion
ajánlom a "We're Losing Him!" és "Using the "La-zer"" videókat
Szerk.:
a post után nézegettem videokat és találtam egyet, ami a látottak alapján nagyon tetszik:
Trauma Center: Second Opinion
ajánlom a "We're Losing Him!" és "Using the "La-zer"" videókat
Szerkesztette: Rodney 2006. 12. 12. 22:29 -kor
Elküldve: 2006. 12. 13. 09:17
Elküldve: 2006. 12. 13. 10:23
vannak már ingame videók a Farcry-ról, hangulatos, nem is olyan rossz a grafika, mint vártam, csak egy dolog nagyon idegesítő: BUTA AZ AI
:confused:
Elküldve: 2006. 12. 13. 17:25
Elküldve: 2006. 12. 13. 18:45
Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 9:17
De jo mar! Es wii-ben mennyi memoria van? En a Ps3-as linuxot emiatt tartom valoszinutlennek hasznalatra.
Elküldve: 2006. 12. 13. 19:32
Pólus-ban levő 576 boltban bent maradt az előrendelt Wii alapgépem (ami ma délután érkezett), mivel már kedden megvettem a Médiában. Ha valaki vadászik rá, hát hajrá!
Elküldve: 2006. 12. 14. 00:59
kipróbáltam a media marktban a wii-t, de sajnos csak a carbon volt játszható rajta, amit alapból nem szeretek. az újfajta irányítás viszont nagyon jópofa, érdekes 
carbon grafikájáról pedig annyit, hogy kb az underground 1-hez hasonlít, medium felbontásban, szóval aki grafika orientált, rá se nézzen
nekem viszont ilyen kinézellel is bejött :Đ
carbon grafikájáról pedig annyit, hogy kb az underground 1-hez hasonlít, medium felbontásban, szóval aki grafika orientált, rá se nézzen

Súgó
A téma zárva.