HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1121 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 13:37

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 12:44

videók alapján nekem is tetszik, de IGN-en "lehúzták", 6 körüli pontot kapott, mert egyáltalán nem hozott újítást az előző részhez képest. persze ahhoz, hogy valaki véleményt formáljon róla, ki kell próbálnia személyesen, de kicsit fura ez a kevés pont neki...
warioware megvan valakinek? mennyire jó party-játék? hallottam már róla hideget-meleget, nem tudok dönteni  :confused:

Megvan minket Raving rabbits, nem igazan tudom milyen "nagy" ujitast lehetett volna belole kihozni :think: , hiszen egy party jatek es amiben hasonlit az elozohoz az az hogy itt is ha lovoldozni kell akkor azt budipumpaval kell. Az osszes jatek kulonbozik attol mint ami az elso reszben volt, azt mondani ra hogy nincs ujitas kb annyival er fel mintha egy golf vagy foci -jatekra mondanak ezt. Mi nagyon elveztuk a hetvegen is toltuk, aki szeret rohogni es tud kollegakkal haverokkal/csaladdal jatszani annak szerintem fog egy jo par vidam percet hozni.
A Warioware egy erdekes jatek, rendkivul gyors! ami neha kicsit bosszanto is,de el lehet vele szorakozni, persze ezt is csak annak ajanlom aki partyban akar jatszani, egyedul sztem unalmas egy ido utan. :think:
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox

#1122 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 14:24

Erdekes cikk a Wii -rol...

http://www.wiichat.com/nintendo-wii-articl...nes-bright.html

Szerkesztette: WiiUK 2007. 12. 10. 14:25 -kor

#1123 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 10. 23:28

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 15:24

hosszú, kicsit elfogult írás, de sok igazság van benne. főleg az, hogy még mindig a gamecube-os alapokra építkezve próbálnak haladni a fejlesztők ahelyett, hogy felfedeznék a wii tényleges erejét, és ahhoz mérten dolgoznának. én abban is egyetértek, hogy korán sincs még minden puskapor eldörrentve, lesz még meglepetéscím meglepetés grafikával vagy meglepetés játékélménnyel (ha a Nintendo csinálja, akkor ez a kettő egyszerre érvényesül :D)
nézegettem wikipedia-n a régi box adatait, összevetettem a wii-vel, és bár a gpu-hoz nem értek (textúramemória meg ilyesmi), úgy vettem ki a teljesítményből, hogy ha anno sima box-ra megírta carmack a doom 3-mat úgy, hogy az majdnem a pc-s grafikát adta vissza szaggatás nélkül (néztem video review-t róla), erre sem lenne lehetetlen egy ilyen grafikájú játékot elkészíteni... és ehhez jön az is, hogy ha jól tudom, carmacknak nagyon tetszik a wii és dolgozik is valamin :)
ja és ha már a nagy neveknél tartunl, kiváncsi leszek mi lesz az első valve cím, ami wii-re érkezik, mert hogy egyszer lesz, az tuti biztos. mégiscsak gabe newell kedvenc konzoljáról van szó  :cool:
Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1124 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 23:32

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:28

hosszú, kicsit elfogult írás, de sok igazság van benne. főleg az, hogy még mindig a gamecube-os alapokra építkezve próbálnak haladni a fejlesztők ahelyett, hogy felfedeznék a wii tényleges erejét, és ahhoz mérten dolgoznának. én abban is egyetértek, hogy korán sincs még minden puskapor eldörrentve, lesz még meglepetéscím meglepetés grafikával vagy meglepetés játékélménnyel (ha a Nintendo csinálja, akkor ez a kettő egyszerre érvényesül :D)
nézegettem wikipedia-n a régi box adatait, összevetettem a wii-vel, és bár a gpu-hoz nem értek (textúramemória meg ilyesmi), úgy vettem ki a teljesítményből, hogy ha anno sima box-ra megírta carmack a doom 3-mat úgy, hogy az majdnem a pc-s grafikát adta vissza szaggatás nélkül (néztem video review-t róla), erre sem lenne lehetetlen egy ilyen grafikájú játékot elkészíteni... és ehhez jön az is, hogy ha jól tudom, carmacknak nagyon tetszik a wii és dolgozik is valamin :)
ja és ha már a nagy neveknél tartunl, kiváncsi leszek mi lesz az első valve cím, ami wii-re érkezik, mert hogy egyszer lesz, az tuti biztos. mégiscsak gabe newell kedvenc konzoljáról van szó  :cool:

Én tuti valami HL sidescrollert csinálnék. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1125 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:04

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:32

Én tuti valami HL sidescrollert csinálnék. :D

Na igen a Wii uvolt valami jo side scroller-ert de mar jon a House of Dead 2&3 ami kinda ilyesmi arcade stilusban, es a Wii zapper-rel sztem tuti befuto lesz!

#1126 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:14

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 10., hétfő - 23:28

ebben tokeletesen igazat adok neked, lesznek itt nagyon szep jatekok is a Wii-re termeszetesen nem HD es 1080p-ben
de lassan lassan kopogtatni fog a "Last Ninja" amit pl mar nagyon varok, lattam mar kepeket rola nagyon szep jatek lesz,
a controllerek miatt pedig garantalt jatekelmeny!
es itt van meg par jatek ami jon 2008-ban

Mario Kart Wii
Worms: A Space Oddity
Destroy All Humans 3: Big Willy Unleashed
Call For Heroes: Pompolic Wars
No More Heroes
Battalion Wars 2
Ghost Squad
PDC World Championship Darts

Szerkesztette: WiiUK 2007. 12. 11. 09:16 -kor

#1127 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:18

Az Alien Syndrome-al jatszott mar vki Wii-n? Ha igen , milyennek talaltatok ? Nincs meg meg de gondolkodom rajta...

#1128 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 13:41

No More Heroes-t előrendeltem, de lehet vissza fogom vonni... ugyanazt a cenzúrázott verziót akarják Európában megjeleníteni, amit Japánban  :mad:
Itt egy jó kis blog, nagyrészt Wii és DS címeket próbálnak ki a srácok, érdemes olvasgatni. Ja, és hogy témába vágjon, itt a Mit ne vegyél karácsonyra toplista 10+1 cikk, ahol Wii címeket néztek meg, és köztük van az Alien Syndrome is  :)
WiiUK: kihagytad a 2008-as zászlóshajót, a Super Smash Bros. Brawl-t, amit persze Európában JÓL ELTOLTAK MEGJELENÉS SZEMPONTJÁBÓL  :reklamacio:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 11. 13:44 -kor

#1129 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 14:11

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 13:41

No More Heroes-t előrendeltem, de lehet vissza fogom vonni... ugyanazt a cenzúrázott verziót akarják Európában megjeleníteni, amit Japánban  :mad:
Itt egy jó kis blog, nagyrészt Wii és DS címeket próbálnak ki a srácok, érdemes olvasgatni. Ja, és hogy témába vágjon, itt a Mit ne vegyél karácsonyra toplista 10+1 cikk, ahol Wii címeket néztek meg, és köztük van az Alien Syndrome is  :)
WiiUK: kihagytad a 2008-as zászlóshajót, a Super Smash Bros. Brawl-t, amit persze Európában JÓL ELTOLTAK MEGJELENÉS SZEMPONTJÁBÓL  :reklamacio:

Rodney: akkor ez most kimarad :rolleyes: , olyan nagy beharangozassal jott a jatek itt, de en sem olvastam meg rola semmi jot.
Neztem a Battalion Wars2-t eleg jonak nez ki, nagyon sutemeny lenne latni mondjuk egy C&C-t vagy valami jo kis RTS-t a Wii-n! A kontroll mindenkeppen megfelelne hozza, eloszor a console-ok kozott, kivancsi vok ra hogy fog-e kijonni strategia  :respect: Wii-n.
Karacsonyra osszeneztem par jatekot szoval igy valoszinuleg az Alien Syndrome  :reklamacio: nem is de ezek kozul valami lesz.. :)

RESIDENT EVIL THE UMBERELLA CHRONICLES
NEED FOR SPEED PRO STREET
MEDAL OF HONOUR HEROS 2
DRAGON BLADE  WRATH OF FIRE

#1130 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 18:45

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 15:11

Rodney: akkor ez most kimarad :rolleyes: , olyan nagy beharangozassal jott a jatek itt, de en sem olvastam meg rola semmi jot.
Neztem a Battalion Wars2-t eleg jonak nez ki, nagyon sutemeny lenne latni mondjuk egy C&C-t vagy valami jo kis RTS-t a Wii-n! A kontroll mindenkeppen megfelelne hozza, eloszor a console-ok kozott, kivancsi vok ra hogy fog-e kijonni strategia  :respect: Wii-n.
Karacsonyra osszeneztem par jatekot szoval igy valoszinuleg az Alien Syndrome  :reklamacio: nem is de ezek kozul valami lesz.. :)

RESIDENT EVIL THE UMBERELLA CHRONICLES
NEED FOR SPEED PRO STREET
MEDAL OF HONOUR HEROS 2
DRAGON BLADE  WRATH OF FIRE

Ezek közül MOHH2 és a RE:UC tuti nyerő gammák, a másik kettő kevésbé --- az EA megint csak épp a minimumot hozza a Pro Streettel, a Dragon Blade - ha hihetünk a teszteknek - pedig egyenesen ROSSZ
Persze mindenki mondhatja, hogy "jobb ha mindenki maga meggyőződik a játékról, blablabla" de én sajnos nem tehetem meg, hogy brahiból beválasztok valamit, aztán ha nem jött be nem gáz, mert van pénzem másikra, mert nincs  :confused: Szóval nálam nyerő az IGN Nintendo Wii részlege, naprakészebb oldal nem hiszem, hogy van, itt olvasok el minden tesztet és nézek videókat játékokról.

Ha nekem kéne dönteni helyetted (:D) tuti a Medal of Honor Heroes 2-t venném, mert 1 pakkban tartalmaz számtalan dolgot:
1. rövid, de nagyon tartalmas és pörgős single kampány nagyon szép grafikával
2. zapper mód juhuuu
3. a konzolos fps irányítás leges legjobbja (még a Metroidot is veri!!!)
4. masszív 32 fős multi-eksön @ fix 60fps, szaggatás nélkül, egér+billentyűzet kombót megszégyenítő beállítási lehetőségekkel

A RE:UC nagyon kiváló zapper-agymenés, bár az IGN-esek lehúzták magát a zappert (tényleg nem is jó, inkább lassítja a játékot és akadályozza, mint emel az élményen) DE a hozzá csomagolt Link's Crossbow Training miatt ajánlatos beszerezni, mert az viszont nagyon mókás, és - amerikában persze - 19.95$-ért már simán jó a Nintendo ajánlata.
Tehát zapperes játékokat ajánlatos nem zapperrel tolni  :Đ

Batallion Wars 2 jó lett, ugyanazt hozza, mint a Gamecube-os elődje, erős 8-as értékelésű gém és még multi is van benne.

(Visszatérve a Pro Street-re, azért nem ajánlanám, mert nem elég, hogy a NFS sorozat egyik legunalmasabb és leggyengébb darabja, tartalmazza a Wii-s Carbon gyermekbetegségeit MÉG MINDIG, amit én ki is próbáltam anno a Media-ban -> SZAGGATOTT, illetve szörnyen optimalizálatlan volt a kanyarodás a játékban, majd' 1 mp volt a latency az én mozgásom és a kocsi mozgása közt...)

#1131 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 21:12

NO MORE HEROES
Aki teheti, REGELJEN BE annak érdekében, hogy ne a cenzúrázott változatot kapja Európba... Vissza fogom mondani az előrendelésem, ha így marad a helyzet.  :mad:  :reklamacio:  :omg:

#1132 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 13:28

Nekem a NFS-sorozatbol eddig a Most Wanted jott be ami szerintem nagyon asz volt, a tobbi egyaltalan nem tetszett, kivancsi vok viszont a Pro Street-re, bar ha tenyleg annyira gagyi akkor valoszinuleg az is kimarad.
A felesegem elkezdett jatszani a Super Paper Mario-val es azt mondja hogy tul van cifrazva es bonyolitva. Fura volt ezt hallani tole hiszen direkt azert vettem meg mert szerette a sima Mario-t is, de amikor leultem es vegigkovettem ahogy jatszott, hat tenyleg neha el kell gondolkodni es nagy szerencsednek kell lenni ahoz hogy egy palyat befejezz. Nem beszelve arrol hogy perfekt angol tudassal sem ertunk semmit mert neha a szovegek ertelmetlenul vannak leirva (mintha a betuk ossze lennenek cserelve), igy nem csoda hogy mar amikor mindenhova benezett, mindent atkutatott es a feliratokbol sem (utolag is csak veletlenul jott ra) derul ki hogy mit es hol kell csinalni egy palya lezarasahoz akkor mar egy kicsit idegesito. Kiscsit csalodas lett meg kell valljam, kozel sem annyira ugyessegi mint tulbonyolitott keresgelos, enyhe logikai jatek lett belole.

#1133 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 23:08

http://www.youtube.c...h?v=hT97MWvnVLs

The Passion of the Wii

Lol... szigorúan csak annak aki bírta a Passiót.
JóSebesség

#1134 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 23:34

WiiUK: osztom a véleményed, a NFS sorozat a Most Wanted-ban érte el a top-ot, a Carbon úgy-ahogy hozta a szintet, a Pro Street viszont már semmi rendkívülit nem tud felmutatni.
Hallottam én is, hogy a Super Paper Mario nem könnyű, RENGETEG a szöveg, könnyű elakadni benne. Ennek ellenére elég jó pontokat kapott mindenhol, azt írják róla, hogy még vicces is. Kipróbálnám.
Most, hogy parkolópályára tettem a No More Heroes-t (nem fogom megvenni, ha cenzúrázott) és még a SSBB is csúszik, az ezekre félretett összeget azt hiszem levásárolom másra...
Az első, amin nagyon-nagyon gondolkozom, az a WarioWare. Tudom, már kérdeztem, de még 1x utoljára megkérdezném: tényleg olyan jó és vicces? :) Ilyen partyjátékom _még_ nincs Wii-re, ez is egy érv amellett, hogy ezt szerezzem be. (a RRR drága)
Wiimote-ból és nincsakuból 2-2 van, az elég, hogy egy társaság ellegyen a WarioWare-el?

Amik nekem megvannak, és tudok róluk teljesen szeméyes véleménnyel szolgálni:
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2
Wii Sports ( :Đ )
Wii Play ( :Đ )
Metroid Prime 3: Corruption
Killer7 (GC)
Viewtiful Joe 2 (GC)
Sims 2 (GC) --- EZT HUGOMNAK VETTEM, NEM FÉLREÉRTENI  :D

#1135 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 09:19

Rodney: A Wario ware az egy jo jatek, de akkor mar inkabb a Rayman Ravin' Rabbits 2 vagy a Mario Party8 - ezt nagyon ajanlom! van benne jopar tarsasjatek(Hotel-monopoly, Ghoist vadasz stb...) A tarsasjatek reszet az szinesiti hogy minden fordulo utan van (ezt ki is lehet kapcsolni) mini game (1 jatekos, 2 jatekos, paros, mindenki-mindenki ellen) amelyek nagyon jol el vannak talalva! Rengeteg opcio van es ez egy tenyleg szorakoztato game, max 4en lehet jatszani amihez elvileg 4 kontroller is kellene de mi jatszottuk 4en(2 kontrollerrel) ugy hogy egymas+a gep ellen , persze fordulonkent valtottuk az iranyitast.
A warioware-ben van egy-ket olyan jatek ahol lehet tobben is 1 kontrollerrel jatszani ha ez szamit valamit :)

A jatekok amelyek megvannak es tudok nyilatkozni :

> > EA PLAYGROUND
> > HEATSEEKER
> > RAYMAN RAVIN RABBITS 1 ES 2
> > RESIDENT EVIL 4
> > SUPER PAPER MARIO
> > TRAUMA CENTRE
> > MONKEYBALL BANANA BLITZ
> > BRUNSWICK PRO BOWLING
> > RAPALA TOURNAMENT FISHING
> > MARIO PARTY 8
> > WARIO WARE
> > WII PLAY
> > RED STEEL
> > BLAZING ANGELS SQUADRONS OF WWII
> > MEDAL OF HONOUR VANGUARD
> > MARIO STRIKERS CHARGED FOOTBALL
> > ZELDA TWILIGHT PRINCESS
> > WII SPORT

#1136 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 09:23

Milyen ez a Metroid Prime ? Jol nez ki Youtube-on..olyan... Doom-szeru :D

#1137 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 14:29

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 10:23

Milyen ez a Metroid Prime ? Jol nez ki Youtube-on..olyan... Doom-szeru :D

Egy szóval: istenkirály  :respect:
Játszok vele 20 órája (igaz nem annyira intenzíven) és még csak 50%-nál tartok. Gyönyörű a grafika, szuper a sztori, ESZMÉLETLEN AZ ARTWORK (nagyon brutál pályakidolgozások vannak benne) és kifogástalan az irányítás. Tipikusan olyan, mint a Zelda: mikor már azt hiszed, mindent láttál és nem tud újat mutatni a játék, akkor valami olyan következik, ami teljesen hanyattvág  :Đ
Ahogy az IGN-en írták, nem is FPS, hanem inkább FPA ~ "First Person Adventurer". Azért nem kell félni, FPS-nek is elég hardcore, 40.000 lövedéket lőttem eddig ki (az alapfegyverről tudni kell, hogy 1 gombnyomás 1 lövedék, szóval kell ám tappelni az A gombot), 1300+ szörnyet tűntettem el, izzasztó is helyenként. Volt olyan boss-battle, ami 25 percig tartott :)
Röviden és tömören: MUST HAVE GAME.

WarioWare-t rendelem, mert az "csak" 9.900, szegényes karácsonyom van sajnos. Inkább jövő tavasszal fogok pár játékot beújítani. Addig meg megy a Metroid, ha megunom, akkor DBZ, ha azt is, Wii Sports és gondolkozom azon, hogy újrakezdem a Zeldát. Ja, a Killer7-t nem is említettem, azt is nyomom közben, csak fel tud idegesíteni helyenként, mert NAGYON nehéz ~ nekem legalábbis.

#1138 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:07

Akkor ugy erzem hogy ezt is be kell szereznem majd ;) ... jelenleg nagyon jol elvagyok a Resident Evil 4-el  :smoker: - Rodney ezt mindenkeppen szerezd majd be, es persze a Medal of honor Vanguard ot sem fejeztem meg be, ugy nez ki tul sokat dolgozom! :D

#1139 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 22:36

Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 16:07

Akkor ugy erzem hogy ezt is be kell szereznem majd ;) ... jelenleg nagyon jol elvagyok a Resident Evil 4-el  :smoker: - Rodney ezt mindenkeppen szerezd majd be, es persze a Medal of honor Vanguard ot sem fejeztem meg be, ugy nez ki tul sokat dolgozom! :D

Hú, hallottam, hogy zsír a RE4, de az az igazság h engem nagyon befo*atna :omg:  :D
Ja, a MOH:H2 elvileg fényévekkel jobb, mint a Vanguard, holott gondolom az se rossz  :think:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 13. 22:37 -kor

#1140 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 14. 10:42

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 22:36

Hú, hallottam, hogy zsír a RE4, de az az igazság h engem nagyon befo*atna :omg:  :D
Ja, a MOH:H2 elvileg fényévekkel jobb, mint a Vanguard, holott gondolom az se rossz  :think:

Probald ki eloszor, nagyon hangulatos es felelmetes helyenkent de elvezettel fogod szetloni a zombik es kulonbozo teremtmenyek fejet :p . Vegre 7vegen lesz egy kis idom es talan mostmar be tudom fejezni.
Mas...Tobb forumon is lattam mar a vitat hogy melyik a legjobb konzol , a Wii igy szar-ugy szar, a PS3 a kiraly , az XBOX360 a kiraly ez azert az azert xar... mondjuk csak melyebben belegondolva, es ez csak egy gondolat tolem, ha a Nintendo visszaforgatja azt a hatalmas profitot par even belul amit eddig a Wii csinalt... es kidobja az uj konzolt (valoszinuleg nagyobb tamogatassal talan HD? :) ) amely Wii-game-kompatibilis lesz, akkor a sony/microsoft vakargathatja majd a fejet. Eh remelem nem hangzott elfogultan, de nem fognak a baberjukon ulni, mig a Sony-nak mindig kell ido ahoz hogy a felhalmozodott deficitet ledolgozza. Sztem mondjuk jo a PS3 es gyonyoru jatekok vannak ra de uzleti szempontbol eleg gatyan csinaltak az egeszet.

Szerkesztette: WiiUK 2007. 12. 14. 10:48 -kor

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »