Idézet: WiiUK - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 15:11
Rodney: akkor ez most kimarad

, olyan nagy beharangozassal jott a jatek itt, de en sem olvastam meg rola semmi jot.
Neztem a Battalion Wars2-t eleg jonak nez ki, nagyon sutemeny lenne latni mondjuk egy C&C-t vagy valami jo kis RTS-t a Wii-n! A kontroll mindenkeppen megfelelne hozza, eloszor a console-ok kozott, kivancsi vok ra hogy fog-e kijonni strategia

Wii-n.
Karacsonyra osszeneztem par jatekot szoval igy valoszinuleg az Alien Syndrome

nem is de ezek kozul valami lesz..
RESIDENT EVIL THE UMBERELLA CHRONICLES
NEED FOR SPEED PRO STREET
MEDAL OF HONOUR HEROS 2
DRAGON BLADE WRATH OF FIRE
Ezek közül MOHH2 és a RE:UC tuti nyerő gammák, a másik kettő kevésbé --- az EA megint csak épp a minimumot hozza a Pro Streettel, a Dragon Blade - ha hihetünk a teszteknek - pedig egyenesen ROSSZ
Persze mindenki mondhatja, hogy "jobb ha mindenki maga meggyőződik a játékról, blablabla" de én sajnos nem tehetem meg, hogy brahiból beválasztok valamit, aztán ha nem jött be nem gáz, mert van pénzem másikra, mert nincs :confused: Szóval nálam nyerő az
IGN Nintendo Wii részlege, naprakészebb oldal nem hiszem, hogy van, itt olvasok el minden tesztet és nézek videókat játékokról.
Ha nekem kéne dönteni helyetted (

) tuti a Medal of Honor Heroes 2-t venném, mert 1 pakkban tartalmaz számtalan dolgot:
1. rövid, de nagyon tartalmas és pörgős single kampány nagyon szép grafikával
2. zapper mód juhuuu
3. a konzolos fps irányítás leges legjobbja (még a Metroidot is veri!!!)
4. masszív 32 fős multi-eksön @ fix 60fps, szaggatás nélkül, egér+billentyűzet kombót megszégyenítő beállítási lehetőségekkel
A RE:UC nagyon kiváló zapper-agymenés, bár az IGN-esek lehúzták magát a zappert (tényleg nem is jó, inkább lassítja a játékot és akadályozza, mint emel az élményen) DE a hozzá csomagolt Link's Crossbow Training miatt ajánlatos beszerezni, mert az viszont nagyon mókás, és - amerikában persze - 19.95$-ért már simán jó a Nintendo ajánlata.
Tehát zapperes játékokat ajánlatos nem zapperrel tolni :Đ
Batallion Wars 2 jó lett, ugyanazt hozza, mint a Gamecube-os elődje, erős 8-as értékelésű gém és még multi is van benne.
(Visszatérve a Pro Street-re, azért nem ajánlanám, mert nem elég, hogy a NFS sorozat egyik legunalmasabb és leggyengébb darabja, tartalmazza a Wii-s Carbon gyermekbetegségeit MÉG MINDIG, amit én ki is próbáltam anno a Media-ban -> SZAGGATOTT, illetve szörnyen optimalizálatlan volt a kanyarodás a játékban, majd' 1 mp volt a latency az én mozgásom és a kocsi mozgása közt...)