HWSW Informatikai Kerekasztal: Nintendo Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nintendo Wii

#1181 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:15

Köszi, akkor azt is megveszem.

nem kell megijedni, ez a korral jár :D fiatalon visítva rohantam körbe a lakáson amikor meglett az N64 a Mario64-el együtt, fantasztikus élméyn volt. A SMW pedig szerintem minden idők egyik legjobb játéka.

A Galaxy Miyamoto mester első munkája hosszú idő után és bizony nem okoz csalódást - csak már én viszonyulok máshogyan a játékhoz. :)
JóSebesség

#1182 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:34

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 0:15

Köszi, akkor azt is megveszem.

nem kell megijedni, ez a korral jár :D fiatalon visítva rohantam körbe a lakáson amikor meglett az N64 a Mario64-el együtt, fantasztikus élméyn volt. A SMW pedig szerintem minden idők egyik legjobb játéka.

A Galaxy Miyamoto mester első munkája hosszú idő után és bizony nem okoz csalódást - csak már én viszonyulok máshogyan a játékhoz. :)

Metroiddal hogy állsz? Én 99%-nál tartom, nyomnám, de nem akarom befejezni...  :D Mindegy, majd elkezdem veteranon is. ESZMÉLETLEN JÁTÉK ESZMÉLETLEN GRAFIKÁVAL. Nem tudok betelni vele. Pedig sima 576i-ben nyomom 4:3-mas tv-n. De még így is  :eek:
MÁS:
Kár, hogy késik a SSBB, mondjuk nem ismerem a Smash Bros. sorozatot, de mindenhol istenítik, szóval már látatlanban is előrendeltem. Várok. Ja, és No More Heroes? Valaki követi? MÉG nem mondtam vissza az előrendelésem, de nagyon hezitálok. Menjenek a francba a cenzúrázott verziójukkal.
Gamecard-dal kapcsolatban senki nem tud konkrétat? Pár posstal előbb kérdeztem, hogyan működik; ha nem régió alapú a kód, akkor megéri a külföldit megvenni, több, mint 50%-ot lehet(NE) rajta spórolni.

ápdét:
Jó órányi keresés után meglett; tudtam, hogy valami egyszerű, de olyan régen néztem, hogy elfelejtettem...
TEHÁT aki nézelődni szeretne a hivatalos Nintendo közlemények között, annak

Nintendo Pressroom
User: guest
Password: nintendo

Hajrá  :smoker:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 27. 00:32 -kor

Acer Aspire 5024 WLMi | Nintendo Wii | Logitech x-230

#1183 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 23:51

-Turbo-:
ATTENSÖN!

Idézet

Említettem ugye, hogy karácsonyra kaptam a Super Paper Mario-t, melyet ezúton ideiglenesen felfüggesztek. Fel a karácsonyfára, kötéllel. Ugyanis az 5. pálya (Merlee's Mansion) egy bizonyos pontján lefagy az egész játék, sőt, az egész Wii, olyan jó Windózosan (kép van, hang van, mozgás nincs). Ki kell húzni az áramot, visszadugni, dontworrybehappy, próbálhatod újra. Miután 5ödszörre is felhúztam magam ezen, elkértem a blokkot, el a Westendbe az 576 Kbyte boltba, ahol közlik, sajnáljuk elfogyott, a Póluscenterben van 1db, vagy elmegyek, vagy felírják a telefonszámom, és szólnak, ha lesz. Én inkább az utóbbit választottam, már csak idő hiánya miatt is. Majd január elején lesz. Hurrá! Egyébként jó játék, egyelőre ajánlom mindenkinek.
from nintendowii.blog.hu
Eddig még nem hallottam, de ki tudja :confused: WiiUK-nak is megvan a Super Paper Mario, ha fontolgatod, dobj rá PÜ-t, biztos szivesen válaszol :) Ő nem panaszkodott semmi ilyesmire.

MÁS:
RÉGIÓKÓDOS A FELTÖLTŐKÁRTYA IS  :reklamacio:  :omg:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 27. 23:55 -kor

#1184 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 08:52

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 23:51

MÁS:

Üdvözlet a balkánon.  :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1185 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:18

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 27., csütörtök - 23:51

MÁS:

Ez ilyen DVD féle régiókód? :confused: Mert akkor nem lenne baj. :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1186 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 11:18

Hya, megvan a Super PM a felesegem jatszik vele de meg fagyas nem volt... passzolok melyik palyan tart though...
A RE4-et meg mindig nem fejeztem be, iszonyat hosszu ez a jatek de valami fantasztikusan jo nem is tudom melyik jatekot elveztem ennyire legutobb (sztem a C&C generalst- bar az mas teszta volt)!!!!

Rodney be kell szerezned! :)  A metroid prime-ot most vadaszom sztem a 7vegen megveszem most lesz egy kis idom vegre!

Alig varom az Alone in the Dark -ot !!!

Boldog uj evet sracok!
IBM T42, Nintendo Wii & an old Xbox

#1187 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:27

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 12:18

Ez ilyen DVD féle régiókód? :confused: Mert akkor nem lenne baj. :)

Olyan "régiókódos", hogy a PAL-os gépre egyszerűen használhatatlan ha beírsz egy NTSC-s feltöltőkártyát  :(

#1188 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:28

Idézet

Rodney be kell szerezned! :)
Már elkezdtem róla videókat nézegetni, ami nálam az első lépést jelenti  :D

Idézet

A metroid prime-ot most vadaszom sztem a 7vegen megveszem most lesz egy kis idom vegre!
Most nyomtam ki normal-on, hihetetlen jó :up:

Szerkesztette: Rodney 2007. 12. 28. 12:29 -kor

#1189 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:29

Idézet: Rodney - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 12:27

Olyan "régiókódos", hogy a PAL-os gépre egyszerűen használhatatlan ha beírsz egy NTSC-s feltöltőkártyát  :(

Pech! :(
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1190 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 10:51

A sok Dragon Ball (Budokai Tenkaichi 2) és Wii Sports (főleg bowling) után nem ritka, hogy ropog a csuklóm, néha FÁJ is. Nektek?  :think:

#1191 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 03:03

Megvan a Super Mario Galaxy. Délelőtt ki is próbálom. ELŐRE FÉLEK...
Sok eszem van nekem is, így vizsgaidőszakban  :omg:  :D

#1192 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:05

A Super Paper Mario-t nem ajanlom senkinek kiveve ha tul nyugodtan telnek a hetkoznapjaitok es egy kis idegosszeroppanas jol jon szinesiteni a szurke hetkoznapokat. Nehany eszrevetel a jatekkal kapcsolatban :
- Unalmas, otlettelen jatekmenet a kb 3. palyatol, rengeteg unalmas szoveggel amit vegig kell!! ulni ha akarod ha nem.
- Az alap story line meg csak csak tartalmazna egy kis kalanderzetet (osszegyujteni a pure heart-okat) ami viszont a 3-4 palyatol idegesitoen unalmassa valik, az otlettelen ajtokon ki-be maszkalasok alatt teljesen elveszett a jatekelmeny, nincs kihivas csak ertelmetlen rohangalas a jatek alatt ide-oda kuldozgetnek benneteket es teljesen idiotan hosszu idon at csak rohangalassal toltod a jatekelmenynek egyaltalan nem nevezheto "Super Paper Mariot".
- Nem tudom elkepzelni hogy valaki angol tudas nelkul egyaltalan eljut az 5 palyaig ahonnan igazabol csak talalgatas az egesz jatek mert ha keservesen teljesen fap*faval vegignyomogatod a jatek szurke unalmas palyait ,folyamatosan azzal foglalkozvan hogy karakterrol karakterre, es pixirol pixire valts mert maskepp az egyik kockarol a masikra nem tudsz atjutni... rendkivuli csalodottsagot okozva, egy segitseg nelkuli mar 5x elvegzett rohangalat csinalsz meg ami akar tobb orat is igenybe vehet, es ha el is jutsz valahova a tokeletes szerencsere vagy bizva abban hogy sikerul-e kinyitnod egy kaput (kockakat kell utogetni minden segitseg nelkul bizonyos sorrendben ami ha van hozza idegzeted orakig is eltarthat foleg ugy hogy valoszinuleg eljutsz egy ponta de onnan vissza kell fordulnod es folyamatos unalmas idovesztegetessel vissza kell menned ha kihagytal valamit annak ellenere hogy rendkivul figyelsz a jatek folyaman!)
- A jatekban a jatekidot ugy probaltak megnovelni hogy a megszerzett pure heart-tal rohangaltatnak ide-oda ami egy ido utan olyan erzessel tolt el mintha csak az elore gombot es a liftgombokat kellene nyomogatnod, ezzel telik el a jatek 80%!!!!!!!!!!!!!
- Az ugyessegi kepessegeiteket el is felejthetitek nem lesz szukseg ra hiszen meg a foellensegeket is par ugrassal es semmi esszel le lehet gyozni!
A nintendonak sikerult a Mario jatekat es a fantasztikus otletet hogy 2d-rol 3d-re valthatsz elrontani egy annoying idiota jatekmenettel. ha 1-10 ig kellene pontoznom a jatekot 2-est kapna azt is csak a 2D, 3D valtas miatt.

Aloha...

#1193 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:40

Köszi a leírást WiiUK!
Azért kipróbálnám, lehet, nekem tetszene. (IGN-en 8.9-et kapott, de nem tartom kizártnak, hogy RPG fannak kell lenni hozzá, főleg az irományod után...)
Félve vettem meg a WarioWare-t is, mert valaki azt írta a fórumon, hogy 5 perc után kikapcsolta és vitte is vissza a boltba, mert nagyon idegesítő és nagyon szar, én pedig képes vagyok órákon keresztül hülyéskedni a kontrollerrel  :Đ
---
A SUPER MARIO GALAXY HIHETETLEN JÓ JÁTÉK, de ha megkérdeznék, hogy miért jó, nem tudnék rá válaszolni.  :D JÓ ÉS KÉSZ!!!  :respect:

#1194 Felhasználó inaktív   Cathfaern 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:32

Idézet: WiiUK - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 19:05

A Super Paper Mario-t nem ajanlom senkinek kiveve ha tul nyugodtan telnek a hetkoznapjaitok es egy kis idegosszeroppanas jol jon szinesiteni a szurke hetkoznapokat. Nehany eszrevetel a jatekkal kapcsolatban :
- Unalmas, otlettelen jatekmenet a kb 3. palyatol, rengeteg unalmas szoveggel amit vegig kell!! ulni ha akarod ha nem.
- Az alap story line meg csak csak tartalmazna egy kis kalanderzetet (osszegyujteni a pure heart-okat) ami viszont a 3-4 palyatol idegesitoen unalmassa valik, az otlettelen ajtokon ki-be maszkalasok alatt teljesen elveszett a jatekelmeny, nincs kihivas csak ertelmetlen rohangalas a jatek alatt ide-oda kuldozgetnek benneteket es teljesen idiotan hosszu idon at csak rohangalassal toltod a jatekelmenynek egyaltalan nem nevezheto "Super Paper Mariot".
- Nem tudom elkepzelni hogy valaki angol tudas nelkul egyaltalan eljut az 5 palyaig ahonnan igazabol csak talalgatas az egesz jatek mert ha keservesen teljesen fap*faval vegignyomogatod a jatek szurke unalmas palyait ,folyamatosan azzal foglalkozvan hogy karakterrol karakterre, es pixirol pixire valts mert maskepp az egyik kockarol a masikra nem tudsz atjutni... rendkivuli csalodottsagot okozva, egy segitseg nelkuli mar 5x elvegzett rohangalat csinalsz meg ami akar tobb orat is igenybe vehet, es ha el is jutsz valahova a tokeletes szerencsere vagy bizva abban hogy sikerul-e kinyitnod egy kaput (kockakat kell utogetni minden segitseg nelkul bizonyos sorrendben ami ha van hozza idegzeted orakig is eltarthat foleg ugy hogy valoszinuleg eljutsz egy ponta de onnan vissza kell fordulnod es folyamatos unalmas idovesztegetessel vissza kell menned ha kihagytal valamit annak ellenere hogy rendkivul figyelsz a jatek folyaman!)
- A jatekban a jatekidot ugy probaltak megnovelni hogy a megszerzett pure heart-tal rohangaltatnak ide-oda ami egy ido utan olyan erzessel tolt el mintha csak az elore gombot es a liftgombokat kellene nyomogatnod, ezzel telik el a jatek 80%!!!!!!!!!!!!!
- Az ugyessegi kepessegeiteket el is felejthetitek nem lesz szukseg ra hiszen meg a foellensegeket is par ugrassal es semmi esszel le lehet gyozni!
A nintendonak sikerult a Mario jatekat es a fantasztikus otletet hogy 2d-rol 3d-re valthatsz elrontani egy annoying idiota jatekmenettel. ha 1-10 ig kellene pontoznom a jatekot 2-est kapna azt is csak a 2D, 3D valtas miatt.

Aloha...

A Paper Mario keményvonalas RPG (amúgy a N64-es verzió is 3D-s volt, így váltásról nem beszélhetünk). S igen mint mindegyik ilyenhoz legalább középszintű angultudás kötelező (ha nem akarsz semmi segítséghez fordulni), számítani kell arra, hogy reflexeidre semmi szükség, s hogy sok szöveget fogsz olvasni. Szóval ha egy Super Mariot vártál tőle, akkor érthető a csalódásod, de ettől még nagyon jó játék (lehet, a régebbi rész és az értékelések alapján, sajnos én személyesen még nem láttam).
"Words - so innocent and powerless are they, as standing in a dictionary; how potent for good and evil they become to one who knows how to combine them!"

#1195 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 06. 21:37

Asszem lejárt a gari a Wii-mre. Rendeltem egy Wiikey-t, aztán meglássuk.

#1196 Felhasználó inaktív   WiiUK 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 07. 15:36

Idézet: Cathfaern - Dátum: 2008. jan. 6., vasárnap - 21:32

A Paper Mario keményvonalas RPG (amúgy a N64-es verzió is 3D-s volt, így váltásról nem beszélhetünk). S igen mint mindegyik ilyenhoz legalább középszintű angultudás kötelező (ha nem akarsz semmi segítséghez fordulni), számítani kell arra, hogy reflexeidre semmi szükség, s hogy sok szöveget fogsz olvasni. Szóval ha egy Super Mariot vártál tőle, akkor érthető a csalódásod, de ettől még nagyon jó játék (lehet, a régebbi rész és az értékelések alapján, sajnos én személyesen még nem láttam).

Az N64-et sajnos nem lattam, amivel a felesegem jatszott regebben az a Super Mario :respect:  volt, ami tokeletesen megfelet az izleseinek es termeszetesen mivel Mario -rol van szo hasonlo kategoriat vartam volna (es gondolom nem csak en) a SPM-tol is. Az RPG jatekmenet nem is lenne olyan hihetetlen nagy gond ha nem venne el rengeteg idot az hogy ertelmetlenul rohangal az ember olyan helyeken amelyeket mar 10x megjart, es emiatt meg azoknak is kreativitas hianyt mutat a jatek akik szeretnenek vele jatszani es probalkoznak azzal hogy megszeressek.
Ugy gondolom hogy a reklamok videok alapjan nem volt egyaltalan egyertelmu hogy egy olvasgatas -rohangalas lesz az egesz jatek, az ugyessegi keszsegeket teljesen mellozve!
Abban egyetertunk hogy angol nyelvtudasra szukseg van az ilyen tipusu jatekoknal de amikor a szovegnek amely a segitseget nyujtana egesz egyszeruen semmi koze az angol nyelvhez (Lasd 1 vagy masodik palya - a segitsegben angol szoveg + valami ertelmetlen krix krasz amelyet neked kell kitalalnod hogy mi lehet) es hosszu rohangalas es keresgeles utan (ugyanazokon a helyeken!!!!) talalod csak meg azt ami tovabbleptet...hat koszonom (es nem csak a sajat nevemben beszelek) ez nem jatekelmeny.
Azt tartom a legszomorubbnak hogy meg ha tenyleg kemenyvonalas RPG nek is keszult meg annak is rendkivul unalmas... probaljatok ki lehet szeretni fogjatok, nekunk es a kollegaknak nem sikerult, a gyerekek pedig meg az elso palyan sem tudnak tuljutni! :mad:

#1197 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 11:33

Valaki írja le a személyes tapasztalatait (valamennyire részletesen, ne csak azt, hogy jó, vagy rossz :D) az alábbiakkal kapcsolatban:

EXCITE TRUCK
ENDLESS OCEAN
BIG BRAIN ACADEMY - WII DEGREE

Köszi!  :)

#1198 Felhasználó inaktív   Rodney 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 08. 19:44

Akciós Wii játékok a MM-ban:
1. The Legend of Zelda: Twilight Princess - 10 ropi
2. Excite Truck - 11 ropi
3. Trauma Center: Second Opinion - 11 ropi
4. Wing Island - 11 ropi
5. WarioWare: Smooth Moves - 11 ropi
Ezek közül a Zeldát és a WarioWare-t bátran ajánlom akárkinek. A Trauma Center / Excite Truck pedig elgondolkodtató...
Ja, a felhívásért kösz a Gémeskútnak!

#1199 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 16:43

Idézet: sQr` - Dátum: 2007. dec. 23., vasárnap - 16:33

Head tracking VR Display megoldás. A jövő 3Ds/FPS játékok igazi forradalmasítása!!

Ez az ember egy genius...a Nintendonál lenne a helye...egyszerűen zseniális.

Wow.  :eek: Kudos.  :respect:

#1200 Felhasználó inaktív   Roltii 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 09. 18:59

Idézet: Rodney - Dátum: 2008. jan. 8., kedd - 18:44

Akciós Wii játékok a MM-ban:
1. The Legend of Zelda: Twilight Princess - 10 ropi
2. Excite Truck - 11 ropi
3. Trauma Center: Second Opinion - 11 ropi
4. Wing Island - 11 ropi
5. WarioWare: Smooth Moves - 11 ropi
Ezek közül a Zeldát és a WarioWare-t bátran ajánlom akárkinek. A Trauma Center / Excite Truck pedig elgondolkodtató...
Ja, a felhívásért kösz a Gémeskútnak!

A Zelda egyértelmű, de ha nem vagy Nintendo őrült, akkor a wariot nagyon nem ajánlom. Mai napig nem teljesen értem mit esznek rajta az emberek. Primitívebbek a játékok mint a wii play-ben, ezért nagyon sajnáltam utólag a pénzt. Ezzel szemben az excite truck jópofa volt, mármint annak aki szereti az abszolút nem realisztikus kamionversenyt, az irányítása meg tökéletes.
Trauma Center szintén jó volt, bár egy idő után meguntam (20 műtét, túl a bombán), azóta elő se vettem...Super Mario Galaxy-t, Guitar Herot kell venni, azok tuti jó befektetések...

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.