Idézet: Primary - Dátum: 2008. ápr. 7., hétfő - 19:32
Ez marhajó. Rászánom magam én is egy ilyenre, miután picit összetört a sandisk olvasóm. Mennyibe került? Mit tud a SIM-mel csinálni? Milyen fogalatok vannak rajta? Mini (ez érdekel elsősorban, ezt használom legtöbbet), Mikro meg ilyen-olyan pici kártyákat is be olvas átalakító nélkül?
Neten vásároltad? Mennyi madzag van hozzá?
Nem neten, hanem az itteni egyik számtech üzletben vettem 3240HUF-ért.

SIM kártyával tényleg mindent lehet csinálni, azaz teljes Backup/Restore (telszámok és sms-ek), szerkeszteni telszámokat/neveket és PIN kódot változtatni! MicroSD-t közvetlenül tud olvasni és elvileg MiniSD-t is, de ezt még nem tudtam kipróbálni, mivel nincs MiniSD-m! Havernak van és már szóltam is, hogy hozza át, de nem tudom, hogy mikor ér ide vele.

MS kártyákból se tudom konkrétan (míg ki nem próbálom), hogy mit olvas be közvetlenül, de szerintem M2-es kártyát nem. :confused: :think:A hozzá adott USB hosszabbító szvsz sz@rt se ér, mert csak 1m-es, én is külön vettem hozzá (320HUF-ért) egy 2m-es darabot.
Szerk.: Foglalat 5+1 van rajta (a +1 a SIM kártyáé). Részletesen erről (is) az általam megadott linken tudsz olvasni/nézelődni. Kivétel ez alól, ami a MicroSD és SD/MiniSD nyílás között van, mert arról nem ír! Pedig az az xD kárya nyílása, mivel azt is tudja írni/olvasni (teszteltem)!
Szerkesztette: Csokis 2008. 04. 08. 08:50 -kor