HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC amiket vetitenek itthon, es amiket nem.. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 05. 17:24

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 17:42

tudom, ott néztem, de nincs ennyi pénzem rá, meg magyarul azért csak jobb lenne ;)

Gondoltam, ezért is írtam, hogy magyar kiadás még nincsen. ;)

Mondjuk ha lesz, akkor sem biztos, hogy kerül rá szinkron, ami hiba volna, mert nagyon eltalálták! :)

#102 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 17:51

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 18:24

Gondoltam, ezért is írtam, hogy magyar kiadás még nincsen. ;)

Mondjuk ha lesz, akkor sem biztos, hogy kerül rá szinkron, ami hiba volna, mert nagyon eltalálták! :)

ebben egyetértünk :D viszont már nem adják tvben? vagy csak hétvégente?
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#103 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 17:55

Vége van az ismétlésnek azt hiszem, ez is azt jelzi, hogy jönnek az új epizódok. :)

#104 Felhasználó inaktív   babe__me 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 19:56

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 18:55

Vége van az ismétlésnek azt hiszem, ez is azt jelzi, hogy jönnek az új epizódok. :)

akkor jó :D
de mikor megy a sorozat?  Kép
"A legjobb barát az aki a legszebb mosolyodat látja az arcodon és tudja, hogy valami baj van."

"A bűnöket, mindet bánom, és ha lehet, újracsinálom. Mert tettem, amit hittem, velem megtörtént a minden..."

#105 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:00

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 16:30

Torrenten olvastam en is olyasmit, hogy oktober-novemberben raknak fel magyar szinkronnal dvdripeket. Arra varok en is, mert sztem nagyon jo lett a szinkronja. Meghallgattam eredeti nyelven is, de nem volt jobb sztem. ;)

hmm...az nem lenne rossz  :cool:

Dawson's creek-et is szívesen látnám ilyen formátumban  ;)

Szerkesztette: Sztee 2005. 10. 05. 20:02 -kor

"Have you tried turning it off and on again?"

#106 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:38

Idézet: babe__me - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 20:56

akkor jó :D
de mikor megy a sorozat?  Kép

Feltételezem maradnak a régi időpontnál, vasárnap délután. :think:

#107 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 20:52

Idézet: Boba - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 15:43

Yupp... The dead zone...ez a neve a sorozatnak. Nagyon szeretem...

Ezt adták/adják az MTV-n. Holtsáv. Vagy hétköznaponta, vagy péntekenkét. Stephen Kinges. Szerintem kevés oda a föszereplő hapi, de pl.: a főgonosz kormányzó jó. Ismerem is valahonnan máshonnan azt a színészt.

Tényleg, Jack és Bobby-t nem nézi valaki? Szombatonként adják MTV-n. Ha valaki nézi felvilágosíthatna róla, hogy mi a lényege, és mi ez az ugrálás az időben egyáltalán...

Szerkesztette: Capri 2005. 10. 05. 20:52 -kor

#108 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:06

Idézet: Capri - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 21:52

Tényleg, Jack és Bobby-t nem nézi valaki? Szombatonként adják MTV-n. Ha valaki nézi felvilágosíthatna róla, hogy mi a lényege, és mi ez az ugrálás az időben egyáltalán...

Infó

De amúgy ki nézi már manapság az MTV-t?

#109 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:37

Orion űrhajó senkinek? :D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#110 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 21:39

Idézet: Lipton - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 13:17

Ez van, ízlések és pofonok. :)
Lehet nem láttál még SG1-et vagy SGA-t? :D

Szerintem se rossz, mert nézem. Viszont egyszerre csak egy részt soha nem néztem, legalább mindig kettőt (volt hogy négyet :)) néztem egymás után, és így volt benne annyi esemény, ami szerintem egy részbe kellett volna. Kicsit olyan, hogy próbálják húzni, hogy több részt le tudjanak gyártani. Nem tudom, hogy hány évad lesz, de ha ezt a második évadot ki tudják tölteni rendes anyaggal, már az is csoda.
Sehol nem írtam, hogy a visszatekintésekkel van baj, de azt beláthatod, hogy 50 részen keresztül ez már kicsit vonatott lesz, és már visszatekinteni se lesz mire.

Többek között ezért nálam az No1 a Babylon 5. Öt évad, de végig látszik, hogy egy zárt történetre épül az egész, már a pilotban is vannak olyan jelenetek, amik a harmadik évadban kapnak értelmet.  :respect:

Jah, a második kedvenc a Firefly. Minden scifi-rajongónak kötelező!  :cool:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#111 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 22:56

A Fireflyt mar en is irtam, hihetetlen laza az egesz sorozat, nagyon bejott nekem!  :cool:

Ma neztem meg egy uj sorozatbol, a Prison Breakbol az elso 4 reszt. Azt kell mondjam, hogy ez is nagyon jol sikerult sorozat lesz. Bar sztem a sztori miatt nem lesz 2. evad. :think:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#112 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 23:38

Idézet: bgabor - Dátum: 2005. Oct. 5., Wednesday - 10:58

A hetihetesnek semmi keresnivalója ebben a topicban.
Egyrészt nem sorozat, másrészt politikai propagandaműsor, semmi helye nincs a szórakoztató sorozatok között.

:offtopic:
okes elnezest kerek. de azt hozzatennem, hogy en "antipolitikus" vagyok.! nagyon utalom a politikat, annyira nem erdekel, hogy elnem birnad kepzelni. magyaran lesz*rom. kizarolag szorakozas, kikapcsolodasert nezem. es nagyon jokat szoktam nevetni rajta. *(marmint a hetihetesen.)

Szerkesztette: Desorder 2005. 10. 05. 23:39 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#113 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 23:51

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. okt. 5., szerda - 22:38

okes elnezest kerek. de azt hozzatennem, hogy en "antipolitikus" vagyok.! nagyon utalom a politikat, annyira nem erdekel, hogy elnem birnad kepzelni. magyaran lesz*rom. kizarolag szorakozas, kikapcsolodasert nezem. es nagyon jokat szoktam nevetni rajta. *(marmint a hetihetesen.)

Én is imádom a bolognai spagettit csak az a fránya paradicsom íz ne lenne benne... :nevet2:

No offence. JK.

#114 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 23:57

pedig elhiheted. nincsen semmi okom hazudni.!

amugy ha mar kaja: nem szeretem a sajtot, se a paradicsomot. ellenben imadom a pizzat!! magyaran nyersen egyiket sem szeretem de pizzan okes.... de valszeg ezis magas/hihetetlen egyeseknek...

najo , ezt most hagyjuk abba! :smoker:  :cool:
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#115 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 05. 23:59

regebbrol a mezga csalad is jo sztem meg. ;)

#116 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 08:53

Invasion 1. reszet lattam tegnap, egesz korrekt sorozat lehet belole. Amolyan tamadnak a zufok stilus, ember kicserelos modszerrel, sok ismert karakterszinesszel. Remelem masnak is tetszett es keszulnek majd feliratok az ujabb reszekhez is.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#117 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 13:36

Lost 3. reszet is levetitettek, nagyon kivancsi vagyok a fejlemenyekre...  :cool:

#118 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 13:47

amikor kozeleg egy uj sorozat , ugye szoktak ajanlani, hogy hamarosan jon xyz.. aztan leadnak belole reszleteket, trailert. stb... ti ezalapjan dontottok 1-1 sorozatnal? vagy ti hogy vagytok ezzel?

engem spec egy csomo ilyen ajanlo nem hat meg, (se tema, se kepiekben, szoval egyszeruen nem erzek kesztetest hogy nezzem azt a sorozatot) es ezert sok sorozatot nemis ismerek. (nem bir lekotni az ajanloja vagy mi...) .az egyetlen ilyen kivetel talan a helyszinelok volt mostanaban. ezt amikor ajanlotta a viasat3 akkor egybol azt mondtam magamban, hogy ezt nezni fogom. es valoban tetszik, sott nagyon jo sorozat. (igaz egyre gyengebbek a miami es a ny reszek)

szoval? vagy ti ilyenkor egybol utana neztek a neten mit irnak rola?

#119 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 14:09

En IMDB-n szoktam elolvasni, hogy mit irnak a sztorira, ill. hogy felirat keszult-e hozza. :)

TV-ben semmilyen sorozatot nem nezek evek ota. Zavar az 50hz, hogy egy hetet kell varni egy reszre, ill. az altalaban idiota szinkron.

#120 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 06. 17:23

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. Oct. 6., Thursday - 15:09

En IMDB-n szoktam elolvasni, hogy mit irnak a sztorira, ill. hogy felirat keszult-e hozza. :)

TV-ben semmilyen sorozatot nem nezek evek ota. Zavar az 50hz, hogy egy hetet kell varni egy reszre, ill. az altalaban idiota szinkron.

az imdb az telleg jo. en a filmeket szoktam ott megenzni mirol szol, ha eppen egyaltalan nem ismerem a filmet. stb. tv-t ense nezek mar regota. csak a monitoron.  :p  :D

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.