Idézet: Pikkolo - Dátum: 2009. ápr. 1., szerda - 15:39
Kiváncsi lennék ha nem tehetnéd meg a magándokit akkor is így gondolkodnál-e. Ez a miért fizetem dolog szánalmas, mert aki ezt hangoztatja mindig csak a jelenlegi és csak a saját helyzetére gondol.
Én is felháborítónak tartom, hogy a legfontosabb intézményrendszer nem működik jól, el van lopva. És nem arról van szó, hogy nem fizetek érte szívesen, sőt, csak rosszul esik, hogy nem kapok érte szinte semmit.
Most mondjam, hogy kétéve elküldtek a szemésztől, mert miaz, hogy rutinellenőrzésre odamentem, hamár egyébként is mentem ekg-ra, meg vérvételre. Szerk.: És nehogy ezekután még visszamenjek oda mégegyszer, szerintem ennél lejjebb nincs. Én mindenkit utálok, de egy beteg emberbe nem tudnék mégegyet belerúgni.
Legutóbb egy egyszerű ultrahangra kaptam két hónapos várakozást? Ott is hagytam a fenébe az egészet és akár az életem is múlhatott volna rajta. Aztán visszamentem, de semmi eredmény.
Fizetek a fogorvosnak veszett sok pénzt, a háziorvos lehúz, az orvosok többsége lehúz, plusz hogy egy értelmes kivizsgálásra elmenjek arra még gyűjthetek egy keveset, ahelyett, hogy korrektül megnéztek volna állmilag finanszírozva.
És hangsúlyozom megint, nem azzal van a baj, hogy fizetni kell, meg egyébként is közösségi megoldást mellőzve elvileg pont magammal csesznék/cseszek ki, mert üresek a zsebeim. De egyszerűen nem kaptam érte semmit.
Ez így együtt sok. A fogorvos még ok, de a többi nem.
Szerkesztette: Ndrew 2009. 04. 01. 15:54 -kor

Súgó
A téma zárva.