Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 22:42
A proci meg simán viszi ezt az órajelet tartósba? Nem semmi. Tulaképpen ha máshogy nem akarja a gép neked így is jó, ha meg sok a procinak egyet visszaveszel a szorzóból és csók.
Valahogy furi, hogy ennyire nem akarja a magas fsb-t az alaplap produkálni. Nem feledkeztél meg esetleg valamit visszavenni a magasabb fsb-knél, ami miatt bekrepál?
Igen, tartósan viszi, semmi gond vele... én is baromira meglepődtem. De a legdurvább, h nem melegszik
Csak a NB. CPU még 3900-on se megy 50fölé tartós terhelés során... akármeddig tolhatom neki... a chipset viszont szép lassan, de felmelegszik. Bár próbáltam full-full grafikán NFS UG2-t... megizzasztotta rendesen a VGA-t is meg a chipet is, de így sem fagyott, nem halt... pedig vagy 4órán át nyúztam

(VGA felment GPU:60-RAM:75°C-ra is)
Ami a visszaosztás meg FSB emelési mizériát illeti... nem tudom, mit hagyhattam ki. A legcsúnyább, h ezerféleképpen próbáltam.
Nem ment feljebb se akkor, ha visszavettem a cpu szorzót, se akkor, ha a ramot visszaosztottam, se akkor, ha feszeket emeltem, se a RAM időzítések állításával.. sehogy. FSB limites lenne a lap? Ez sem lehet igaz, mert azt is próbáltam, h CPU:FSB 1:2 arányban (533-on hagytam mind2-t), felküldtem az FSB-t amíg lehet. 3200MHz-ig bírta (pedig régebben ment a 3300 is), ami jelenleg 160MHz-et jelent... így most a ram 640en (effektív) jár 4-4-4-12 időzítésekkel. Így hagytam most, és ugyanannyit teljesít, mint korábban 3900on 390MHz RAM 3-3-3-8as időzítésekkel. De a 165-re feszemeléssel sem reagál (régebben gyári hűtőkkel is ment neki... ramokon meg borda sem volt). Tehát ilyenkor nemhogy a 200at, még a 170et se tudom kipaszírozni

Elég érdekes