"Szétb@szott az ideg a magyar Winen, csupa gebasz. Visszaraktam a 2 éve megelégedéssel használt Angol winemet. Illetve csak raktam volna. Mindenféle hibaüzit dobott fel telepítés után. Na mondom sok neki a tuning, vissza vettem 2200-re.
Megen újra kezdtem a telepítést, ment is rendesen. Majd mikor már majdnem kész volt, visszaraktam 2500 mhz-re. És olyan hátast dobott a gép, hogy nem sikerült elindítanom többé. Felraktam egy gyors wint egy másik wincsire és azon windóz alatt kijavítottam a rendszer vinyómat. Visszaraktam azt és gond nélkül felment a win 2200mhz-n.
Most tesztelgetem és a furcsa az hogy 2200-n ment régebben és nem volt vele semmi baj, soha nem fagyott. Viszont a 3dmark nem megy végig 2200-n, de 2500- n minden egyes alkalommal.
Akkor most mi lehet a baj. Csináltam egy prime 95-tesztet és 2500-n mérve 16 perc után nem volt hiba. Tudom hogy tovább kéne tesztelni, de már éccaka volt.
Melyik tesztet futtassam?? Torture az ok, de abból melyiket??
Az AIDA nem ír ki memsebességeket, ha 5:3 ra állítom a ramot. Akkor most ez mennyi is?
300-on megy a ramom? Mert a sebesség tesztben gyorsabbakat mér így mint amikor 1:1 ben megy 220-as fsb vel és 5* HT val. Gyári coolerral sok neki a 2500 mhz? "

Súgó
A téma zárva.