HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma 1 V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma 1 V. Értékeld a témát: -----

#2471 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 16:32

Ha azt mondanám, hogy Fisico szabályszerűen agyba-főbe vert mindenkit, akkor gondolom anyáznátok engem, ugye? :D Nem baj, azért attól még így van.
Szép volt.

agyba-főbe nem, de nagyon szépen, határozottan és hibátlanul ment. ami sztem inkább a technikának köszönhető, szvsz ment volna ő így többször is, ha ilyen gép van alatta. csak így tovább...

nem mellékesen én az edzésre és a versenyre is Fisicot tippeltem be elsőnek :D

Idézet

Kár Kimiért és a két Williamsért is, megnéztem volna, hogy Rosberg mit alakít a csapnivaló rajtja után.

bizony nagy kár. ezzel romlott el végleg a verseny.

Idézet

Még egy versenyt várok, addig nem nyilatkozok Rubensről, de már most elkezdem legyőzni az ellenérzéseimet azzal szemben, hogy megkövessem azokat a fórumtársakat, akik a Ferraris időkben is már lúzernek tartották. Jójó, gondoltam, hogy nem fog úgy menni, mint a Ferkával, de b@sszus, azért ekkora különbség nem lehet Button és Chello autója/taktikája között. Mondom, még 1, max 2 versenyt várok...

Barrichello stílusának nem fekszik a Honda

"A probléma velem van, nem az autóval. Egy másodperccel lassabbnak lenni a csapattársadnál nagyon rossz.” – mondta Rubens és hozzátette: „A Ferrarival keményen tudtam fékezni és keményen tudtam nyomni a gázt. A Hondában ugyanez nem működik. Sokkal óvatosabban kell vezetni. Jenson tudja ezt és nagyon jó munkát végez, de nekem még gyakorolni kell és ki kell fejlesztenem magamban ezt a képességet."

mindenesetre én azért megvárnám, hogy összeáll alatta az autó. egyrészt ma nem ment rosszul. ha nincs bünti, akkor pontot szerez a huszonakárhanyadik helyről, másrészt a teszteken is felváltva verték egymást Buttonnal századokkal.

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:45

Miért indult Rubens a 20. helyről? Mert büntit kapott, tehát miért kvalifikálta magát a 10.helyre? És Button miért a 2-ra?
De remélem, hogy nektek lesz igazatok és Chello hamarosan elpics@zza egykori csapattársát... :)

a motorcsere (és a vele együtt járú +10 helyes bünti) valamit a tartalék autóval való időmérés biztosan megmagyaráz pár dolgot...

Idézet

De hová tűnt Damon H... öööö Michael Schumacher? :D :D :D

Ez a Massa gyerek fölöttébb ígéretesnek tűnik a Ferkával, nem? :think:

:D :up:
már a múltkor sem volt meggyőző az a 4 század, amit MS adott neki...

#2472 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:34

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:24

(hitetleneknek megpróbálom bedigizni és összevágni a történteket, bár nem vagyok egy nagy videóeditor...)

Uhh basszus Én is fel akartam venni. :omg:
Egyelőre nem foglalnék állást, úgyhogy Én megnézném! :up:
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#2473 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:38

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 17:12

Érdekes elmélet. Először én is gondoltam rá. De mivel az előző futamon is már direkt koncentráltam erre, most hasonlóan cselekedtem az időmérőt és a mai versenyt figyelve is.

És nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem az egész kasztni mozog (mert hát a kamera mozgása miatt ennek kellene látszódnia), hanem csak a tükör.  :think:  :confused:

de korábban azt írtad, hogy mérnöki hanyagság. csak nem lehet az, ha minden futamon jópár kocsin ugyanazt csinálja...

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 18:01

Mindenképpen romlik, ha felteszik rájuk.

szvsz elég sok autón van az orrkúpon szárny és szinte mindegyik van felső légbeömlőnél. nem hinném, hogy a behelyezett kamera rontja az aerodinamikát

Idézet: Blade44 - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:16

ma figyeltem fel rá milyen szép autót csinált a williams, (az elmúlt évekkel ellentétben :boa: )szvsz a legszebb a mostani mezőnyben.

bizony szép. nekem is nagyon tetszik! :up:

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:24

(hitetleneknek megpróbálom bedigizni és összevágni a történteket, bár nem vagyok egy nagy videóeditor...)

azt megköszönnénk! :respect:

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 19. 20:39 -kor

#2474 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:40

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:24

Mekisek és Kimiszurkolók kapaszkodjatok: Kimi saját maga miatt esett ki...

Mint ahogy írtam (de lehet hogy nem írtam, mindeneestre gondoltam :Đ ) Klien belső kamerájának a felvétele kellene, mert az lenne a perdöntő ;)

Furcsa is volt, hogy már Kimi elhagyta a kanyart, és akkor történt az ütközés, lehet hogy igazad van, sajnos mivel nagy eszemmel nem vettem fel a versenyt, így nem tudok mit mondani.
Faster! Harder! Cadaver!

#2475 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:41

Kivancsian varom a videot... sajnos az adas alatt nem kenyeztettek minket a visszajatszasokkal.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2476 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:45

Idézet: Frosty - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 17:20

Valószínűleg mindenki áldozott fel leszorítóerőt, hogy ne menjen tönkre a motorja. Ez nem kifogás...  :rolleyes:
Ausztráliára kapnak új verziós mocit és kasztnit. Sokat kell még fejlődniük mert az a 40mp amit kaptak Fisicotól nem éppen szívderítő.

de eleve gyengébb a motorjuk. lehet, hogy többet vettek vissza mint más. és - lehet, hogy belemagyarázásnak tűnik, de tényleg nem az - már jóval a nyilatkozat előtt, az időmérőn is figyeltem a belső kamerás McLaren felvételeket. Montit elég sokat mutatták, de Kimi is volt. mindketten hihetetlen sokat korrigáltak. még el is gondolkodtam rajta, hogy ha tényleg csak a motor gyenge és a katszninak elvileg jónak kell lennie, akkor hogy a fenébe mennek ilyen csúnyán...
utána néztem a Williamses belső felvételeket: sokkal szebb köröket mentek.

én is olvastam vhol Rontól, hogy Ausztráliára jön az új cucc. remélem javulnak.

de azért nem kell leírni őket most sem. a Renault nem verik meg, ha ilyen sima versenyt futnak, ezt én nem is vártam, de a dobogóért harcban lehetnek bármikor. ez leszorítóerővel és gumiszemcsésedéssel együtt még mindig nem volt igazán jó versenyük...

szerk: ezt most találtam

Szerkesztette: vipisrac 2006. 03. 19. 20:46 -kor

#2477 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:49

Idézet: Samott - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:41

Kivancsian varom a videot... sajnos az adas alatt nem kenyeztettek minket a visszajatszasokkal.

Samott

Ma nem lesz kész, az fix.
Talán más is felvette és vissza tudja kockázni addig is a dolgot, és elmondhatná ő is a véleményét. Számomra a videózás után 100%-osan egyértelmű volt a dolog.

#2478 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:55

Idézet: carcass - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:04

Valahogy mindig visszautal bármiről is van szó, hogy Schumi is így csinálta csak jobban, meg hogy még mindig milyen harcias, meg stb.
Meg az is igaz, hogy mindig ki kell mondani a teljes nevet.Korábban az agyam ment el attól, hogy "Heinz-Harald Frentzen így meg Heinz-Harald Frentzen úgy"
Mintha valami névmániája lenne. :D
Az igaz hogy van kis Schumi is, de Montoya vagy Raikkonen stb csak egy van. :omg:

Hát Schumi nagyon nem harcias az idén, 1 hete meg se próbálta Alonsot legyűrni, most meg Massával nem tudott/akart semmit sem kezdeni, erre azt nyilatkozza, hogy nem volt elég gyors az autója, furcsa de pár éve nem mondogatott ő ilyeneket, hanem ment előre kegyetlenül. Öregszik már, öregszik már...

Nem értem mi bajod a névhasználattal, hiszen itt a fórumon pölö mindenki Kimizik, senki sem azt írja, hogy Räikkönen, mert ez nehéz  :D
Faster! Harder! Cadaver!

#2479 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 20:58

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 20:45

leszorítóerővel és gumiszemcsésedéssel együtt még mindig nem volt igazán jó versenyük...

Ezt a leszorítósdis dolgot nem egészen értem... Azzal kímélik a motort, hogy feljebb állítják a szárnyakat ? Ha erre gondoltok, akkor ez szerintem baromság. Motor ugyanúgy szenved nagyobb szárnyállásnál (sőt talán még jobban is a nagyobb légellenállás miatt), mint alacsonyabbnál.

Pl. nagy szembeszélben ha nincs rajtad semmi, akkor azért megérzed és erölködnöd kell. De ha van rajtad egy nagy széldzseki, akkor szinte visszafúj, és 3x annyi erőt kell kifejtened minden egyes lépésnél.

Kímélésnél max fordulatszámszabályozás jöhetne szóba (bár monti lazán elforgatta 19000-19500-ig is), esetleg gyengébb keveréket kajáltatnak az autóval (biztos ezen kívül is van még rengeteg dolog, amivel kímélni lehet egy motort). De nagyobb szárnnyal kímélni nekem ez picit furcsán hangzik.

#2480 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:01

Ez egy jó kép:

Kép

Ezen is látszik, hogy Klien első kereke már előrébb van, mint Kimi hátsója és Klien a belső íven van, Kimi meg középen. És ekkor még messze az elfordulás... Elforduláskor már teljesen mellette volt Klien.

#2481 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:21

:eek:

Idézet

Most olvastam, hogy nem Klien ment bele hátulról Kimibe hanem Coulthard. Ő mondta: "a 4-es kanyarba azonban három autó akart bemenni egyszerre, én és a két McLaren. Én a jobb szélen voltam, már a kerékvetőn. Tovább nem tudtam jobbra húzódni, és az autóm összeütközött Kimi (Räikkönen) autójával"

Most olvastam a formula.hu-n, az eredeti forrást nem ismerem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2482 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:24

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:01

Ez egy jó kép:

Kép

Ezen is látszik, hogy Klien első kereke már előrébb van, mint Kimi hátsója és Klien a belső íven van, Kimi meg középen. És ekkor még messze az elfordulás... Elforduláskor már teljesen mellette volt Klien.

Akkor hogy' ért Kimi hátsó kereke Klien elsőjének? Csak előrébb volt nem?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2483 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:26

A kép alapján Klien volt az! Olyan a sisakja (kék/szürke):

Kép

Szerk:

DC-jé más:

Kép

Szerkesztette: Csücsök 2006. 03. 19. 21:28 -kor

Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

#2484 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:27

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:21

:eek:

Most olvastam a formula.hu-n, az eredeti forrást nem ismerem.

Ne már, hogy ezt a oltári marhaságot bekajáld... Kliennek akkor a Szentlélek törte el a jobb első kerekét ? Coulthard a motorcserés büntije miatt hátulról indult, Klien volt ott csak elöl az élmezőny közelében a Red Bullok közül.

Klien számolta el a kanyarokat, mert azt nyilatkozta, hogy a 4. kanyarban történt az eset, holott az 5-ösben. Ennyi. Méghogy Coulthard :D Hogy került volna oda előre ő ? :D

#2485 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:29

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:27

Ne már, hogy ezt a oltári marhaságot bekajáld... Kliennek akkor a Szentlélek törte el a jobb első kerekét ? Coulthard a motorcserés büntije miatt hátulról indult, Klien volt ott csak elöl az élmezőny közelében a Red Bullok közül.

Klien számolta el a kanyarokat, mert azt nyilatkozta, hogy a 4. kanyarban történt az eset, holott az 5-ösben. Ennyi. Méghogy Coulthard :D Hogy került volna oda előre ő ? :D

Mittudomén? :D Holnapra kész a videó és minden kiderül, nem?  :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2486 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:30

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:24

Akkor hogy' ért Kimi hátsó kereke Klien elsőjének? Csak előrébb volt nem?

Úgy, hogy Klien látta már, hogy Kimi rá fogja húzni, ezért elvett a gázból és próbált menekülni előle, csakhogy elfogyott a pálya és a fékezés csak annyit segített, hogy nem telibe húzta rá kimi az autóját, hanem csak a 2 kerék ért össze. Majdnem sikerült így elkerülni az ütközést. Kimi egy dekát nem fékezett, csak húzta és húzta rá (belső kamera). És ahogy a szabály is mondja, az előző versenyzőnek elsőbbsége van, ha már a megelőzendő mellett van (teljesen ott volt), akkor el kellett volna Kiminek engednie, helyette ráhúzta...

#2487 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:32

Idézet: Rudi - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:01

Ne komolytalankodjunk mar, ezen a kepen semmi sem latszik... keptelenseg felmerni a tavolsagokat ebbol a szogbol es kepbol.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2488 Felhasználó inaktív   Rudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:34

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:29

Mittudomén? :D Holnapra kész a videó és minden kiderül, nem?  :)

Ehhez nem kell semmiféle videó. Józan paraszti ész kell, meg ott van feljebb a kép is.
Klien indult a 8. helyről, Coulthard meg a 19-ről. Na, vajon melyik red bullos lehetett ott Kiminél a mezőny első felében ? :D Nem bonyolult a kérdés és még csak a képet sem kell hozzá megnézni. :Đ

#2489 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:24

Akkor hogy' ért Kimi hátsó kereke Klien elsőjének?

szó szerint nézve valszeg sehogy, hiszen az olyan kerékösszeérős ráfutásoknak nagyon csúnya levegőbeugrás az eredménye
gondolom a kerekek nem egymáshoz, hanem a kasztnik oldalához csapódtak

#2490 Felhasználó inaktív   Csücsök 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet

Montoya finished fourth after a quiet run, but McLaren lost Kimi Raikkonen on the first lap after a brush in Turn 5 from the Red Bull of Christian Klien sent him spinning into the wall and retirement.

http://www.formula1.com/news/4131.html

ezzel csak azt tisztáznám, hogy Klien volt ott, én nem DC!
Múltkor beállított hozzám egy T-Rex és Hamlet! Volt nagy dínóm, dánom!

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.