Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 16:32
Szép volt.
agyba-főbe nem, de nagyon szépen, határozottan és hibátlanul ment. ami sztem inkább a technikának köszönhető, szvsz ment volna ő így többször is, ha ilyen gép van alatta. csak így tovább...
nem mellékesen én az edzésre és a versenyre is Fisicot tippeltem be elsőnek
Idézet
bizony nagy kár. ezzel romlott el végleg a verseny.
Idézet
Barrichello stílusának nem fekszik a Honda
"A probléma velem van, nem az autóval. Egy másodperccel lassabbnak lenni a csapattársadnál nagyon rossz.” – mondta Rubens és hozzátette: „A Ferrarival keményen tudtam fékezni és keményen tudtam nyomni a gázt. A Hondában ugyanez nem működik. Sokkal óvatosabban kell vezetni. Jenson tudja ezt és nagyon jó munkát végez, de nekem még gyakorolni kell és ki kell fejlesztenem magamban ezt a képességet."
mindenesetre én azért megvárnám, hogy összeáll alatta az autó. egyrészt ma nem ment rosszul. ha nincs bünti, akkor pontot szerez a huszonakárhanyadik helyről, másrészt a teszteken is felváltva verték egymást Buttonnal századokkal.
Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 19:45
De remélem, hogy nektek lesz igazatok és Chello hamarosan elpics@zza egykori csapattársát...
a motorcsere (és a vele együtt járú +10 helyes bünti) valamit a tartalék autóval való időmérés biztosan megmagyaráz pár dolgot...
Idézet
Ez a Massa gyerek fölöttébb ígéretesnek tűnik a Ferkával, nem?
már a múltkor sem volt meggyőző az a 4 század, amit MS adott neki...

Súgó
A téma zárva.