HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#121 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 25. 21:30

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:00

És akkor hagyjam ki az összes edzést, amihez kar kell? Holnap váll és hát edzésem lesz. Ha aközben is fáj, akkor ugye nem szabad erőltetni?

sztem ha tényleg annyira nagyon fáj, akkor azokat a gyaksikat hanyagold, amikben fáj.

#122 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 21:31

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:25

100 penzert en sem veszek cangat, mert egyreszt ahogy ismerem magam ugysem fogom sokaig hasznal foleg, hogy jon a motor is :) Viszont a fLeSs fele tema erdekel. Nem tudom, hogy eladta-e mar vagy sem a PH-n neztem, hogy 25k-ert megvennek tole annyiert en is szvsz.

elvileg a héten elviszik, ha mégsem, akkor szólok. :)

#123 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 21:35

Idézet: Jazzos - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:15

Ha az úszógumit akarod leadni (vagy hordót? :)), akkor egyik legjobb a bringa. Ha jövőre úgyis vennél, vedd meg előbb. Egy belépő szintű országúti bringát 100k-tól már hozzádvágnak. Télre meg veszel mellé egy görgőt, hogy bent is tudd nyomni, amikor kint már zima van.  :cool:
Lenyomsz évi 6-8000 km-t, és tutira leadod a pocakot. Vagy tönkremegy a térded! :D

lehet kapni ilyen görgőt? ez érdekelne, mennyibe kerül és hol lehet megvenni? :)

#124 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 21:38

Ez a görgő nekem is meggörgette a fantáziámat. :D

#125 Felhasználó inaktív   Jazzos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 25. 22:28

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:35

lehet kapni ilyen görgőt? ez érdekelne, mennyibe kerül és hol lehet megvenni? :)

Olyan 20-25k-tól indul, ha érdekel komolyabban, akkor utánakeresek, de már csak holnap tudom megtenni. De ha görgőt veszel, alattad jó 1 méteres körben felmosórongyokat készíts be annak a min. 1 liter izzadságnak, ami lefolyik rólad, ti. nincs szembeszél, ami hűtene, meg segítené a párologást.  :D

leslie: Hát igen, én is így voltam vele, hogy 100-ért bringát sose, de nem bántam meg, sőt! Ha figyelembe vesszük, hogy mennyi a benzin literje, sztem egyáltalán nem sok. 150km-en eszik kb 4 liter vizet, 1 kiló banánt, 2 Snickers-t, meg előtte reggelinek bemelegítésnek úgy fél liter tejet, meg 200-250g müzlit (müezzin, macskakaja, stb :D). Nyáron dolgozni is járok vele, leizzadás nélkül 25 perc a munkahelyem, kocsival 20. Egyébként sosem mondtam, hogy nem vagyok beteg!  :p
Hja, annyival jobb sport a futásnál, hogy távolabbra jutsz vele, több helyet tudsz bejárni, gyakorlatilag nagyobb kiruccanásokat, kirándulásokat is véghez lehet vinni vele. Nagyon nagy élmény.
"Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van!"

#126 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 10:38

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:37

A szobabicikli az jó, bár inkább futógépet vagy elliptikus trénert vennék, mert az olcsó szobabiciklikkel egy szenvedés edzeni.

És mik a jó szobabicikli ismérvei?

#127 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 11:29

Idézet: Hasse - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 11:38

És mik a jó szobabicikli ismérvei?

leírom, hogy milyennek nem szabad lennie :) (csakmert ezt már egyszer leírtam)
1. megfájdul rajta az ember segge, mert az ilyen olcsó szobabicikliken gagyi műanyag ülés van
2. a pedál túl közel van a földhöz amikor tekersz, qrva idegesítő, ha kicsit is nagyobb lábad van (43-tól fölfelé)

ezen kívül legyen állítható a tekerés erőssége. ennél több nem nagyon kell.

#128 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:15

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:04

Nem dicsekvésképpen, csak az esetleg éppen errejáró szintén kezdőknek kis motiváció gyanánt kiegészítettem a régebben készített karfejlődési képemet: KATT. :)
szerk: természetesen nem csak a karomat edzem. :D

Tényleg nem rossz!!! :cool: Már sajnálom, hogy én nem dokumentáltam magam folyamatosan képekkel, pedig ez nyilván hasznos.

Centiben mennyit nőtt a karod február vége óta?

#129 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 13:35

Idézet: Moe - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:15

Tényleg nem rossz!!! :cool: Már sajnálom, hogy én nem dokumentáltam magam folyamatosan képekkel, pedig ez nyilván hasznos.

Centiben mennyit nőtt a karod február vége óta?

a jobb 6 cm-t, a bal 8 cm-t. :) 32/29 volt, most 38/37.

#130 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 19:14

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:31

elvileg a héten elviszik, ha mégsem, akkor szólok. :)

elvitték.

#131 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 23:16

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:35

Neked is jó a genetikád személy szerint, komolyan. :cool: Nekem 36 cm és már stagnál egy ideje. :D

14 hónapja kezdtem az egészet, azért a 36 sem rossz a korábbi méretéhez képest! :Đ

Szerkesztette: Moe 2005. 10. 26. 23:18 -kor

#132 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 26. 23:30

Idézet: Moe - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 0:16

Neked is jó a genetikád személy szerint, komolyan. :cool: Nekem 36 cm és már stagnál egy ideje. :D

14 hónapja kezdtem az egészet, azért a 36 sem rossz a korábbi méretéhez képest! :Đ

A genetikámról inkább ne beszéljünk, mert sztem egy shit.
Kajáljál többet, és akkor nőni fog a karod.

#133 Felhasználó inaktív   zimbo3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 27. 15:16

én is csatlakoznék  :D  szept elején kezdtem... 30 kilóval nyomtam fekve, most 55-tel.. ( szerencsére már a vállam sem fáj ) ... nagyon bejön a kondizás... hiányom van, ideges vagyok, ha nem tudok lemenni játszadozni egy picit a súlyokkal..  :rolleyes: szerencsére diétáznom nem kell egy db-ig mert már így is szúrok ( gyklag már a hasam is eresedik.. ) :D  majd tolok be én is képet... amúgy én otthon csinálom, kondigéppel.. hátra sajnos kevés gyaksit tudok végezni...  :(

kajálni megy nagyis koszton élek két hétig ( ez általában picit zsírosabb táp ) másik két héten meg anyum "főz" ilyenkor sajna magamnak kell gondoskodnom a kajcimról..  :(

Szerkesztette: zimbo3 2005. 10. 27. 15:18 -kor

#134 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 08:53

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:45

Nem feltétlenül. Ha mondjuk valahol hosszú keresztül krumplifőzeléket, meg tésztát esznek, zsíros kenyérrel, mert csak arra van pénz...

Tescós müzli, földimogyoró, joghurt, tej, tojás, ezek se túl drágák és viszonylag egészségesek. Hús is szokott lenni olcsón, csak körül kell nézni. Zöldségeket, gyümölcsöket is át lehet vizslatni, és az olcsót venni.
Nem "gyártott" cuccokat kell enni, hanem olyanokat, amik nagyjából természetes módon kerülnek eléd.
De a leglényegesebb dolog a testmozgás. Ja, hogy már a WC-re is autóval járunk? :rolleyes:
Wherever you go, go with all your heart.

#135 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 08:55

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:40

És tutti, hogy nem egészséges, mert az emberi test nem ilyen megterhelésre lett tervezve. Ebben a korban még (vagy már) nekik is vigyázni kell!

Az emberi test igenis terhelésre lett tervezve!
Régen farkastörvények uralkodtak, nem volt ilyen elpunnyadt, kényelmes világ, mint ma.

#136 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 09:00

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 22:27

Ugye elvileg a futás a legolcsóbb sport - pedig az se, mert ha nem veszel egy jó futócipőt (főleg, ha betonon is futsz) akkor több a károd, mint a hasznod belőle. :D

A cipő vagy a talaj legyen jó, ez a lényeg.
Optimális esetben mindkettő.

#137 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 09:00

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 8:55

Az emberi test igenis terhelésre lett tervezve!
Régen farkastörvények uralkodtak, nem volt ilyen elpunnyadt, kényelmes világ, mint ma.

Ahogy elnéztem a régi páncélokat, kardokat, elég kajak népek élhettek anno. :)

Pl. a legnehezebb 2 kezes pallos, amit használtak is harcban, 40kg körüli. Mit mondjak, elég durva lehetett a bácsi. :eek:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#138 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 09:12

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 26., szerda - 14:35

Akkor kb. egyformák vagyunk karban. :)
Nekem vastagságra nem változott igazán, csak most háj helyett izom van rajta. :)

Mentem lábazni.

#139 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:08

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:40

Hát én pedig biztos vagyok benne, hogy ennyi idős korban ilyen testet nem lehet természetes módon "létrehozni", fenntartani. Innentől kezdve az egészség szó -ahogyan azt Etele is írta- értelmét vesztette.

Személyes megjegyzésem, hogy valahogy iszonyúan nevetséges a természetellenes volta miatt, hogy itt egy test, feszes bőrrel, lebarnulva, dudurodó izmokkal és egy aszott, vén sztaripapa vigyorog nyaktól felfelé. :D

És mielőtt valaki jönne a "Mér, jobb lenne, ha mindene lógna?" szöveggel, nem azt mondom, hogy az embernek 60-70 évesen a koporsóba kell vágynia, de EZ, amit ezek a vén testépítők csinálnak, abnormális.

És tutti, hogy nem egészséges, mert az emberi test nem ilyen megterhelésre lett tervezve. Ebben a korban még (vagy már) nekik is vigyázni kell!

Szerinted nem ronda a vastag ér, szerintem pedig marha ronda. Maradjunk ennyiben! :)

Azt pedig miért ne mondhatnám, hogy "túl izmos".

Már többször kifejtettem, hogy az egészséges sportizomzatot sokkal esztétikusabbnak találom, mint a kigyúrt izomzatot.
Én nem leszek, de nem is akarok egy nagy darab "állat" (nem megsértődni a jelzőn!) lenni.
Így is rengeteget fejlődtem a régi önmagamhoz képest. :cool:

Fent lehet tartani egy ilyen testet cucc nélkül is. Tudod mennyi tizév tapasztalat áll mögötte? Tudja mitől nő az ember. Ebbőllátszik te nagyon nem tudod, mondod itt a baromságokat.

#140 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:10

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:42

Szerintem egy külön topic témája lehetne a válaszom, így maradjunk annyiban, hogy tévedsz!

Külön topicba tudnám irni a sok barmot aki várja a sült galambot.

Nekem aztán édesmindegy hogy ki mennyit figyel meg hogy mennyit keres. Ha vki leszarja hogy évek óta nem tud több pénzt keresni, hát engem nem érdekel.

Én feltalálom magam és fejlődök, ennyi.

És mondom elég ha figyel az ember. Persze nyugtadgassátok magatokat hoyg jó helyen kell lenni jó időben. Én nem nyugtatgatom magam ilyenekkel, hanem keresek  :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.