Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:14
Mert az átlag punnyadt segg biztos hogy egészségesebb a lotyadt zsiros testével meg a cukorbetegségével.
Emberek javarésze nem sportol, ha a tv-nézést nem annak vesszük. És nem eszik normálisan, egészségesen.
Ja biztos ezek egészségesebbek, mint egy olyan ember aki 60 évesen sokakat megszégyenit, normáisan táplálkozik ja és mellette talán cuccol.
De a dohányzás, az alkoholizálás a dagadtság a kávé, ezek gondolom egészségesebbek mi???
Úgy látom, hogy te csak igen erős csúsztatásokat tudsz írni (érvek hiányában)! Vagy a te igazad létezik, vagy a durva, valóságtóél elrugaszkodott ellenpélda.
Talán az meg sem fordul a fejedben, hogy van olyan ember, aki nem mérgezi magát szteriodokkal, ugyanakkor nem dohányzik, alkoholizál, kávézik, s nem punnyad?
Hát képzeld én egy vagyok ezek közül!
Úgyhogy marhára mindegy, hogy valaki mivel mérgezi a testét, de olyat itt senki ne írjon, hogy a "cuccolós" öreg, rendesen táplálkozó testépítő egészséges (vagy egészségesebb, mint a ...)!
Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:08
Tudja mitől nő az ember. Ebbőllátszik te nagyon nem tudod, mondod itt a baromságokat.
Idézet
Azé látom konyitasz a témához

Ezekhez a szösszenetekhez pedig annyit, hogy szerintem (de biztos sokan egyetértenek velem) a topic eddig jól meg volt enélkül a lekezelő, arrogáns, tirpák személyeskedő duma nélkül (amely többek között nagyban hozzájárul a testépítőkről kialakított negatív előítéletekhez).
Ha csak ennyit tudsz hozzátenni a topichoz, akkor inkább ne is írj ide! Vagy ha írsz, akkor a véleményedet próbáld meg kultúrember módjára megfogalmazni!
Előre is köszönöm!
Szerkesztette: Piftuka 2005. 10. 28. 15:56 -kor