HWSW Informatikai Kerekasztal: Kondizás, testépítés II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kondizás, testépítés II. testsúlynövelés, sport és egyebek Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:14

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:43

Meggyőződésem, hogy ebben is tévedsz.

Gondoltam!

Mert az átlag punnyadt segg biztos hogy egészségesebb a lotyadt zsiros testével meg a cukorbetegségével.

Emberek javarésze nem sportol, ha a tv-nézést nem annak vesszük. És nem eszik normálisan, egészségesen.

Ja biztos ezek egészségesebbek, mint egy olyan ember aki 60 évesen sokakat megszégyenit, normáisan táplálkozik ja és mellette talán cuccol.

De a dohányzás, az alkoholizálás a dagadtság a kávé, ezek gondolom egészségesebbek mi???

Azé látom konyitasz a témához  :D

#142 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:33

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 10:12

...
Mentem lábazni.

Én meg kertet ásni. :D

Reggel 9 óta nyomom, most kajálok, aztán folyt. köv. :)

#143 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 10:39

Idézet: leslie - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 10:00

Ahogy elnéztem a régi páncélokat, kardokat, elég kajak népek élhettek anno. :)

Ahogy a mediavisztika tanárom mondta az egyetemen: "bika csávók" voltak. :D

Mondjuk erősek voltak, az tény, de a táplálkozás 95%-a hús volt, hosszú távon nem volt túl egészséges. :D

Idézet

Pl. a legnehezebb 2 kezes pallos, amit használtak is harcban, 40kg körüli. Mit mondjak, elég durva lehetett a bácsi. :eek:

Durva, de azt tegyük hozzá, hogy mondjuk egy roham erejéig vágtak vele kettőt-hármat, aztán elővették a "kisebb" fegyvereket. :D

Én csak szegény csatémneket sajnáltam: daruval felemelték a nyeregbe a seggig páncélozott lovagot, aztán azt hurcibálni, még harcolni is vele... :D  Mondjuk szopás volt ha lenyírták alóla a lovat, mert a muki felállni sem tudott teljes vértben a földről... :D

Volt szerencsém a hadtörténeti múzeumban megtapizni ("kipróbálni") egy-két fegyvert, hát, még a sima hosszúkardot se lehetett egy leányálom hosszú távon forgatni. :D

#144 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 15:26

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 9:53

Tescós müzli, földimogyoró, joghurt, tej, tojás, ezek se túl drágák és viszonylag egészségesek. Hús is szokott lenni olcsón, csak körül kell nézni. Zöldségeket, gyümölcsöket is át lehet vizslatni, és az olcsót venni.

Maradjunk annyiban, hogy ne menjünk ebbe hosszabban bele, mert a topic elmenne gazdasági és poltopic irányba, de legyen elég annyi, hogy jelenleg Magyarországon több, mint 3 millió ember nagy szegénységből él, és örül, ha enni tud valamit, nemhogy még válogat!

Idézet

Nem "gyártott" cuccokat kell enni, hanem olyanokat, amik nagyjából természetes módon kerülnek eléd.

Ez igaz. De ismételten mondom: ki-ki a lehetőgései szerint táplálkozik.

Idézet

De a leglényegesebb dolog a testmozgás. Ja, hogy már a WC-re is autóval járunk? :rolleyes:

Ha személy szerint nekem címezted, akkor közlöm: mellément. :)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#145 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 15:30

Idézet: Dorien - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 9:55

Az emberi test igenis terhelésre lett tervezve!
Régen farkastörvények uralkodtak, nem volt ilyen elpunnyadt, kényelmes világ, mint ma.

:) Az emberi test nem olyan terhelésre lett tervezve, mint amilyet a testépítők teste kénytelen kiállni.

Az élet a vadonban bizony nem volt könnyű, de ha megnézel egy aboriginal dél-amerikai indiánt, ausztrál őslakost, vagy egy busmant, hát nem úgy néznek ki, mint a testépítők. :)

#146 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 15:36

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:08

Fent lehet tartani egy ilyen testet cucc nélkül is. Tudod mennyi tizév tapasztalat áll mögötte? Tudja mitől nő az ember.

Nem kell ahhoz profi testépítőnek lennie senkinek, hogy tudja, nem lehet ilyen teste naturál módon 60-70 éves korában senkinek. Tapasztalat ide, vagy oda. Az öregedés hatásait még eddig nem sikerült a világtörténelemben senkinek kijátszania.

#147 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 15:54

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:14

Mert az átlag punnyadt segg biztos hogy egészségesebb a lotyadt zsiros testével meg a cukorbetegségével.

Emberek javarésze nem sportol, ha a tv-nézést nem annak vesszük. És nem eszik normálisan, egészségesen.

Ja biztos ezek egészségesebbek, mint egy olyan ember aki 60 évesen sokakat megszégyenit, normáisan táplálkozik ja és mellette talán cuccol.

De a dohányzás, az alkoholizálás a dagadtság a kávé, ezek gondolom egészségesebbek mi???

Úgy látom, hogy te csak igen erős csúsztatásokat tudsz írni (érvek hiányában)! Vagy a te igazad létezik, vagy a durva, valóságtóél elrugaszkodott ellenpélda.

Talán az meg sem fordul a fejedben, hogy van olyan ember, aki nem mérgezi magát szteriodokkal, ugyanakkor nem dohányzik, alkoholizál, kávézik, s nem punnyad?

Hát képzeld én egy vagyok ezek közül!

Úgyhogy marhára mindegy, hogy valaki mivel mérgezi a testét, de olyat itt senki ne írjon, hogy a "cuccolós" öreg, rendesen táplálkozó testépítő egészséges (vagy egészségesebb, mint a ...)!

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:08

Tudja mitől nő az ember. Ebbőllátszik te nagyon nem tudod, mondod itt a baromságokat.

Idézet

Azé látom konyitasz a témához  :D

Ezekhez a szösszenetekhez pedig annyit, hogy szerintem (de biztos sokan egyetértenek velem) a topic eddig jól meg volt enélkül a lekezelő, arrogáns, tirpák személyeskedő duma nélkül (amely többek között nagyban hozzájárul a testépítőkről kialakított negatív előítéletekhez).

Ha csak ennyit tudsz hozzátenni a topichoz, akkor inkább ne is írj ide! Vagy ha írsz, akkor a véleményedet próbáld meg kultúrember módjára megfogalmazni!

Előre is köszönöm!

Szerkesztette: Piftuka 2005. 10. 28. 15:56 -kor

#148 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 16:00

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:10

Külön topicba tudnám irni a sok barmot aki várja a sült galambot.

[..]Én nem nyugtatgatom magam ilyenekkel, hanem keresek  :D

Újabb megnyilvánulása annak, hogy két végletet látsz csak!

Képzeld, van olyan, aki nem a sültgalambot várja, mégis fillérekért gürizik napestig!

És van még olyan egyes emberek életében (bár sajnos kivesző félben), hogy tisztesség, becsület, jellem.

És lehet, hogy ezekkel az erényekkel nagyon könnyű éhenhalni (mert nem hajlandó az ember a "könnyű pénzszerzés" érdekében eladni a lelkét), de legalább az ember szégyenkezés nélkül a tükörbe nézhet.

#149 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:33

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 16:54

Úgy látom, hogy te csak igen erős csúsztatásokat tudsz írni (érvek hiányában)! Vagy a te igazad létezik, vagy a durva, valóságtóél elrugaszkodott ellenpélda.

Talán az meg sem fordul a fejedben, hogy van olyan ember, aki nem mérgezi magát szteriodokkal, ugyanakkor nem dohányzik, alkoholizál, kávézik, s nem punnyad?

Hát képzeld én egy vagyok ezek közül!

Úgyhogy marhára mindegy, hogy valaki mivel mérgezi a testét, de olyat itt senki ne írjon, hogy a "cuccolós" öreg, rendesen táplálkozó testépítő egészséges (vagy egészségesebb, mint a ...)!

Ezekhez a szösszenetekhez pedig annyit, hogy szerintem (de biztos sokan egyetértenek velem) a topic eddig jól meg volt enélkül a lekezelő, arrogáns, tirpák személyeskedő duma nélkül (amely többek között nagyban hozzájárul a testépítőkről kialakított negatív előítéletekhez).

Ha csak ennyit tudsz hozzátenni a topichoz, akkor inkább ne is írj ide! Vagy ha írsz, akkor a véleményedet próbáld meg kultúrember módjára megfogalmazni!

Előre is köszönöm!

képzeld én sem! De az emberek többsége igen!

abba hogy ki az egészségesebb, elég ha körbenézel, mindenkinek van vmi baja, allergia, rák, mifene. Szóval az átlagember sem egészségesebb.

Amúgy nem tudom, hogy van-e itt ignore, de nyugodtan bekapcsolhatod.

#150 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:36

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:00

Újabb megnyilvánulása annak, hogy két végletet látsz csak!

Képzeld, van olyan, aki nem a sültgalambot várja, mégis fillérekért gürizik napestig!

És van még olyan egyes emberek életében (bár sajnos kivesző félben), hogy tisztesség, becsület, jellem.

És lehet, hogy ezekkel az erényekkel nagyon könnyű éhenhalni (mert nem hajlandó az ember a "könnyű pénzszerzés" érdekében eladni a lelkét), de legalább az ember szégyenkezés nélkül a tükörbe nézhet.

egyáltalán nem két véglet van

Ki mondta hogy add el a lelked? Én ilyet nem mondtam.

Tisztesség, becsület, jellem bennem is megvan. Mégsem halok éhen. Én nem azt mondtam hogy húzzál le mindenkit, vagy menj bele olyanokba amibe nem kéne. Te vmit keversz! Lehet tisztességesen és legálisan is jól keresni.

Azt hiszem jól teszem, ha nem reagálok az üzidre, mert ennek soha sem lesz vége. Reagálásod elolasom, megfontolom, de maradjunk ennyiben.  :up:

#151 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 16:47

Idézet: Etele - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 11:39

Én csak szegény csatémneket sajnáltam: daruval felemelték a nyeregbe a seggig páncélozott lovagot, aztán azt hurcibálni, még harcolni is vele... :D  Mondjuk szopás volt ha lenyírták alóla a lovat, mert a muki felállni sem tudott teljes vértben a földről... :D

Aki életben akart maradni, az felállt a földről. :)
Nemrég láttam valami lovagos dokumentumfilmet, hogy milyen edzettség volt szükséges egy ilyen nehézvért + a fegyverek használatához. Tényleg nem pite emberek kellettek hozzá. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#152 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 16:56

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:33

képzeld én sem! De az emberek többsége igen!

Ez tény. De itt ugyebár arról volt szó, hogy káros-e a "cucc". Azon pedig szerintem nem sok értelme van vitatkozni, mert egyértelműen az.

Idézet

abba hogy ki az egészségesebb, elég ha körbenézel, mindenkinek van vmi baja, allergia, rák, mifene. Szóval az átlagember sem egészségesebb.

Ez már egy külön dolog, hogy a megnövekedett környezetszennyezés, és a sok sz*r, ami a szervezetünkbe jut, mennyire sokat árt az emberiségnek.

Idézet

Amúgy nem tudom, hogy van-e itt ignore, de nyugodtan bekapcsolhatod.

Nincsen, de nem is kapcsolnám be. Ez egy fórum, és azért járok ide, mert érdekel más emberek véleménye, de ez nem jelenti azt, hogy szívesen veszem, ha úgy beszélnek velem, mint egy félkegyelművel.

Szerintem soha nem vitattam, hogy értesz a testépítéshez, de neked el kellene fogadnod, hogy attól, hogy valaki nem profi testépítő, még nem feltétlenül beszél "baromságokat".

#153 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 17:02

Lehet, h én vok a hülye, vagy hasonló, de nem ismerek olyan embert, aki ne tudna rendesen enni... Azaz, úgy értem: éhezik.

BTW elég divat az 50-es pasik körében kinnt egy kis növi, +okosba cucc, és mehet a csajozás. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#154 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 10. 28. 17:13

Idézet: leslie - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 18:02

Lehet, h én vok a hülye, vagy hasonló, de nem ismerek olyan embert, aki ne tudna rendesen enni... Azaz, úgy értem: éhezik.

Én sajnos többet is. Minden azon múlik, hogy ki milyen szociokulturális környezetben él. (Meg azon, hogy ki mennyire takarja el a szemét! Kéretik nem megsértődni! Ezt nem neked, hanem általánosságban véve címeztem.)

#155 Felhasználó inaktív   Larson 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 17:15

Idézet: Piftuka - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:56

Ez tény. De itt ugyebár arról volt szó, hogy káros-e a "cucc". Azon pedig szerintem nem sok értelme van vitatkozni, mert egyértelműen az.

Ez már egy külön dolog, hogy a megnövekedett környezetszennyezés, és a sok sz*r, ami a szervezetünkbe jut, mennyire sokat árt az emberiségnek.

Nincsen, de nem is kapcsolnám be. Ez egy fórum, és azért járok ide, mert érdekel más emberek véleménye, de ez nem jelenti azt, hogy szívesen veszem, ha úgy beszélnek velem, mint egy félkegyelművel.

Szerintem soha nem vitattam, hogy értesz a testépítéshez, de neked el kellene fogadnod, hogy attól, hogy valaki nem profi testépítő, még nem feltétlenül beszél "baromságokat".

rosszabbra számítottam  :D

a cucc káros. De én azon vitatkoztam, hogy semmivel sem károsabb, mint bagózni, drogozni, alkoholistának lenni, vagy esetleg szívbetegnek a túlsúly miatt.

De ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki nem csinál semmi károsat magával, az nyugodtan szedjen szteroidokat. Én sem szedek.

#156 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 17:29

Idézet: Larson - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 18:15

Én sem szedek.

csak szúrod. :D

#157 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 28. 18:46

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 28., péntek - 17:29

csak szúrod. :D

Hát, ha már kokszra adnám a fejem, akkor én is inkább szuriznék. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#158 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 18:56

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 25., kedd - 21:46

1ébként a kajálás rendbetétele nélkül nincs sok esélyed.

És ezzel kapcsolatban mit ajánlasz? :) Mert nekem az étkezésem az egy katasztrófa. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#159 Felhasználó inaktív   fLeSs 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 19:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 19:56

És ezzel kapcsolatban mit ajánlasz? :) Mert nekem az étkezésem az egy katasztrófa. :D

a reggeli legyen a legnagyobb étkezésed
napi soxori evés 2-3 óránként
du. 3-4 után szénhidrátot ne egyél, max zöldség formájában
cukros, lisztes, zsíros és ezekből készült ételek kizárva
napi sok folyadék (víz)
próbáld kerülni az anyagcserét lassító tejtermékeket (tej, joghurt, túró)
ha ezeket betartod, akkor már észrevehető eredményt fogsz elérni. :)

#160 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 29. 19:16

Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 29., szombat - 20:07

a reggeli legyen a legnagyobb étkezésed
napi soxori evés 2-3 óránként
du. 3-4 után szénhidrátot ne egyél, max zöldség formájában
cukros, lisztes, zsíros és ezekből készült ételek kizárva
napi sok folyadék (víz)
próbáld kerülni az anyagcserét lassító tejtermékeket (tej, joghurt, túró)
ha ezeket betartod, akkor már észrevehető eredményt fogsz elérni. :)

És reggelire milyen tartalmú ételeket érdemes? :) Mert életemben nem reggeliztem még, talán azért is tartok itt ahol tartok. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.