Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 21., péntek - 16:36
Ez azoknak szólt, akik a szép nős topikban arról győzködtek minket, hogy nem lehet idősen, család mellett normálisan kinézni, mert olyankor az emberknek már nem jut ideje magára. ott a topikban van az egész vita, csak már sok volt az off, úgyhogy priviben válaszoltam.
Elolvastam azt is... Ne sértődj meg Fless, de sok igazságokat írtak ott!
Megnézem én majd, hogy ifjú apukaként olyan munkahelyen, ahol van főnököd (nem otthon dolgozol, edzel), és olyan állásban, ami a mostani igen erős jólétedet biztosítja, hogyan fogsz napi 2 óránként étkezni, és minden egyébre figyelni, amit ott írtál.
El kell hinned, hogy sok körülmény szerencsés összejátszása kell ahhoz, hogy valaki mind azt megtegye, amit te.
Erősen gyanítom, hogy Leslie baráti körét sem lehet az "átlagember" kategóriába sorolni (ahogyan ő sem az).
Ugyanakkor abban az egyben igazatok van, hogy a fogyókúra, diéta, egészséges életmód szerint élni akarás már önuralom és akaraterő kérdése.
Ezt én is a saját példámból tudom. Őszintén szólva most is az a gond, hogy kora reggeltől délután ötig dolgozom hétköznap, és kb. fél hatra érek a konditerembe. Mire végzek az edzéssel, plusz a kerékpározással addigra van 8 óra, hazaérek negyed kilencre, fürdés, vacsora... és akkor már hulla vagyok, és másnap korán reggel kelni...
Hamar átesik az ember a holtponton, és nem sok kedve van az egészhez. De szerencsére én tartom magamat.... még. Remélem, jó sokáig!