Idézet: fLeSs - Dátum: 2005. okt. 22., szombat - 7:05
hány éves? jól tartja magát...

Olvasom ám a topicot, ne aggódj.
Csak hát nekem ez a téma idegen, de érdekel.
Ez a fotón szereplő ember egyébként szép és egészséges szeritnetek? Csakhogy tudjam, mennyire van kificamodva az izlésem.
Visszatérve a korábbi vitánkra.
Leslie-nek és FleSs-nek is azt üzenem sokadszorra, hogy majd meglátjuk, ha 2 gyerekkel és 1 feleséggel többen lesznek.
Merthát egy nej nehezen tolerálja, ha a férjéből (leírás alapján 7-ből 5 nap) este 8 után lát valamit, de használhatatlan állapotban, hullafáradtan.
Elhiszem én, hogy egy férfi a családalapítás (mondjuk 2 gyerek) után is azt és úgy szeretné továbbfolytatni, mint azt agglegényként - a szüleivel élve - megszokta. Ám ez esetben a feleségre hárul az ő munkája
mellett a 2 gyerekkel való törődés minden baja. Innentől tőle vagy a fitt kinézet, vagy a hűség nem várható el. Mert az anya napja is 24 órából és egy éjszakából áll.

Ha a férj is megpróbál 2-3 órát levenni az anya terheiből (marad még így is neki elég), akkor azt az időt valahonnan el kell venni. A munkaidőből bajosan lehet, az alvási időből sem lehet egy idő után, tehát máshonnan kell.
Azt is belátom, hogy ha nekem nem sikerült, attól még lehet.
Van olyan ismerősöm, akinek ugyanaz a 2 diplomája van, mint nekem és a saját ügyességének és
főleg szerencséjének köszönhetően ma havi nettő 8 kiló körül keres viszonylag kevés munkával.
Van olyan is, aki szintén ugyanilyen papírokkal, ám nálamnál lényegesen rosszabb helyzetben van, pedig nagy reménységnek indult. És most egy vidéki munkahelyen gürizik, napi gondokkal élve.
Szóval elhiszem, hogy vannak emberek (közéjük tartozhattok Ti is), akiknek megadatik a lehetőség, hogy megőrizzék fiatalságukat kinézetben is. Ám - be kellene lássátok - ez nem általános, sőt lehet, hogy Nektek sem fog megadatni, ha majd Ti is eljuttok abba a helyzetbe, amiben azok vannak, akiket lenéztek, lelustáztok, stb.
Meglátjuk.