HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? V. Értékeld a témát: -----

#2341 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:35

Idézet: Kory - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 10:22

Én összefoglalnám miért kapta:

- kategóriája talán legnagyobb belső tere és csomagtartója
- nagy motorválaszték, jó dízelek
- jó összeszerelési minőség és összhatás (bárki bármit mond, nyugodtan mellé lehet rakni akár egy Polonak, vagy egy Yarisnak)
- 5 csillagos biztonság (megjelenésekor elsőként)
- a jobban felszerelt változatokban egyedi megoldások (illetve felszereltségek) ebben a kategóriában
- s ennyi úgy tűnt most elég is (de elég szorosak voltak a pontok)

azt viszont nem számolták bele, hogy nagyon drága :(
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#2342 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:36

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:07

Mert a Fiesta 2003-as modell a Clio meg 2005-ös. Meg amiket Mocsi leírt, hogy ez meg az nincs felmatricázva benne. Pl plussz pontot adnak azért ha csipog az autó ha nem kötöd be az övet. A Fiestában nem csipog. (hála Istennek, személy szerint engem nagyon idegesít)

Ne adja neked az élet, hogy máson idegeskedj. Különben akár ha elütsz egy kutyát/őzet és kinyílik a légzsák, belerobban az arcodba, nem fog meg az öv, mehetsz a plasztikai sebészhez. Szerintem inkább csatold be az övet.

#2343 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:37

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:35

3,8-ért? Én picit spórolnék, 4,5-ért lesz új Civic 1,8-as (!!!) motorral. Vagy 3,8-ért vennék egy benzines Corolla Sol-t, esetleg 4 körül egy 1,4-es dízel Corollát (fapad + manális klíma). Vagy ha kisautót kell venni, akkor ott a Jazz 3M-ért hasonló fogyasztással, jobb minőségben, jobb utastérrel (igaz, kevesebb pacival). Ennyi pénzért már nem fapados Ypsilont is lehet kapni, annak pedig valóban van stílusa.

Ez a Clio legyen akármilyen jó kocsi - nekem annak tűnik - , iszonyúan drága. Kár.

Nem :) 2.6-ért. :) 4 milláért nem vennék Opelt se :p Az új Swift helyett gondoltam az Astra Classicot. Szerintem simán jobb vétel.  :smoker:
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2344 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:37

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:35

3,8-ért? Én picit spórolnék, 4,5-ért lesz új Civic 1,8-as (!!!) motorral. Vagy 3,8-ért vennék egy benzines Corolla Sol-t, esetleg 4 körül egy 1,4-es dízel Corollát (fapad + manális klíma). Vagy ha kisautót kell venni, akkor ott a Jazz 3M-ért hasonló fogyasztással, jobb minőségben, jobb utastérrel (igaz, kevesebb pacival). Ennyi pénzért már nem fapados Ypsilont is lehet kapni, annak pedig valóban van stílusa.

Ez a Clio legyen akármilyen jó kocsi - nekem annak tűnik - , iszonyúan drága. Kár.

erről van szó :respect:
így hamarabb megtalálsz:

#2345 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:39

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:37

Nem :) 2.6-ért. :) 4 milláért nem vennék Opelt se :p Az új Swift helyett gondoltam az Astra Classicot. Szerintem simán jobb vétel.  :smoker:

Azért annnyira nem drága az a Swift 2.05 milla egy 90 lovas motorral+ABS+2lufi :think:
így hamarabb megtalálsz:

#2346 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:40

Idézet: Syner - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:39

Azért annnyira nem drága az a Swift 2.05 milla egy 90 lovas motorral+ABS+2lufi :think:

A csomagtartó viszont vicc. Nem vagyok egy cuccolós ember, de röhelyesen nincs csomagtartója. Annyiért meg inkább egy Logant. :p

#2347 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:43

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:37

Nem :) 2.6-ért. :)

Az más. Annyiért nincs jobb az Astránál, nem rossz az a kocsi. Az 1,4-es motor pedig szerintem a Toyota mögött a második legjobb indulómotor ebben a kategóriában. (Illetve a kis BMW motorjait nem ismerem, lehet, hogy abban jobb a legkisebb motor - igaz, kétszer annyiba kerül, mint egy Astra.)

Szerkesztette: Satriani 2005. 11. 25. 12:43 -kor

#2348 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:48

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:40

A csomagtartó viszont vicc. Nem vagyok egy cuccolós ember, de röhelyesen nincs csomagtartója. Annyiért meg inkább egy Logant. :p

ha nőnek kell, akkor biztos a Swift nyer (pont belefér a sok plázásszatyor)
a Logan jó racionális válsztás, csak bűn ronda a belseje, mondjuk kintről se sokkal szebb, meg azért a stift egy csöppet modernebb :rolleyes:
hm...., azért én a Swiftet venném
így hamarabb megtalálsz:

#2349 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:51

Idézet: Syner - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:48

a Logan jó racionális válsztás, csak bűn ronda a belseje, mondjuk kintről se sokkal szebb, meg azért a stift egy csöppet modernebb :rolleyes:

Hát én is  :)

#2350 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:56

Idézet: Syner - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:48

Ha csak észérvek alapján döntenék, Logan, Astra Classic vagy Panda multijet. Ez van. Ha érzelmek alapján, akkor ezek nem játszanak :D

szerk: Ez szigorúan a 2 millás kategóriára vonatkozik.

Szerkesztette: Diablovazze 2005. 11. 25. 13:10 -kor

#2351 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 12:57

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:23

Miért idegesít? :think: Miért nem kapcsolod be a biztonsági övet? :think: Ennyire szorít? :think:

Ha hosszabb távra megyek (min15-20km) akkor bekapcsolom de amikor 3km-es körzeten belül, ahol amúgy sem megyek 50-60 nál többel, mondjuk 4 szer állok meg ki-beszállok nem fogom bekapcsolgatni az övet. Az autó meg ne sípoljon hadd döntsem én el hogy bekapcsolom vagy nem. Nekem a kényelem azt jelenti, hogy úgy vezetek ahogyan én szeretem, ez pedig a annak a rovására megy.
Barátnőmék Mazda 2-je ilyen. Nekem az lenne az első hogy szedetném ki a csipogót belőle.

#2352 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:05

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 12:57

Ha hosszabb távra megyek (min15-20km) akkor bekapcsolom de amikor 3km-es körzeten belül, ahol amúgy sem megyek 50-60 nál többel, mondjuk 4 szer állok meg ki-beszállok nem fogom bekapcsolgatni az övet. Az autó meg ne sípoljon hadd döntsem én el hogy bekapcsolom vagy nem. Nekem a kényelem azt jelenti, hogy úgy vezetek ahogyan én szeretem, ez pedig a annak a rovására megy.
Barátnőmék Mazda 2-je ilyen. Nekem az lenne az első hogy szedetném ki a csipogót belőle.

Furcsa felfogás...

#2353 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:08

Idézet: Syner - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:48

Múltkor a Teszkó parkolóban jól megnézegettem egy Logant kívülről-belülről, és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudnák olyan olcsón adni, hogy én ilyet vegyek.  :D

#2354 Felhasználó inaktív   Twelve 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:10

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 14:05

Furcsa felfogás...

Lehet, én így érzem kényelmesnek.

#2355 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:11

Idézet: Tigger - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:05

Furcsa felfogás...

Nézd, valahol megértem (még akkor is, ha helytelenítem). Engem is van, mikor idegesít az öv (pl. most télen: nagykabát + öltöny elég csúnyán össze tud gyűrődni az öv alatt, kényelmetlen úgy vezetni), de megszokásból bekapcsolom.

#2356 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:11

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:57

Pár évvel ezelőtt egyszerűen utáltam az övet, de amióta van két gyerekem rájöttem, hogy mekkora barom vagyok, hogy nem kapcsolom be, hisz hazavárnak :) . Az az első amikor beszállok...A másik pedig, sajnos hiába mész Te "normálisan", ha jön egy hülye,ittas,száguldozó...stb.  :(
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2357 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:17

Sípolósnál az ülés mögött kell bekapcsolni, és kalap.

BTW én mindíg bekapcsolom egy ideje. Tegnap nagykabátban ültem be, így kb akkora vagyok, mint egy disznó, mozogni is alig birok, szal kihagytam az övet. Aztán megálltam pár km-el odébb, levettem a kabátot, és bedrótoztam magam.
Fél éve nem hittem volna, h ilyet fogok írni, de nagyon hülye érzés volt öv nélkül. :)
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2358 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:19

Idézet: leslie - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:17

Sípolósnál az ülés mögött kell bekapcsolni, és kalap.

...vagy szerezni kell bontóból egy csatot :Đ (A nagykabátos dolgot megértem. Én nem vagyok akkora, mint egy disznó, csak szarrá gyűrődik a ruhám :))

#2359 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:25

Idézet: twelve - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:10

Lehet, én így érzem kényelmesnek.

Ezt így elég önkényes szempontnak látom.

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:11

Nézd, valahol megértem (még akkor is, ha helytelenítem). Engem is van, mikor idegesít az öv (pl. most télen: nagykabát + öltöny elég csúnyán össze tud gyűrődni az öv alatt, kényelmetlen úgy vezetni), de megszokásból bekapcsolom.

Ezzel máris rettenetesen leszűkítettük a kört, télen, nagykabátban tényleg nagyon kényelmetlen az öv. De elég ritka, hogy nagykabátban kocsikázzon az ember, mert pár perc alatt úgyis beindul a fűtés, és akkor a kabát viselete sokkal kényelmetlenebb, mint a biztonsági övé.

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2005. nov. 25., péntek - 13:11

Pár évvel ezelőtt egyszerűen utáltam az övet, de amióta van két gyerekem rájöttem, hogy mekkora barom vagyok, hogy nem kapcsolom be, hisz hazavárnak :) . Az az első amikor beszállok...A másik pedig, sajnos hiába mész Te "normálisan", ha jön egy hülye,ittas,száguldozó...stb.  :(

:respect: Így látom én is.

#2360 Felhasználó inaktív   Dzsano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 25. 13:29

Idézet

csak szarrá gyűrődik a ruhám

Inkább a ruha, mint te.

Harrison Ford film: Férfias Játékok (kislány első űlésen nem kötötte be magát, falnak rohanás, nagyon meg is sérült) Tudom, hogy csak film, de ha gyerek ül előre, akkor jó ha pityeg, tudod ellenőrizni.
Asztalravissza!

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.