Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 23:33
SFIJ, minden tiszteletem a tied, de láthatóan a brand világa nem a tied, ezél nem kellene mindenhez magas fokon látszatérteni.
Ebben egyetértek. a megélhetési szociológusk, pszicholoógusok "kretívok" világa valóban nem az enyém. Ellenben igazán érdekel a mögöttes miért, márcsak humán etológiai aspektusból

Így igencsak érdekel, hogy mért kezd valaki (re)branding campaign-ba, amikor jól láthatóan a mögöttes termék-portfólió bizony bides.
Ráadásul az is nyilvánvaló, hogy ezek a dolgok nem neked, hanem laikus tömegeknek készülnek.
Tényleg? Az intel braniding campaign-jei mennyivel segítik a a laikus felhasználókat, szerinted? Nos érdemes bele-bele nézned az alaplap-processzor és evo alfórumokba hogy szegény embereknek mennyi nyügje van a számítógépekkel, mennyi nyűgje van azzal, hogy kiválasszák a számukra legalkalmasabb számítógépeket ill. azokat üzemeltessék. ráadásul az ott irkálók már a "haldóbbak". az igazán laikusok jó részét a büdös életben nem leled fel a techie fórumokon. Ha így nézem az egész IT szektor branding aktivitása egy kalap szart sem ér.
Aztán nem névváltáson esnek át, hanem logót cserélnek, kicsit módosítanak az arculaton, így nem kell új névvel megismertetni a világot.
Na hoppá! Ez itt a lényeg! nincs új mondanivaló mert nincs új mögöttes tartalom! Azért válatanak logót mert úgy képzelik, hogy egy új színes-szagos logo jobban eladja a processzoraikat?
Kösz, tisztában vagyok vele, hogy a névváltás milliárdokba került a T-Mobile-nak, nem beszélve a régi márka leírásáról.
Nalátod. Itt is arról van szó, hogy semmi új üzenet nincs. Semmi az égvilágon. Szó arról van, hogy a DT vásárolt magának piacot és despotikus úton átszervezett. Kirúgta Sugárt, dölyfösen rátette a pecsétjét a koncra. Ez valami olyasmi mint amikor háborúzó országok katonái a legyőzött országban fosztogatnak és halomra erőszakolják a nőket.
Az életérzéshez annyit tudok szólni: 35 milliárd dollár, Interbrand top 100 5. hely. Kérdezd az embereket. Segítek: az egyik kulcsszó percepció.
Tényleg? Akkor szerinted mit jaelen az, hogy életérzés? Nos megsúgom: az életérzés - márha volna - akkor arról szólna, annak kb arról kéne szolnia, hogy ha én mint consumer intel processzort birtokolok akkor ez az állapot miben és mennyiben üt el/jobb mintha más gyártó processzorát birtokolnám.
special. nem eszeretem ha hülyének nézel. sőt kimondottan rosszul esik, ha olyan ember kezd el hülyének nézni, akinek a szavára, véleményére adni szoktam...
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 20. 15:15 -kor