HWSW Informatikai Kerekasztal: A PC-s játékok kora leáldozott - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások

#1001 Felhasználó inaktív   dtbsz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 04. 02:06

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 18:53

De netezni lehet rajta, sőt billentyűzet is csatlakoztatható rá. egérrel együtt :D.

:rolleyes: de akkor mi ertelme az egesznek? :) lenyegeben az is pc.... hddvel mindenfele meghajtoval, csak "korlatozott" szegeny es nem upgradelheto....  :(

#1002 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 07:38

Idézet: dtbsz - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 3:06

:rolleyes: de akkor mi ertelme az egesznek? :) lenyegeben az is pc.... hddvel mindenfele meghajtoval, csak "korlatozott" szegeny es nem upgradelheto....  :(

Hát az, hogy nem kompromisszumosak a játékok, nem kell installálni (és mind elindul, ugye!!), és nem az íróasztalnál görnyedsz, mint én most. És az nem baj, h nem uprade-elhető, legalább évekig nem kell rá költeni.

#1003 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 07:42

"Íróasztalnál görnyedsz" :lol: Mintha görnyedni kéne, másrészt milliószám vannak wireless cuccok pc-hez, rákötöd a pc-re és ott a konzol-érzés :p
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1004 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 09:21

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 8:52

Ha valaki azt mondja, hogy jobb a PC elott gornyedve szorakozni, mint leulni a nappaliban a szep nagy TV ele, olbe venni a Logitech Driving Force Pro-t es nyomni a jo grafikaju, DPL II esetleg DD hangu autos jatekot, annak elment az esze, vagy meg sosem probalta. A pixelek szamolgatasat a monitoron meghagyom masoknak, engem nem azok erdekelnek, hanem a JATEK, a FEELING.

Tényleg nem próbáltam még. De szerintem a fílinghez ma már hozzátartozik egy force feedback-es kormány is, ha autós játékot játszol, azt meg nehezen tudnám a fotelben vagy a szőnyegen ülve használni...
WoT nick: Atti77

#1005 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 09:27

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 7:38

.. és nem az íróasztalnál görnyedsz, mint én most. ...

te imho széket vegyél, ne konzolt :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1006 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:13

Idézet: Atti - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 9:21

Tényleg nem próbáltam még. De szerintem a fílinghez ma már hozzátartozik egy force feedback-es kormány is, ha autós játékot játszol, azt meg nehezen tudnám a fotelben vagy a szőnyegen ülve használni...

Nemelyiket lehet hasznalni. :D

http://www.logitech.com/index.cfm/products...,CONTENTID=5028

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1007 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:49

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:13

Lehet vele próbálkozni, de sosem lesz az igazi, ha nincs rögzítve semmi szilárdhoz a kormány. Na meg miközben lábbal szorítod össze a kormányt nehéz pedálozni is. Apropó pedálozni, a pedállal ami a szoba közepén a szőnyegen rallyzik össze vissza. Itt már nem is maga a játék a kihívás, hanem a kormány és a pedál fixen tartása :D

Nade mindegy kár vitatkozni, akinek íróasztal = görnyedés, az úgysem érti meg soha.

#1008 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 10:53

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 8:42

"Íróasztalnál görnyedsz" :lol: Mintha görnyedni kéne, másrészt milliószám vannak wireless cuccok pc-hez, rákötöd a pc-re és ott a konzol-érzés :p

Van nekem konzolom, ismerem az érzést. Messze van a PC ettől nálam, bár egy jó C&C (RA,RA2, TS stb.) parti is nagyon jó tud lenni.

#1009 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 11:36

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 10:53

Van nekem konzolom, ismerem az érzést. Messze van a PC ettől nálam, bár egy jó C&C (RA,RA2, TS stb.) parti is nagyon jó tud lenni.

Látom nem érted, mit írtam. Ugyan azt meg tudod csinálni PC-vel. Egyébként én nagyon jól elgörnyedek a bőr gázrugós/hintás/karfás/kutyafülés főnöki székemben, bal kezem a logi billen, jobb a Logi egéren, esetleg a logi kormányon :p
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1010 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:13

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 12:36

Látom nem érted, mit írtam. Ugyan azt meg tudod csinálni PC-vel. Egyébként én nagyon jól elgörnyedek a bőr gázrugós/hintás/karfás/kutyafülés főnöki székemben, bal kezem a logi billen, jobb a Logi egéren, esetleg a logi kormányon :p

Ebben igazad van, de azért nem ugyanaz, mikor szaggat vagy nem indul el (mint a szaros C&C Renegade). Na ez teszi le nálam a PC-t nagyon. Egyébként nekem is főnöki bőrszékem van.

#1011 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:15

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 13:13

Ebben igazad van, de azért nem ugyanaz, mikor szaggat vagy nem indul el (mint a szaros C&C Renegade). Na ez teszi le nálam a PC-t nagyon. Egyébként nekem is főnöki bőrszékem van.

És a bill+egér is fekete logitech :D.

#1012 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 12:15

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 11:36

Ha konzolt vennék én is csak a jelenlegi PC-m helyén tudnám elképzelni. Különben is nálunk a legjobb TV helye a nappaliban van, a család pedig valszeg igen jó néven venné, ha azon nyomulnék a konzollal.

#1013 Felhasználó inaktív   Balintka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:27

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 13:15

Ha konzolt vennék én is csak a jelenlegi PC-m helyén tudnám elképzelni. Különben is nálunk a legjobb TV helye a nappaliban van, a család pedig valszeg igen jó néven venné, ha azon nyomulnék a konzollal.

Hát egy saját TV nem rossz sosem. Jómagam is csak egy mono 55-ös Orionnal nyomom, de ezt le fogom cserélni vagy egy 72/100 Hz-esre vagy egy kisebb LCD-re.

#1014 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 13:56

Idézet: Balintka - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 13:27

Hát egy saját TV nem rossz sosem. Jómagam is csak egy mono 55-ös Orionnal nyomom, de ezt le fogom cserélni vagy egy 72/100 Hz-esre vagy egy kisebb LCD-re.

Nincs téma ami miatt érdemes lenne külön TV. DVB dolgok miatt is gondolkoztam már, hogy valami tunert kéne beújjítani esetleg, de rájöttem, hogy csak addig érdekellne amíg beüzemelem win és linux alatt is, megoldom vele a felvételt, tömörítést, stb...utána menne pihentetésre, mert nincs a TV-ben műsor. Esetleg National geo-n vagy spektrumon néha valami, de ezzel számomra kb. kifújt, így emiatt nem tartok nemhogy tv-t de még csak tunert sem.

#1015 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 11. 04. 20:18

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 14:24

:offtopic:
nagyfoku vitakulturarol teszel itt tanusagot.. dehat nomen est omen... :rolleyes:

:rolleyes:  :o
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1016 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:23

Idézet: Yv@n - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 13:56

Nincs téma ami miatt érdemes lenne külön TV. DVB dolgok miatt is gondolkoztam már, hogy valami tunert kéne beújjítani esetleg, de rájöttem, hogy csak addig érdekellne amíg beüzemelem win és linux alatt is, megoldom vele a felvételt, tömörítést, stb...utána menne pihentetésre, mert nincs a TV-ben műsor. Esetleg National geo-n vagy spektrumon néha valami, de ezzel számomra kb. kifújt, így emiatt nem tartok nemhogy tv-t de még csak tunert sem.

Szerintem a discovery az egyetlen csatorna, az NG és a Spektrum kivételével amin nézhető műsorok vannak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1017 Felhasználó inaktív   Yv@n 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:46

Idézet: JonesC - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 20:23

Szerintem a discovery az egyetlen csatorna, az NG és a Spektrum kivételével amin nézhető műsorok vannak.

Igen, igazad van az is ide tartozik, bár nem is tudom, hogy van-e most nekünk éppen.

#1018 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 04. 20:51

Idézet: Boba - Dátum: 2005. nov. 3., csütörtök - 20:29

Igen, mintha telleg lett volna ilyen bekapcsolhato menupont, kicsit derengve emlexem mar. GF-em volt, nem probalhattam ki.

Amugy Quake3 tamogatja meg a gorbe feluletek teszellalasat. Doom3bol es Quake4bol ez mar kimaradt, mert az arnyalo enginnek nagy lett volna a falat. :(

BoGab, thx, valoban. Nem emlekeztem pontosan a kifejezesre (N-patches). Telleg eltunt, de mostmar az Ati sem erolteti annyira. Nem tudom miert. :think:

Szvsz azért nem erölteti mert elég nagy frame drop lenne, mivel nem tudná hardveresen a kártya. Hogy hardveres tudja ahhoz 2 tmu kell futószalagonként, a mostaniakban pedig 1 van. (ugye a 8500-el jött be ez a feature ami 4x2-es felállású) Legalábbis én így tudom.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1019 Felhasználó inaktív   gabeei 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 11. 05. 10:02

Idézet: Valdy - Dátum: 2005. nov. 4., péntek - 21:51

Szvsz azért nem erölteti mert elég nagy frame drop lenne, mivel nem tudná hardveresen a kártya. Hogy hardveres tudja ahhoz 2 tmu kell futószalagonként, a mostaniakban pedig 1 van. (ugye a 8500-el jött be ez a feature ami 4x2-es felállású) Legalábbis én így tudom.

Az ATI-nál nem tudom mikor jött be, de a GeF4 Ti 4x00-as sorozat végig ezt követte, és még az FX-ek is ezzel voltak felszerelve,csakhát akkor már nem volt elég nekik ez+a 128bites memóriabusz is odatett a teljesítményüknek

#1020 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 11. 05. 15:05

Idézet: gabeei - Dátum: 2005. nov. 5., szombat - 10:02

Az ATI-nál nem tudom mikor jött be, de a GeF4 Ti 4x00-as sorozat végig ezt követte, és még az FX-ek is ezzel voltak felszerelve,csakhát akkor már nem volt elég nekik ez+a 128bites memóriabusz is odatett a teljesítményüknek

:think: Most nem erről van szó.

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.