Elküldve: 2005. 10. 28. 14:14
Nos..
Egyfelől: egyetértek, notebook-al teljesen jól lehet akármit játszani, persze most nem a 12"-os kis subnotebook kategóriára gondolok, hanem a 15.4" és 17"-osra. Azokban már teljesen jó bill szokott lenni, persze lehet, hogy nem ismerik azok, akik ekkora vehemenciával támadják.
Na meg persze milyen jó egy kistáskával járni LAN-ra, és nézni, hogyan szenvednek a többiek. Ágyban nézni filmet mégjobb, főleg, mert rövidlátó lévén nem kell hunyorognom az asztalig. Ja, és persze táp se ad ki semmi hangot, egyedül a HDD megy... desktop gép mellett nem hinném, ilyen könnyen el tudnék aludni. Megintcsak Pentium M rulz.
Lefagyó játékok: nem is tudom, miről beszélsz... persze, ha a lehető legolcsóbb, null garanciás dolgokból építesz gépet, persze, hogy fagy, még notepad-ra is! Majdnem elfelejtettem... konzolra is van, hogy kéne patch, de hát...
Próbált valaha már valaki mondjuk PS2-őn mod-okkal játszani? nope, nem igazán lehet...
Akkor még nem szóltam arról, hogy pl repülőgépszimulátorok soha, de soha nem fognak áttelepülni konzolra. Egyszerűen nincs elég gomb. (és a gesture-okat most hagyjuk...)
Ár: igen, drágább a PC, de az egy éves "halállal" azért nem értek egyet. Még mindig jól futnak, (persze, nem 1600x1200, de hát akkor konzolokkal hasonlítjuk össze, csak HD-ben nyomom az újakat) és valahogy azt érzem, még egy ideig nem kell félnem...
Most meg: jöjjetek már rá, a PC árában nem csak a "játékPC" van benne! vegyük úgy, hogy benne van PS2-t lefőző játékkkonzol+irodai/fejlesztői eszköz. Remélem megértitek, mire célzok...
ASUS M6700 WXGA 1.7 Dothan, 512MB@333, 60GB@5400, 60@4200, 40@3600 Ati Mobility 9700(64), 802.11bg, 8*DVD+-DL
Antec P180B, ASUS A8V-E SE, AMD A64 3000+, 2x512 Corsair, 650GB HDD, HIS Excalibur X1900GT PCIe/256, Logitech diNovo Media 2.0 Keyboard, Logitech Cordless Laser G7 Mouse