Idézet: UNREG - Dátum: 2005. nov. 2., szerda - 12:20
Nézzünk egy októberi listát.
Az első 3ban rögtön van egy PC/MAC, a másik kettő meg minden platform

Megnéztem az első 10-et. Ilyeneknek, hogy Pokemon meg Dragonball nem néztem utána, sztem azok nem jönnak ki PC-re, de a játékok többsége minden platformra jön. A lista arra remek bizonyíték, hogy az arcade játékok eladása a legmagasabb. Továbbá sztem csak az angol lista nem mérvadó, elvégre nem egy hatalmas piac (nagyobb, mint a mienk ez tény), de szvsz a foci játékok eladása a többi országban nem olyan egetverő. USA-ban inkább az NHL, NFL megy. Azért a F.E.A.R.-nek és a Quake 4-nek még nem volt túl sok ideje nagy eladást produkálni.
Örömmel konstatáltam, hogy a sims eltűnt a listáról

Nem vitatkozom, a részesedés eloszlása benne volt a cikkben, a jelenlegi számokat (hogy a játékeladásokat a PS2es cuccok vezetik) nem vitatom.
Ami engem a legjobban a warez témában felhúz és sztem valahol a fejlesztők is így vannak ezzel. Van X, aki vesz DC-os procit 1000USD körül, aztán vesz két 7800GTX-et szintén 800-1000USD körül és akkor ha nem megy neki a warez, mert sz*r a crack elcsámborog a hivatalos fórumra és elkezd fröcsögni, hogy milyen sz*r a játék. Persze simán kidobott 2000USD-t a gépére, de utána az 50 dolcsis játékot már képtelen megvenni a balf*sz...

Szerkesztette: BoGab 2005. 11. 02. 12:47 -kor