A PC-s játékok kora leáldozott A cikkel kapcsolatos hozzászólások
Elküldve: 2005. 11. 09. 15:18
Idézet
"You have small, independent, three guys in a garage making games, totally innovating. It's the Sundance Film Festival, if you will, of games."
Xbox takes games back to their roots
Roviden, magyarul: Xbox Live Arcade - csak letoltve megvasarolhato, olcso, kis koltsegvetesu, kis csapat altal fejlesztett, nem csak hardcore gamereknek szolo, online is jatszhato jatekok. Meg hitelkartya se kell a fizeteshez: sajat mikrofizetesi rendszerrel kiegyenlitheto a szamla.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2005. 11. 09. 15:29
Idézet: special - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 15:24
Ez inkább MSFT vs. SCEI, nem?
Igazabol azert tettem ide, mert felmerult, hogy konzolra mar csak nagy csapatok / dragan tudnak majd fejleszteni: ez a fent idezett megoldas pedig pont a budget jatekok korat hozhatja el az X360-ra is... de mindjart belinkelem a hozzaszolast az emlitett topicba is.
Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!
Elküldve: 2005. 11. 09. 16:42
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m
Elküldve: 2005. 11. 09. 18:37
Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 12:08
Marmint mit nem fogok hangoztatni? Hogy a bolti arnal olcsobban is hozza lehet jutni EREDETI jatekokhoz?
Krinyo
PS: kozben megtalaltam a masik temat. Szerintem egy ilyen lepest senki sem merne megtenni, a Sony elasna vele magat teljesen.
Krinyo
PS: kozben megtalaltam a masik temat. Szerintem egy ilyen lepest senki sem merne megtenni, a Sony elasna vele magat teljesen.
Ezt csak remélni lehet, tudni nem. Kötve hiszem, hogy csökkenne tőlük a forgalma. Aki eddig is megvette a programokat, és nem használtat vett, azt nem érdekli, aki meg használtat vett, az meg a sonyt nem érdekli, mert neki az nem kifizítődő vásárló.
Persze van átfedés, a két csoport között, de akkor sem biztos semmi. Az egyetlen kérdés meg merik e húzni.
Szerkesztette: Mumia 2005. 11. 09. 18:43 -kor
Elküldve: 2005. 11. 10. 09:39
Azert ez nem egy uj szabadalom, maradjunk annyiban, hogy valaki rabukkant, aztan kitalalta, hogy ezt esetleg fel lehetne hasznalni a PS3-ban... Senki sem mondta, hogy ilyet tervez a Sony.
Krinyo
Krinyo
Elküldve: 2005. 11. 18. 12:15
Tegnapi kedvenc hirem.
"A Blu-ray Disc érdekcsoport közölte, hogy nem támogatja a HP által javasolt változtatásokat a szabványban, ami végső esetben akár azt is eredményezheti, hogy a kaliforniai PC-gyártó szakít a Sony által vezetett szövetséggel és végül a rivális HD DVD támogatói közé állhat.
A HP azt szerette volna elérni, hogy a Blu-ray lemezek tartalmát a felhasználók felmásolhassák a számítógépük merevlemezére, hogy aztán a tartalmat a lakásukban található összes készüléken élvezhessék, esetleg hordozható lejátszón is magukkal vihessék."
Hat ez semmi jot nem sejtet a PS3 felhasznaloinak.
Aztan majd lehet sirni, ha meg kell venni az eredeti jatekokat.
"A Blu-ray Disc érdekcsoport közölte, hogy nem támogatja a HP által javasolt változtatásokat a szabványban, ami végső esetben akár azt is eredményezheti, hogy a kaliforniai PC-gyártó szakít a Sony által vezetett szövetséggel és végül a rivális HD DVD támogatói közé állhat.
A HP azt szerette volna elérni, hogy a Blu-ray lemezek tartalmát a felhasználók felmásolhassák a számítógépük merevlemezére, hogy aztán a tartalmat a lakásukban található összes készüléken élvezhessék, esetleg hordozható lejátszón is magukkal vihessék."
Hat ez semmi jot nem sejtet a PS3 felhasznaloinak.
Aztan majd lehet sirni, ha meg kell venni az eredeti jatekokat.
My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.
Elküldve: 2005. 11. 19. 00:38
Akkor itt az ideje azon munkálkodni, hogy csökkentsék a fejlesztési költségeket. Bár ha nem a grafikára meg a csilivilire törekednének, hanem a játékélményre akkor a fejlesztési költség a töredéke lenne, és mi is jobban járnánk, egy tartalmasabb játékkal ami nem olyan látványos, mint egy üres techdemóval.
Elküldve: 2005. 11. 19. 00:47
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 0:38
Akkor itt az ideje azon munkálkodni, hogy csökkentsék a fejlesztési költségeket. Bár ha nem a grafikára meg a csilivilire törekednének, hanem a játékélményre akkor a fejlesztési költség a töredéke lenne, és mi is jobban járnánk, egy tartalmasabb játékkal ami nem olyan látványos, mint egy üres techdemóval.
Az igaz, de szebbnek, jobbnak kell lennie a motornak a másik játékénál, hogy az enyémet lincenszeljék, ne a másikat. Ebből is pénz van és a játékból (techdemo) is.
Szerkesztette: Valdy 2005. 11. 19. 01:06 -kor
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2005. 11. 19. 05:27
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2005. nov. 9., szerda - 7:35
Nyilván meg kell vennem a szövegszerkesztőt, ha játszani akarok....
No meg ne hasonlíts egy PSP-s játékot egy COD2-höz, amit évek múlva is a neten fogok játszani....
No meg ne hasonlíts egy PSP-s játékot egy COD2-höz, amit évek múlva is a neten fogok játszani....
Dibalo egy projectbe fogtam, úgy döntöttem végigjátszom újra a tomb raidereket, mert csak. gépem ikszpés van.. és kezdődnek a gondok: tr 1 dos-os - azt hittem ezzzel fogok a legtöbbet szopni, hát nem
namost egy kb 10 éve PSone játék gond nélkül meg ps2-n...
Szerkesztette: SFIJ 2005. 11. 19. 05:27 -kor
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν
What do stars do? They shine.(Yvaine)
What do stars do? They shine.(Yvaine)
Elküldve: 2005. 11. 19. 07:18
Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 5:27
Dibalo egy projectbe fogtam, úgy döntöttem végigjátszom újra a tomb raidereket, mert csak. gépem ikszpés van.. és kezdődnek a gondok: tr 1 dos-os - azt hittem ezzzel fogok a legtöbbet szopni, hát nem
az első windózos verzióval szopok, jelenleg, a TR2-vel. elszáll, nem megy, fagy....
Hi! A w95/98 emulálást bekapcsoltad az xp alatti indításnál? Mert valszeg' az segít. Vagy pedig linux alól wine / winex / cedega cvs, és meg is van oldva..
Elküldve: 2005. 11. 19. 10:32
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. nov. 19., szombat - 7:18
és meg is van oldva.. 
"Informatikai képzésünk előnyei:
-- programozási ismeretek (Fortran, C, C++, C#, Java, PHP, HTML)
-- szoftvertervezési ismeretek
-- processzor- és operációs rendszer architektúrák
-- játékok telepítése és futtatása"
Elküldve: 2005. 11. 20. 05:19
Vicces a topikcím.
Vannak ugye egyrészt ezek a jelenlegi PC-s játékok, mint World of Warcarft, Everquest, Anarchy Online, EVE, Guild Wars, Warhammer 40000, stb-stb. A "leáldozás" előhírnökei.
Másrészt a közeljövőben megjelenő további - "leáldozóban" lévő
- PC-s játékok között szerepel a Lord of the Rings Online, a Dark and Light, a Pirates of the Burning Sea, Dungeons and Dragons Online, The Witcher, Dragon Age, Newerwinter Nights 2, Gothic 3, X3 és még sokan mások.
Addig tehát felesleges a PC-s játékok leáldozásáról agitálni, amíg a színvonal továbbra is PC-n van jelen, konzolon meg a Halo-szintű dögunalmas borzadályok szerepelnek húzónévként. A FIFA kivételével az összes szar ott porosodik a polcon, hiába dobáltam ki rájuk a pénzt.
Majd ha elkezdenek értelmes játékokat kiadni konzolra - amit kétlek - akkor talán aktuális lesz a PC-s játékok leáldozása. Most azonban még messze nem az.
Vannak ugye egyrészt ezek a jelenlegi PC-s játékok, mint World of Warcarft, Everquest, Anarchy Online, EVE, Guild Wars, Warhammer 40000, stb-stb. A "leáldozás" előhírnökei.
Addig tehát felesleges a PC-s játékok leáldozásáról agitálni, amíg a színvonal továbbra is PC-n van jelen, konzolon meg a Halo-szintű dögunalmas borzadályok szerepelnek húzónévként. A FIFA kivételével az összes szar ott porosodik a polcon, hiába dobáltam ki rájuk a pénzt.
Majd ha elkezdenek értelmes játékokat kiadni konzolra - amit kétlek - akkor talán aktuális lesz a PC-s játékok leáldozása. Most azonban még messze nem az.
Elküldve: 2005. 11. 22. 12:25
Idézet: Hronin - Dátum: 2005. nov. 20., vasárnap - 6:19
Vicces a topikcím.
- PC-s játékok között szerepel a Lord of the Rings Online, a Dark and Light, a Pirates of the Burning Sea, Dungeons and Dragons Online, The Witcher, Dragon Age, Newerwinter Nights 2, Gothic 3, X3 és még sokan mások.
Az hat tipikus flame topic cim, mert valamelyik balfek konzolos irt egy marhasagot.
Ott latszik, hogy ahelyett, hogy azt irta volna a cimbe, hogy fellenduloben a konzoljatekok piaca, irt egy PC-s jatekokat ledegradalo, lefikazo cikket.
Tipikus magyar szokas igy istenitteni a sajat zold kertecskenket, hogy a masiket lepocskondiazzak.
"Oreg a te kerted milyen szar, bezzeg nezd meg az enyimet zoldel mint allat, nezd meg a tiedet van benne egy barna fuszal ezert biztos, hogy holnapra kirohad.
Ja es hasznalj a kerttervezo programodhoz Inteles gepet es Nvidia VGA-t, mert az AMD, ATI egy szar." :PPPPP
Tipikus flamefest.
A foszerkeszto helyeben, paros labbal rugnam ki az ilyen cikkirokat.
My name is penis.
Elküldve: 2005. 11. 22. 13:10
Idézet
A foszerkeszto helyeben, paros labbal rugnam ki az ilyen cikkirokat.
Miert, mert van velemenye, mert le meri irni, es raadasul adatokkal is alatamasztotta?
Beteg vagy.
Krinyo
Elküldve: 2005. 11. 22. 13:30
Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. nov. 22., kedd - 14:10
Miert, mert van velemenye, mert le meri irni, es raadasul adatokkal is alatamasztotta? 
Beteg vagy.
Krinyo
Beteg vagy.
Krinyo
Igen beteg vagyok, pontosabban csak leszek.
Megallapitom magamrol most gyorsan, mert volt 2 eves koromban baranyhimlom, 4 evesen rubeolam 18 evesen Salmonellam, hogy 43,2 evesen valoszinuleg lesz egy pattanas a bal heremen. :PPPP
A haziorvosom is statisztikakkal ezt igazolta.
My name is penis.

Súgó
A téma zárva.