Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 14:27
Egyébként ez nem új jelenség. Amikor elkezdtem olvasni a fórumot, már akkor is beesett időnként egy borzalmas helyesírással megáldott, rettentő stílusban fogalmazó fórumozó, aki szó szerint úgy f*sta össze (mert azt írásnak nem lehet nevezni) a kérdését tartalmazó hozzászólást, legyen szó akár általa nyitott új témáról, vagy egy már létező topic-ba történő beírásról.
Én akkor is azt mondtam, amit most: ha valaki nem veszi a fáradtságot arra, hogy megpróbáljon normális helyesírással, érthető módon, korrekt stílusban megfogalmazott hozzászólásokat írni, akkor az magára vessen.
Részemről én nem csinálok lelkiismereti problémát abból, ha azért nem tudok valakinek segíteni a problémája megoldásában, mert a hozzászólásának, kérdésének értelme - csapnivaló helyesírása és fogalmazása miatt - kibogozhatatlan.
Nem mindíg tehet róla a fórumozó. Én is lefutttam a magam köreit a diszlexiával. Általános iskolában sikerült olyan fogalmazást írnom, hogy egy füzetoldalon valami százvalahány hiba volt. A középiskolában igen jó magyartanárom volt, aki külön foglakozott velem.
Mostanság elfogadhatóan írok, és ez valamennyire a Word-nak is köszönhető, mert egyből aláhúzza, ha valamit rosszul írok, (egyből jön a negatív viszacsatolás), így könnyebb megjegyezni a jót.
Még így sokszor előfordul, hogy beírom a gugliba azt a szót, amiben nem vagyok biztos. (bár a "muszály"-ra is jóformán annyi találatot ad mint a "muszáj"-ra.
Amitől én a falra mászok, azok a divatszavak: Naon, vok, kiwi vagy kivi (kíváncsi), trendy, cija (szia), üzi. Cija! Kivi vok az üzidre..

Súgó
A téma zárva.