HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások V. Tech FAQ: http://ctf.antiszoc.hu/ Értékeld a témát: -----

#3461 Felhasználó inaktív   G.Laci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 11:47

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:14

Ha később user megrendeli a upc telefont, akkor egyszerűbb lesz bekötni.

És ha vállalom hogy nem rendelek upc telefont?  :D  :D
Amúgy benne voltam a tesztuserek között annak idején, de mégse rendeltem meg, úgyhogy reális az esély, hogy ezután se fogom... :)

Na mindegy, remélem jó sokára érnek hozzám... és legalább olyan stabil cuccost adnak, mint ami eddig volt...

#3462 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 11:59

(Miskolc) Valahogy nem tiszta a kép: (tudom, bennem a hiba) de,
idézem:
"Módosítson magasabb chello szolgáltatásra...
Váltson most chello light, vagy chello classic előfizetéséről chello plusra és az igénybe vehető kedvezményes havidíjakon kívül egy DivX-es LG DVD-lejátszót is kap ajándékba. A LG DVD lejátszó helyett 2007. 03. 31-ig, vagy 2008. 03. 31-ig tartó hűségidő esetén akár 1 hónap ingyenes szolgáltatást is választhat. **"
Nos, ha classicról plusra váltok, akkor mennyi a kedvezményes havi díj?

#3463 Felhasználó inaktív   KekszNET 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 27. 17:21

Idézet: Tenaglia - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 2:28

Ne várjál rájuk szerintem.. cseréld le ma ügyfélszolgálaton
Ha nincs UPC tellod akkor kapsz 1 masik motorolat, ha van UPC tello akkor WEBSTAR-t kapsz:)

.. de lehet mostmár mindenképpen WEBSTAR-t kapsz

... igen arra a kis csunyára ;)

nekem nem is olyan regen kotottek es Motorola-t kaptam Bpn
::: <a href='http://www.keksz.net' target='_blank'>www.keksz.net</a>

#3464 Felhasználó inaktív   atus3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 22:31

Idézet: KekszNET - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 17:21

nekem nem is olyan regen kotottek es Motorola-t kaptam Bpn

Nem mindegyik Motorola fagy! Nincs sok adatom (nincs sok modemem :-) de a következő jelzésű nem fagy:

Software Version: SB5100E-2.3.1.8-SCM06-NOSH
Hardware Version: 3
MIB Version: II
GUI Version: 1.0
VxWorks Version: 5.4

(Help menüből.)

#3465 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 06:22

Otthon majd megnézem én is a Help menümet, mert az enyém se fagyott még, pedig már három éve ugyanazt gyűröm.

#3466 Felhasználó inaktív   ego27 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 06:32

Idézet: atus3 - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 22:31

Nem mindegyik Motorola fagy! Nincs sok adatom (nincs sok modemem :-) de a következő jelzésű nem fagy:

Software Version: SB5100E-2.3.1.8-SCM06-NOSH
Hardware Version: 3
MIB Version: II
GUI Version: 1.0
VxWorks Version: 5.4

(Help menüből.)

Az enyém is ezekkel az adatokkal bír, és még sosem fagyott le.  :)

#3467 Felhasználó inaktív   tomesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 06:49

Tegnap kötötték be nekünk a Chello Light-ot (Nyíregyháza), Webstar modemet hoztak.
Túl gyorsak voltak, ui. egy hétig még él a régi kábeles előfizu is (más szolgáltató), szóval most két vasat tartok a tűzben, ha elszáll az egyik, ott a másik.... :)
Egy kisebb helyi szolgáltatót cseréltük le a UPC-re, kicsit félek tőlük, de eddig o.k.
Multimédiás számítógép

#3468 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:32

Új postafiókot szeretnék létrehozni. Irány a http://www.chello.hu/Ugyfelszolgalat/ oldal, mint korábban. A usernév és a jelszó megadása után mindenképpen új jelszót akar tőlem kicsikarni. De én nem akarok új jelszót, csak új postafiókot! Mi a teendő ilyenkor?

#3469 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:01

Idézet: multibit - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 19:32

Új postafiókot szeretnék létrehozni. Irány a http://www.chello.hu/Ugyfelszolgalat/ oldal, mint korábban. A usernév és a jelszó megadása után mindenképpen új jelszót akar tőlem kicsikarni. De én nem akarok új jelszót, csak új postafiókot! Mi a teendő ilyenkor?

Lejárt a jelszavad érvényességi ideje. Megváltoztatod, és már meg is kapod a régi menüpontokat, ahol tudsz postafiókot rögzíteni.

#3470 Felhasználó inaktív   multibit 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:10

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:01

Lejárt a jelszavad érvényességi ideje. Megváltoztatod, és már meg is kapod a régi menüpontokat, ahol tudsz postafiókot rögzíteni.

Köszönöm!
Végülis megkerültem a problémát: új jelszót adtam meg, így beléphettem, majd visszaállítottam a régi jelszót (adatbiztonság rulez :) ). Még jó, hogy a korábban létrehozott postafiókok jelszavai - ahogy tapasztaltam - nem járnak le.

#3471 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:42

Szia NSD!

Igénybe veszem hamarosan a mozgássérülteknek járó kedvezményes Classic előfizetést. Most járt le a korábbi két éves hűségnyilatkozatom (a mostani szerződés anyámék nevén van) szeretnék erre kedvezményesre módosítani, és a saját nevemre iratni. A baj az, hogy kérték az üfszön, vigyem be a mostani modemet, kábeleket stb. Ez a mankózás miatt nehéz lenne... Mindegy, van segítségem. (Mi lenne, ha nem lenne...) A másik, hogy amikor kérdeztem miért nem maradhat a régi modem az új szerződéshez, azt mondták: Nem, azt nem lehet, vigyem be, és pár nap múlva lesz új modem, hozza az installátor. Miért kell új modem + installátor és ez a herce-hurca? Ha beviszem a cuccot, aszonták addig nem lesz lehet netem pár napig, amig nem kapom meg az új modemet, stb...  Hogy és miért is van ez? Neten dolgozom, ez gáz lenne, ha nem lenne hozzáférésem.

(Jelenleg úgy áll a dolog, hogy következő pénteken lenne új modem, holnap meg új szerződés, és régi cucc leadás.)

Miért nem lehet beregelni a régi jó Motorolát az új szerződésre? :reklamacio:

Szerkesztette: K75 2006. 03. 28. 21:49 -kor

#3472 Felhasználó inaktív   DaMaGepy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:35

Van valami probléma Miskolcon? Az avason jónak tűnik, de nálam reggel óta 2-5K a fel/le töltés, néha begyorsul, ne ugy 2-3 percenként teljesen leáll a forgalom fél-egy percre. Egy gagyi 8MB-s filet nem tudok feltölteni a melóhelyre mert leáll aztán megszakad. Negyed évente valami karbantarás vagy egyéb miatt mindig előjön valami hasonló nethiba aztán pár nap után megoldódik, de lehet, hogy most másról van szó? Egész nap nem tudtam csinálni semmit, és az ICQ is 2 percenként disconnectel.

#3473 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 05:10

Problémám a köv:
Mail a Chello-tól, régi a jelszavam, változtassak. Rendben.
Irány az oldal,>adatmodosítás, beirom amit kell, de mindig azt írja:
" Túl sok meghiúsult bejelentkezés a '200178140' felhasználóra".
Megkérem a jelszavam e-mail-ben, vissza az oldalra,de mindig:
" Túl sok meghiúsult bejelentkezés a '200178140' felhasználóra"

Ilyenkor mi van?????

#3474 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 06:29

ÜFSZ-re telefonálj, adnak új jelszót.

#3475 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:38

Idézet: K75 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:42

Szia NSD!

Igénybe veszem hamarosan a mozgássérülteknek járó kedvezményes Classic előfizetést. Most járt le a korábbi két éves hűségnyilatkozatom (a mostani szerződés anyámék nevén van)   szeretnék erre kedvezményesre módosítani, és a saját nevemre iratni. A baj az, hogy kérték az üfszön, vigyem be a mostani modemet, kábeleket stb. Ez a mankózás miatt nehéz lenne... Mindegy, van segítségem. (Mi lenne, ha nem lenne...) A másik, hogy amikor kérdeztem miért nem maradhat a régi modem az új szerződéshez, azt mondták: Nem, azt nem lehet, vigyem be, és pár nap múlva lesz új modem, hozza az installátor. Miért kell új modem + installátor és ez a herce-hurca? Ha beviszem a cuccot, aszonták addig nem lesz lehet netem pár napig, amig nem kapom meg az új modemet, stb...  Hogy és miért is van ez? Neten dolgozom, ez gáz lenne, ha nem lenne hozzáférésem.

(Jelenleg úgy áll a dolog, hogy következő pénteken lenne új modem, holnap meg új szerződés, és régi cucc leadás.)

Attól függ, hogy csinálod. Ha lemondod, és újat kötsz a te nevedre, akkor jogos a ki-bekötés. Ha viszont előbb kérsz egy sima névátírást a szüleid nevéről a sajátodra, akkor utána kérheted a hűsg meghosszabbítását a fenti konstrukcióban - asszem.

#3476 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:38

Idézet: K75 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 20:42

Szia NSD!

Igénybe veszem hamarosan a mozgássérülteknek járó kedvezményes Classic előfizetést. Most járt le a korábbi két éves hűségnyilatkozatom (a mostani szerződés anyámék nevén van)   szeretnék erre kedvezményesre módosítani, és a saját nevemre iratni. A baj az, hogy kérték az üfszön, vigyem be a mostani modemet, kábeleket stb. Ez a mankózás miatt nehéz lenne... Mindegy, van segítségem. (Mi lenne, ha nem lenne...) A másik, hogy amikor kérdeztem miért nem maradhat a régi modem az új szerződéshez, azt mondták: Nem, azt nem lehet, vigyem be, és pár nap múlva lesz új modem, hozza az installátor. Miért kell új modem + installátor és ez a herce-hurca? Ha beviszem a cuccot, aszonták addig nem lesz lehet netem pár napig, amig nem kapom meg az új modemet, stb...  Hogy és miért is van ez? Neten dolgozom, ez gáz lenne, ha nem lenne hozzáférésem.

Nem vagyok a megszólított, de szerintem hülyeséget mondtak Neked. Én a hűségidő lejártával dolgozónetre váltottam (ezért szólítottalak meg, mert az is egyfajta kedvezményes előfizetés) és az égvilágon nem kellett semmit sem leadni, újraszerelni. Ne hagyd magad!

#3477 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 08:39

Idézet: webmester - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 5:10

Problémám a köv:
Mail a Chello-tól, régi a jelszavam, változtassak. Rendben.
Irány az oldal,>adatmodosítás, beirom amit kell, de mindig azt írja:
" Túl sok meghiúsult bejelentkezés a '200178140' felhasználóra".
Megkérem a jelszavam e-mail-ben, vissza az oldalra,de mindig:
" Túl sok meghiúsult bejelentkezés a '200178140' felhasználóra"

Ilyenkor mi van?????

Valaki megpróbált belépni a userneveddel és hibás jelszóval, és kitiltott az adatmódosító oldal. Helpdesk kiüti a jelszavad, és jó lesz.

#3478 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 09:35

Használt/használ valaki UPC business csomagot? Van valakinek tapasztalata? Most gondolkodunk egy 4/2-es net bekötésén. Jelenleg invitel adsl-t használunk 4.5/512-est.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#3479 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 13:14

Idézet: K75 - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:42

Szia NSD!

Igénybe veszem hamarosan a mozgássérülteknek járó kedvezményes Classic előfizetést. Most járt le a korábbi két éves hűségnyilatkozatom (a mostani szerződés anyámék nevén van) szeretnék erre kedvezményesre módosítani, és a saját nevemre iratni. A baj az, hogy kérték az üfszön, vigyem be a mostani modemet, kábeleket stb. Ez a mankózás miatt nehéz lenne... Mindegy, van segítségem. (Mi lenne, ha nem lenne...) A másik, hogy amikor kérdeztem miért nem maradhat a régi modem az új szerződéshez, azt mondták: Nem, azt nem lehet, vigyem be, és pár nap múlva lesz új modem, hozza az installátor. Miért kell új modem + installátor és ez a herce-hurca? Ha beviszem a cuccot, aszonták addig nem lesz lehet netem pár napig, amig nem kapom meg az új modemet, stb...  Hogy és miért is van ez? Neten dolgozom, ez gáz lenne, ha nem lenne hozzáférésem.

Én a helyedben úgy csinálnám, hogy nem mondom le a régit, csak megrendelem az újat. Aztán amikor megy az új előfizu a te neveden (hagy hozzon új modemet, kábeleket aki csak akar), akkor mondd le a régit (ha azt mondják hogy vidd be azt a modemet, mondd hogy nem lehetséges, előbb-utóbb csak érte mennek). Igaz így pár napig 2 előfizud is lesz, de mivel úgyis időarányos a számlázás, ez nem akkora érvágás.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#3480 Felhasználó inaktív   webmester 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 29. 14:17

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. márc. 29., szerda - 9:39

Valaki megpróbált belépni a userneveddel és hibás jelszóval, és kitiltott az adatmódosító oldal. Helpdesk kiüti a jelszavad, és jó lesz.

Köszi NSD!
De ez nekem "magas", mint....
"Helpdesk kiüti a jelszavad"
Ha ez a 1221, akkor itt reménytelen.Majd személyesen bemegyek intézkedni.

Téma megosztása:

• (179 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.